Valborg

2010-04-30 / 20:46:39 / skrivet av: Lisa Blomgren
Satt och tittade på bilder ifrån förra Valborg. Då var det varmt och vi satt ute på Maddes uteplats och grillade och sedan drog vi och festade på hotellet. Nu regnar det, är kallt och jag sitter hemma helt själv. Haha, patetiskt? Nej. Kronisk trötthet, kallas det. Kommer att ta igen det nästa gång jag går ut iallafall, så det löser sig menar jag. Helgen kommer bli fullt upp, mina damer och herrar:)

New In

2010-04-29 / 16:17:39 / skrivet av: Lisa Blomgren

Igår, efter att jag varit i Alingsås och träffat min nya hyresvärd, tog jag och Mamsen en spontantur till Borås. Resan resulterade i två nya småsaker som jag köpte för ett presentkort på HM såklart. Ett par små seglarskor och ett par piloter, som jag har letat efter jättelänge. Jag har nämligen tappat bort mina snygga svarta solglasögon:( Något jag faktiskt är riktigt ledsen för eftersom jag saknar ihjäl mig efter dom.



Jag ber även om ursäkt för mitt urkassa beteende när det gäller bloggning, har mycket att packa och göra med flytten. Tyvärr. Lovar det ska bli mycket i sommar iallafall:)

Mysdag, trots allt

2010-04-26 / 22:31:12 / skrivet av: Lisa Blomgren

Jag och Mimmi fick ett sakna-pappa-sug och åkte till Herrljunga en stund. Vi tre har verkligen alltid så kul ihop, vi är lite som de tre musketörerna, i en ganska udda version. Har gjort sjuka videor/bildspel och kollat på bilder och skrattat såklart. Tyvärr skulle Pappa bli sur om jag visade Er vårat sjukt roliga bildspel, så vågar inte lägga upp det.
Nästa projekt blir en skiva. Could be fun.




Snow Patrol-Just Say Yes

Haha nämen titta!

2010-04-26 / 18:21:23 / skrivet av: Lisa Blomgren
Vad jag hittade i min garderob!!! Det är våran tröja vi hade när vi slutade nian. Jag minns att jag skrev först och då störst i mitten av tröjan, vad typiskt mig.
Vi var de skoningslösa. Haha. Det roliga är också att vi inte ens fick välja våra tröjor själva, för en del av dom var censurerade. Töntigt.
Har dessvärre inga roliga minnen ifrån Gullhögen att skriva eftersom jag inte minns k nappt något ifrån den tiden, utom att jag dog av skratt på hälften av de lektionerna jag var på. Tjock var jag också. Och lite småtöntig. Tur att man varit tjock, så kanske jag slipper bli.


Giant Boobies!

2010-04-26 / 15:52:46 / skrivet av: Lisa Blomgren
Alltså. Haha. Jag tycker att det är hillarious att titta på helt extrema saker. Eller faktaprogram som handlar om helt extrema saker.  Ganska extrema saker är just dessa tuttar:


Crystal Ashley


Lolo Ferrari

Minka

Stora bröst är ju ett ideal, verkligen, i världen. Men när går idealet till överdrift? Jag menar, något måste ha stigit dessa tjejer åt huvudet när de bestämde sig för att operera in dubbelt så mycket bröst som de ens har kroppsvikt. Men om jag inte minns fel, tror jag att Minkas man ligger bakom de mesta av hennes bröst, då han importerade henne till USA och bestämde sedan att hon skulle operera sig. Hon hade ont av att bära runt på dessa meloner, men han tyckte om det. Därför fortsatte dom marknadsföra det för att tjäna pengar på det.
Undrar faktiskt hur mycket män det egentligen ligger bakom dessa giant boobies.

Pure Fucking Happiness

2010-04-25 / 22:15:23 / skrivet av: Lisa Blomgren
Amoun tittar på fotboll. Jag sitter i våran nya soffa och tänker. Jag känner mig så lycklig just nu. Tänker på hur det kommer se ut i våran lägenhet, hur det kommer gå, hur det kommer lukta. Ja, ni vet, alla hem har ju speciella lukter, eller hur? Jag är sjukt förväntansfull!

