Extreme Face Make-over

2010-01-31 / 23:46:28 / skrivet av: Lisa Blomgren

31 Januari

2010-01-31 / 22:57:44 / skrivet av: Lisa Blomgren

Har konstaterat att det är mycket snö ute. Att Madde är söt. Och att det inte finns några människor i Vårgårda. Hejdå!

Min sista dag som tonåring!

2010-01-31 / 11:34:48 / skrivet av: Lisa Blomgren


Så jag fyller 20 i morgon. Känns helt okey. . . Men vet inte om det känns så mycket mer heller för den delen... Iallafall:) Idag ska jag och Amoun på kalas till Markus som fyllde 25 i veckan och sen ska jag vara med Madde och min Jelly! Ska bli såååå mysigt! Har väl egentligen itne så mycket att skriva för helgen har varit ko-lugn och jag har legat i sängen 80 procent av den:/

KalasNo1

2010-01-31 / 11:19:55 / skrivet av: Lisa Blomgren

Jag hittade bilderna från när Lana och Johanna firade mig förra lördagen och trodde att jag skulle hitta många bilder, men som vanligt var det bara ifrån tåget. Anyways så here they come! Haha och just det ja, vi åkte pulka också:D

I know they're gawjus!




Oh well? Har dock ett till kort som jag gärna skulle vilja lägga ut men jag vågar inte, för Johanna skulle hämnas:( Tänker inte riskera detta. Hon sitter inne på en hel del jävligt fula bilder haha.

Arkivet so to speak

2010-01-30 / 11:44:38 / skrivet av: Lisa Blomgren

Haha vet ni vad jag kom att tänka på? Pappas 50årskalas förra året i Uppsala. Jag och Mimmi gick ut sen med våra nyfunna "kusiner" och sedan träffade jag en riktigt ball tjej som guidade mig runt i stan ett tag. Så kul var det! Man blir så listig på fyllan:) Alltså vet inte hur jag ska kommentera själva bilden men kvällen var kul!!!!


Uppsala alla hjärtansdag, 2009

PaperPlanes

2010-01-30 / 10:51:02 / skrivet av: Lisa Blomgren






Behöver jag ens nämna att jag dog för den här snygga saken ifrån BikBok när jag såg den? Och i vitt också, inte svart som alla andra redan har! Åhhh, det är en nyvunnen kärlek kan jag säga! Tyvärr får jag inte shoppa mer den här månaden inte ens ett par trosor för jag ska ju till Säffle den 22a pengar går åt kan jag säga till det där körkortet...

Kalas no2

2010-01-30 / 10:25:36 / skrivet av: Lisa Blomgren

Igår firade vi våran 20årsdag hemma hos Pappa och Gunnel borta på Ekevägen. Det blev galet som vanligt med oss fyra. Lagade mat tillsammans, drack Amarone och ÅT. Sedan somnade jag på soffan. Haha. Hursomhelst.
Vi skulle gå in och köpa tårta så det gjorde vi och Gunnel hade köpt blommor till oss. Men när vi kom hem och öppnade allt märkte vi att tårtan inte var en tårta-utan semlor. Och att födelsedagsblommorna inte var födelsedagsblommor utan handbuketter som man har på begravningar. Hahaha.  Vet inte hur man ska tolka det? Haha. 
Bästa presenten var definitivt Spotify utan reklam och allt! Och plus att jag har 12 nya inbjudningar om nån vill ha?


 

Markus b'day igår!

2010-01-28 / 08:40:34 / skrivet av: Lisa Blomgren
Igår fyllde Mimmis pojkvän Markus hela 25 år. Alltså vad sjukt längesen vi lärde känna varandra och nu är han redan 25:) grattis i efterskott!




Igår var jag och klippte mig. Nöjd som alltid när jag kommer därifrån och sedan åt jag på Musses. Sjukt god turkisk mat asso. Nackdelen är att jag fortfarande stinker vitlök!! Haha helt otroligt trots tandborstning liksom....

Klippdag idag

2010-01-27 / 08:33:03 / skrivet av: Lisa Blomgren
Idag går jag till världens bästa frisör-Pelle och klipper mig. Klipper för Schwarzkopf såklart. Eller vet inte om jag skulle klippa mig eller bara färga det idag? Har iallafall bestämt mig för att bli snäppet ljusare men ändå inte jätteblond, mer solblekt. Har nämligen kollat på bilder från när jag var jätteljus och tycker nog inte att det skulle va en bra idé att göra så igen. Heller aldrig mörkt. Jag får vara den tråkiga svennen jag är och ha min mellanfärg. Som alla andra.


