Cykelfestivalen

2009-07-31 / 12:50:25 / skrivet av: Lisa Blomgren
Så kom cykelfestivalen till Vårgårda och regnet med den. Det är väl i och för sig inte så farligt att det regnar, bättre det än snö iallafall, don't you think? Kände mig ovanligt pigg i morse och bestlutade mig därför för att gå en morgonpromenad, så jag gick 3500 steg ( blivit lite smått besatt av stegräknaren) Sedan åt jag frukost med tända ljus och Amon. Gud så hurtigt! Haha.
Känns som jag varit ledig i flera veckor, när det bara är två hela dagar. Undrar hur det kommer sig? Kanske är det så att jag hunnit med så mycket att det känns så. Börjar jobba om 45 minuter nu och jobbar hela kvällen, därför blir det ingen utgång i öltältet ikväll, men kanske kanske i morgon. Eller det blir kanske nästan ett måste när det för en gångs skull händer något i Vårgårda. Eller hur?


Från morgonpromenaden i morses, regnade som fan gjorde det.


Men massa ko-bebisar stod och såg plågade ut. Så söta!!

Och fick även en glad överraskning när jag kom hem och kollade posten. Hade nämligen fått ett brev där det stod Miss Lisa K Blomgren på ! Som jag väntat på detta brev i från England. Nu kan jag ÄNTLIGEN avsluta mitt konto på Lloyds TSB!!!

Hoppas ni alla får en jättebra dag, nu drar jag mig:) Ciao!

Ansiktsmasker!

2009-07-30 / 22:09:02 / skrivet av: Lisa Blomgren
Nu sitter jag på samma stol, vid samma dator två kvällar irad. Med ansiktsmask på. Brukar alltid köra två olika ansiktsmasker just för att huden ska bli i balans.
Dag 1. kör jag en renande ansiktsmask och dag 2, brukar det bli en Peel-Off-mask. Har provat lite olika sorter, så tänkte att jag lika gärna kunde börja testa och sedan skriva här. Denna veckan kör jag Nivea, den är både billig och bra.


Dag etts ansiktsmask blir alltså denna.  Mycket bra är den, för huden blir så mjuk och behaglig efteråt. Plus att det verkar faktiskt rena, för dagen efter får man (jag iallafall) en jävla massa finnar i ansiktet. Det måste ju bara betyda renande, eller hur?

Därför så kör jag då dagen efter med en Peel-Off, som tar bort orenheter och pormaskar. Bra resultat även här, och tillsammans är dessa två masker nog en av de bättre, som man kan använda till vardags! Luktar fräscht gör de också, båda två. Värt att prova. Finns att köpa bla på HM och Kicks, men säkert i lite mer välsorterade mataffärer också. En tjuga tror jag man får ge för dom=)

Skönhetsoperationer

2009-07-30 / 19:16:40 / skrivet av: Lisa Blomgren


Megan Fox måste vara den vackraste kvinnan on earth. Hon var naturligt vacker redan innan alla hennes operationer, det ser man. Att folk stör sig så på att hon har skönhetsopererat sig förstår jag mig inte alls på, faktiskt. Det är som att de blir lurade eller något sånt. Kanske känner man sig lurad, då hon trots allt var vacker innan, men nu ser ut som en gudinna. Kanske är det helt enkelt ren avundsjuka.... Jag vet inte, men ärligt talat så är jag starkt För plastic Surgery. Tycker man att något inte ser bra ut i ansiktet eller på kroppen och har råd att ändra det så varför inte liksom? Hade jag haft några miljoner på banken skulle jag lätt, utan tvekan göra det!

Faktum är att jag, sedan typ 12 års ålder har velat operera tuttarna. Så att jag får några menar jag. Jag höll ut och väntade och väntade på att dom skulle komma, men inte fan kom det några. Jag väntar än men har faktiskt lite grann slutat hoppas, då jag inser att de nog aldrig bara kommer komma:(  Minns när jag var liten och längtade efter att få stora bröst ( hur normalt det nu är, men det gjorde jag iallafall) Hursomhelst, om jag ska fortsätta vänta på att det ska komma ett par, måste jag nog börjar spara pengar redan nu.
En annan sak jag också gärna skulle operera är min näsa. Jag vill ha den lite smalare och spetsigare. Nu kanske några av mina kära vänner tänker att jag är helt dum i huvudet, men det får ni gärna tycka. För min del spelar utseendet en stor roll och om jag någonsin kommer kunna spara pengar så kommer jag definitivt att ta chansen och operera mig.
" Sköt dig själv och skit i andra", tycker jag när det gäller tutt-operationer och andra kosmetiska operationer.

Hoppas inte lilla mor får syn på det här. Hon hatar skönhetsoperationer, av någon anledning? Kanske är hennes hel-feminist-ådra som talar haha:P Ne skojade bara. Vet inte hur jag ska kunna operera mig utan att säga nåt till mamma liksom? Haha

Nu ska jag äta min och amons wanna-be-mikaels-köttfärssås!

Puss på er i regnet!!

Torsdag morgon

2009-07-30 / 07:33:03 / skrivet av: Lisa Blomgren
Oh well, vaknade tidigt idag igen. Anledning är att jag ska till Pelle idag och det går inte några tåg som riktigt stämmer in med min tid klockan halv nio, så fick bli 7.40-tåget. Men mig gör det egentligen inget. Vill man vara fin får man lida pin som man säger haha.
Gårdagen bestod mest av bilåkande och lite shopping på Torp, men hade ändå en helt okey dag faktiskt. Förutom det faktum att jag hade förträngt att dagen vi skulle åka, när jag hade dragit ut vår resväska ifrån garderoben åkte ALLA hyllor ner inkl. alla saker som stod på hyllorna. Detta resulterade i en enda fucking mess, som jag fick städa upp och Amon fick sätta upp hyllorna ( för jag kunde inte det). Gulle gulle gulle:)

Idag börjar cykelfestivalen i Vårgårda. Och för er som inte känner till detta är det varje år i lilla Vårgårda, antingen VM, SM eller typ Skandinavian Open. I år vet jag inte riktigt hur stort det är, men det är bara damer som cyklar iallafall. Stackarna. I sådant här skitväder och fast i Vårgårda haha.
Börjar lägga upp lite bilder, men hinner inte med alla idag tror jag, kommer senare i så fall:)

Stenungssund, Kålletorp, Uddevalla, Skärhamn-bilder:


Amon och jag vräkte i oss McDonalds


Sedan "motionerade" vi:P


Stenungssund


Skärhamn


Uddevalla

Onsdag morgon

2009-07-29 / 10:45:13 / skrivet av: Lisa Blomgren
Okey. Så vädret är inte vad man hade hoppats på, men ändå hade vi trevligt igår och slapp undan regn. Hann med att besöka kålletorp, stenungssund och skärhamn. Åt även 1555 kal (?!) På mcdo igår. Samt så råkade vi köpa på en liten fågel:( tror den dog, så den slapp skadas i af. Nu är det morgon, och vi ska väl börja åka här i från, blir ju knappast stranden idag i alla fall. Fast kul har det varit:) nu ska jag duscha, bye!

Korsord

2009-07-28 / 12:29:48 / skrivet av: Lisa Blomgren

På jobbet. .

2009-07-28 / 12:15:56 / skrivet av: Lisa Blomgren
Nu sitter jag här på jobbet och har min 30 minuter långa rast. Har städat och donat mycket i dag, när de äldre låg och sov. Hann även med att bli långsamt torterad av dansbandsmusik. Finns inget värre än dansband! Det roliga är att dansbands på något sätt liksom har rätt att vara snuskiga. Med den tönttrallande musiken, är det lätt att dras med och man glömmer bort texten. Säger bara att jag lyssnat på " anna med den korta korta kjolen, som man vill ha" en hel del. Haha. Nu längtar jag hem, men bara typ 5 timmar kvar, sen blir det kusten:) hoppas ni har en bra dag!

Linda Bengtzing

2009-07-28 / 06:18:33 / skrivet av: Lisa Blomgren
Alltså. Vad är grejen med den där tjejen Linda Bengtzing? Att jag ens bryr mig om att skriva om henne är att jag igår såg henne på Lotta på Liseberg, som jag satt och glodde på på jobbet. Och kan säga att jag fortfarande irriterar mig lite på att just Hon var där.
För det första hade hon peruk på sig. För det andra är hon sådär käck och nära på jobbig så jag spyr. Hon fick ju just barn och ändå verkar hon orka allt? Vad fan är det för piller? I'd like to know. Dessutom är honrätt så snygg:P
Men iallafall, det var faktiskt inte det jag störde mig på. Nej... Nu kommer det, gnälltanten Lisa har nämligen kommit fram haha. Hon är ju för fan känd för att ha gjort TRE låtar(TRE?!) sedan jag gick i nian år 2004! Och hon försöker fortfarande överleva på detta:/ Det är ju helt sjukt! Hon ilar sig fast som en jävla igel.
Well, tre låtar och att gråta ut i pressen tycker inte jag är värt att vara känd för. Då kan ju för fan vemsomhelst bli känd?
Why why why? Haha nu har jag iallafall fått ur mig skiten.,,,

I eftermiddag åker jag och Amon, om allt går som planerat:P till Tjörn i några dagar. Så hoppas vädret skärper till sig rejält!