Helgen har varit slitsam men faktiskt mycket bättre än jag trodde att den skulle gå. Veckans planer är tyvärr inga storartade (än?) men ska iallafall hinna med att shoppa lite till lägenheten, jobba, och packa.
Sounds pretty fun, doesn´t  it?


Varför har jag inte nya kort på Amoun för?

Hinner inte ikapp

2010-04-24 / 12:20:41 / skrivet av: Lisa Blomgren
Snart har även April månad gått och jag hinner liksom inte ikapp allt som jag ska hinna göra hit och dit. Beach 2010 närmar sig och jag går bara upp i vikt. Vad fan, liksom?
Den 3e Maj flyttar jag och Amoun ihop och ser jättemycket fram emot det, men även där är det mycket att göra.
Idag blir det jobb och även i morgon jobbar jag.

Igår tog jag farväl av Jeanette. Hon sticker till Norge över sommaren och jobbar. Ni vet, tjänar fett mycket pengar för att sedan glida runt. Haha.  Nej då, det blir nog bra. ♥


Blev ju inga kort igår-som vanligt när jag dricker vin. But here she is. Adiue Jeanette och lycka till!

Eru deppig?

2010-04-19 / 17:50:14 / skrivet av: Lisa Blomgren

Ta en dos av Chubby Checker, så kommer du garanterat att bli bättre. Lovar;) Killen har skills i sina dance moves!

Vår!

2010-04-14 / 18:49:13 / skrivet av: Lisa Blomgren
Jag och min syster Mimmi har varit ute och gått i ett par timmar idag. Det var så himla varmt och underbart är det att det äntligen är vår. Vi blev nostalgiska när vi gick förbi våran gamla skola där vi gick i lågstadiet på. Minns tillexempel när jag, Mimmi, Johanna och Sara låg och solade närdet var typ såhär varmt och smörjde in oss med Saras Niveakräm. Haha. Good old days;)



Denna bilden tillängnas Johanna:D

If you are what you say you are-a superstar, then have no fear..

2010-04-14 / 16:19:00 / skrivet av: Lisa Blomgren
Jag tycker om allt som är vackert. Hus. Människor. Dofter. Kärlek. Men det jag tycker bäst om är bilder. Vackra bilder. Herregud, vad drömsk jag är idag, vet inte vad det är med mig. Jag ska idag gå ut på en liten promenad för luft behöver jag. Har en 7dagars-jobbvecka framför mig i och försig så ska jag hinna klämma in ett kalas för min LondonPingla Pernilla, som kommer hem ifrån England för att stanna en vecka. Har till och med drömt om bruden hela natten. Det måste vara ett tecken på att jag saknar henne. ♥

Nostalgi!

2010-04-12 / 21:39:30 / skrivet av: Lisa Blomgren

Hade garderbosstädning idag och titta vad jag hittade, en gammal reklamskylt som jag och Abbie var helt besatta av att ta när vi gick i gymnasiet. Haha. Denna skylten minns jag speciellt, för den tog vi efter skolan på 16bussen. När vi hade sett ut ett bra ögonblick att gå av och ta skylten, gick en gubbe efter oss, som var kanske 140 cenitmeter lång och sa med finsk brytning: " Äger du den skylteeeeen?". Haha vi dog. Gud vad fjortis man var, trots mina nästan 16 år:P


Ohno?

2010-04-12 / 16:25:59 / skrivet av: Lisa Blomgren


Är detta snyggt?! Är det det? Nej!
Jag tycker att det är patetiskt och fult och känns omanligt, osexigt, brist på självförtroende, onaturligt, upppumpat och fult!!!! Jag tror inte ens att det finns ord för vad jag tycker om denna onormala kroppsbyggnad.
Men nästan värre är det när tjejer gör såhär.


Åh, vad vidrigt....  Vad tycker Ni? Är detta snyggt?

(Bilder tagna från www.google.se )

Sunny day.

