You make me dizzy miss Lizzy

2009-11-26 / 17:17:10 / skrivet av: Lisa Blomgren
Alltså ibland undrar jag vad det är med mig. Som ni vet har ju jag praktik på Borås Sjukhus och blev idag tillfrågad om jag ville vara med på en gastroskopiundersökning. För er som inte vet detta är det när man med hjälp av en lång slang och kamera går ner i svalget. Jag tänkte att eftersom jag både klarat av att dra i hop en tants lår på operation och tagit blodprov så kunde detta väl inte vara så farligt. Så jag gick med ner och undersökningen började. Efter 2 minuter kände jag mig illamående och iskall och yr. Härdade dock ut ett tag till för att inte verka mesig. Men efter 3 minuter till kände jag att nu är det  nog. Jag gick ut ur salen och möttes av två sjuksköterskor som direkt såg att jag var dålig och la  upp mig på en brits där jag fick ligga med fötterna upp som en annan mes och vänta på att "huvudet hängde med" haha. Så jävla sjukt!

Nu ska jag platta håret innan jag drar till Landvetter och hämtar min lillasyster Mimmi:) MWHA!

Mimmis hemkomst!

2009-11-26 / 05:12:52 / skrivet av: Lisa Blomgren
Idag kommer Mimmi hem från Kenya!! Jag är jätteglad bara för det har verkligen saknat henne och så har hon nog många bilder att lägga upp och många saker o berätta. Hon kommer att få gästblogga när hon kommer hem=)

Changes

2009-11-24 / 11:38:30 / skrivet av: Lisa Blomgren
Här sitter jag med ögonbrynsfärg på ögonbrynen och ser ut som om jag försöker odla McDonalds-bryn eller nåt. Snail-brows....  Om typ en timme ska jag iväg till Borås och där sover jag nog inatt eftersom jag även ska upp tidigt. Inatt har min darling sovit här och jag hade faktiskt saknat honom när vi inte setts sen i torsdags.  Han är min drog kan man säga:)
Madde kom även hit en stund och sedan gick vi till Barri när Amoun kom och tittade på när Amoun åt och så drack vi cola:) Haha.

I veckan händer det en del för Mimmi, min kära syster som varit i Kenya, kommer hem och så kommer även Jo hem i helgen. Två av mina favoriter!! Längtar!


Har ni förresten tänkt på en sak? Varför längtar man alltid efter det man inte har? Tillexempel på sommaren kan jag ibland längta efter julen bara för att det är så mysigt men när vintern väl kommer vill jag ha sommar 24/7.  Jag är så sugen på att uppfylla mina drömmar jag länge haft. Tex jobba på restaurang i ett varmt land och bara jobba och ha det gott eller tågluffa runt i Europa. Känner att gör jag det inte snart kommer det aldrig bli av? Förrän kanske då i min 30årskris. Changes needs to be done....





Hoppas ni får en fin dag och allt:)
Lisa

Lily Allen

2009-11-23 / 17:52:11 / skrivet av: Lisa Blomgren

Gillar den bruden. Dessutom är hon faktiskt sjukt snygg i den här videon!

Bilder ifrån Fredagen den 13e

2009-11-23 / 16:02:06 / skrivet av: Lisa Blomgren

Äntligen har Michelle skickat alla bilder ifrån när jag var och bowlade med klassen. Valde att inte lägga upp bilderna på just det datumet eftersom att det dels är ganska längesen och så då kanske ni inte hinner se dom. Here they are anyways!  Vet inte varför allas ögon blev röda (mina). Men snygga är vi iallafall;)



Erica


Jag

Mats

Bella

Jessica och Jag


Erica igen

Jessica och jag

 

Monday, bloody Monday

2009-11-23 / 13:45:32 / skrivet av: Lisa Blomgren
Ja mina vänner. Det är min lediga dag idag, vilket känns otroligt skönt. Men har ju en del att hinna med. Behöver inte ens nämna det, men ni vet vardagssaker och så söka jobb och skriva cv såklart. Det finns knappt jobb på Mikaelsgården heller men jag antar att detta kommer att lösa sig med tiden.
Om en vecka är December här och det betyder att mitt jultema ska börja. Lovar att uppdatera varje dag hela December! Måste bara fundera ut något intressant som December kan innebära. Jag ska:

  • Baka, knäcka, julpynta och greja här hemma
  • Jobba
  • Gå på jul på Liseberg
  • Åka pulka ( om det finns snö)
  • Sticka minst tio centimeter
  • Hugga julegran
Men sedan kommer jag inte på någonting mera som man kan göra? Har ni några förslag people?  Behöver verkligen lite inspiration här! Nu ska jag ta tag i mitt rum och göra det mysigt där med massa ljus och mysigheter!
Hoppas eran dag blir lika bra som min kommer att bli! Pk!
Lisa



Så mysigt!

