Heldag med Dirty Jo

2009-10-30 / 16:40:07 / skrivet av: Lisa Blomgren

Nu har jag äntligen gjort något utav denna veckan. Men kan inte säga att det var helt lätt. Vaknade nämligen upp med ett jättedåligt humör, dunno why... Iallafall vi åkte till Göteborg jag och lilla Jo. Vi åt sushi, gick till konstig affärer och glodde och sedan gick vi till konstmuseet och tittade på en tvärkonstig utställning som hette " What a wonderful world". Jag tror det handlade om krig eller så, men är inte så konstnärlig av mig så tyckte mest bara det var konstigt. Har iallafall haft en mysig dag med min Johanna.
Dessutom hann jag med att köpa en present till Mammsen som fyller år idag. Och Johanna har städat mitt rum! Haha lite halvt hysteriskt börjar det bli:D Men varför inte utnyttja slaveriet när det ändå pågår?





 

Jag älskar Göteborg!!!
" Är det här för bögar?"
" Det är en affär liknande denna fast med runk-bås"
Och Johanna spräckte sina leggins rätt i grenen!

Spå i händer?

2009-10-28 / 14:36:18 / skrivet av: Lisa Blomgren

Jag har alltid varit nyfiken på det "övernaturliga" och kan säga att en del saker bara är rent av läskiga och obehagliga när det gäller sådant. Men en sak som varken är övernaturligt eller obehagligt är att spå i händer. Eller kiromantik, som det också kallas. Det är väl mer lite vedskepligt i sådana fall. Tycker det är en kul grej iallafall och hittade faktiskt en rolig sida.  Bara man kanske tar det med en nypa salt!  http://peterpan.kontrollpanelen.se/overnaturligt.se/Spadomar/hander3.htm

Så hur gör man då??

Hur spår man i händer?

Här följer en enkel och kortfattad beskrivning av hur en spådom genom händer kan gå tillväga. Bara de mest elementära delarna har tagits med.


1. Händerna
Börja med att titta på båda händerna och försök att göra en allmän bedömning av dem.

Lägg märke till dess form. Är det händer för grovarbete, händer för lugnare arbete? Tolka sedan med hjälp av nedanstående uppgifter:

a. bred, kraftfull, korta fingrar = styrka, handfasthet, tröghet
b. mjuk, len, smal, vacker = stilighet, skönhet, opraktiskhet

Mer finns på sidan!

The naked fucking truth

2009-10-27 / 20:15:47 / skrivet av: Lisa Blomgren

Okey. Vi lever i en utseendefixerad värld. Hatar egentligen att vara helt utan smink men är det ändå oftast i skolan och så.  Tänker alltid att " Wtf, vi är i Vårgårda, liksom". Samtidigt som jag tycker om att se bra ut. Lägger iallafall här med upp två stycken bilder på mig själv utan smink. Hatar att se mig själv utan smink, men men. Here they come. Som ni ser är jag inte precis en naturlig skönhet!

 


Ser inte en dag äldre ut än tolv. TUR att skönhet kan byggas upp med lite make up! Tycker ni inte?  Jag har precis badat och skrubbat mig med hamamborste så jag är sjukt blek. Måste byggas upp. Och så har jag haft hårinpackning och peelat läpparna. Så oavsett hur jag ser ut är jag ändå fräsch som fan:)

Snart kommer Amon. Min man.

En paus i arbetet-grupparbete!

2009-10-27 / 16:44:47 / skrivet av: Lisa Blomgren
Kom hem från jobbet för en stund sen. Ska snart till Jessica och hålla på lite med vårat grupparbete om demens. Våra nonchalanta lärare har gett oss fucking grupparbete (!?) Jag tycker att en tredjedel av våra lärare är sjukligt nonchalanta. En del lärare verkar bli just lärare på grund av makten. Jaja... Sånt är livet. I morgon får jag iallafall sovmorgon! Yes!