2010-04-11 / 11:16:20 / skrivet av: Lisa Blomgren

Jag städar mitt rum och låtsas att det är sommar. Snart bär det av till gymmet och sedan får jag se vad denna vackra dag har att erbjuda ♥
Solen skiner, igår fick jag träffat mina babes, Amoun har sovit här i natt och värmt mig och Jelena är hemma ifrån England. Kan knappast bli bättre, alltså:)

Glömde tyvärr ta kort, vet att bloggen blir så mycket roligare med lite kort, för hur kul är det att läsa texter om vad man gör på dagarna egentligen?  En gammal bild ifrån balen får komma upp. Gick tyvärr aldrig på balen pågrund av mitt impulsiva beteende. Jag åkte nämligen till England och jobbade i stället.
Johanna, Zelda, Lana, Ronnelly och Nilofar står längst ut till höger:)


Adiue!

Im outta my prison

2010-04-10 / 18:39:54 / skrivet av: Lisa Blomgren
När jag sa att vårat nya badrum var mitt favoritställe och att jag skulle kunna bo här menade jag det. Jag älskar vårat badrum och sitter faktiskt här inne nu. Det är golvvärme tillochmed. Är enkelt klädd med min söta volangväst och håret åt sidan (älskar att ha det så, trots den manliga känslan) 

Om 20 minuter kommer Ronne hit och sedan går vi o möter upp Nilo och Lana. Det ska verkligen bli nice o träffa dom igen alltså:)
 


Mamma påstår alltid att hon blev kär i pappas koögon haha. Verkar som om jag fått ärva dom?

Gentleman did it again

2010-04-10 / 10:17:06 / skrivet av: Lisa Blomgren
Åh, han har gjort det igen- en hit. Gentleman- It No Pretty , vackrast ♥



Vill även passa på att be om ursäkt till alla Ni fina läsare, som fortfarande är kvar, trots för jävla dålig uppdatering. Tack:)
Kommer definitivt att börja blogga oftare nu när det blir varmt och skönt igen. Tro mig.
Ikväll ska jag träffa Lana, Nilo och Ronne för lite tjejkväll. Dissar Rasta och kör med dom istället. Det enda tråkiga är att gänget inte blir helt utan Jo, men det kommer nog att bli trevligt ändå skulle jag tro.
Hoppas att ni alla också får en trevlig helg.
Puss och kram!
//Leesa

Hemlös/Alkisgubbe?

2010-04-04 / 12:24:58 / skrivet av: Lisa Blomgren
Idag tänkte jag på pom jag skulle ha gjort mun mot mun-metoden på en hemlös, om han var typ döende. Bara tanken får mig nämligen att vilja kräkas, men hur hade jag mått om jag inte hade gjort det och han dog? Jag tror inte jag skulle kunna leva med mig själv efter en sådan sak. Visserligen så tycker jag att en del alkisar får skylla sig själv, men ändå får jag så dåligt samvete och det skulle nog kännas som om jag mördat honom.
Hum... Får nog köpa mig ett sånt där skydd som finns för just mun-mot-mun-metoden och ha i handväskan.


Skulle ni "kyssa" den här killen, liksom?

Glad Påsk!

2010-04-03 / 17:22:46 / skrivet av: Lisa Blomgren

Åh! Fick just besök utav två av de sötaste påskgubbar/påskkärringar jag sett ever. Men det roligaste var att de hade målat en teckning som föreställer typ ett hjärta och sedan ett krossat hjärta under? Tror jag? Haha. Alltså, barn är fan skadade nuförtiden.

Kärlek

2010-04-02 / 12:45:30 / skrivet av: Lisa Blomgren
Despite of all the danger,
I'll do anything for you,
anything you want me to,
If you'll be true to me

Spadag för min soul

2010-04-01 / 15:25:51 / skrivet av: Lisa Blomgren
Kom just hem från en bra dag på jobbet och ska snart hoppa in i duschen. Ska nämligen göra mig lite fin för min Örebrobrutta a.k.a DirtyJo. Ikväll bojkottar vi festandet och går på bio istället. Så mysigt! Saknar henne så jag kan dö. Tack babe, att du är hemma.







Telephone- Lady Gaga ft. Beyoncé


Pics from the evening: