SMS-inlägg

2010-08-31 / 12:26:10 / skrivet av: Lisa Blomgren

dsc00567 (MMS)

It's a Simple Fact

2010-08-30 / 20:22:44 / skrivet av: Lisa Blomgren

Älskar hösten. För-hösten, ni vet när det är halvkallt och sol. Mysiga varma tröjor, flera lager kläder och leggings. Grymt snyggt! Dock var jag inte lika snygg idag i Amouns förstora tröja och mina träningsbyxor, men ändå. Känslan finns där.



"Tranan"

Välkommen Hösten!

Ha de!

2010-08-29 / 10:51:48 / skrivet av: Lisa Blomgren

God morgon mina duvor. Bakis? Jag är säkert den enda som inte är med tanke på att det är lönehelg och jag jobbar. Damn. Jag ska ta igen det nästa helg då jag iallafall har lite planer.

Igår hände dock en rolig sak. Jeanette, min kompis som bor i Norge, kom helt oväntat hem. Så vi fick träffat henne på våran rast, jag och Linda. Var sjukt kul att träffa henne igen! PUSS på dig jeanette!

Okey. Så hoppas ni får en bra dag och allt det där;)

Robyn- Hang With Me

2010-08-28 / 11:22:59 / skrivet av: Lisa Blomgren


When my patience's wearing thin
When I'm ready to give in
Will you pick me up again?
Then I guess you can hang with me

To Be Inspired

2010-08-28 / 10:57:33 / skrivet av: Lisa Blomgren

Har en hel del favoritbloggar på mina favoriter. De ändras med tiden, vilket fas i livet jag är och vad jag finner inspirerande såklart. Just nu har jag tre toppbloggar som aldrig sviker mina förväntningar. Jag menar, visst är det skönt att läsa om andras lite mer glam-liv, när man själv inte har något sådant? Älskar det iallafall.





http://gynning.net/

Carolina Gynning. Älskar hennes tavlor och hennes sätt. Hon är konstnärlig samtidigt som hon är djup och tänkande. Vem trodde detta i BB-huset liksom? Att Carolina Gynning skulle bli en stilikon. Tycker verkligen hon lyckats och hon kör sitt race.


http://www.finest.se/userBlog/?uid=37674&beid=1363829

Jessica Lauren. Grym tjej ifrån Stockholm som skriver om sitt mycket intressanta liv. Plus att hon har grymmast stil och är toppsnygg!

 


Kenza. Vacker och alltid på topp verkar det? Who would say no to her life?

Har ni några favoritbloggar? Dela gärna med er, för jag söker ständigt nya, intressanta och inspirerande bloggar!

Att uppdatera ofta?

2010-08-27 / 15:29:36 / skrivet av: Lisa Blomgren
Uppdaterar man ofta och visar mycket bilder och mycket av sig själv på en blogg kommer den att bli stor. Jag skulle kunna skriva så mycket som ni inte hade en aning om angående mig, men väljer att inte göra det. Jag hatar att visa för mycket av mig själv och  mina svaga punkter, det är så lätt att någon trampar på en då. Tänkt på det? Jag vet inte, det rycker i mig. Vill hitta på något. Men vad? Att röra på sig är inte alltid det bästa alternativet. Ikväll blir det jobb och sedan så ska jag träffa Madde <3 som är hemma över helgen. :)


Älskar dig Mimmi!

Helt Knas

2010-08-26 / 20:02:08 / skrivet av: Lisa Blomgren
Hela min dag har verkligen varit helt knas. Så. Pernilla och jag bestämde oss för att åka till Borås på en mini-road-trip samt äta pizza. Har min plastpappas arbetsbil, men den är ganska liten så vi tänkte vi skulle parkera i ett parkeringshus nära centrum. Sagt och gjort. Men precis när vi ska köra in i parkeringshuset kom jag på att vi har en stor jävla stege på taket. Jag hann inte ens säga klart min mening: " Pernilla tror du verkligen vi kommer igenom här" förrän vi hör världens krash. Tänkte bara att detta är fan inte sant. Till råga på allt sitter vi verkligen fast, och jag fick ta i som fan för att komma ut. Gick ut och tittade, inga repor, inga skador ( Hallelulja!) MEN! Hur fan skulle vi ta oss ner? Backa? Backa fick det bli. Dock kommer det tre bilar bakom så vi var tvungna att gå ut först och förklara och sedan köra över till andra sidan, där bilarna kommer ut ifrån parkeringshuset och backa ner där. Nedan står två polisbilar. Fattar ni att vi dog!
Det är ju bara att erkänna att det var ett av de mest pinsamma händelserna i mitt liv. Fyfan, tänk då att tappa byxorna.

