Stures&Hotellet

2010-02-28 / 23:07:52 / skrivet av: Lisa Blomgren
Igår gjorde jag och Erica oss först iordning hemma hos henne. Var mycket trevligt faktiskt:) Vi slet för att få på mig min klänning och jag lockade Ericas hår. Blev hur söt somhelst!!! Sedan drog vi till Stures , typ ett bowlingställe, och senare kom även Linda, Jocke 2 till, Mansoor, Madde, Denis och Achmed (eller utan c?).
Sedan gick alla utom Erica och Linda och dom till Hotellet där vi träffade Irma och Dijana och sedan kom Amoun.
Mycket trevlig kväll faktiskt, trots allt.
Enda jag stör mig på är patetiska killar som tror sig? Tur att jag har min Amoun!!!!


Drottningen

Erica och Jag. Mina ögon ser bruna ut? Snyggt!

Madde, Jag och Mansoor. Asso jag vet inte men det är lite utomlandskänsla över den här bilden.

Erica

Dijana och Irma.

Bestulen på mina skor!

2010-02-28 / 19:23:44 / skrivet av: Lisa Blomgren
Hade en trevlig kväll igår faktiskt. Sov över hos Amoun och vaknade ganska tidigt. Nu sitter jag på tåget påväg till Säffle. Känns väl sådär, men ändå skönt med vardag på något sätt.
Iallafall. Igår när jag kom hem ställde jag mina skor utanför Amouns dörr. Ni vet han bor i ett sånt där trapphus på våningen längst upp, så brukar inte vara någon fara att ställa dom där. ( Inga fina skor direkt heller, vanliga stövlar bara ifrån Belle i stl 37. ) När jag skulle gå till stationen i morse stod det inga skor i trappuppgången, utan de var borta. Letade överallt men hittade dom verkligen inte. Amouns mamma sa att det antagligen var grannen eftersom att hon brukade stjäla.
Grannen är typ en skitskum tant som bor på nedersta våningen. Helst sjuk i huvudet är hon. Iallafal, eftersom mitt tåg snart skulle gå, fick jag ett par andra skor av Amoun och åkte hem. Klart jag var sur för att mina skor var borta, men jag menar, jag har ju fler skor.

Sedan ringer iallafall Amoun upp mig och säger att han hittat mina skor. Var de hade varit? Hos grannen såklart. Han gick ner till tanten och sa:
"- Du, minflickvän har blivit av med sina skor, har du dom här inne? Kan jag gå in o titta?"
"- Jag har inte tagit några skor. Visst får du gå in o titta men det finns inga här."
Så han går in och vad får han syn på det först ahan gör, om inte mina skor!!!! Så han tar dom och säger att hon tagit dom. MEN! Kärringen förnekar. Säger att det är hennes skor. Hahaha. Men det sjuka var dock att alla andra av hennes skor var i stl 39 och mina i 37. Så Amoun tog skorna och gick. HAHA. Så jävla sjukt.
Vad skulle hon ens med skorna till liksom? Fan. Psych-magnet är vi.

Några av helgens bilder kommer upp senare ikväll för datan har inte så mycket batteri kvar:(
Chao!

MusikÄrSjälensBästaVän

2010-02-27 / 15:49:15 / skrivet av: Lisa Blomgren


Tinchy Stryder ft Taio Cruz- Take me back 

Makin' luv wiv meself!

2010-02-27 / 13:59:05 / skrivet av: Lisa Blomgren
Hahahaha. Gud så kul man kan ha med sig själv ibland. Sitter här i min fula ansiktsmask från Lumené   och skrattar åt mig själv när jag tar kort i cammen.  Ser ärligt talat ut som ett sånt där ansikte som sitter längst upp på en totenpåle. Ni vet, som indianerna hade?



Haha, ni ser va?

Iallafall. Så i kvällens planer ingår Jag, Erica, Madde, Jossan o Emelie. Senare Amoun. Kommer nog bli bra, även om det känns lite segt just nu. När jag inte vet vad jag ska ha på mig eller vilka skor jag ska ha, hur jag ska ha håret och sådär. Fast får sitta och leta lite inspiration nu:)

Home Sweet Home..