Grissjukevaccinet- check!

2009-11-23 / 10:09:16 / skrivet av: Lisa Blomgren

Ladies and gents! Jag har tagit svininfluensavaccinet igår! Det var väldigt hastigt eftersom att HLAVA var tvungen att ge vaccinet till en patient. Eftersom det då blev över så fick jag. Kan erkänna att jag är sjukt spruträdd men det gick bra ändå. Inga svimmningar, bara lite skakis efteråt. Det gjorde inte speciellt ont heller och har heller inte fått några biverkningar. Utom att det gör lite ont i armen fast inte heller det är så farligt. Förstår inte varför alla gnäller om den? Gör precis lika ont som vilken spruta som helst....  Det är i och försig hårt runt om där sprutan togs, men man kan ju välja att se det som muskler också så det stör mig inte:)





 

Have a good day!

2009-11-22 / 10:51:42 / skrivet av: Lisa Blomgren
Alltså har faktiskt funderat starkt på ifall jag skulle lägga ner min blogg när jag ändå inte uppdaterar den. I'm a busy woman, jag har inte tid. Min praktik går superbra. Bästa jobbet verkar det vara alltså. Förutom att man jobbar ganska mycket. Jag har fått vara med på operation och knippsa ihop en höft och allt möjligt jävligt coolt får man göra. Gick nästan vilse i källarkorridorerna också. . Men hittade som tur var tillbaka. Helgen har jag också haft praktik men hunnit med att fira allas våran Jelena och igår kollade vi på film, jag och hon:)

Fredagen var lite trött, som ni kanske ser där men att jag följde inte med ut och drack typ bara ett glas vin hemma hos Jelena fast det var jävla trevligt ändå. Sedan förra helgen är jag faktiskt lite avskräckt ifrån allt vad vin heter.

I Borås har jag också upptäckt att det finns jävligt konstiga människor. Det måste vara någon kemisk blandning med den staden som gör att mammorna föder konstiga barn.  Det är antingen idioter (nämner inga namn), efterblivna, utvecklingsstörda, psykiskt sjuka eller alltför pratglada 93åriga farbröder som börjar sitt samtal med att vråla: "FÖRLÅT OM JAG BREDER UT MIG, JAG SKA INTE STÖRA, INTE LYSSNA HELLER. JAG HÖR INTE SÅ BRA", till mig när jag sitter o väntar på bussen och pratar i telefon. När jag avslutade samtalet började han attackera mig med hela sin livshistoria. När den var klar gick han. Varför inte ringa heta linjen om man är så ensam? Jag vill inte höra om hans frus hemorojder och fyravåningshus.



Fr. vä: Alessandra, Sassa, Shafa, Jag, Tina, Theres och Jelena

Jelena och Madde:)

Ikväll blir det inte mycket jag gör heller. Har praktik till klockan halv tio ikväll och har inte orkat göra något nu på dagen heller. Dagens projekt är att duscha och tvätta håret!
Hoppas eran dag blir bra och allt iallafall! PK!

"Bacon is good for me!"

2009-11-18 / 12:00:49 / skrivet av: Lisa Blomgren
Hahaha. Den här ungen är den skönaste. Mardröm bara om man föder en sån asso. Lillgammal kallar man sånna som han. Hahaha.


Vet ni vad?

2009-11-18 / 11:03:06 / skrivet av: Lisa Blomgren
Jag har bestämt mig för att älska julen. Jag kommer att älska glögg, pepparkakor, knäck ,alla käcka kristna, julgranspynt, julpynt, pepparkakshus och allt som hör julen till. Ja, kanske till och med Jesus. Och varför detta? Jo! Jag är på jakt efter lyckan och för att bli lycklig måste man tycka om saker. Och inte vara så satans negativ. Därför har jag bestämt mig för att nu när ändå julen snart närmar sig kan jag lika gärna tycka om julen! Jag önskar mig två saker i år:




1. Stora schampoon o balsam från BED HEAD, " Dumb Blonde"
2. En vanlig jäkla el-tandborste

Nog om julen för i dag, för det kommer ni nog ändå att få höra en del om pga mitt älska-julen-tema i år.