Problem nummer två uppstod när vi skulle hämta en parkeringsticket. Satte ner den i vindrutan- och så försvinner den. Som tur var fanns det en kniv i bilen och vi slickade på den och fick upp lappen.

Sedan blev det problem nummer tre som dock löstes ganska snabbt, men ändå. Pernillas axelrem gick sönder mitt på gatan. Haha. Aldrig mer Borås!



Sigue llorando, perdón. Yo no voy a llorar por tí

2010-08-26 / 08:40:35 / skrivet av: Lisa Blomgren

Och ibland saknar jag när det var bara Du&Jag. ♥

God morgon! Är ni uppe än? Skolorna och jobbet har väl börjat så de flesta är nog det skulle jag tro. Sitter hos Mamma och Mikael igen ( de är i Spanien) Tycker det är så himla avkopplande att bara komma iväg hemifrån ett tag och ta det lugnt typ trettio minuter på morgonen innan jag går till jobbet. Idag är jag inte alls lika glad som jag var igår, på grund av att jag väcktes av ett sms klockan tre på natten och sedan inte kunde somna ordentligt igen.  Hoppas dock att dagen blir bättre än den börjat. Dagens planer är att vara med min lilla London efter jobbet. Vet ännu inte vad vi ska hitta på, men något kul blir det säkert. Det blir det alltid med henne.


Ha det bra på jobbet/skolan/ eller om ni är lediga. Pok/Leesa

GoodBye DirtyJoe

2010-08-25 / 23:08:35 / skrivet av: Lisa Blomgren

Idag åkte jag in till Göteborg efter jobbet (efter att ha gjort mig iordning något) och köpte en trenchcoat. Sedan hade jag och Lana planerat att överraska Jo på hennes födelsedag, i efterskott. I och för sig fyller Johanna år i Maj, men bättre sent än aldrig. Så Lana hade ringt Johanna några dagar innan och låtsats att hon behövde prata med henne och att Johanna var tvungen att åka in till Göteborg för att träffa henne. Sedan hade Lana låtsats att hon skulle träffa en annan person i stan, men surprise, för det var jag! Haha, så himla roligt för Johanna hade verkligen inte anat någonting, så hon fick äntligen sin present och så bjöd vi ut henne på en restaurang på en tvärgata till Avenyn, minns dock inte vad den hette men mysigt var det.

Hände dock en rolig sak när jag skulle köpa min efterlängtade beiga trenchcoati Nordstan. Där gick jag helt oskyldigt när en kille kom fram och frågade om jag visste var man kunde köpa  sockervadd (?!), för att sedan säga att han itne ens var sugen på sockervadd utan bara tänkte säga att jag var snygg. Men det roliga var att jag sedan mötte Johanna och Lana och att då en annan kille frågade om samma sak fast med nudlar. Plötsligt dyker sockervaddskileln upp. Hur patetiskt är det inte att gå runt på stan och försöka flirta genom att ljuga om att man känner plötsligt sug av konstiga saker, liksom:/


Tack mina 2 babes, för en årlig reunion!

Mys i Göteborg med mina tjejer Jo o Lana

2010-08-25 / 19:22:48 / skrivet av: Lisa Blomgren

dsc00534 (MMS)

Mys i Göteborg med mina tjejer Jo o Lana

God morgon, Sverige!

2010-08-25 / 08:51:33 / skrivet av: Lisa Blomgren
Har ni sovit gott eller? Själv vaknade jag klockan sju, helt pigg och faktiskt även lycklig. Det pigga gick över när jag bestämde mig för att somna om och det lyckliga har väl inte precis gått bort, men vädret gjorde det mindre lyckat. Men jag hoppas på en underbar dag, för idag ska jag ha plenty of fun. Så jag hoppas att även Eran dag kommer att bli fin! ♥

Fångarna på Fortet

2010-08-24 / 20:43:53 / skrivet av: Lisa Blomgren
Fångarna på fortet ger mig två tankar: Agneta Sjödin måste träna otroligt mycket. Och Gunde Svan måste tro att detta är Fångarna på Fortet-95 typ, med tanke på samma gamla beigea outfit i tunt tyg, som han hade när programmet gick när jag var liten. Inget har förändrats, bara deltagarna. De stackars små fransktalande dvärgarna får fortfarande springa omkring med sina stackars små ben. ( Jag menar, ett steg av våra steg, så tar dom tre...) Och så pratar folk om rättigheter. Well, dvärgar räknas väl tydligen inte då?  


Har precis ätit ihop med Amoun och sitter och tittar på ni-vet-vad. Mår dock illa efter mina fantastiskt goda muffins. Eller de stillar sötsuget iallafall. Jävla PMS!

Makin' My Muffin Swollen

2010-08-24 / 18:21:02 / skrivet av: Lisa Blomgren
Jag bakar muffins i söta små formar i Zebramönster. Alltså jag försöker verkligen att vara en fin liten Rachel Ray / Ellinore Albertsson, som alltid lyckas med sina bakverk och det smakar alltid fantastiskt. De kan ha 100 bollar i luften samtidigt, baka, laga mat, dammsuga. Men jag får helt enkelt erkänna att det där är inte jag. Jag är den lite klumpiga tjejen som springer runt och säger: Ojdå fyrahundrafemtio gånger innan jag inser att jag gjort något fel. Hon som säger " men det gör ju inget att sockerkakan är rinnig, då kan man ju äta den med sked". Haha. Jag vill gäran likna mig med Grandma´n i The Lovely Bones. Det är ungefär så jag kommer sluta. Haha. Eller sluta och sluta förresten, detta är jag när jag är trettio och passar min systers ungar.



Yum!

2010-08-23 / 20:59:23 / skrivet av: Lisa Blomgren


Min pojkvän har det så himla bra som kommer hem till en kantarellsmörgås gjord av kantareller, toast, smör och kärlek. Tänk om alla ändå hade en flickvän som jag ;)

Break it off!

2010-08-22 / 18:15:58 / skrivet av: Lisa Blomgren

Ibland behöver man inte åka så långt för att känna att man har semester. Ibland räcker Herrljunga. Haha. Jag och min syster Mimmi tog en roadtrip dit idag, och hälsade på Pappa och Gunnel och hämtade hem min byrå. Mina kläder och grejer får inte plats i garderoberna längre och behövde flytta in just i den vita fina byrån. Har haft en jättehärligt dag och är glad för att jag inte bara bestämde mig för att tycka Söndagar är tråkiga och förstöra hela dagen på så vis. 



Better Up

2010-08-19 / 17:38:49 / skrivet av: Lisa Blomgren

Okey. Jag fattar inte vad det är med mig. Känner mig så jävla trött jämt nuförtiden. Tro mig alla 16-åringar. Man kommer faktiskt bli gammal tillslut. Haha. Hursomhelst har jag hittills haft en jättebra vecka med massor av mys. Igår gick jag och Amoun till Musses och köpte varsin kycklingrulle, sedan stack vi till Mjörn och åt.Dock var det inte speciellt varmt, så vi var bara där en snabbis. Efter det blev det film (igen). Flickan ifrån Ovan hette den. Finns ju även i bok. Kan säga att det var lätt den bsäta filmen jag sett i år. Spännande, lipfilm med drama, romantik, samtidigt som man ibland blev arg på riktigt när jag tittade på den. Haha. Se den!

 I morgon blir det eventuellt Hoffmaestro på Lissan med lite folk och på Lördag ska jag ju, som sagt, gå ut. Ser verkligen fram emot det, börjar dock få lite klädångest. Och så kommer man ju till den där tanken som man alltid har när man ska ut: Vad fan ska jag ha på mig?!

 





Love/ Lisa

 

 

Grey Day- Who Cares?

2010-08-18 / 19:22:52 / skrivet av: Lisa Blomgren

Kom precis hem efter en mys-chat med Silla. Hade bäddat ner mig i hennes alltför inbjudande säng och sedan låg vi och skrattade och pratade i två timmar. Sedan var jag alltför nyfiken på mitt H&M-paket för att stanna en minut till och var tvungen att hämta paketet innan klockan sju. Det innehöll ett par skitsnygga boots och en liten mini-kjol, som jag kanske ska ha på mig på Lördag, då jag ska ut med Sara och hennes kompisar till Trädgår´n.