2010-02-27 / 11:04:02 / skrivet av: Lisa Blomgren
Eller? Man tröttnar ju ganska snabbt när man väl kommit hem, även om det är kul att träffa alla kompisar. Och jag vet att jag knappt varit borta en vecka. Men i vissa faser i ens liv klarar man bara inte av att vara borta heller. Igår var jag bara med Amoun och så var jag med familjen lite. Utom Mims:)

Idag träffar jag förhoppningsvis Jelena en stund och så hoppas jag på fest med Maddo (?). Allt berodde på hur mycket hon hade festat idag, men får hoppas att hon är rätt kry så att jag kan gå ut ikväll. Plan B, blir nog Göteborg? Vad vet jag men något måste jag hitta på för var uttråkad när jag vaknade imorse.

Nu blir det solning, ansiktsmask, raka benen, hårinpackning och klippning av mitt löshår, lite manikyr och pedikyr blir det nog också.

Har förresten bestämt mig att jag ska tatuera mig snarast. Vill antingen ha något på arabiska eller  bara en liten text.

I morgon blir det Vårgårda igen!

2010-02-25 / 21:23:48 / skrivet av: Lisa Blomgren
I morgon åker jag finally hem igen. Har inte haft lika mycket hemlängtan idag som igår men tycker ändå det ska bli skönt att åka hem. Tycker dessutom att det är ganska mysigt att åka tåg. Är dock som ett barn på tåg och tröttnar efter några minuter så måste alltid ha en massa grejer att sysselsätta mig med. Teoriboken är väl smart kanske även om datan nog kommer att locka.

Hoppas, hursomhelst, att ni haft en bra dag och kanske har den varit mer händelserik än min.




Mintgrönt är det nya svarta

2010-02-25 / 20:56:10 / skrivet av: Lisa Blomgren


Okey, det är ett kylskåp. Men att jag dör för den här färgen. Tänk transparent blus i mintgrönt till jeansshorts och sandaler till en snygg solbränna med guldsmycken till. Whoa!

Ladies, watcha reccon?

2010-02-24 / 16:51:51 / skrivet av: Lisa Blomgren
Tänker inte vara som alla andra och skriva Hiss eller Diss, till allt som är snyggt eller också kan vara fult, utan skriver istället watcha reccon, alltså typ som vad tycker ni. Antingen gillar man det eller not haha. Så, tycker att Sonia Ryikels designade kläder för HM var en total flopp. Det ser ut cirkuskläder.

Dock hittade jag dessa skor och blev lite såhära hat-förtjust i dom. För tankarna till Geisha-horkvarter i Japan , blandat med lollipop-pop, lite 60-tal och även 80-tal.  Men vad tycker ni?

You like it, or you don't?

PluggPluggPlugg

2010-02-24 / 16:45:00 / skrivet av: Lisa Blomgren
Det är sjukt mycket att tänka på innan man drar till intensivkurs, let me tell you! Alltså det är verkligen plugg 24/7, men det är väl det man måste göra för att klara teoriprovet. Ska nog bli utan problem tror jag.
På Fredag åker jag hem klockan 14.34 ifrån Säffle, det ska bli så skönt att komma hem lite över helgen! Måste nog faktiskt hitta på något riktigt roligt då, så att jag inte tråkas bort totalt här uppe. Alltså, som jag skrev till Jo idag, så är det katastrofalt ur-tid här. Liksom vem åker och handlar med sparken?!

 

Definitivt hett!

2010-02-23 / 21:49:56 / skrivet av: Lisa Blomgren
Vet ju att sommaren är långt borta, men som ni vet så är den aldrig det i mitt hjärta;) ( Fint det lät, eller hur?) Sitter och tänker på typiska sommar-looker. Något som jag vet att jag kommer ha i sommar är bruna ögon, en gyllene hy och rågblont hår. Det är så vackert med bruna ögon och blont hår!  Såklart kommer jag inte kunna ha det på stranden eller så, men iallafall på alla grillfester/fester/utekvällar/hänga-på-ute-serveringar-och-dricka-öl-kvällar!
Jag gillar verkligen kontraster till saker och ting. Tycker till exempel att mörkt hår och blå ögon också är jättefint. Nu snackar vi på tjejer alltså.
Och det vackraste paret kan nästan bara se ut på ett sätt; tjej med blont hår och kille med mörkt. Så vackert så det finns inte.  Jag får väl helt enkelt erkänna att jag gillar de typiska idealen för hur en man och kvinna ska se ut.  Gillar det mesta som är fint och det gälller även par. Tjejen ska ha smal midja, stora bröst, långt hår, stora ögon. Killen muskulös och beskyddande. Jag gillar det the-old-fashioned-way:P

Miss it allready

2010-02-23 / 21:32:49 / skrivet av: Lisa Blomgren
Är inte direkt utmattad efter dagen plus att jag har druckit en kopp kaffe ganska nyss. Känns inte sådär jättebra att inte göra av min fysiska överenerig någonstans. Är riktigt sugen på att träna nu. Längtar hem så jag kan komma igång på gymmet igen efter min hemska förkylning:/ Och såklart saknar jag även mina vänner och min älskling.

