31 grader varmt

2009-06-30 / 15:11:16 / skrivet av: Lisa Blomgren

Underbara väder! Har haft en så jäkla skön vecka förra veckan,alltså. Gjorde inget annat än att bada och sola i princip. Var ute med Linda och Jonas båt i Orunga-sjön i söndags också. Det var verkligen ljuvligt. Hann med att hjälpa madde att flytta också, samt träffa Sanna. Men nu börjar helvetet, fast med mjukstart. Ska iväg och jobba om typ 10 minuter och onsdag, torsdag, fredag är jag ledig. Sedan kommer jag att jobba röven av mig. Bokstavligt talat. Nästan från 9-21 varje dag i nio  dagar. Kommer antagligen kännas som när jag jobbade i England haha.

Lite bilder ifrån veckan som gick:


Maddes sista flyttlass. Byebye Jehovas-vittne-tant!


Linda och Jonas

Amon+flytväst;)

Idag har jag varit extremt jävla duktig. Har både räddat en halvdöd växt vi hade hemma, genom att snabbt plantera om den. Samt städat ( grovstädat) tvättstugan och tvättat. Känner mig så jävla nöjd! Haha.  Och nu, har jag faktiskt längtat efter att gå till jobbet. Bäst att gå.
Ska nog försöka uppdatera lite oftare, för det händer så mycket på somrarna, men man har liksom inte riktigt tid att sätta sig o blogga. Skönare att grilla;)
PK

25-6-09

2009-06-25 / 16:17:14 / skrivet av: Lisa Blomgren
Alltså alla dagar är underbara när det är soligt ute. Jag är nog egentligen ingen svensk, som Madde sa igår. Haha varken i mitt sätt eller hur jag trivs. Idag var jag, Mimmi, Linda och Amon och badade igen.
Och igår åkte jag, Jelena och Linda en sväng till Zahara. Det var skitvarmt. VI hittade även en liten oas, eller vad det kallas, efter att vi hade vandrat några mil i öknen på kameler.
Gött var det iallafall.



Rap das armas

2009-06-24 / 09:41:13 / skrivet av: Lisa Blomgren

Hela dagen kan sammanfattas med en enda låt:

Lovely Sommarkväll

2009-06-23 / 17:10:06 / skrivet av: Lisa Blomgren
Nu är jag hemma från stranden. Gud så skön dag det har varit, jag älskar verkligen solen och frukt och bada och ja... Allt:D Haha  idag har jag en jag älskar allt-dag. Erica, Johanna, Linda och jag åkte, efter vi hade pressat sönder, till Mcdonalds och flötade. Nu mår jag jätteilla och känner mig helt 400-kiloig.... Fan också.
Nu ska vi iallafall dricka lite vin i Lindas trädgård. Så mysigt!
Bilder kommer antagligen ikväll nrä jag har kommit hem, för nu sitter jag här i Linda J:s lägenhet och bara tar det lugn en stund, medan Johanna är och handlar och Linda i tvättstugan. Yes, det känns som ett SPA, jag slipper göra någonting haha.



Bild 1. Erikas vrålåk+hon själv
Bild 2. Targuard- Ett vidrigt filter, som man sätter i filtret på cigen och så ser man hur mycket tjära som man ivanlgia fall blåser i sig. FAN vad vidrigt det var:/ Ew.
Bild3. Johanna i Linda och Maddes trädgård
Bild 4. Linda herself:)

Pottfrisyren tillbaka!!!!!

2009-06-23 / 10:44:40 / skrivet av: Lisa Blomgren

NEEEEEEEEJ! Nej.Nej.Nej! Fyfan! Pottfrisyren är tillbaka! Det råkar vara den fulaste frisyr som finns och vuxna människor /killar över 7 år, kan inte gå runt med en pottfrisyr på huvudet!
NEJ! Det går inte. Jag hatar pottfrisyren över allt annat. Den är söt på småbarn, men för "män", klär den helt enkelt inte. Inte på kvinnor heller för den delen.
Btw, har min syster Mimmi haft pottfrisyr haha. Kanske provar o hitta något slags kort på det någon dag. Fast då var hon 3 och då var hon söt:)

Iallafall. Pottfirsyrens comeback SUGER!