Känner mig lite nere idag, faktiskt. Hinner inte med mina vänner och mamma vill att jag flyttar ut typ nu. Det känns inte välkomnande alls även om jag förstår henne till viss del. Men kan hursomhelst inte flytta utan fast jobb eller hur?  Det löser sig.
Hoppas Eran dag blir bra, även om vintern aldrig verkar ta slut....
P+K / Lisa

Hjälp?

2010-01-26 / 21:36:43 / skrivet av: Lisa Blomgren
Alltså nog att det finns konstiga sjukdommar och skador men detta!! Vad fan? Haha vet inte hur kul det egentligen är att ständigt gå runt o vara kåt? Hennes man måste vara i himmelriket iallafall? Haha, hela artikeln kan läsas på:

http://www.aftonbladet.se/wendela/relationer/article6326428.ab

Mot Säffle?

2010-01-26 / 15:34:15 / skrivet av: Lisa Blomgren
Intensivkursen till körkortet som jag ska ta blir antagligen i Säffle. Alltså ärligt talat tycker jag att det verkar att vara mitt ute i ingenstans? Och så pratar de konstigt där. Hursomhelst så kanske det är bra eftersom jag då bara kan fokusera på att plugga till mitt körkort. Eller hur? Jag känner mig faktiskt nervig inför det där med körkort. Tänk om jag inte klarar det? Eller ännu värre tänk om jag skulle köra på något!

Säffle i ett nötskal??


Förresten behöver jag en mer personlig blogg. Denna är en gratisdesign, men tydligen bättre än min förra, de flesta av Er hatade ju min bruna:(  Nu ska jag gå och jobba-igen.
Chao!

Helgen är över-back till vardag!

2010-01-25 / 08:12:13 / skrivet av: Lisa Blomgren

Åh har haft en så mysig helg utan alkohol. Skönt, då slipper man iallafall bakfyllan.
Lana och Johanna har varit för söta emot mig och skämde faktiskt bort mig hela lördagen med överraskningar som jag ständigt förstörde. ( Jag klarar inte av överraskningar ,utan blir som en 5åring som vill veta när vi är framme.) Glömde dessvärre kameran hos Lani så har inte några bilder än men det kommer.

Så först av allt så åt vi en jättegod frukost med allt jag tycker om och så fick jag paket=) En jättefin korsett. Sedan så åkte vi pulka haha. Det var verkligen vi och en massa ungar men kul hade vi. Och sedan åkte vi in till Göteborg där vi åt på New Dehli, en indisk restaurang som var supermysig. å så fick jag såklart ett presentkort från HM:) Efter det gick vi till Café Aladdin, som är ett café där man röker vattenpipa. Tyvärr måste jag säga att det var sjukt trångt där och mass aäckel därinne så vi gick ganska snart. Hursomhelst hade jag verkligen en jättetrevlig kväll! Tack, loves!! ♥

Igår var jag i Göteborg med Amoun och myste. Hittade tyvärr ingenting att köpa för mitt presentkort men en annan lite ovanlig sak hände... Amoun skulle prova en klocka så jag gick iväg och skulle kolla på skor. Jag möter en kille som var på väg mot andra hållet, men när jag står där och tittar på ett par killer-heels kommer han fram:
Killen: - Måste bara säga att du är otroligt söt, jag måste få börja träffa dig.
Jag: - Hehe, ehm okey men jag har faktiskt pojkvän som står där borta....
Killen: Ahaa.... Ja det var ju synd, annars kunde vi haft ett riktigt äventyr tillsammans. Men ha det så bra då!

Alltså hahaha. Inte nog med att stackarn blev dissad, han var bara tvungen att säga det med äventyr tillsammans också. Nej tack alltså!!!



Våran efterblivna katt Pepsi som nu tyvärr avlidit...

Anyways, hoppas ni får en bra dag idag och allt sånt:) Puss o kram!

Bio nu!

2010-01-22 / 18:49:53 / skrivet av: Lisa Blomgren

Hoppas ni haft en tvärbra dag? I have. Och snart ska jag iväg på lite bio med Amoun.


Fredagsmys?

2010-01-22 / 08:28:35 / skrivet av: Lisa Blomgren

Äntligen är det fredag morgon och om några timmar kommer jag att vara ledig hela helgen!  Ska efter jobbet hinna med att sola och träna ifall jag skulle få för mig att jag inte hinner med Body Pumpen. Ska ju faktiskt iväg en timme senare. .. 