Fick förresten just ett sms från Mimmi, thank God, nu har min oro släppt:

" Hej:) Nu är vi på barnhemmet. Allt gick bra. Och resan gick bra. Ringer kanske i morgon eller så. Älskar er. Puss från Mimmi" ♥ Kan inte fatta att min babysister( ja hon känns som minstingen) är ute och reser. Haha.
En annan sak jag tänkt på är såklart vaccinet som håller på och göras nu. Jag är jätteorolig för det. Blir ju bara fler och fler biverkningar liksom. Fast å andra sidan, som Amran på jobbet sa.
" Det är biverkningar på allt. Mediciner, kärlek, mat. Äter du för många katrinplommon, vad händer?" Haha.
Vad tror ni? Borde man vaccinera sig eller ej?

Mwha!

Desperate Housewives ikväll!

Coke it

2009-10-26 / 19:14:23 / skrivet av: Lisa Blomgren

Jag veet attt ni säkert tror att jagär död vid det här laget, förlåt! Men har haft så himla mycket att göra. Har jobbat ända sedan i Lördags och innan det så gick jag i skolan. Hinner inte med! Så vad har hänt?
Mimmi åkte till Kenya med Silla idag. Det känns konstigt, för jag har inte hunnit fatta det än. Alltså KENYA! Vet ni hur jävla långt det är?:( Är orolig som fan. Måste vara farmors gener. Dessutom händer mycket runt omkring mig, hinner inte med att träna inte md att tänka inte höra av mig till någon. Allt glöms bort vad fan.

 

Sammanfattat:  Jag längtar bort! Lovar att uppdatera när jag får lite mer tid över iallafall! Ciao babes<3 Och tack för att ni ändå fortsätter att läsa min blogg:)

Ett chokladogram kom fram!

2009-10-21 / 17:53:26 / skrivet av: Lisa Blomgren


Det enda mitt liv går ut på just nu är faktiskt just att sova, träna, plugga, sova, och ibland även jobba. Men jag tänker att snart fan är jag färdig och då kan jag vara stolt att jag klarat något för en gångs skull i mitt liv och inte bara gett upp och "skitit" i allt. Eller hur? Ska snart hem till Mormor och vattna blommorna. Sen ska jag och syster stanna där en stund för att "inte störa Mamma". Åh, kan inte vänta tills jag har ekonomin att flytta hemifrån! Detta dödar, fyfan.

Och Mims åker om mindre än en vecka:( Det är ju galet vad snabbt tiden har gått. Och idag fick min Johanna sitt chokladogram som jag hade skickat till henne. Kom när hon behövde det också:) Tur det! Såhär gör man:

1. Köp en chokladkaka av din kompis bästa chokladsmak

2. Köp ett postpaket på närmaste post/Icaaffär


 


3. Lägg i chokladen och en massa kärlek och send it away!

 

Jobb!

2009-10-21 / 11:25:47 / skrivet av: Lisa Blomgren
Vet ni vad? Jag har fixat massa jobb under lovet! Det ska faktiskt bli jätteskönt, så vet man att man iallafall klarar sig ekonomiskt. Kan säga att även om jag bor hemma så är det inte lätt att klara sig på 1050 kronor i månaden. Inte om man tänker på att jag köper mat hem också osv. Förstår inte hur en på mitt jobb klarat sig på 900 kronor (?!) med mat och sådant övrigt när hon har tre barn. Helt otroligt. Men antar att har man inget val så går det mesta.

Lördag
Söndag
Måndag
Tisdag
Onsdag

Så sköööönt!!! Dessutom när man jobbar har man heller inte tid att shoppa. För det är min största last. Funderar på att ge alla mina pengar till Mikael så att han kan ta hand om dom så jag inte shoppar upp dom, för jag kan inte spara! 