Män i en 5årings sinne

Lygnared igår

2009-06-23 / 10:16:10 / skrivet av: Lisa Blomgren

Och dagens låt är, lite sent ute, men den är ändå bäst:
Kings of Leon- Use Somebody




Igår så åkte jag, Amon och Pernilla till Lygnared i Alingsås och badade. Jag hade verkligen föreställt lmig hur sjukt
mycket bilar det skulle vara där ( och folk då såklart), därför att det alltid är knökfullt där. Men när vi kom dit var det inte alls mycket folk. Kändes faktiskt lite tomt haha. Det var 18 grader i vattnet och jag BADADE! Kunde knappt tro det själv, jag som är en sån badkruka haha.

Mys var det iallafall, vi grillade lite, solade o sånt. Sedan åkte vi hem till Pernilla och tittade i nostalgi på Lejonkungen. Åhh, vad den är gullig den filmen! Jag hade glömt bort hur sorgligt det är när Mufasa dör, eller när Nala kommer och möter Simba. Ja.... Nostalgi var det på högsta nivå. Efter ett tag blev jag och Pernilla hungriga, så vi bestämde oss för att åka och köpa pizza bröd.  Yes, bara brödet......  Vi drog till Stockslycke och krävde att dom skulle göra endast bröd till oss haha. Men det gick ju det med;)

Hade iallafall en tvärbra dag och hoppas att denna också ska bli lika bra, för jag, Johanna och Erica ska åka till sjööön;)
Puss o Kram på er!




The Grillmaster;)

Uppdatering 21/6

2009-06-21 / 16:04:29 / skrivet av: Lisa Blomgren

Hej alla! Ännu lever jag, men har inte bloggat av två orsaker. Dels för att det inte hänt alls mycket och dels för att jag inte orkat. Hur lat får man egentligen bli? Det är ju knappast jobbigt att blogga, eller hur? haha.
Om en månad kommer Jeanette hem. Vi har bestämt tre saker som vi ska göra hittills:

1. Åka till Göteborg
2. Åka till kusten och sola och bada
3. Dricka öl på någon uteservering

Så vad har hänt, tro? Inte så mycket skulle jag nog säga. . .
Jag har....:
* Varit och klippt mig på Salong Clip i Alingsås. Detta var för övrigt nästan första gången som jag gick och klippte mig någonannanstans än hos Pelle! Tjejen var andraårselev på burgården och tog EVIGHETER på sig att bli klar.. Så rastlös som jag är var det absolut inte lätt att sitta still. 45 hela minuter tog det för endast en toppning:/ Tur var att Silla och hennes lillasyster Sigrid var med.

*  Jag har varit på en fest med Johanna och Amon hemma hos Therese Andersson. Det var... intressant. Citat från "festen": - "Åååh, det är ju du! Jag känner igen dig på dig och dina tänder"  Haha så sick!

* Mikael, min plastpappa, har blivit en datanörd. I SÅ många år har han klagat på att jag och Mimmi har suttit för mycket framför datorn. Och vad hände? Så snart han lärde sig att sätta på datan och gå in på en jävla massa travsidor, är han bänkad där JÄMT haha.

Aa, ni förstår nog säkert varför jag inte uppdaterat så mycket.... Men! Man får inte roligare än vad man gör sig. Blir det fint väder i veckan ska jag iallafall till Saltholmen och pressa, min sista fria vecka innan jagbörjar jobba nästa vecka.