Har iallafall tagit lite kort på den här lilla stan åt Er, mina kära läsare. Så ni får lite av min Smala Sussie-feeling menar jag. Here they are:


Man skulle kunna tro att detta var mitt uppe i Norrland på 80-talet. Men låt er inte luras. Detta är bara Säffles Ica. Och pantbank. Haha.

Detta är en "gågata" täckt med snö, tror inte att all den där massan med snö ska vara där i mitten....Konstigt land, det här Värm-Land:/ Och kallt är det också.

Saknar allt Er hemma litegrann. Men kommer iallafall hem över helgen, ska vara där jag hör hemma. . .

Bara en liten fundering...

2010-02-22 / 20:11:44 / skrivet av: Lisa Blomgren
Satt idag med några tjejer ifrån kursen och pratade om lärare. Kom fram till att det fanns dessa typer på alla skolor verkade det som:

  • Den perversa- alla vet väl vem detta var i Vårgårda. Hursomhelst, ni vet han som suger av sin penna, klär av alla 14åriga tjejer som just fått bröst, spanar in små rumpor och tafsar på obefientliga kurvor. Eller kanske helt enkelt bara säger snuskiga saker. Finns väl säkert en och annan gympalärare också som kanske springer lite väl mycket i duscharna....?
  • Lipsillen- lärarinnan (oftast, tror jag?) som lipar för ingenting och tycker att allt är "för mycket". Det kan vara att Kalle har klippt sönder sitt sudd för 5e gången, att någon uppkäftig tolvåring inte gör som hon säger eller att hon är i klimakteriet och inte tål någonting som har med barn att göra. Knäckt är bara förnamnet.
  • Den vimsiga- ofta estetlärare av något slag. Kanske slänger böcker på golvet utan anledning, tuggar på en gammal äpplebit hon hade i mungipan, två timmar efter hon ätit äpplet. Undrar var glasögonen är och letar febrilt efter dom fast alla i klassen ser att dom sitter på huvudet. Ja, ni vet. Tankspridd som menar väl.
  • Den hatade- allmänt elak. Hånflinar när man säger fel, ställer folk i skamvrån, säger elaka kommentarer och låter ingen liten tredjeklassare komma och sätta sig upp. Typ visar avhuggna fingrar som exemplar för hur man inte ska göra i svarven.
  • Den populära- den populära är alltid den populära. Kanske lite yngre och häftig, fast ändå får hon/han respekt på sina lektioner. Helt enkelt underbar.


Haha hoppas att ni läser detta med en liten nypa med salt. Men tänk efter, är det ändå inte lite såhär? Tror ni känner igen karaktärerna!

Värmlånd!

2010-02-22 / 19:48:05 / skrivet av: Lisa Blomgren
Har klarat min första dag iallafall och det känns fortfarande helt okey, liksom. Saknar det hemma lite, trodde aldrig att jag var en sån jävla hemma-bo. . . Men i det stora hela är det bra.
Har träffat två trevliga tjejer som  bor typ härifrån, så det känns bra. Tycker verkligen om Maj och Lennart.

Säffle är så konstigt. Det verkar liksom typiskt värmländskt. Aa, men ni vet. Tänk Smala Sussie. Atmosfären, folket och framförallt dialekten! Det är lite efter, men charmigt på något sätt ändå:)



Snöskor är bra i Säffle

2010-02-21 / 22:33:37 / skrivet av: Lisa Blomgren

Köpte förresten nya snöskor innan jag åkte till Säffle. Tänkte att här behövs det säkert lite varma skor. Och surprise, it did! Nu ska jag sova!
God Natt, mina babes!

Säffle, here I am!