Hoppas ni alla får en fin dag!!! PK

Stressad

2009-07-27 / 13:21:29 / skrivet av: Lisa Blomgren
Återigen känner jag mig lite halvstressad, då jag ägnat hela dagen till att lata mig och precis en kvart innan jag ska till jobbet kommer jag då på att jag ska betala lite räkningar (o blogga). Suck. Så jävla typiskt mig alltså.  Dessutom har vädret fått fnatt och tror att det är höst.....
Börjar faktiskt kännas att jag jobbar heltid nu:( Men dt är bara två arbetsdagar kvar tills jag är ledig i två dagar:D Då ska jag till Tjörn, i morgon och klippa mig på Torsdag. Så jävla bäst är det faktiskt, så jag tror jag smäller av. Hoppas inte vädret är lika piss i morgo, utan att det blri underbart så jag får tillbaka lite av den färg som jag byggde upp i början av sommaren.

Så... Off I am to work! C u bitches:)


Stolen Mais

2009-07-26 / 17:12:03 / skrivet av: Lisa Blomgren


Fan vad det är gött med stulen mat! Majs är det godaste som finns. Typ såhär såg min majskorv (l) ut för fem minuter sedan. Nu ligger den i magen. Gött är det att äta lite efter jobbet. Även om dt känns som att äta är det enda vi gör där borta på hemmet.:P

Vart tar liksom all tid vägen undrar jag? Om mindre än en månad börjar jag skolan igen. Och det känns inte alls längesedan som jag slutade. Så vad händer idag tro? ....

Ed Westwick VS. Sebastian

2009-07-24 / 15:00:52 / skrivet av: Lisa Blomgren
Med den här jämförelsen förstör jag säkert många tjejers våta drömmar om Ed Westwick. Men när jag satt och läste ett nummer Veckorevyn och Ed kom upp på bild, slog det mig att han är sjukt lik rollfiguren Sebastian i Little Britain!!! Separerade tvillingar, liksom! Haha

A Very Big Ego

2009-07-24 / 14:31:21 / skrivet av: Lisa Blomgren
Hur blir man egentligen av med sitt stora, jävla EGO?! Det är så sjukt irriterande att vara lite av en egoist, som jag faktiskt är. Visserligen kanske jag blivit mindre egoistisk med åren. Man är ju inte som när man var 15 längre. Men ändå så finns det var där. En del av min personlighet som jag mer än gärna skulle slippa faktiskt. Tillsammans med min andra mindre bra egenskap- the Dramaqueen, så är det verkligen inte en bra kombination.
Kom faktiskt på att kanske lite volontär-arbete skulle göra min egoistiska själ lite nytta.  Sökte därför på volontärarbete på Google. I några veckor skulle jag absolut kunna tänka mig. Nackdelen är dock att många volontärbyråer är religiösa eller kristna, och det är något som inte skulle passa mig då jag inte är det minsta religiös. Hursomhelst, det finns en del som är okristna också.


http://www.syoguiden.com/volontar/ :
" Som volontär måste du vara beredd att arbeta hårt, ofta under svåra förhållanden. I gengäld får du får en nyttig och annorlunda erfarenhet, möjlighet att leva i en annan kultur och att lära känna nya människor. Och du kommer med all sannolikhet att känna både glädje och stolthet över att göra en insats någonstans där det verkligen behövs. "

Man kan arbeta med tillexempel: Socialt arbete, sjuk-och-hälsovård, undervisning eller med miljön. Det finns ju alltid något för alla. Låter som en mycket bra idé  faktiskt. Och hur egoistisk jag än är så älskar jag faktiskt att hjälpa andra. Jag är, helt enkelt, ett EGO med ett stort hjärta.

'

Vård i Kambodja?                                    Rädda Apor i Afrika?

Finns mycket att välja mellan. Är väldigt säker på att det skulle vara en väldigt intressant upplevelse.

Ärtsoppa och regn(igen)

2009-07-23 / 17:53:34 / skrivet av: Lisa Blomgren

Nu har min kära vän Johanna lämnat mig och här sitter jag i Amons, förstora goströja och känner mig helt jättemätt. Vi har ätit MASSA ärtsoppa och knäckebröd. Gött var det. Har inte vågat äta någon ärtsoppa, nästan alls, sedan jag o Johanna åt dt förra gången typ för 7 år sedan. Det var nämligen så att när vi nästan hade ätit klart ärtsoppan, upptäckte vi att där fanns typ en tarmbit eller blodåder eller något annat jävligt vidrigt, som hela tiden då funnits i soppan. Det fick mig nästan att kräkas och på så sätt blev jag helt enkelt jävligt avskräckt, som ni kanske förstår.. .
Så. Hade glömt bort hur jävla gott det är, faktiskt! Speciellt när det är sådant här höstrusk ute.
Provade två olika sorter, den på burk ( Soldatens Ärtsoppa) och den där ni vet som är i en korv. Tyckte faktiskt att den på korv var den godaste. Och även den billigaste.
Känns som om jag o Jo inte gjort något annat än slappat och ätit hela dagen, men mys har jag haft det iallafall. Tyvärr har jag inte tagit några bilder. Dels för att Mami har kameran och dels för att jag alltid glömmer att ta kort.


Nu ska jag köra lite Core, så jag inte iallafall känner mig helt förslappad. Sedan kanske jag träffar Jettna en stund innan Amon kommer=)


Ciao!


Choklad-inhalator

2009-07-23 / 11:02:51 / skrivet av: Lisa Blomgren



Denna extremt smarta choklad-inhalator finns nu att köpa på nätet. ( Även om den på bilden lite påminner mig om kondompaket:/) Vad man gör är alltså att man suger in luft ifrån den, som lurar hjärnan att tro att man äter choklad. Det är ju tvärbra för alla chokladmissbrukare där ute, som älskar choklad men inte vill gå upp i vikt! Finns i smakerna hallon, mint och vanlig choklad.
Enligt forskarna är detta bara början på vad man kommer kunna göra för smaker i inhalatorer, man forskar nu på andra matsmaker och i framtiden tror man kommer kunna ersätta mat med detta. Frågan är bara hur smart detta är? Size 0 är nog bara början:/

Läs mer på www.lewhif.com




Snart kommer iallfall Johanna hit. Vi ska äta frukost ihop efter att hon har solat:) Gud så mysigt i detta regniga Londonväder. Kanske a cup of great english tea, skulle passa bra i hop?:)

Utseendefixering

2009-07-21 / 20:37:10 / skrivet av: Lisa Blomgren
Kom just precis hem ifrån Lana, där jag o Johanna var. Alltså, först ringde Johanna vid kanske tre o frågade om jag ville följa med henne o Erica till LaGusto för att äta lite när jag satt här hemma o tittade på nya höstkläder ifrån HM. Skulle egentligen inte äta för hade just ätit frukost, men ångrade mig efter att jag hade läst vitlöksbröd på menyn. Mmm, love it. Hade riktigt trevligt faktiskt. Trodde inte att jag skulle göra något alls idag, men så blev det.



Efter det gick vi hem till Lana och diskuterade massa och tog igen gammal spilld tid. Vi diskuterade bland annat utseendefixering. Varför man är så fuckad i hjärnan och tror att man blir jättelycklig av shopping, men sedan tröttnar fort som fan på sina kläder  blablabla. Kom iallafall fram till att man nog bara tycker man är ful i sin egen hjärna och att kläder eller utseende inte har med lycka att göra. Sedan kom vi på att vi nog blir lite konstiga i vårat tänkande om vad "perfekt" är , när vi kom på att vi alla tre Tjatar sönder om kläder o utseende o bla.Kan väl tycka att det stämmer till viss del faktiskt, men kläder gör mig ändå lycklig på något sett. Har sett en hel del snyggt jag vill ha i höst.
Sedan åt vi rödris och sallad. Yummi!!!! Är det bara i Kurdistan man äter rödris, btw? Nu ska jag gå, för Amon kommer så ska  kanske vara lite social mot honom.