Den nya datanörden


Min älskling ♥


Jämnesjön.  På en ö i denna sjö tältade Jag, Mimmi och Sanna när vi var.. 12? Det var helt galet, för rätt som det var hade en utvecklingsstörd och hans bror tagit över våran ö. Vi blev jätterädda och tvingade Mikael att komma och hämta oss! Haha.

15.0609

2009-06-15 / 15:34:29 / skrivet av: Lisa Blomgren

Idag var jag på ett jätteviktigt möte på morgonen. ( Introduktion till mitt vikariat i sommar.) Detta gjorde att jag kände mig sådär jätteviktig, som man kan göra i bland. Hela dagen har jag gått runt och känt mig viktig haha. Iallafall.
Idag har jag köpt ett par skor och ett gulligt nagellack. Skorna klickade jag hem från www.nelly.com och nagellacket köpte jag på den enda sminkaffären som finns här i byn. Eller smink/tapet-affär, är det väl snarare.

Nagellack från Depend, Nr. 36.




Ett par nya wedges också=) Nu undrar jag bara vad som händer på Midsommar? 

Nu MÅSTE jag ringa Pelle, så jag kan få lite ordning på mitt hår, för just nu går det inte att göra något med det. Håret gör utseendet ( och skorna:P)


Puss o kram!!!


Skrattfest

2009-06-15 / 13:53:47 / skrivet av: Lisa Blomgren
Haha, kan absolut inte hålla mig en sekund:P

Benjamin Buttons Otroliga Liv

2009-06-10 / 21:55:55 / skrivet av: Lisa Blomgren
ÄNTLIGEN! Jag har väntat ända sedan denna film kom ut på bio att få se den och äntligen ska jag ta mig tid att se den! Can't wait, så bäst jag skyndar mig att vänta in Amon och göra lite popcorn!!!
Någon som sett den?



Jag vet, det verkar som jag inte gör något annat än att kolla på film hela dagarna. Faktum är att film är bra. Och speciellt under regniga dagar, på kvällarna.
Nackdelen är bara att jag ofta drömmer helt sjuka drömmar som relaterar till filmen om jag ser den precis innan jag ska sova.

Btw, måste jag bara proppa er fulla med lite onödigt vetande. Detta fick jag reda på idag, då vi ( Jag Mimmi o Elle) Smsade in till 118100, och undrade hur stor en normalstor penis var. Vet inte varför vi kom in på det ämnet, men för er som är nyfikna blev iallafall svaret såhär:

" Medellängden på en svensk penis i slakt tillstånd är 9,5 cm och i erigerat tillstånd 15 cm. Världens största penis sägs Jonah Falcon ha ifrån Usa med sina 34 cm i erigerat tillstånd"

34 (!?) cm!!! Det är ju fan helt sjukt! Och så ser man dokumentärer om stackare som bara har 3? Verkar faktiskt inte som att det finns någon Gud. Haha.

Gode Gud, I'm so in Love!

2009-06-09 / 12:55:14 / skrivet av: Lisa Blomgren

Sweet Top SEK 349, Rare Fashion - NELLY.COM


Har man sett något snyggare eller? DAMN, den är perfekt för faan!

Yesterday, all my troubles seemed so far away

2009-06-09 / 12:37:31 / skrivet av: Lisa Blomgren
Eller gjorde dom verkligen det? Fan vet jag. A fucking roller-coaster är vad jag skulle kalla det här jävla skiten. Fan också.