Igår var jag och klippte mig. Det blev ljusare. Min kära frisör farbror Pelle är den bästa. Vill aldrig byta frisör. Jag är alltid nöjd när jag går därifrån. Bestämde iallafall att jag ska färga det igen i slutet av Januari och klippa det varannan gång för att det ska växa ut till sommaren. Jag hann även med att träffa min kära vän Pernilla och sen så fick jag även träffa hennes kompis Wiktoria. Vi bakade en ganska sötsliskig kaka som smakade konstigt och så spelade vi kort.  Idag, m8s ska jag ha praktik och sova hos min kusin Vicke som bor i Borås. Väldigt smidigt med stor släkt. 

Hoppas ni får en trevlig dag. Nu ska jag gå och sminka mig så att jag kommer iväg någon gång! Kärlek! ♥

2012

2009-11-16 / 18:29:27 / skrivet av: Lisa Blomgren


Igår var jag och Amon på bio och såg 2012. Någon som sett den eller? Var faktiskt helt inslukad i filmen och tyckte den nog var bäst att se just på bio. SJukt läskigt är det också. Vem vet liksom? Kanske jorden verkligen går under den 21 december 2012. Gav iallafall mig en liten tankeställare. Fan vad läskigt då är jag 22 år bara. Inte föratt jag kommer och gå runt och vara rädd nu men lite skrämd blev jag faktiskt.

Har haft min första praktikdag idag. Det var verkligen den roligaste praktiken hittills. Och vet ni vem som ringde idag, utan att veta att jag var i Borås om inte Vivi. Hon stod mittemot utan att vi såg varandra haha. Så sjukt liten världen är:D

Nu ska jag vara ensam som vanligt. Hatar det här!

B'day girl for 15.11.09

2009-11-15 / 13:33:24 / skrivet av: Lisa Blomgren

Grattis Jelena på 18årsdagen! Hoppas du får en jättefin dag baby! Din present är på väg!

Botten upp

2009-11-15 / 13:30:21 / skrivet av: Lisa Blomgren
Babes. Min helg blev helt totalförstörd i och med att jag antagligen drack för mycket i fredags. Har aldrig varit så sjukt bakis som jag var igår. Trodde nästan att jag hade fått svininfluensan så illa var det. Och ändå dricker man? Vad är det för fel? Nu har jag iallfall lärt mig att jag aldrig mera ska dricka för mycket!  Detta är också orsaken till att jag typ inte svarade någon av mina vänner igår när doom ringde. Förlåt.

Fredagen den 13e förde inte otur med sig och allt var ganska trevligt. Förutom att hälften av dom som skulle med och bowla inte kom. Tråkigt. Iallafall. Jag kom näst sist och sedan drog jag och Jessica till åkanten och tog varsin öl. Åkte hem med 22-tåget och gick till hem till Madde, där även Jeanette var. Vi tittade klart på Idol och sedan stack vi till PizzaHouse som skulle ha trubadurkväll. Haha det satt kanske 4 personer där och en som spelade musik. Ja, det är väl typisk Vårgårda.  Alla klagar på att det aldrig händer något men när det väl gör det så bangar man.

Så vad händer i veckan då? Min praktik börjar så det är bara att börja pendla. Har just kollat upp hur jag måste åka osv. Börjar lite ångra vad jag gett mig in på, för det blir jävligt tidiga morgnar fast samtidigt ska det bli jätteroligt att ha praktik på Borås Sjukhus!

Buss 582
Vårgårda station Läge C
Fristad station Läge A
Avg: 05:25
Ank: 05:57
Mot: Fristad station
Buss 150
Fristad station Läge A
Avg: 05:58
Ank: 06:34
Mot: Borås
Buss 8
Sjukhuset Borås Läge E
Avg: 06:40
Ank: 06:45
Mot: Hulta ängar via Sjukhuset


Blir framme prick i tid också. 