Ska iallafall börja träna något som kallas "proggressiv träning". Det är lite som intervaller, fast man har ju inte pauser emellanåt. Exempelvis då på crosstrainern:

12 min lugnt

12 min vanligt

12 min hårt

12 min lugnt

Aa, ni fattar grejen. Det är ju faktiskt lite så ett träningspass också är uppbyggt?

Puss o Kram/ Lisa

Byxdress

2010-01-21 / 19:34:46 / skrivet av: Lisa Blomgren

Jag tycker det är sjukt sött/hett med byxdress. Bara det att alla inte passar i det. Men tror det kommer att komma ännu större i sommar än vad det gjorde förra året. Nu har folk hunnit smälta in modet litegrann, eller vad tror ni?
Men för Guds skull, vad ni än gör, köp inte för små byxdressar!!!! Risk är att det blir camel-toe där bak om ni fattar vad jag menar. Det är bara inte rätt:P

Ett litet hittepå

2010-01-21 / 17:04:00 / skrivet av: Lisa Blomgren
Höger- eller vänsterhänt? Högerhänt, ofc
Humör just nu? Trött men lycklig
Kläder just nu? Träningskläder, ska snart o träna=)
Musik just nu? "Sexual Healing" med Marvin Gaye haha
Sommarplaner? Jobb+tre veckors semester med riktig semester
Hur många kuddar sover du med? 4? Och min korvkudde
Spelar du nåt instrument? Försöker gör jag väl iaf...
Morgon- eller nattmänniska? Nattmänniska mer tror jag
Vem är viktigast för dig? Familjen och mina vänner. Och såklart min pojkvän=)
Bio eller promenad? Båda. =)
Är du kittlig? Jaaa, som fan också.Knäveck, lår, hals, mage. You name it
Snarkar du? Nej, det tror jag inte?
Stjärntecken? Vattuman;)
Äckligaste insekten/djuret? Ollonborrar, sånna där sjögurkor och spindlar!
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Läsa andras tankar och flyga!
Vad vill du jobba som? Åh, trivs så bra som servitris men skoaffär är nog drömmen!
Stökigt eller välstädat? Välstädat såklart. Och blir bara mer o mer pedant med åren!
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump? Är sjukt impulsiv så skulle tro det ja.
Gillar du att sjunga? I do, men det låter tyvärr inte så bra...
Anser du att du är stark? Jag anser inte bara, jag är! Haha
Vad gör du om du får hicka? Håller andan, men ofta har jag hicka jättelänge. Specilellt om jag blir nedkyld:/
Vad längtar du mest efter just nu? Definitivt farmor och en fet solsemester!

Snabba Cash!

2010-01-21 / 16:01:39 / skrivet av: Lisa Blomgren
Jag har just bokat biljetter till mig och Amoun för Snabba Cash. Har längtat efter den filmen jättelänge. Hade väl egentligen tänkt att gå i Göteborg först men eftersom att det inte fanns några platser kvar där så går vi i Alingsås istället. Kan inte hålla mig mer haha.
Helgen känns som den kommer bli näst intill perefekt ju. I morgon bio och på lördag ska Johanna och Lana fira min födelsedag i förskott. Fyller ju 20 år den 1a februari. Kommer bli så sjukt mysigt det också.


Snabba Cash!

2010-01-21 / 16:01:39 / skrivet av: Lisa Blomgren
Jag har just bokat biljetter till mig och Amoun för Snabba Cash. Har längtat efter den filmen jättelänge. Hade väl egentligen tänkt att gå i Göteborg först men eftersom att det inte fanns några platser kvar där så går vi i Alingsås istället. Kan inte hålla mig mer haha.
Helgen känns som den kommer bli näst intill perefekt ju. I morgon bio och på lördag ska Johanna och Lana fira min födelsedag i förskott. Fyller ju 20 år den 1a februari. Kommer bli så sjukt mysigt det också.


Pass is the shit!

2010-01-21 / 08:48:40 / skrivet av: Lisa Blomgren
Vet ni vad? Jag kör hårt på pass på gymmet. Dels för att det är jävligt roligt och så blir man peppad av de andra som är med och man kan liksom inte skjuta upp sina träningar så att det aldrig blir av heller för den delen.


Torsdag Morgon

2010-01-21 / 08:33:56 / skrivet av: Lisa Blomgren
Var helt slut i morse när jag vaknade och snoozade som vanligt typ åtta gånger. Gläder mig åt att det iallafall är torsdag idag och fredag i morgon=helg.
Så blir det träning ikväll, annars får vi väl se vad som händer resten av dagen.

Hursomhelst. Tvättade mina hårborstar igår och tänkte på en sak.
Vet ni vad som är jävligt äckligt egentligen? Folk som inte tvättar sina hårborstar! Fan vad mycket skit som samlas där i. Brukade faktiskt inte tvätta dom så ofta innan men nu gör jag det en gång i veckan. Speciellt om man har svinborst-borstar.
Blötlägg dom i vatten och schampoo en halvtimme och skrubba dom med en kam sen så är dom som nya igen.=)

Ny tatuering?

2010-01-20 / 08:02:14 / skrivet av: Lisa Blomgren
Åh, är verkligen jättesugen på att göra en till tatuering. Hittills har jag ju min lilla körsbärstatuering på handleden men vill ha någonting i nacken. Kanske på persiska?
Letade hursomhelst efter tatueringar och fick fram de fulaste tatueringarna ever! Vad är det för fel på folk?




Här är bara några av de jag hittade. Jag blir så "jalous" när jag ser dom. Haha.

Victoria Beckhams tatuering är ju fett snygg, skulle vilja ha något liknande även om inte precis likadant. Eller jag vet inte.Vad tycker ni?

Nytt badrum!

2010-01-19 / 16:50:14 / skrivet av: Lisa Blomgren

Åh, har ju helt glömt bort att lägga upp bilder på vårat nya badrum. Det var inte helt lätt att ta bilder så att det såg bra ut, men såhär ser det iallafall ut. Och jag vet att väggen ser kletig ut, men hade faktiskt just städat=)


Detox?

2010-01-19 / 16:13:28 / skrivet av: Lisa Blomgren
Hum? Är det någon av Er som provat att detoxa sig?  Efter all jävla mat och godis jag har svullat i mig sedan i lördags har jag gått upp typ ett och ett halvt kilo(?!) Hur detta är möjligt vet jag inte, förutom att jag jämt är hungrig så det är väl antagligen orsaken. Detta måste snabbt få ett avslut så därför har jag bestämt mig för att gå på en detox-kur i en vecka.
Startar i morgon. Iallafall så läste jag på internet hur man gör. . .  Man ska nog inte hålla på längre än en tre veckor. Hursomhelst så kommer detta blandat med träning att rensa kroppen. Tror starkt på att ta hand om sin kropp.

Mestadels kommer jag att äta detta:

Grönsaker och rotfrukter
med extra mycket antioxidanter och fibrer:
Broccoli
Paprika
Palsternacka
Morötter
Spenat
Aubergine
Blomkål
Vitkål
Lök

Supernyttiga frukter och bär:
Blåbär, hallon, körsbär, havtorn, svarta vinbär
Äpplen
Päron
Apelsin
Katrinplommon
Plommon

 

Men kommer även att ha inslag av:

Nyttiga fettkällor:
Avokado
Oliver
Nötter, mandel och frön
Oliv och rapsolja
Linfröolja
Nötoljor

Bra proteinkällor:
Lax
Sardiner, makrill, strömming
Vit fisk
Räkor och andra skaldjur
Bönor, linser och ärter
Tofu

 

 


Effektivitet

2010-01-19 / 08:12:30 / skrivet av: Lisa Blomgren
Effektivitet är bara förnamnet på det jag håller på med just nu. Äter, dricker kaffe, kollar datan, lyssnar på musik och hänger upp tvätten. Hoppas jag kommer att vara såhär speedad hela dagen. Och att min dag idag blir bättre än den igår. Idag kommer jag tänka hela dagen på dig, Jelly♥



Have a good day, ya'll



Trött som fan

2010-01-18 / 15:15:56 / skrivet av: Lisa Blomgren

Är sjukt trött. Är väl inte van att jobba, antar jag. Var ju min första dag på "nya" jobbet. Måste ha körkort tills den första April annars får jag inte behålla jobbet. Så jag kommer köra hårt på det nu. I'll make it.
Ska vara hemma i ungefär en kvart till och sedan ska jag till mitt andra jobb.


Mikaelsgården. Ett litet hotell och restaurang. Rätt så mysigt faktiskt;)

Hoppas ni får en rolig eftermiddag och kanske ägnar en tanke åt mig som jobbar.

Memento

2010-01-17 / 21:15:44 / skrivet av: Lisa Blomgren

Idag kom Jeanette hit och tittade på film. Det var kul för har inte träffat henne på jättelänge känns det som.
Iallafall, filmen hette Memento och var jävligt skum faktiskt. Ändå rätt bra.  Handlade om en man som har förllorat sin fru pga ett mord och fått en konstig form av minnesförlust, när han varje kvart glömmer var han är och vad han gör.  Hursomhelst ska han iallafall hitta mördaren och mörda honom, med hjälp av sina skrivna lappar och tatueringar på kroppen. Aa, ni hör ju själva. Men orkar man vara 100% koncentrerad hela filmen så är den ändå rätt bra.