Gårdagen var jättebra iallafall. Hade tvärroligt hela dagen=) Jag menar inte tänker jag sitta här och tänka på tråkiga saker när det finns så mycket kul att tänka på. Det förstör ju bara för mig själv.
Iallafall. Först gick jag och Elle ut på en liten promenad, men vid tre kom vi på att vi skulle gå till Hjulet ( den galna secondhandbutiken.) Så vi gic och mötte upp Mimmi när hon slutade jobbet. Det var en av mina värsta upplevelser ever. En del luktar som att de bott i en lada i 25 år utan att duscha, sedan tar det en tripp in till "stan" och shoppar loss på Second Hand. Jag blev attackerad av en man i "sina bästa år", som slog mig med sina nyinköpta blåa, utesitte-dynor, bara för att kunna komma fram. För trängsel var bara förnamnet. Det var varmt och luktade illa.
Men konstiga saker det kunde man hitta iallafall. En jätterolig bok, som hette " Mobiltelefon" Haha. Från typ stenåldern, hittade vi. Fan att den inte köptes av oss då! Haha.
Det första jag gjorde var även att komma bort ifrån Mimmi och Elle, som tur var möttes vi upp på "hattavdelningen" Haha. Så sjukt!

Efter det gick vi och hyrde en film som hette The Hitcher, och två jättesöta muffins. Dock smakade de int elika gott som de såg ut att göra.



Twilight

2009-06-08 / 14:35:10 / skrivet av: Lisa Blomgren
Alltså. Filmen gjorde mig grymt besviken, med tanke på all uppmärksamhet från både media och allmänheten den har fått. jag trodde den skulle vara i typ Oscars-klass, men tyckte bara att den var en normal vanlig vampyrfilm. Söt var den utan tvekan, men inte SÅ bra.Fast det kanske bara är jag som haft alldeles för höga förväntningar om den... Vad vet jag?

Dessutom är det många som tycker att han huvudrollsinnehavaren är så sjukt snygg. Var undrar jag? Kan inte säga att han är ful heller, men fan vilken överskattat jävla film!
Vad tycker ni?

Elle's comeback

2009-06-08 / 14:19:20 / skrivet av: Lisa Blomgren

Elle Pelle är hemma igen. Det senaste året har hon nämligen hållt sig ifrån vårgårda, genom att vara i Växjö. Ibland kommer den där Växjö-dialekten upp, men annars är hon helt normal haha.
Vi ska idag gå och panta burkar, för det vägrar jag göra själv. Det finns inget mer pinsamt än att panta burkar. Egentligen vet jag att det inte borde vara så, men ändå så vill jag göra en lilla Al-Fadji, och ha rånarluva på mig haha.
Vi ska kolla in en secondhandbutik (för de tär ju inte tattigt haha). Kan iallafall bli rätt kul, tror jag. Var såååå längesen jag gick in på en sådan. IEngland senast. Där är secondhandbutikerna SÅ grymma, dom är inte äckliga, utan fräscha och det luktar inte unket och gammalt, utan nytt. Har faktiskt fyndat en del skor på sådana affärer=)

Mitt huvud är bättre idag, men fortfarande inte bra. Blev iochförsig bättre när jag och Amon lagade Korvstroganoff. Haha det är typ det enda vi lagar nuförtiden. Lagar vi mat så blir det oftast det, eller Lasange.
Nu måste jag vara lite vuxen och ta hand om tvätten + städa här hemma. Hatar verkligen när det är stökigt!!



Jag och Elle 2006. Blott 16 år:) I Santiago de la Ribera <3


Ciao!!!

Voting-time

2009-06-07 / 18:12:02 / skrivet av: Lisa Blomgren
Dags att rösta. Det har ni väl ändå inte glömt? Min första röst blir idag och det tänker jag utnyttja absolut.
Jag har fått konstiga utslag, typ som vattenblåsor, efter att jag solat solarium:/ Vad kan det vara för något?

Dessutom är min hjärna HELT dum i huvudet, har antagligen något med gårdagen att göra:/

Nationaldagen

2009-06-07 / 12:36:48 / skrivet av: Lisa Blomgren

Let's face it. Sverige kan inte fira nationaldagen. Så är det bara. Så tänkte iallafall berätta om igår då.
Vid klockan sju kom Linda Stenqvist hit. Vi tänkte gå till La Gusto och kolla på fotbollen ( Sverige-Danmark, för er som missat). Tänkte att det borde ju faktiskt vara mycket folk där, eftersom det finns alkohol+storbildsTV. Tänk er våran chock när vi kom dit och det sitter en familj+en efterbliven man med Sverigetröja i baren. Haha. Vi skyndade oss att dricka upp vårat vin och så, som tur var hörde vi av oss till Armela.
Där förfestade vi lite och hade det gött, innan vi åkte till "Club Heden" Haha. Kunde faktiskt inte tro att det kunde vara så roligt som det faktiskt var. Det var ärligt talat längesen jag hade så jävla kul på ett uteställe. Även om det var många blandade åldrar och såvidare.

Kvällens roligaste var väl ändå när "jag blev dansk". Blååeee o rrrröööde, skrek vi hela tiden och tillstlut var det någon idiot som fick för sig att jag var dansk (kanske för att jag sa det).
Haha och när han frågade var "pepparkaks-mamma", hette på danska sa jag (trovärdigt också, enligt mig själv) att det hette:
 " Bebberrrrgkagsmaaaamaaa". Hans försök till den danska dialekten dog jag av hahaha. Vad sinnessjukt verkligen! Lättlurade människor alltså.


Iallfall. Man ska inte ha så jävla mycket fördomar, saker och ting blir inte roilgare än man gör dom till=)

Idag ska jag försöka ta mig till Armela, för att hämta mina saker och lämna. Min cykel hoppas jag ligger kvar där den så fint blev placerad på gräsmattan igår.

Ciao!

Pokerface
Våran impluskväll blev grejt;)



Åh måste säga också att jag drömde välrdens bästa dröm. Eller ja, det var ju överdrivet, men jag drömde en smart dröm.
Det var nämligen så att när man köpte kläder från HM, kunde man ta med sina gamla kläder och få tillbaka hälften av summan man betalat innan. SÅ jävla bäst:D

Changeling

2009-06-06 / 14:25:49 / skrivet av: Lisa Blomgren


The Changeling är numera en av mina favoritfilmer. För er som inte har sett den, är den ett måste! Jag grät verkligen och ändå såg jag den helt själv ( vilket jag nästan aldrig gör, ser filmer själv) Angelina Jolie är både vacker och begåvad, tycker jag. Och det bästa av allt är att den är baserad på en sann historia, vilket enligt min mening gör den ännu bättre och mer intressant.

Det handlar ju då om en ensamstående mamma (Angelina Jolie) som bor i hop med sin 9åriga son. En dag när mamman kommer hem ifrån arbetet är sonen inte där. Hon ringer polisen och dom hjälper henne att leta. Etfter några månader har man funnit sonen. Men något är inte som det ska, det är nämligen inte alls hennes son de hittat utan någon helt annan. Mer vet jag inte om jag kan säga, för då kanske jag förstör filmen. Sevärd är den iallafall.=)

Uppdatering

2009-06-05 / 11:47:43 / skrivet av: Lisa Blomgren

Finally haha.

Idag ska jag på Malins student i Alingsås. Aww, Lilla malin, som vi körde lådbil med, liksom.
Iallafall. Bloggen gör sig bara inte riktigt i mitt liv just nu, men ska försöka bli bättre på att uppdatera.
JOHANNA har kommit hem for good(för sommaren)! Im so happy=)

Jag har köpt en kjol samt en tröja.

Mimmi har tatuerat sig.

Studenten har varit.

Ball Mamma

2009-06-02 / 16:14:10 / skrivet av: Lisa Blomgren


Hahaha

Juni!!!!

2009-06-01 / 12:06:46 / skrivet av: Lisa Blomgren
Sommarvärme big time! Gud så underbart det är. Hade kunnat ligga o sola hela dagen om det inte var för att jag börjar jobba/gå bredvid klockan 13..30. Men fram tills dess , eller iallafall fram tills klockan tt tänker jag njuta av det fina vädret.