Jag är jättesugen på att tatuera mig, men vet ju inte riktigt än vad jag vill ha. Tror jag får göra det till våren så jag iallafall har något att tänka på.  Dessutom blir det nog faktiskt Norge till Januari- förhoppningsvis. Jag känner att jag ändå inte har så himla mycket till val än att åka dit. Hemma kan jag inte bo och här finns heller inga jobb för mig. Dessutom vill jag inte bo kvar här hela jävla livet!
Nu ska jag plugga, så jag iallafall klarar av att bli undersköterska! Ciao

Update

2009-10-20 / 18:32:16 / skrivet av: Lisa Blomgren

Så. Undrar hur många av er som faktiskt trodde att jag skulle klara att sätta upp gardinstängerna på egen hand? Jag gjorde allt som man skulle (trodde jag) men ändå blev allt fel.
Det hela började med att jag skulle skära upp plasten på stängerna, med en sån där jättevass kniv. Skar mig i handen så att det började blöda.
Men det hindrade ju såklart inte mig. Jag gick över till grannen Lidevi och frågade om han hade en borr, vilket han hade. Jag trodde ju det bara var att borra in dom där skurvarnna men det var det inte tydligen. Tur att han förklarade för mig.

Iallafall. Jag borrade och det kändes bra. Sen skulle jag sätta i pluggarna. Det gick mindra bra. Hålen var jättesmå och jag hamrade in pluggarna, så hårt att dom gick av! Sen funkade ingenting och efter en timme gav jag upp. Nu ärdet hål i min vägg, utan att några gardiner hänger där. Har ett pyttelitet sår på handen och dessutom är pluggarna sönder!
Sen kom Mamsen hem och undrade om jag förspikat plugghålen innan jag satte i dom? Well. Jag hälsar att det hade jag inte!

When I say jump, you say how high!

2009-10-20 / 15:57:30 / skrivet av: Lisa Blomgren


Dagens låt är lätt Florida ft. Nelly Furtado- Jump

Har faktiskt en hel del att göra idag. För det första så har jag köpt nya gardinstänger och jag tänkte faktiskt utmana mig själv och sätta upp dom själv idag! Herregud! Men det ska säkert gå , det tror jag.  Sedan måste jag städa mitt rum, som konstigt nog är stökigt igen. Dessutom har  jag prov i morgon. Men det kan jag redan;)

Eventuellt blir det föreläsning i Kulturen ikväll, med skolan fast jag vet inte det ännu. Vill också helst hinna hem innan Desperate Housewives också!



Oh yeah. 

I can't deny how much I love you!

Mimmi skriver

2009-10-19 / 21:10:57 / skrivet av: Lisa Blomgren

Hej alla Lisa-fans.

Nu har jag blivit övertalad att gästblogga, så jag får väl göra det. Sitter här och funderar över vad jag ska skriva, samtidigt som jag chattar med Lisa i rummet bredvid. Dessutom värmer jag mig på den nästan överhettade datorn. Yes, så normala är vi... Fast onormalt är ganska bra, i alla fall i min värld.

Om exakt en vecka ska jag till Kenya. Det var som alla vet en såndär impulsgrej som jag kan få för mig. Dock känns det riktigt bra. Ibland har jag till och med lust att göra små glädjeskutt. I alla fall så undrar jag hur folket är där.. Tänk om man blir helt uttittad bara för att man är så sjukt blek? Det får bli till att sola en hel del innan tror jag. Annars känns allt helt enkelt bara bra/bra.Eller i alla fall det mesta..förutom alla vaccin. Jag tror nästan att jag är konserverad vid dethär laget. Nästan som klorinkråkan Elly.

Något som däremot känndes extremt och enbart dåligt var i morse när jag skulle dricka detdär vidriga drickvaccinet DUCORAL! Fy i fitta skulle jag vilja uttrycka det. Som tur är var det min sista dos. Den smakar verkligen fiskränns! Den är faktiskt till och med så vidrig så att jag nästan föredrar att få kolera.. Näe, kanske inte riktigt.. att svettas ut alla vätskor i kroppen känns inte 100 procent okej, men ändå. Ni kanske förstår att denhär grejen är riktigt vidrig. Se de som en varning om ni någon gång ska dricka skiten..