Fick en så himla bra idé också, hemma hos Silla. Jag ska göra en sådan här sänggavel till min säng också. ( Som ni ser på bilderna nedan) Får ta till någon händig männsika, men det kommer bli ett av mina höstprojekt. Så himla snyggt, men ändå lite touch av 70-talsbordell i svartaste sammet med stora knappar. Snyggt!

Nu kommer snart min man hem och vet faktiskt inte vad vi ska hitta på, men något mysigt blir det säkert. Några tips kanske? Har verkligen varit på myshumör hela veckan. Men men. Ska först öppna min Elle-tidning. Det är den enda tidningen jag verkligen läser ifrån pärm till pärm, blir lyrisk varje gång jag bläddrar i den.

Hoppas ni haft en bra dag i det gråa vädret och att ni får en fortsatt bra kväll.


Mer Turkey!

2010-08-17 / 19:27:42 / skrivet av: Lisa Blomgren


Hotel Xanthos

Marmaris

Alltså. All mat serverades med Pommes Frites. Detta är frukosten.

He is my Sugar Daddy;)

Någon kväll såg jag ut sådär. Tycker jag ser ut som en ledsen, 12årig liten docka på den bilden haha.

Muah!

2010-08-17 / 19:04:02 / skrivet av: Lisa Blomgren
Hej på Er! Haft en bra dag, so far? Jag har vandrat runt i mina gummistövlar i regnet och tänkt att fan, nu är det höst. Sommaren gick över på ett kick, eller hur?
Men hösten är helt okey också. Det är bara vintern jag fan inte pallar. Men, men.
Idag har jag jobbat+varit med Birk o Mia. Softade bara, tror alla var sådär regn-trötta, som man bara kan bli av regnigt väder. Har ångest över att jag sitter här framför datorn när jag egentligen borde göra annat. Träna, tvätta, laga mat kanske, städa. Men så fort man sätter ner rumpan i soffan så vill den helt enkelt inte flytta på sig. :(

Hur många gånger har man inte tänkt: " Gud...

2010-08-17 / 11:46:32 / skrivet av: Lisa Blomgren

dsc00495 (MMS)

Hur många gånger har man inte tänkt: " Gud vad jag önskar att gummistövlar var modernt!" I have, i alla fall. O det här modet är bara så rätt, så jag gick o köpte mig ett par ifrån vagabond. Hatar att ha blöta fötter, haha. Nu är jag på jobbet o i eftermiddag ska jag träffa Mia. Blir verkligen en träffa,-folk-vecka o jag älskar det. Puss på er!

Bara festligheter hela veckan, vet ni.

2010-08-16 / 21:13:47 / skrivet av: Lisa Blomgren

Helgen var fylld med festligheter. Ett vanligt fyrtioårskalas, kan tyckas, blev ett bröllop. Ett surprise-wedding. Så himla mysigt och roligt bröllop/kalas. Grattis Fidde o Lotta!
Deras barn, Charlie och Irma, skulle vara ringbärare. Men när prästen( om det nu är en präst när bröllopet var borgerligt?) bad barnen att lämna ringarna, ville inte Irma, 3 år. Haha så sööt.



Jag och Amoun kom inte hem ifrån den festen förrän vid halv fyra, då var alla jättefulla och det kändes som det var hög tid att gå.

Söndagen spenderades med Jelena, som flyttar till Halmstad i morgon. Vi gick runt på Kulturkalaset och Rix Fm-festivalen. Dock hann jag bara se Hassle, för Jelena ville inte vara kvar på E.M.D. Haha, wonder why? Det enda man hörde var skrikande fjortisar anyways.


Idag blev ännu en reunion-dag. Och inte med farbror Reinfeldt, på bilden. Utan min barndomskompis Sara. Hade jättemysigt. Det är så himla kul att träffa gamla vänner!

God morgon världen! Sovit gott?

2010-08-16 / 08:28:36 / skrivet av: Lisa Blomgren

dsc00491 (MMS)

God morgon världen! Sovit gott?

Today's the Day

2010-08-14 / 13:28:37 / skrivet av: Lisa Blomgren
Idag ska jag på kalas, min kusin fylller fyrtio idag. Grattis, Fidde! Ska iväg till stan typ nu, ska bara sminka mina ögon o borsta tänderna. Måste köpa ett vitt linne och möjligtvis ett svart. Saknar baskläder. Sedan blir det av till Hindås.


Har på mig en fin långklänning ifrån H&M, skärp ifrån Gina Tricot och sandaler ifrån Nelly. Har som sagt dock inte sminkat ögonen än och det är absolut ett måste. Man ser så cancrig ut, utan mascara.

Fin?

2010-08-14 / 12:51:48 / skrivet av: Lisa Blomgren

Att vara fin har i Sverige blivit något av en tabu. Eller rättare sagt att tycka att man är fin. Man får nämligen inte göra det, för då "tror man sig", har för mycket luft osv. Inte ens om man faktiskt ser bra ut får man tycka att man gör det. Detta gäller ju inte bara utseende utan även allt annat, så som talang till exempel. Är du en jävligt bra dansare, får man inte tycka det, är du jävligt bra på att gå snyggt får man inte tycka det, är du jävligt bra på att bara vara bäst snyggast och vackrast får man inte tycka det heller! Jag kan hålla med om att människor som tycker att de är snyggast, bäst och vackrast ofta är otroligt påfrestande personligheter, men so what? Det är deras sak om de nu tycker att de är det, så varför inte? Man mår inte bättre av att gå runt och tro att man är värdelös, ful och äcklig. Detta är något jag måste lära mig. Strålar du på insidan, strålar du på utsidan, finns det ju något som heter och det stämmer. Mår man bra i sig själv så märks det. Kan bara inte fatta att jag aldrig blir hel. Känns hela tiden som att någonting fattas mig. Ett jävla ilandsproblem, men jag menar. När fan hittar man sig själv?
Jag vet  att jag aldrig kommer bli vacker. Men vet ni vad? Jag nöjer mig med det. Att vara en vanlig medelsvensson funkar.



Kulturkalaset

2010-08-12 / 08:18:49 / skrivet av: Lisa Blomgren



Får bli en otroligt snabb uppdate eftersom jag ska dra till jobbet vilken minut som helst. Fattar inte varför jag alltid får ett behov av o blogga typ 3 minuter innan jag måste skynda iväg. Igår blev en otroligt mysig dag, trots regnet och att jag försov mig. Efter jobbet fick jag träffa min lilla Mad, vi hängde på La Gusto med Sara i några timmar. Sedan åkte jag och Amoun in till Göteborg och åt ravioli på en jättemysig italiensk restaurang som heter  Pasta Plus. Efter det gick vi bara runt och njöt av att vi slapp Vårgårda och Alingsås några timmar, under mitt leopardparaply i regnet.
Lovar att bli bättre på det här med bloggen, men nu ere jalla, bye!

Rock You Like a Rodeo

2010-08-08 / 15:30:26 / skrivet av: Lisa Blomgren

Snart blir det iväg till jobbet igen. Att börja kvart över fyra är dock inte så farligt, man har ju typ hela dagen på sig. Hann med att spela sims, gå med Amoun på stan och sova jättelänge. Fick köpt mig världens bästa inpackning ifrån  Kérastase och så sushi of course. Är det bara jag som har onormala cravings efter sushi alltför ofta?  



Nästan 400:- men det är den lätt värd! Tycker att välskött hår är det viktigaste ihop med fin hy på en hel människa.

Nu ska jag springa iväg till jobbet i ilfart:)


Bumpy Ride. Fett bra låt!

Redbull Minus Vodka

2010-08-08 / 12:56:36 / skrivet av: Lisa Blomgren
Efter en nykter kväll är jag varken bakfull eller luktar illa. Drack fyra redbull och sedan kunde inte jag sova. Kan faktiskt säga att redbull har samma effekt som alkohol, fast utan det där "jag-visste-inte-vad-jag-gjorde"-skiten. Madde hade satt upp ett jättemysigt partytält och härligt folk strömmade in.  Mysig kväll var det, minsann! Men jag gick hem när Madde tog fram spadarna och skulle leka någon jävla Irish-lek. Haha.



My status is gonna be affected if I keep it up like a love sick crackhead

2010-08-07 / 16:03:52 / skrivet av: Lisa Blomgren
Jag mår nog ändå ganska bra. Det är nog bara mig själv jag måste hitta lite mer och tro mer på mig själv innan jag nått Nirvana, så att säga. Ska strax iväg och jobba igen och efter det blir det fest i Maddes (Lhiinas) trädgård. Ska dock inte dricka någonting, känner inte alls för att göra det och så är det inte nyttigt heller. Förstår inte varför man alltid måste hålla på och förklara sig bara för att man inte dricker? Man bestämmer väl för fan över sig själv, det är ju inte så att jag bara kommer att sitta gömd i ett hörn som en liten kråka bara för att jag inte dricker, liksom. Lite redbull kan jag ju alltid trycka i mig så att jag blir pigg och uppåt iallafall.