Här kommer min höstönskelista:



 

The City

2009-07-21 / 14:41:53 / skrivet av: Lisa Blomgren


Jag sitter och glor på MTV, där  det visas The City, ni vet tjejerna från The Hills typ+ ännu fler både snygga och rika dramaqueen-babes. Älskar programmet, men kan ändå ine hjälpa att jag blir så jävla avundsjuk när jag tittar på det. Finns väl i och försig en del nervrak (men vem är inte det?), men deras liv är ändå helt sjukt perfekta. Fina kläder, fin hårfärg, fint hår och fina SKOR! Bra jobb, snygga kiillar, draman bla bla bla. The list goes on!  De dricker kaffe-latte 24/7 och åker taxi om de så s ka till närmaste Tesco. Men när tar de det lugnt då? Haha ohwell, jag tänker kanske lite konstigt....
Sen en annan sak jag tänkt på är det att många rika är så snygga. Hur är detta möjligt? Är de rika för att de är snygga eller snygga för att de är rika, liksom?

Nu börjar jag att jobba heltid, enligt schemat är det ändå inte så mycket skillnad på hur många dagar man jobbar. Däremot så är det skillnad på hur länge man jobbar. Men ärligt talat är jag en väldigt arbetande människa. Alltså jag står inte ut med att inte göra någon nytta whatsoever, utan måste iallfall ha något för mig.

Åh gode Gud

2009-07-20 / 21:40:52 / skrivet av: Lisa Blomgren

Det känns som att det är jag som har rest i 12 timmar, när det i själva verket är Jeanette. Hon kom nämligen hem från Wales idag, så Linda, Madde o Jag skulle åka och hämta henne på Säve Flygplats/City Airport. Vet inte varför vi trodde att vi skulle klara detta oskatt, när det trots allt inte är en good kombination att vara mig, Linda o Madde haha. 3 katastrofer skedde, eller kanske 4:
1. Vi körde helt jävla fel och körde framochtillbaka i hela jävla Göteborg, kändes det som.
2. Vi körde helt vilse mitt i Angered, kom in på nåt skumt bostadsområde
3. Motorn började ryka som fan! Vi fick helt enkelt stanna på närmaste Statoil.
4. Vi kom försent, för att stå i givakt när Jeanettes plan landade:(



Iallafall, är så glad att hon är hemma, känns fortfarande lite overkligt om jag ska vara ärlig. Har iallafall saknat henne loadz. Ikväll ska vi kanske träffas allihop hos madde, annars ska jag bara slappa. Är sjukt trött efter att ha varit igång hela dagen.
Ända sedan jag igår var ute i skogen och letade svamp (!??!?!?!) har det känts som om någonting kryper på mig. Hoppas jag inte är fylld av festingar iallafall....

Nostalgia

2009-07-13 / 16:27:52 / skrivet av: Lisa Blomgren
Idag var jag hemma hos Pappa (farmors gamla hus) o klippte gräset. Det var faktiskt skönt att klippa lite gräs, som den bonde jag egentligen är. Haha, ( jag vet vad ni tänker, fan vilken TRÅKIG blogg) I know I know.
Iallafall. Scannade in massa gamla bilder jag hittade där också. Gud vad man saknar när man var liten! Gör man inte?



Det fick bli ett collage istället:)

Pannkakor, Norge och Jobb

2009-07-10 / 15:09:24 / skrivet av: Lisa Blomgren

Pannkakor måste vara världens lättaste, godaste och snabbaste maträtt som någonsin kommer gå att göra. Utom då kanske fil och flingor.  Snart ska jag gå och jobba på Vårgården.  Sedan vet jag inte vad som händer, ska ju iofs jobba i morgon klockan sju o sen bio, så kan tänka mig att det blir rätt lugnt faktiskt=)

Jag och Amon funderar på att åka till Norge i februari eller Januari. Eller, det är väl nästan bestämt faktiskt. Därför sitter vi och kollarr runt efter jobb och boende tills dess. Målet är att spara pengar så att vi sedan kan resa lite och så. Hoppas det går i världen, för det är något jag verkligen vill. 

Vet dock inte var jag ska resa? Någon som har något bra förslag?



Nu ska jag borsta tänderna och sedan springa iväg! Have a nice weekend!

Brüno!

2009-07-08 / 15:13:22 / skrivet av: Lisa Blomgren
Yes! Den 10e juli släpps Bruno på bio! Och den 11e, på lördag alltså, ska jag och Amon gå o titta på den!  Kan inte vänta, detta har jag verkligen sett fram emot. Det är sådär rolig, barnslig humor, som jag mycket väl kan tänka mig att pensionärer klagar över.

Iallafall, idag har jag jobbat lite på Mikaelsgården. Det var trevligt men helt sjukt varmt, alltså. tänkte jag skulle gå ut o motionera lite, men nu kom det världens största hagelskur, så jag skulle nog inte tro att jag gör det nu... Lite åska är det också. Haha, åska får mig alltid att tänka på min lilla Farmor. Hon var så sjukt rädd för åskan att när vi var små och var där, så gick vi med stövlar när det åskade för att då trodde farmor att det skulle skona oss. Man fick inte gå på toaletten heller, eftersom att kisstrålen kunde leda blixten då den gick ner i vattnet i toastolen haha.
Om man ändå satt där när åskan gick minns jag (iallafall en gång), att farmor knackade på dörren och sa på finlandssvenska, att man minsann inte skulle kissa när det var åska och att jag skulle skynda mig ut.
Sedan satt vi, jag o Farmor (och ibland de andra 4 barnbarnen) och drack  varm choklad och åt bullar.
Ja, vad jag saknar henne, snart ett år sedan hon gick bort nu:(   Men från hjärtat går hon ingenstans och det är väl för väl det iallafall.


070709

2009-07-07 / 10:37:26 / skrivet av: Lisa Blomgren

Min bror föddes 070777, så idag är hans födelsedag. Därför ska jag, Mimmi o Markus iallafall åka till hans grav när Mimmi slutat jobba. 

Igår var jag hos Madde med Vivi och såg någon b-film, som jag knappt ens kan sammanfatta, så dålig var den. Kan också bero på att vi satt och skrattade igenom hela filmen och pratade om annat. Kul och träffa dom tjejerna iallafall, var ju ett tag sen:)

Madde:P Och hennes bästa vän. Haha.


Nu måste  jag hitta på något innan jag spyr! Cya!


Jahapp.

2009-07-06 / 14:34:30 / skrivet av: Lisa Blomgren
Så ringde chefen och sa att jag inte skulle jobba något i veckan, förutom på onsdag då det var begravning. Lite sent att säga det nu, kände jag. Nu när jag ändå hade ställt in mig på att jobba. Men orka tjafsa om det..... Ska iallafall snart dra iväg och arbeta på Vårgården.
Jävla Pms, gör så jag blir sjukt irritrerad för allting. Och inte blir jag gladare för att han ringde nu, kan jag säga.

La Gusto-Mat!

2009-07-04 / 20:32:19 / skrivet av: Lisa Blomgren
Nu sitter jag här för mig själv i mitt ack så ensamma rum, när inte Amon är här. Väntar på mat från La Gusto, en italiensk restaurang, som Mikael ska köpa med sig hem. Den snälla snälla plastpappan has arrived ifrån Lofoten.  Fast måste erkänna att ibland tycker jag, nördig som jag är, att det är ganska skönt att vara för sig själv o läsa en bok. I know, inte vad man brukar göra på en lördagskväll, men ska ändå upp tidigt i morgon och jobba. Men vad skulle man göra utan ett jobb egentligen? Minns förra hösten då jag tillbringade några månader som arbetslös och utan att plugga. Jag klättrade på väggarna efter bara ett par dagar och mådde inte alls bra. Thank God för skola och jobb. För utan pengar har man ändå inte så jävla kul i längden. . . Eller hur?

Nu när jag sitter här och begrundar mitt schema inför nästa (skräck) veckan, inser jag att det inte är så myckt till skräckvecka, trots allt. Såhär jobbar jag:
Söndag:      07-16.30, Vårgården ( Äldreboende)
Måndag:     15.30-21-30, Vårgården
Tisdag:       09-15.00, Mikaelsgården  ( Restaurangen)
Onsdag:     09-15.00, Mikaelsgården
Torsdag:    09-15.00, Mikaelsgården
Fredag:       09-15.00, Mikaelsgården  och 15.30-21.30, Vårgården
Lördag:       07-15.30, Vårgården
Söndag:      07-16.30, Vårgården

Nej, vet ni vad. Jag har tamigfan gnällt i onödan!  Men no life denna vecka heller. I princip. SÅ bloggar när jag har lite bättre för mig, eller när jag hittar något intresant.



Alltså seriöst. Kolla min sjukt creepy källarkorridor, där vi byter om på jobbet.Tycker det är sjukt läskigt att gå där:S

Michael Jackson V.I.F

2009-07-01 / 10:10:44 / skrivet av: Lisa Blomgren
Men åh, vad sorgligt. Speciellt när jag kollar på det här.