En annan otroligt rolig grej är malaria-pillren som jag numera knaprar. Här är en mumsig tårtbit av alla biverkningar: oro, depression, glömska, förvirring, hallunicationer, psyotiska och paranoida reaktioner, aggresivitet, synförändringar, självmordstankar och mardrömmar. Liksom.. detta är dessutom någorlunda vanliga biverkningar. Som tur är har ja endast märkt av lite förvirring, extrema drömmar, illamående och kanske en aning glömska. Fast jag vet ju egentligen inte vad som bara är mitt normala beteende, eftersom ja är aning onormal.. haha.. Jaja.. Jag kommer antagligen att överleva i afrika i alla fall, och de är väl egentligen huvudsaken? Dessutom lär ja få extremt kul, så de är värt det!

Nu orkar jag faktiskt inte direkt gästblogga mer. Men jag lovar att återkomma efter min resa. Då har jag nog lite mer att skriva om.

Vill även tillägga att jag kommer sakna min älskade syster galet mycket!

/ Mimz

Inflammation

2009-10-19 / 20:20:54 / skrivet av: Lisa Blomgren

Nej jävlar, jag har fått muskelinflammation. Jag antar att jag dessvärre inte var lika mycket biff som jag trodde haha. Nu är min arm lika slapp som en.... Ja ni fattar. Ont gör det iallafall. Ska smörja in den med massor av voltaren tills jag inte längre känner den. Smärtlindring löser alla problem. Utom när man fått sitt hjärta krossat. Tur att jag inte fått det då.

Har pluggat som en dåre idag och varit och tränat och så har jag varit hos Silla också. Mimmi och hon planerar sin resa för fullt. Åh, Afrika is taking my sister away. Fast det är väl till hennes fördel I guess. Hon ska nog få gästblogga här så blir min blogg ännu roligare haha.

Nu fick vi precis nattbesök av Mikaels kompis Pumpen som får låna våran soffa inatt. Haha. Fast det har han ju gjort en natt förut, på deras "herrkväll" haha. Iallafall. Mikael åker till Gran Canaria i morgon, är sjukt avundsjuk men det behöver han så.

Vad ska man se på ikväll när Svenska Hollywoodfruar inte går längre???



 

Love Lockdown

2009-10-19 / 13:03:34 / skrivet av: Lisa Blomgren
Alla får ju ut sina aggressioner på olika sätt. Vissa kastar saker, skriker, stänger in sig i sig själva, gråter, slåss, eller säger elaka saker. Jag personligen brukar bli både elak och bitchig när jag blir arg. Men en bra sak är att träna ut det, kan säga att det hjälper sjukt bra. Ut och springa eller gå till gymmet. Man får tid att tänka och behöver bara fokusera på sig själv för stunden. När jag och ett av mina ex gjorde slut, var jag mycket ute och sprang. Kan säga att efter två veckor kändes det inte alls lika tungt som det gjorde de tre första dagarna. Man kommer över saker. Tur är väl det i och för sig.

Men ett misstag jag gjort för många gånger är att säga hur elaka saker som helst som man kanske inte ens menar. Ord kan aldrig tas tillbaka. Inte handlingar heller för den delen. En del saker kan man bara inte förlåta. Jag får alltid dåligt samvete för saker jag gjort och jag är inte för stolt heller så jag inte kan be om ursäkt. Det kan jag.

Men hursomhelst så hatar jag när människor ljuger för mig, eller försöker undanhålla mig saker som jag redan vet, eller falska personer överhuvudtaget. I can't stand it! Tyvärr är jag jävligt blåögd och kanske för snäll i vissa lägen därför ser jag inte dom där sidorna av en person förrän det är försent.
Oavsett vad så kommer jag ändå alltid älska dig.

Det är inte snö idag iallafall.

2009-10-19 / 09:03:25 / skrivet av: Lisa Blomgren
Alltså. Något positivt får man ju se över dagen. Dagens positiva är att det inte snöar, eller ens regnar. Och jag förstår inte hur det blev såhär? Det går inte att få något att leva som redan har vissnat. Så är det bara. Nu ska jag slänga på mit 7699 brev till England och hoppas att dom fan svarar någon jävla gång. Ingenting har funkat med Lloyds TSB. Skaffa aldrig ett account med den djävulens bank!


Jag skulle behöva tröstshoppa!

Another day in paradise...