2010-02-21 / 21:24:56 / skrivet av: Lisa Blomgren
Okey. Så resan gick bra upp, även om det var fett mycket snö på vägarna. Asso, vi snackar begravda trafikskyltar och enorma drivor precis bredvid vägarna. Kom iallafall fram säkert till Mormors kompis Maj och Lennart. De är hur söta som helst och känner mig verkligen välkommen här! Urgulliga, verkligen! Har en stor säng för mig själv och rummet har rätt mysig atmosfär det också.  Är dock nervös för i morgon, känns som när jag var liten och började skolan, typ. Men det löser sig det också. Jag ska klara det här körkortet nu! Så är det bara... Håll tummarna?:)


Här är mitt lilla rum:)

Snöyra

2010-02-21 / 14:28:04 / skrivet av: Lisa Blomgren
Hey you guys! Vilket snöväder. Alltså det är mer än sjukt vad mycket snö det är! Lite mysigt, men försvårar ju allt, verkligen. Tågförseningar, det går jättelångsasmt att ta sig fram med bilen också. Just nu sitter jag, Mamma och Mormor i bilen på väg upp till Säffle. Är förväntansfull men ändå lite nervös.
Hursomhelst. Helgen blev mysig även om den inte alls blev som jag hade tänkt mig. I Fredags var det så m,ycket snö att jag och Amoun inte ens ville gå ut och i lördags tog vi det också bara lugnt. Har faktiskt varit jätteskönt.

Dock! Så hände världens läskigaste sak i lördags! Jag och Amoun ligger och sover i lägenheten, när Amoun vid halv ett tiden väcker mig och säger att det är någon i lägenheten. " Jaja", sa jag, gå du o ta han då. Haha trodde honom verkligen inte. Men så vaknade jag till litegrann och hörde verkligen att det var någon i lägenheten! Trodde jag skulle dö. Personen gick där ute och tände och släckte en lampa och gick sedan till köket. När jag började hosta så gick personen och låste också dörren efter sig! Var så jävla rädd då så vi vågade knappt gå ut från sovrummet. Amoun gick och hämtade en kniv och jag ringde till Titti, min moster och även Mamma.

Det konstiga var att den enda som verkade ha nyckeln, var grannen som skulle vattnna blommorna, men varför skulle man göra det så sent liksom? Iallafall. Efter en timme så gick jag iallafall in till grannen och knackade på och undrade om han hade varit där inne, haha det måste ju låtit helt sjukt. Hursomhelst, så säger gubben att: Jaha, väckte jag er när jag skulle vattna blommorna? WTF?! Hahaha, alltså fyfan! Fast var väl ändå tur att det var grannen och ingen annan....


Lägenheten är perfekt, verkligen! Ligger precis vid Prinsgatan och är högt i tak och allmänt fint bara. Älskar den!Somliga har extremt tur!

Mycket snö även i Göteborg, känns knappt inte verkligt när det är så mycket snö ute, tycker jag.

Nu ska jag läsa lite i min bok och spara lite batteri så uppdaterar jag när jag är framme istället. Gud vad skönt att få blogga lite igen!
Hoppas ni haft en bra helg!
Puss och kram! / Lisa

Fuck you SJ!

2010-02-19 / 19:54:57 / skrivet av: Lisa Blomgren
Vet ni vad? Fan ta SJ. Det kan suga min kuk jättelångsamt. Och tack vare detta är jag sur, kall och lite smått skeptisk till allt vad SJ heter. Dessutom så uttråkad att jag gör ett collage om det!!! Utgång kan jag ju glömma iallafall, men får iallafall vara med min Amoun.



Zup?

2010-02-19 / 15:56:59 / skrivet av: Lisa Blomgren

Nu har jag fixat så att jag kan bo hos min Mormors kompis när jag är i Säffle. Det är fett bra att ha en stor släkt! Är jättenervös men tror faktiskt att jag kommer att fixa mitt körkort, känns bara så långt borta att jag ( förhoppningsvis) kommer att ha mitt körkort inom tre veckor. 

Så hade iallafall tänkt att gå ut i kväll men verkar inte bli så eftersom alla bangar bara för en ynka liten snöstorm:( Ohwell, tror iallafall att jag kommer ha en trevlig kväll.  Jag och Amoun ska sova i min låtsasmorbrors lägenhet inatt, och den är så jävla fin att jag smälter bara jag sätter foten innan för porten! ( Och då är jag inte ens inne i lägenheten än!!) Hursomhelst, där ska jag spendera åtminstone en, om inte två nätter. Sedan bär det av till Säffle på Söndag.

 

Pain in the ass

2010-02-18 / 15:18:13 / skrivet av: Lisa Blomgren

En sak jag verkligen hatar men som ändå händer jätteofta är när jag får låtar på hjärnan som jag egentligen avskyr. Till exempel Rise Against- Hero of War. Jag tycker killen sjunger falkst och ändå kommer jag på mig själv med att gå runt och sjunga med när den spelas på radio! Hjärntvätt, eller vad?