Måndag: Praktik

Tisdag: Klippa mig och träffa Pernilla

Onsdag-Söndag= Praktik!

Fredag: Jelenas 18årskalas!!!

Bowling med klassen ikväll!

2009-11-13 / 15:22:50 / skrivet av: Lisa Blomgren
Våran minst sagt blandade klass ska ut och bowla ikväll. Ska faktiskt bli jävligt roligt att göra något med hela klassen innan våran praktik!
Idag har mina favoritsläktingar Sam och Titti varit på besök. Och igår var Sanna och Leo här. Babypower pågår i huset! Iaf, måste bestämma mig vad jg ska ha på mig nu. ... Vad har man på sig när man bowlar??

Ska inte duscha på 3 veckor

2009-11-10 / 18:51:30 / skrivet av: Lisa Blomgren
Haha jo då det ska jag allt. Men tyvärr håller vi på och gör om i badrummet och därför kan vi inte duscha hemma utan måste göra det hos Mormor. Det suger. Jag är jätteglad att jag slipper göra det varje dag iallafall. Fyfan.

Förresten fick jag syn på Leona Lewis nya albumcover i dag och första tanken var bara att hon verkligen tar efter Megan Fox. Come on!! Plötsligt känns Leona Lewis bara fake som alla andra.


Mattiaz

2009-11-09 / 19:49:19 / skrivet av: Lisa Blomgren
Mattiaz är min nya idol. Det är den gulligaste, mest blåsta kille alltså. Haha.
Men hade jag varit kille hade jag varit likadan.

http://mattixstylingtheworld.blogg.se/   ( vet inte varför jag inte kan infoga länkar? )

The dentist

2009-11-09 / 18:58:05 / skrivet av: Lisa Blomgren
Jag kom hem ifrån tandläkaren för cirka tre timmar sedan. Hade inga hål men fick en ny tid för att fylla min tand, som någon gång har slagits ut så halva tanden har gått av. ( Gud vet när?) Ska även polera dom då för att få vitare tänder, vilket jag är mycket glad över. Hon konstaterade också att jag borde haft tandställning! VARFÖR har ingen tandläkare i mina 19 år sagt till mig att jag behöver ha tandställning i underkäken? Jag själv har sagt det länge, men sedan skitit i det eftersom att ingen tandläkare någonsin ens rådit mig till att skaffa tandställning. Jag kände mig lite smått irriterad men blev gladare när tandsköterskan försökte pigga upp mig genom att säga att "det var charmigt". Haha. Jo, jättecharmigt att ha skeva tänder?!
Iallafall allting jag ätit har smakat banan pågrund av det där kletet dom smetar på efteråt. Konstgjord banan också.
Nu tar jag iallafall en paus i mitt jävla pluggande och softar lite. Kollar alla bloggar som jag bara blir mer och mer obsessed av.

Mimmi har hört av sig igen. Vill verkligen också ut och resa. Reseådran spricker snart och förblöder, typ.

" Va???? Du maste skaffa glasogon Lisa! haha, vad gulligt! Vi va pa en masai marknad i nairobi igar, da kopte ja lite roliga rmband och sant. Dem har verkligen ALLT pa marknaden! Hur var din helg? Varan va bara bra, vi va ute och festade i Nairobi med en massa amerikaner! Haha, ska beratta allt nar ja ar hemma igen! Pa onsdag tar vi forsta klass ... Läs mertaget till Mombasa.. Visst later det fancy?? hahaha.. Tror de e ungefar som normal klass har. Igar hade vi aven varldens varsta bussresa! haha, vi flog omkring som galningar och satet lossnade! Vagarna har ar helt galna! Jag alskar dig! Puss"
Skulle detta hända i Sverige? Svar: Nej!




Alltså jag vet inte, men muffins kan bli grovt misslyckade. Iallfall när jag och Silla gör dom.... Vet inte ens vad våran glasyr liknar, liksom? Haha.

Hoppas iallafall att ni haft en fin dag och allt och att ni får en fin kväll. Kolla på Ullared kanske?? Ciao!

Livet är så kort!

2009-11-09 / 08:27:42 / skrivet av: Lisa Blomgren

Men tänk ändå vad mycket jag hunnit med in my life.... Eller ganska iallafall. Mer kommer hoppas jag!

 

  • Varit i Spanien, Finland, Danmark, Norge, Tyskland, Frankrike, Turkiet, Grekland, Luxemburg, England.
  • Jobbat i England.
  • Bott i Marble Arch/ London
  • Jobbat på Mikaelsgården, Vårgården, Kullingshemmet
  • Festat
  • Levt!

Alltså finns ju dock en del saker som jag inte kan skriva upp här men har iallfall många sjuka resminnen att berätta. Dock läser vissa personer som kanske inte ska få reda på det denna blogg och därför skriver jag inte det. Undrar vad som kommer hända mer i mitt liv.  Jag är så sjukt intresserad, spontan, nyfiken och rastlös för att skaffa en etta i Vårgårda för att sedan utöka det till Villa, Volvo, Vovve och tre barn ute på landet- NO WAY! Jag är en sådan som älskar att uppleva nya saker och med detta måste man våga.Dessutom ångrar jag ingenting jag gjort i mitt liv. Alla mina val har väl varit mer eller mindre bra val men fortfarande så har jag lärt mig något på allt jag har gjort, så inget är för inget. 
 Vårgårda är för litet för mig. Kanske Sverige också? Har två månader kvar med utbildningen. Sedan är jag fri. ♦



Flyttar jag tillbaka till London någondag så ska jag bo i Marble Arch. Finaste, bästa och vackraste platsen i hela London. ( En av dom iallafall).

7 November 2009

2009-11-07 / 12:47:50 / skrivet av: Lisa Blomgren



Idag blir det ännu en lördagskväll med jobb. Det ska bli kul faktiskt. Lika bra att jobba när man ändå inte har några pengar att festa upp, eller hur?  Mikaelsgården klockan fyra alltså. Älskar restaurangjobbet. Det är så kul när det inte alltid är samma sak, man träffar människor och dessutom glömmer man bort att det varit jobbigt för både fötter, rygg och armar precis efter man jobbat färdigt.


Nästa gång jag ska ut är den 20e, då Jelena firar sina 18 år. Thank God att den bruden fyller arton! Vet bara inte vad jag ska köpa till henne. Det är svårt men någonting hittar jag väl säkert eftersom att vi tycker ganska lika om det mesta. . .

Igår träffade jag Jeanette en stund och sedan kom Johanna hit. Vi gick promenad och skrattade ( som vanligt). Den tjejen är amacing, verkligen. Sedan kom mi Amor hit och vi softade och tittade på idol och åt räkor, godaste salladen ( endast hackade gurka, tomater, avokado och så mozarella och majs mixat med färdig salladskrydda) och dipsåser. Kändes nästan som att ha en dejt med båda två haha. Nu ska jag gå och duscha och sminka mig, kör nog lite rosasmink i dag till jobbet=) Ser fräscht och sött ut!

Hoppas iallafall att eran kväll blir lite mer innehållsrik än min.  Mwha!


 

 

Att även välja sina vänner..

2009-11-07 / 10:31:37 / skrivet av: Lisa Blomgren

Man väljer sin pojkvän eller man. Man väljer inte sin familj eller föräldrar. Inte heller sina barn. Men sina vänner, dom väljer man faktiskt. Det finns ingen anledning att ha vänner i sitt liv som man inte litar på, inte har kul med eller som utnyttjar dig.  Då är det bättre att vara utan dom.
Tänk efter själv. Du skulle väl aldrig ha en pojkvän tillexempel som utnyttjar dig eller som bara kräver saker av dig eller som skvallrar så fort du sagt någonting till honom? Varför då ha en kompis som gör det? Det är ju en relation vilket som och är det inte en bra relation-gå ur den.

Det är svårt, det är det. Men samtidigt om man själv inte mår bra måste man göra någonting åt det, det funkar inte att gå runt och må dåligt i sitt eget liv liksom.
Kanske inte är den bästa talaren för detta egentligen, eftersom att jag själv i bland inte gör någonting åt saker jag inte tycker funkar men detta är ändå det som jag strävar efter. Alla falska vänner måste ändå ut ur mitt liv some how.

 

 

SuperMarioAbstinens

2009-11-06 / 17:51:38 / skrivet av: Lisa Blomgren
Fan också. Fick ett sådant där sjukt sug av att spela Nintendo. Typ supermario. Eller The Sims! Kände för att snöa in mig totalt i det och bara spela hela natten. Konstigt, det är nästan som abstinens.... Eller kanske man borde sitta i en sådan här bil och spela lite, bara för känslans skull liksom! Då skulle man nog få sin dos av Super Mario och sedan inte vilja ha den igen på flera år, minst. Det blir ofta för mycket av det goda, tyvärr.


Nu mina kära vänner, ska jag gå och gå en promenad med Jo, från allas vårt Örebro. Oh Happy Days. Think positive!

Har inte rökt en enda cig på 4 dagar!

2009-11-06 / 08:07:17 / skrivet av: Lisa Blomgren

And damn proud. Tycker iochförsig inte att det gör någonting att jag tar en cig lite då och då. Det är knappast jätteskadligt att röka mer sällan än jag gjorde innan.  Då var jag storrökare och kunde röka tre cig (!?) på raken om det var så . Tur att jag slutat med det-det stinker!  Jag har pratat med min praktikplats på HLAVA i Borås nu iallafall och det verkar jättebra. Jobbigt att behöva gå upp så jävla tidigt bara fördelen är väl då att man kommer bort ifrån Vårgårda. Det tråkiga med att ha praktik i julbordstider är just att man har praktik i julbordstider. Alltså less jobb=lack of money:/

Denna helgen blir det lite jobb, kombinerat med att hälsa på Papi för Fars dag och sedan är det inte mycket mer bestämt. Klart blir det lite träning men inte så mycket mera. Johanna är hemma. Jeanette är hemma. Saknas bara tio till:)



D&G, hello?! Haha älskar denna parfymen. Tur att Mimmi är i Afrika så jag kan låna den! Btw, kolla mitt face i bakgrunden hahaha!



Well, jag måste gå till skolan nu... Rehab med fröken Frost... Jippie!!!

Det duggsnöar-igen!

2009-11-04 / 16:11:12 / skrivet av: Lisa Blomgren

Det är kallt ute. Snö-kallt är det också. Förstår inte varför alla verka älska snön så mycket? Okey att den ser mjuk och mysig ut, men det är den ju inte mer än en vecka ändå. Sedan har man liksom tröttnat på det. Vet en stad som skulle passa mig, nämligen L.A. Tror jag. Aldrig varit där, fast tror jag skulle passa bra där. Men när jag tänker på det kanske snö faktiskt är ganska mysigt, i lagom mängd! Det är nog kylan jag inte tycker om....

Iallafall. har hittat två totalt underbara klänningar. Luv em!  www.nelly.com såklart;)

Är dom inte jättefina? Tänker mig den första med svarta skor och rött nagellack och röda läppar. Mörkt hår. Behöver väl inte säga så mycket mer, för det kommer se sååå fint ut!

Nu kommer Jeanette hem ifrån Wales och jag ska ta en cigg med henne och sådär:)

Hoppas ni haft en bra dag! Puss, ciao!

Monty Pyton-kväll

2009-11-03 / 22:47:32 / skrivet av: Lisa Blomgren

På tv400 är det Monty Pyton-kväll. Dom visade just "Life of Brian". En riktig gammal klassiker är det och vissa scener ur den är lika roliga varenda gång jag ser dom, alltså. Lite halvtaskig rekvisita och utklädda herrar men har ändå någon slags charm, verkligen! Jag tänker alltid på Pappa när jag ser den filmen. Typiskt hans humor. Tänker på det där jävla provet i morgon. Och saknar Mims, som endast varit borta en vecka och två dagar. Känns som tre år. Men hon har det bra och det är huvudsaken! Och så tänker jag på en massa saker. En jävla massa saker.

Vad ska jag göra efter skolan? Flytta till Norge? Hur ska jag färga håret? Varför är min mage inte platt? Ser man inte att ens ögonbryn växt ihop? Är det störande att ha snopp? Varför drömmer jag så konstiga drömmar? Varför blir alkisars näsa röd? Vem fan kom på att mimare skulle vara roliga? Folk med tupé, märker inte dom att deras tupé oftast är uppenbar? Och har träd känslor?!
Fan också. Måste nog stänga av mig lite och gå o lägga mig. Så jag orkar med provet i morgon. I morgon ska jag:

♥Sola
♥ Träna
♥ Plugga
Aa, ni ser. Som vanligt. Tack iallafall Madde och Jelena för promenaden ikväll! Mwhamwha!