2009-10-18 / 12:15:23 / skrivet av: Lisa Blomgren
Hell yeah. Så paradis det kan bli-Not! Men igår var roligt. Sköna brydar det där. Att bo i studentlägenhet verkar världens roligaste. Tycker man att förfesten är tråkig, kan man alltid knacka på hos grannen.  Lovar att ladda upp massa bilder senare, när Mami kommer hem med kameran.
Puss mina gossissar


Brydarna

Charlie's Angels;)

Ronne shakade ass;)

Bogrens? Heter det så?

Men yeah:P

Kvällen slutade på donken. Nice view!

I've got a feeling...

2009-10-17 / 15:12:12 / skrivet av: Lisa Blomgren
Ja, ni kan väl resten på den låten iallafall? Alla har verkligen kört hårt på den låten i sommar! Men god partyhöjare är den iallafall. Kanske borde börja spela den redan nu? Ikväll blir det utekväll+inflyttningsfest hemma hos Lani. Det ska verkligen bli roligt att träffa brudarna. Så ikväll kör vi hårt!  Sitter och väntar på lilla Jo, som skulle komma klockan tre, men som alltid är sen och säkert kommer runt, tidigast halv fyra. Men. Vad ska jag ha på mig? Hur ska jag ha håret? Smink? Ohmy. Vinet är klart iallafall!


Och får ju inte glömma att Blog Awards är ikväll. Skulle jättegärna vilja se det ikväll, men är inte hemma då. Undrar vilka som "vinner"? Åh så spännande!
Iallafall. Hoppas att ni får en trevlig kväll. Så lovar jag att det kommer bilder imorgon! MWHA

Börjar att visa Johannas nya boyfriend;)

2009-10-16 / 17:48:06 / skrivet av: Lisa Blomgren



Den nya ica-reklamen är skitbra. Förstår inte varför det skulle vara förnedrande? Det är väl bara bra att den uppmärksammar personer med Downs syndrom? Kanske bara jag som tänker fel. Jag gillar den mikket!

Så vad händer i helgen då? Plugg, Inflyttningsfest i Skövde, Träning och Mys<3 Just the way I like it!

Btw, kan alla som kommenterar anonymt sluta vara anonyma?

Trött

2009-10-16 / 07:40:12 / skrivet av: Lisa Blomgren
Är så sjukt trött. Har nästan inte sovit någonting, på grund av helt sjuka och väldigt verkliga mardrömmar. När jag väl somnat vaknade jag varannan minut kändes det som! Usch, hjälper inte ens att jag går och lägger mig itid:/ Känns bättre när min babe sover här ju.


Och jag vet att jag redan lagt upp den här bilden. Men jag älskar den:)
MWHA!

Mammas Pojkar

2009-10-15 / 19:56:27 / skrivet av: Lisa Blomgren

Om en kvart blir det myskväll med syster yster och Mammas Pojkar på tv4! Haha, hela programidén är bara så absurd och jätterolig. Det hela går ut på att massa snygga och mindre snygga bimbotjejer ( de flesta är det iallafall) ska slåss om tre stycken singelkillar. Nackdelen är då att Mamman är med och bestämmer. Dessa män/killar är verkligen mammas pojkar. Jag tycker det är så sjukt underhållande med alla dessa blonda kommentarer och korkade tjejer som springer runt och ska märka sina revir på dom hära vidriga, allt för mammiga killarna.  Ser verkligen fram emot fler snuskiga intriger! Defenitivt ett program jag kommer följa!

Dagens bästa: Johanna är frisk och kommer hem!!! ♥

Baby Leo!

2009-10-14 / 20:38:04 / skrivet av: Lisa Blomgren
Baby Leo är så himla fin va! Jag och Mimmi åkte till våran kompis Sanna, som just fått barn efter skolan och hälsade på. Vi har varit kompisar ända sedan jag och Sanna blev "hålla-handen-på-väg-till-simhallen-kompisar" en kall dag när vi gick i andra klass och har sedan dess varit mer eller mindre kompisar:)



Så fin! Nu måste jag gå och möta min älskling och sedan kommer jag hem igen! Hoppas ni alla haft en bra dag! Puss puss!

That'll be the day that I die

2009-10-13 / 18:06:52 / skrivet av: Lisa Blomgren
Ja, det är väl bara erkänna att vintern är sjukt när nu. Men jag antar att det är ganska mysigt det också. Snökrig till exempel är ju aldrig fel. Ikväll blir det Desperate Housewives plus att jag måste sortera min garderob, som jag fortfarande inte har gjort. Men det är ju så sjukt mycket saker och sånt där inne att jag drunknar bara jag öppnar dörrarna till den. Jag önskar jag hade en walk-in-closet!



Dios, vad lyxigt. Att ha så där många skor, skulle få vemsomhelst att döda! Haha.

Well. Dags att städa mina garderober:/ Tråkigt men sant! Ciao!


You try to stay high, but your brain moves slow

2009-10-12 / 17:48:39 / skrivet av: Lisa Blomgren
Vet ni vad? Igår kom Lars och Pontus och Sonja och Erik hem till oss. Var kul att träffa dom igen, var nästan två år sedan sist. Så fina barn så det är inte sant!



:)

Nu ska jag gå promenad med Jelena. Ciao!

"Put your hands up for Mattiaz"

2009-10-10 / 14:11:33 / skrivet av: Lisa Blomgren
Oh yeah. Så sjukt sexigt, ha? Alltså. Det känns milt sagt, överdrivet? Men ändå skönt att alla inte är som dom ska. Sånna som han livar ju ändå upp lite. Dessutom är han lite gay-söt i sättet=)

ätsåmycketchokladduvill-dieten

2009-10-10 / 13:39:35 / skrivet av: Lisa Blomgren
Ojdå. Jag och Mimmi har bakat och råkade visst äta lite för mycket... Mimmi är en sådan ni vet som är smal utanpå men antagligen fet innuti haha.



Nu har Madde flyttat till Norrköping ( eller Nyköping? Men tror Norrköping) och kommr väl heller inte tillbaka till Vårgårda. Fan vilken tur hon har! Henens blogg, har ni här: http://longgone.bloggplatsen.se





Café!

2009-10-10 / 10:50:11 / skrivet av: Lisa Blomgren
Dricker helt vidrigt kaffe, det smakar sump. Igår var jag och Jelena i Göteborg. Vi kollade i affärer och sedan åt vi lite granna. Så söt är hon. Tycker mycket om! ♥



Idag är jag festsugen. Hur man nu kan vara det 10.45 på en Lördagsmorgon? Men det är jag iallafall. Blir dock ingen utgång för mig ikväll eftersom att jag jobbar från klockan 15 till när det nu blir.  Funderar också starkt på att gå och träna, men jag vet inte. Kanske jag gör det i morgon istället. Fyra gånger i veckan räcker faktiskt.
Nu ska jag sortera ut mina sommarkläder ur min garderob och hänga in det nya och kanske slänga. Men det är jag jävligt dålig på:/

Hoppas ni får en fin lördag! Puss okram!

Bilstopp, regn, träningskläder

2009-10-09 / 10:30:53 / skrivet av: Lisa Blomgren
Alltså sådär såg dagen ut igår. Våran klass skulle åka till Borås och gå på olika föreläsningar om Demens, vilket iochförsig skulle bli ganska intressant. Jag, Jessica och Jennie i min klass åkte samma bil. Vi tänkte när vi åkte att vi skulle åka lite tidigare ifall det hände något, som Jennie sa. Det hjälpte inte. Tror ni fan inte att bromsarna slutar funka precis innan Borås? Typiskt! Vi svängde in på en statiolmack, som inte kunde göra mycket utan sa att bromsarna höll på att lägga av, men att vi kunde chansa och åka till Borås om vi körde långsamt och bromsade med handbromsen (!?) Vi vågade ju inte chansa, men Jennie hade som tur var bilmekaniker i släkten, så vi körde till Borås och kom 30 minuter försent till våran föreläsning. Precis när vi kommit in i Borås, börjar det såklart att regna. Haha, så typiskt ha?
Efter föreläsningen så drog vi till knalleland och kollade lite. Blev lite träningskläder och en fin rosa vattenflaska.


Jag vet inte om man ser det här, men precis när vi skulle gå in i Borås högskola, såg vi en gubbe som klättrar på den dära långa pelaren? Varför? Vad gjorde han där? Var han inte rädd?



Nu steker jag pannkakor som jag ska överraska min syster med. Jag är duktig också, det har jag nog ärvt efter Farmor, skulle jag tro.  Tunna som catwalk-modeller är dom! Pannkakorna alltså.



Nu skajag ägna tid åt Jeanette.=)

67 kalorier

2009-10-07 / 17:17:19 / skrivet av: Lisa Blomgren
innehåller de nya ballerinakexen med pepparkakssmak. Alltså det är typ som att äta jättemäktiga pepparkakor, blev inte alls speciellt imponerad även om jag råkar älska pepparkakor.....


Men en sak som stör mig med både Ballerina är att de står på framsidan, tydligt också hur många kalorier varje kex innehåller. Vill man veta det när man ska njuta av ett litet kex? Svar NEJ! Vet inteom det är tänkt för extremt tjocka människor? Eller barn? Men dom fattar ju inte kalorier ändå? Sick!

På fredag har jag prov och imorgon åker klassen på Demensmässa i Borås. Tränat har jag hunnit med idag också. Börjar känna mig starkare redan och fastare också. Love it! Det enda farliga är att det blir ett beroende.

Hoppas ni inte blir alltför uttråkade av min blogg, men hey I'm trying!

Men bara för att!

2009-10-07 / 17:09:24 / skrivet av: Lisa Blomgren
Ni ska lära känna mig bättre, eller något:P Haha kanske mest för att jag har tråkigt...

OM DIG
Namn -Lisa
Bor - Hos Mami o Mikael
Syskon - 3

Ålder - 19, fyller 20 i Februari
Född - 1 Februari
Ögonfärg - Blå/Grön, skiftar ibland till turkos/grått

Längd - 1.59, med tryck
Höger eller vänsterhänt - höger
Stjärntecken - Vattuman
Hårfärg - Mittemellan?
Födelseort - Född i Borås, men bott i Alingsås, Varberg, Vårgårda


DAGENS..
Låt - Trenchtown, med Hunter och Damian Marley
Saknad - Farmor<3
Kläder - Just nu, träningskläder:/
Smink - Inget
Underkläder - Svarta spetstrosor med matchande bh
Mat - Omelette och ballerinakex (pepparkaka)
Köp - Mat
Göra sen - Vara med Amon? .
Godis - Ballerinakex
Pinsamaste - Att jag går runt i äckliga träningsbyxor och stor jacka i Vårgårda, helt luffig:/

SVARA ÄRLIGT
Gillar du någon just nu - Ja..
Tycker du om att plocka svamp - Nej, men i lagom dos (10 min)
Tycker du om godis - ibland
Hur många gånger i veckan äter du godis - Beroende på mens eller ej
Äter du oftast nyttig mat - Vet inte?
Tycker du att du själv är söt/snygg - Ne, inte speciellt
Du ger mycket komplimanger till andra -Yes
Är du nöjd med ditt förnamn -Det är ju vad jag heter så...
Du tycker att du själv är smart - Ja klart haha
Vad är det sämsta hos dig - Att jag har kort stubin och är dramatisk
Vad är det bästa hos dig - Att jag är dramatisk och konstig
Har du bra självförtroende - Nee
Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn- Hm
Du tycker om att vara med killar - Hum? Jag gillar att vara med MIN iallafall
Känner du dina grannar - Lite

Gillar du skolan - Sådär
Har du någon gång skolkat - Ja
Spelar du något instrument - Piano, typ lite lite
Sporter/aktiviteter har du gått i - Gym
Har du några tatueringar - Körsbär på handleden
Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - För många.
Har du några djur? Nej. Dom är jobbig men söta