Har även ringt till några privata hyresvärdar idag också. Det är inte lätt att hitta lägenheter altlså.Pratade med en komppis till Amoun som hade skrivit brev till alla privata hyresvärdar som fanns i hela Göteborg och fått en lägenhet, iofs. Men det är kanske myycket jobb som krävs, det verkar ju löna sig iallafall? Man måste kämpa om man ska komma någon vart, eller vad brukar man säga?  Nu ska jag iväg till Göteborg med min man och sedan ska jag sola i minst 20 minuter, för nu är jag nästan genomskilnig av blekhet.


Orkar bara inte

2010-02-17 / 16:22:31 / skrivet av: Lisa Blomgren
Varning för sjukt negativt/pissinlägg

Jag är så sjukt trött på att bo hemma så jag spyr. Jag klarar inte av att komma in till mitt eget hus och säga hej när personer inte ens bryr sig om att svara. Vad är grejen liksom? Fjortisfasoner är det att skita i att hälsa på någon som bor i samma hus. Det vore så skönt att bara kunna komma hem till sitt eget hem och slippa sura/irriterade/arga personer runt omkring en. Det kan verkligen förstöra en hel dag.
Jag menar inte att jag är felfri, absolut inte. Men samtidigt så kan man försöka att bete sig normalt och inte få ut all sin  bitterhet på andra i ens närhet, eller hur?

Och igår var jag och Jelly och tog "modellbilder". Det var det värsta jag någonsin sett. Jag menar det. Själva grejen var jättekul. Men hur fan ser jag ut?! Går jag runt och ser ut sådär, liksom. Jag började seriöst nästan att gråta, hatar mitt utseende. :(

Snyggare kommer jag tyvärr inte att förärn till sommaren iallafall. Då börjar en del av min "resa" kan man säga:)
Kul att iallafall ha någonting att se framemot:(


Magdalena Graaf, är nog en av Sveriges snyggaste människor.

Nervös!

2010-02-14 / 19:12:15 / skrivet av: Lisa Blomgren
Alltså jag börjar bli mer och mer nervös för i morgon, då jag ska till Göteborg på ett litet möte kan man säga. Jelena ska i och försig med som personligt stöd, men ändå. Det är jättenervigt. . . Åh, hoppas att det går bra!

Annars planerna för veckan är att ta kort med Jelena på ModelLab, gå ut och festa. Har nämligen fått låna våran, (hum, blir det låtsasmorbrors?) lägenhet som ligger vid järntorget i Göteborg. Kanske det blir fest på fredag också. Utgång alltså. Och på söndag åker jag till Säffle för min intensivkurs. Som ni märker blir det en ganska fullspäckad vecka, eller hur? Dock spännande!



Rihanna- Rude Boy

2010-02-14 / 18:30:49 / skrivet av: Lisa Blomgren

Happy Valentine's day!

2010-02-14 / 11:12:31 / skrivet av: Lisa Blomgren
Glad alla hjärtans dag alla ensamma, kära, gulliga och fula personer där ute!  Hoppas att ni hursomhelst, oavsett om ni är singlar eller inte, firar den med någon ni älskar:)
Sitter just nu hemma hos Mimmi och suger på en halstablett. Låter hemsk idag, först hade jag ingen röst och sedan lät jag som en målbrottskille (?!)
Vi ska iallafall iväg och fira Papi som fyller 51 idag och så ska jag hem och vara med min Amoun.

Haha hittade en lite rolig video om just Valentine's day. Nämligen dont´s om det:D Kolla själva

Bio ikväll då

2010-02-13 / 13:54:22 / skrivet av: Lisa Blomgren
Mitt alla hjärtansdag firande blir ikväll med Amoun. Filmen vi ska se heter An Education. Handlar om en tjej som blir kär i en äldre man, kan vara mycket bra.

Planer

2010-02-13 / 11:10:59 / skrivet av: Lisa Blomgren


Jag vet att jag lever för sommaren, som den svennen jag är. Men ser egentligen inget fel i det mer än att det är lite jobbigt att stå ut vintern. Har mina planer för sommaren också, inga storartade kanske men ändå något. . .

  • Röka vattenpipa och dricka ett glas vin
  • Ha picknick
  • Sitta på uteserveringar tills solen går ner
  • Hänga vid kusten på många helger, när det är fint väder
  • Bli brun
  • Åka utomlands
  • *Hemligt*
  • Ta massa kort

Äpple&KanelYoghurt

2010-02-13 / 10:40:44 / skrivet av: Lisa Blomgren
Den absolut godaste maträtten, om man nu kan kalla den så, är äpple och kanel-yoghurten ifrån Arla. Fan vad sjukt god den är. Skulle kunna leva på bara den!
Tyvärr så övergav jag Jelena pga den eftersom. Vi hade tänkt att äta frukost ihop men jag glömde bort det när jag låg i min säng och läste teori till körkortet. Plötsligt var jag hungrig och vad stod i kylskåpet om inte min underbara yoghurt!  Fyfan vilken svikare jag är!

Drama i Vårgårda

2010-02-12 / 16:55:29 / skrivet av: Lisa Blomgren
Haha, alltså vad fan händer med my hood?!

http://www.alingsastidning.se/nyhet_visa.asp?id=5745&sidnamn=VÅRGÅRDA

LÄS!!!

Mina nya sommarkläder!

2010-02-12 / 08:54:23 / skrivet av: Lisa Blomgren

Vet att jag inte borde shoppa men allt detta gick på 350 kronor så jag gjorde det iaf...

Ohyes

2010-02-12 / 08:46:00 / skrivet av: Lisa Blomgren
God morgon mina älsklingar! Har ni sovit gott? Jag har drömt så jävla sjuka mardrömmar hela natten och dom slutar liksom inte heller. Sedan har jag kommit på att min liv fan måste bli balanserat någon gång. Måste äta bättre och träna oftare. Det kan inte fortsätta såhär. Känner mig bara tjock och ofräsch från att jag vaknar till att jag går och lägger mig. Var är min platta mage, som jag borde haft nu? Fan! Känns som att det inte är någon idé att göra sig i ordning till jobbet men samtidigt kanske jag borde börja med det, för jag tycker ju egentligen väldigt mycket om kläder och smink. Vad hände liksom? Nej, nu måste jag ta tag i mitt liv en gång för alla!
Idag kommer lilla Sanna hit och hälsar på med Leo, det är ju iallafall en liten tröst då jag städar hotellrum och serverar mat=)
Helgen kommer bli så soft den kan bli, för jag är så förkyld och det har slagit lock för mina öron så kan inte ens socialisera mig.
Vart tog kärleksveckan vägen?!


Megan Fox för Armani

Veckans låt!

2010-02-11 / 19:59:26 / skrivet av: Lisa Blomgren


Är en klar hit, right?

Förkyldning

2010-02-11 / 17:02:11 / skrivet av: Lisa Blomgren

Bara för att jag har slarvat ( ja, jag tror att det endast handlar om detta) med mina c-vitaminer har jag gått o blivit förkyld. Och det är åt helvete, för jag kan varken träna eller göra någonting annat. Går runt här hemma och tycker synd om mig själv, småhostar lite ibland för att få uppmärksamheten till mig. Det funkade i morse då jag skulle gå till jobbet. Det enda jag behövde göra var att hosta litegrann ( ni vet sån där högfärdshosta) och se ut som en ledsen hund så fick jag min pojkvän på fall. Han gjorde i ordning nån dryck till mig som skulle lena halsen litegrann. Funkade väldigt bra faktiskt.  Även om han bara gjorde det under psykiskt tvång haha.

Jag sitter och väntar både på att Johanna ska ringa och att Jelly ska komma och hälsa på mig. Jag kollar på glamourama sålänge. Första gången jag tittar på det faktiskt. Måste säga att det känns lite som när Andra Avenyn kom och man trodde det skulle vara ball, tills man upptäckte att det egentligen var rätt så B. . . Inte för att jag inte skulle vilja vara dom, men ändå Stockholm är inte all that, även om det är bättre än där jag bor:)

Kärleksveckan

2010-02-09 / 15:21:14 / skrivet av: Lisa Blomgren
Idag ger jag all min kärlek till min Dirty Old Jo. Finns ingen jag kan skratta så mycket med, eller prata om allt med eller gråta med, så som henne. Hon delar allt-utom killar med mig. Eller jag med henne iallafall haha. Tror knappast att jag tänker berätta om alla sjuka saker vi gjort ihop heller för den delen.



Stön

2010-02-08 / 22:20:59 / skrivet av: Lisa Blomgren


Hello beautiful, would you be mine? Kom och bo i min skohylla. Du skulle säkert trivas bra med alla de andra som bor där. Och din vackra färg skulle glänsa jämfört mot alla andra färger. Du skulle göra dig så bra till mina brunbrända ben och pastellkläder till våren. Snälla kom och bo hos mig!!!
Ska nog adoptera dessa galet snygga festskor ifrån www.nelly.com/se såklart!

Kärleksveckan!

2010-02-08 / 22:03:55 / skrivet av: Lisa Blomgren

Eftersom det börjar gå mot alla-hjärtans-dag, tänkte jag att jag skulle ha en kärleksvecka i bloggen. Positivitet och kärlek kommer vara det enda som finns denna veckan! Tro det eller ej! Det kan vara kärlek till personer nära mig, saker eller länder.

Först ut är såklart min man, Amoun.

Ja, vet inte ens om jag kan beskriva hur underbar den här killen är. Min favorit no.1. :) Kärlek!

Let it tö

2010-02-08 / 17:01:03 / skrivet av: Lisa Blomgren
Nu vill jag åka till London och glassa runt med brunbrända ben och dricka Coca Cola Cherry. Saknar det! Och så vill jag få en fin kropp och långt hår. Vet precis hur jag vill se ut till sommaren och jag vet också att jagkommer att klara det jag ger mig in på-from now on. Hursomhelst så hade sommaren inte kunnat komma lägligare än nu. Har hunnit med att träna emellan mina två jobb idag och om typ en kvart drar jag iväg till nästa.

Har förresten en jag-saknar-Johanna-dag. Kanske låter besatt, men den lilla snuttan är inte i närheten av mig, utan i Örebro. Och det breaks my heart litegrann. ♥

Konstig reklam!

2010-02-07 / 22:07:44 / skrivet av: Lisa Blomgren

Hur fan kommer man på att göra en reklam som ser ut så här för en telefon-dejting-linje?! Alltså, om det finns den minsta lilla risk för att man skulle få prata med en sån där man så ringer man väl ändå inte dit? Efterblivet!!!!

Söndagsmys med Ms.Jelly

2010-02-07 / 21:42:28 / skrivet av: Lisa Blomgren
Har haft söndagsmys med Jelly. Det kan inte vara bättre än med min lilla prinsessa. Vi är fan som gjorda för varandra haha. Vi matchar varandra. Vi är som Jing och Jang. Som ett kinderägg. Haha. Ja, sånna är vi♥


Farsan!

2010-02-07 / 17:14:27 / skrivet av: Lisa Blomgren
Asså, Farsan kommer bli ett måste att se på bio! Typ vårens skönaste film?

Släktkalas

2010-02-07 / 10:31:35 / skrivet av: Lisa Blomgren

Nu är vårat fruktade släktkalas över. Det blev bra tillslut. Inga intriger, inga pinsamma händelser eller någonting men kul var det!



De flesta av våra bilder blev tyvärr sånna här


Nu väntar jobb:)

Mina nya skor:)

2010-02-05 / 18:54:36 / skrivet av: Lisa Blomgren

Igår när jag var hemma hos Amoun fick jag ett par nya skor och så armband och lipgloss. Jag gillar att få presenter bara sådär, utan att egentligen ha gjort något speciellt för att förtjäna dom:) Hursomhelst så älskar jag både skorna och Amoun:)


Ännu ett par som ska pryda mina fötter och skohylla.

Brännskadad!

2010-02-05 / 17:02:31 / skrivet av: Lisa Blomgren
Okey, så igår fick jag verkligen flipp på blogg.se och startade en ny på www.missleesa.wordpress.com . Jag fattade ingenting av den och tänker nog inte fortsätta skriva där mer heller.
Hursomhelst är det mycket förberedelser på gång inför vårat fruktade släktkalas. Gud säger jag bara. Har bakat paj ända sedan jag kom hem idag och nu blir det städning och sånt. Jag och Mimmi är ett bra team , tro det eller ej. Har haft riktigt roligt! Här kommer lite bilder:)

Förresten! Vet ni vad som hände idag på jobbet?! Jag hällde ut kokande vatten på min mage! Fyfan vad ont det gjorde. Jag och Mikaela fick plåstra om den ordentligt:)


Stackars mig:(



Nu måste jag fortsätta och sedan träna en stund:) Cya!



Hästtjejer...

2010-02-04 / 16:53:41 / skrivet av: Lisa Blomgren

Vet ni vad jag hatar? Hästtjejer! Finns inget mer irriterande. Det kanske inte är lika störande nu som det var på gymnasiet med alla dessa hästtjejer. Typiska hästtjejer:

  • tapetserar sina rum med hemska I love horses-plansher
  • sätter upp alla slags  priser på väggen (även jumbopriser)
  • använder sällan eller aldrig smink och alltid uppsatt hår
  • gifter sig med sina hästar istället för att skaffa pojkvänner
  • pratar om hästar 24/7
  • har överbett
  • slösar sin ungdom på löjliga hästar som ändå inte ger någonting tillbaka

Och! Nu menar inte jag tjejer som är mellan 10-14 utan lite "äldre" tjejer på gymnasiet.
Haha och gud vad roligt det är med fördomar!


Kärleksnoja

2010-02-03 / 20:41:04 / skrivet av: Lisa Blomgren

Snart kommer högtiden som alla singlar fruktar och alla som är små turturduvor älskar- Alla hjärtans dag. Eller alla kanskeinte gör det även om man är i par, men vad vet jag? Tycker själv att det är mysigt med lite romantik då och då, bara det inte överdrivs. Vet inte vad jag skulle göra faktiskt om jag var tillsammans med en kille som typ när man kom hem ifrån jobbet hade strött rosenblad ända upp till sovrummet och sedan lagt sig i sängen- naken, med en ros mellan skinkorna. Haha! Nej, det är verkligen inte min smak alls!

Däremot älskar jag blommor och dom gillar jag att få ofta. . . Hursomhelst. Hur firar man egentligen alla hjärtans dag? Lady och Lufsen-restaurang eller bara mys hemma? Tror faktiskt aldrig jag har firat det ordentligt även om jag haft min pojkvän i nästan två år nu:) Åh vad jag gillar kärlek!!!





Lady Gaga ft. Beyoncé

2010-02-03 / 19:45:18 / skrivet av: Lisa Blomgren

Synundersökning nästa

2010-02-03 / 15:18:07 / skrivet av: Lisa Blomgren
Ska på synundersökning snart i Alingsås. Åker buss, för vågar väl inte chansa på tågen. . .
Hursomhelst. Hur jävla snygg får man bli? Alltså Shakira har fan allt!


En födelsedagspresent

2010-02-03 / 08:41:32 / skrivet av: Lisa Blomgren

Titta vilken mysig och vårig flanellskjorta som jag fått av Amoun:) Love it!
Förresten vet inte om ni vet det om nya kläder. Men man ska alltid tvätta dom innan användning. Ämnet som bevarar kläderna ( som är gjorda utomlands) används också, även i Sverige för att bevara lik under en längre tid.... Så vidrigt!

Praliner

2010-02-03 / 08:14:17 / skrivet av: Lisa Blomgren

Fan också. Dom här jävlarna är livsfarliga! Dom står där på köksbordet och ser goda och exklusiva ut. Då kan en sån som jag inte motstå att smaka på en. Tur att dom är så mastiga att man inte vill äta mer än högst två. Haha.


Idag blir det ännu en dag med jobb från 9-15 och sedan ska jag på synundersökning klockan halv fem i Alingsås. Det är för körkortets skull. Måste säga att det är extremt mycket pill med körkortet. Jäkla massa papper och böcker hit och dit. Men... Det blir ju bra:) Hoppas ni får en fin dag! ♥

Kändiskåt

2010-02-02 / 19:26:43 / skrivet av: Lisa Blomgren

Har alltid förnekat att jag faktiskt är kändiskåt. Alltid föraktat skvallertidningar och alltid tyckt att alla som lever som paparazzi-fotografer borde skaffa sig ett liv. Men- I lied! Jag älskar kändisar. Man får inspiration ifrån dem, man får bekräftelse på att man inte är den enda som gör misstag och man kan liksom dagdrömma sig bort litegrann i all deras lyx. Sitter hursomhelst just nu och tittar på smaskiga bilder på http://www.posh24.com .
Och ett tips- Är ni inte vackra själva så titta på lite vackra människor iallafall. Haha.






Hänger lite innan träningen

2010-02-02 / 17:04:31 / skrivet av: Lisa Blomgren

Ska iväg och träna litegrann idag tänkte jag. Fan vad längesn det var ska bli så skönt! Nu är Jeanette här och vi kollar runt lite på massa bilder och pratar:) Mys

I don't need no other one, all I need is You!

2010-02-01 / 08:49:09 / skrivet av: Lisa Blomgren


I don't need to ever  exchange
I don't need to ever replace
I'm not going any damn place You should know that I
I know no other one, I know no other one
All I need is you
Vet du väl?

Grattis Min Mimmi!!!

2010-02-01 / 08:24:12 / skrivet av: Lisa Blomgren

Idag fyller min tvillingsyster Mimmi år! Grattis, snygging!!!