Annars har dagen varit så himla lugn och skön. Har sovit jättelänge och sedan bara softat och så åt jag och Amoun lunch på Grillspettet. Mys♥
Hoppas Eran helg också blir lika bra som min.

Yes Because

2010-08-06 / 16:04:29 / skrivet av: Lisa Blomgren
Sitter hemma hos Mamma och Mikael nu, ska snart iväg till mitt andra jobb. Känns som att jag hellre hade varit ledig i helgen, men vad ska man göra?
Kollar iallafall på present till Amoun, visserligen fyller han år i December, men förra året fick stackarn kallingar i present, så detta året får jag allt kompensera. Haha. Vet inte alls vad fan jag tänkte när jag köpte de till honom, men måste varit sjukt pank. Vilken flickvän skulle få för sig en sådan sak, det är typ som när killar köper golvmoppar eller dammsugare till sina flickvänner i födelsedagspresent. Fett oromantiskt.
Denna gången vet jag att han kommer att bli glad. Kan tyvärr inte säga vad jag har tänkt ut, men det får ni väl reda på vad det lider ändå.

Helgen blir nog ganska lugn, men på lördag ska jag hem till Madde på lite hejdåfest. Gullet flyttar till Falkenberg. Idag blir det myskväll med Amoun tror jag. Okey, jalla, bye. Måste springa iväg till jobbet nu.

I Love It This Way

2010-08-04 / 21:59:05 / skrivet av: Lisa Blomgren


Har haft en jag-och-Mimmi-dag idag. Gick och fikade och åt världens godaste citronkaka och pratade. Hon kunde itne ha en stoltare syster. Vacker är hon, humor har hon och smart är hon. Vi är tvillingar men folk brukar inte tycka vi är lika alls, men idag på Gina frågade till och med butiksbiträdet om vi var systrar. What? Inte ens min mamma tycker nästan vi är lika. Haha. Har iallafall haft en helbra dag, trots att det inte blev något The Sims-spelande, som jag verkligen har ett sug efter för tillfället. Altlså, man kan inte tro att jag är tjugo år.

Turkey

2010-08-02 / 20:28:52 / skrivet av: Lisa Blomgren

Här är jag påväg ut. Har min fina Nellyklänning som hann med att bäras två kvällar i Marmaris


Jag och min man

Amoun och en livsfarlig apa. jag vågade inte gå så nära, för ägaren sa att den kunde attackera tjejer. Haha. Vidriga djur de där..

Autumn 2010

2010-08-02 / 20:10:24 / skrivet av: Lisa Blomgren

Tycker faktiskt att det redan nästan känns som höst, även om jag fortfarande inte tänker gå runt i höstkläder i Augusti. Grejen är att jag blir helt nipprig i kroppen när jag går på stan och ser att alla nya höstkläder börjat strömma fram. Blev i allafall hemklickat några plagg ifrån både Nelly och Hm. Ska dock försöka visa upp mina bruna ben ända tills jag fryser av dom.

Hursomhelst, dessa godsaker kommer att få flytta in i min garderob:


Kjol ifrån H&M


Vit klänning ifrån Nelly. Har redan den modellen fast blommig och tycker den är jättefin. Vitt känns dock lite vågat för mig eftersom min kropp knappast är Carmen Electra-Style, men vi kör på den och hoppas den sitter fint.

Snörsko ifrån Nelly. Åh så underbara de är. Kommer att bli perfekta i höst! Ett måste för alla oss kilklacks-nördar. Dessutom är de mycket lättburna.



Home Again

2010-08-01 / 19:56:21 / skrivet av: Lisa Blomgren

Turkiet innebar värme, fest, mys med Amoun, avkoppling, upplevelser och såklart på detta mängder av bilder. Därför tänkte jag döpa en kategori till Turkiet och lägga upp bilder och så när jag helt enkelt har tid över. Som den usla bloggerska jag är. Så får det bli iallafall. Hörde att Eran vecka varit regnig och jävlig men orkade inte reflektera mer över det eftersom jag då låg på stranden och blev brun eller var ute och festade på en sjukt rolig bargata i Marmaris, som vart fylld med transor, ryssar och engelsmän. Tack, Amoun för en underbar vecka! ♥