BRUKAR DU...
Sova - Ja
Ta mediciner du inte borde ta - Nej?
Röka - Ibland
Snusa - Nej
Skada dig - Nej
Klä dig i svart - Ja, faktiskt men inte bara
Lita på folk - Ibland för mkt, ibland för lite
Skada dig med flit - Nee
Drömma mardrömmar -Ja, ofta
Gå i skolan - Ja
Ljuga - Ne
Vilja dö - Nej, inte för tillfället

NÄR...
Åt du senast - Ett ballerinakex

Läste du ut en bok senast - I somras
Köpte du något senast -En väska, igår
Vad?- Ja, en väska
Svor du senast - Säkert nyss
Sjöng du senast - Gör det nu:P
Klagade du senast - I morse när jag var alldeles för trött för mitt eget bästa
Klantade du dig senast - Vet inte

HAR DU...
För många vänner - Lagom är bäst
Förföljelsemani - nej
Någon annan psykisk sjukdom? - nej
Skadat någon? - Nån gång har jag väl slagit Mimmi haha
Färgat håret - Ja
Några piercnings -Nej
Några tatueringar - Ja
Egen dator -Ne
Gjort bort dig rejält - Ja

Palla

2009-10-07 / 07:52:06 / skrivet av: Lisa Blomgren
Alltså. Orkar fan inte det här jävla skiten. E sjukt trött och sjukt mycket att göra. Känns som tiden fan inte räcker till! Dessutom är jag ännu tröttare på alla patetiska personer i den här hålan. Inavel? Jag tänker iallafall inte lägga någon som helst mer energi på det.

Återhämtad ifrån Lördagen

2009-10-05 / 14:51:44 / skrivet av: Lisa Blomgren
Nu är jag äntligen återhämtad ifrån lördagen.  Det var ju Maddes avskedsmiddag och det var väl både roligt och inte, men tråkigt att tösen flyttar! Vad är Vårgårda utan Madde liksom? Haha;) Blev hursomhelst en hel del kort, som jag nu äntligen har ork att lägga upp!


Hejdå Madde!

All of them girls having a laugh!


Tack för lördagen, alla mina bitches ♥

Den perfekta FILF:en

2009-10-03 / 10:42:37 / skrivet av: Lisa Blomgren
Alltså, people! Det måste vara något fel på mig. Igår tog vi det jättelugnt , Jag Johanna, Mimmi och sen Amon. Softade verkligen. Och idag vaknade jag tidigt och gick och tränade+solade. Och jag tyckte om det. Så underbart är det att träna! Och soft med lite folk. Nu sitter jag här i min ensamhet och lyssnar på Lenny Kravitz och hoppas att Johanna och Amon vaknar snart. Funderar på att kanske spela lite högre musik så att de är tvungna att vakna. Men nejdå haha. Det gör jag nog inte!


Skulle jag absolut dejta någon "rockkille" skulle det fan vara Lenny Kravitz. En perfekt FILF! Haha. Kan inte fatta att han är 45 år!!!!!! Det är lika gammalt som dom hära svenska kändisarna:


Så... Antar att USA kan sina grejer om att bevara människor som 20åringar, ha??

It's Friday I'm In Love

2009-10-02 / 07:42:30 / skrivet av: Lisa Blomgren
Jag vet att helgen kommer bli en bra helg. Jag liksom bara känner det på mig. Igår firade vi Morfars 79års dag som egentligen är idag med Titti, Sam, Mamma, Morfar, Mormor, Mimmi och Amon.
Och nu sitter jag här och dricker min multivitamin för att inte bli sjuk. Haha så patetiskt men i förebyggande syfte:P

Höst! Nu ÄR det höst!

2009-10-01 / 07:45:51 / skrivet av: Lisa Blomgren
Första oktober idag då. Har just ätit omelett med ost och jag fryser som fan för mitt hår är blött och det är KALLT! Jag måste köpa en ny stor, fet, jacka snart för annars kommer jag att frysa ihjäl! Typ en sån här jacka vill jag ha:


Stor, varm och fluffig ♥ Så ska det vara!

Nu ska jag borsta tänderna och blåsa håret och sen blir det skolan. I eftermiddag kommer Johanna hem! Och i morgon ska bara jag och hon mysa=)