You don't even have to ask twice-you can have my heart

2010-01-17 / 15:10:58 / skrivet av: Lisa Blomgren


Drake- Best I ever had , blir dagens låt.

Bloggkompis

2010-01-17 / 14:46:35 / skrivet av: Lisa Blomgren

Abbies blogg är nog en av dom finaste. Ska fixa en snygg header till min blogg snart också. . .

Om jag bara kommer på hur man gör?
Klicka på bilden för att komma till Abbies Blogg.

Presenter

2010-01-17 / 14:12:54 / skrivet av: Lisa Blomgren

Igår var familjen Perman i lilla Vårgårda och hälsade på hos Mormor. De har varit på Bali och hade köpt presenter till oss. Tvålar och baliska cigaretter. Dom kan man tydligen röka på i tre timmar för att de är så starka. Och så luktar de precis som nejlikor. Har dock inte vågat prova dom än tänkte spara det tills de andra i min familj gjort det, så jag vet att det är ofarligt.



Inspiration 1 -2010

2010-01-17 / 12:40:04 / skrivet av: Lisa Blomgren


Älskar sånna här kläder. Tycker det känns både lite rockigt, vårigt och samtidigt stiligt. Eller lite mer färg skulle väl inte skada helst pasteller, men ändå;) Just dessa kläder hittar ni på H&M och Forever21.

Felsms.com

2010-01-16 / 11:04:24 / skrivet av: Lisa Blomgren
Haha alltså jag dör för den här sidan. Finns så många sjuka sms att man undrar om det verkligen är sant eller inte, men vem bryr sig för kul är det.  Det är alltså folk som skickar sms men som skickar till fel person. Verkligt underhållande.  En del saker är mer sjukt taskiga så det inte är kul utan bara jävligt pinsamt.

www.felsms.com





Carolina Gynning

2010-01-15 / 16:06:11 / skrivet av: Lisa Blomgren
Carolina Gynning åkte "ända till" Oslo för att medverka i Skavlan och ikväll klockan 21.00 visas det på SVT.  För min egen del tänker jag absolut inte missa det, eftersom jag ändå är trött som en säck potatis idag och planerar att låta min fredagkväll gå åt till att titta på TV och softa.


Mission Completed

2010-01-15 / 09:36:06 / skrivet av: Lisa Blomgren

Mitt lilla, lilla projekt som jag hade om att mina foton skulle klistras in i ett album är färdigt.  Well det är väl ett fint litet projekt till någon slags nytta iallafall? Även om guldpennan som jag senare skrev med gjorde pricken över i:et:)

Idag blir det lite jobb och ikväll får jag väl se vad som händer. Kanske träffar Jelly=)

2010

2010-01-13 / 15:14:00 / skrivet av: Lisa Blomgren

Det känns konstigt att skriva år 2010 på något sätt. Overkligt eller något.
Dagens bästa är väl iallafall att jag fått 75procentigt jobb på Mikaelsgården. Kunde inte kännas bättre just för stunden!

 

Har kommit på att för att inte tröttna på livet måste jag ständigt nog ha små projekt på gång. Dagens får bli att sätta in alla mina framkallade bilder ( 100 gratis på www.fuji.com

Sedan blir det Cykel45  ikväll. Jag dör på det passet det är verkligen svettigt... Men men beach 2010?  Förlåt förresten att jag aldrig verkligen uppdaterar längre. Har liksom inte så mycket att skriva om längre, fast Mimmi tyckte att det kunde vara vadfan somhelst. Så here you go.

JAG ÄR INTE ARBETSLÖS!

 

 

Twins

2010-01-09 / 13:03:15 / skrivet av: Lisa Blomgren

Eftersom jag själv är tvilling känner jag mig delaktig i allt som har med tvillingar att göra.  Dessutom läser jag en bok jag fick i julklapp av Mamma om siamesiska tvillingar. Vidrigt!
Tänk om man får tvillingar och dom blir utvecklingsstörda eller jättefula? Liksom inte nog med en-det finns två!



Stackars???

Lindas 21årsdag

2010-01-09 / 11:39:49 / skrivet av: Lisa Blomgren

Hade verkligen heaps of fun igår. ( Varför blandar jag alltid in engelska i mina meningar?) Märks att jag är en social person för har faktiskt inte varit ensam, utom när jag gick på toa sen igår vid den här tiden.
Okey. Så först var Abbie här och drack kaffe, sen träffade jag min Londonbaby, Pernillla.
Det blev frukost på Gårdskafét och sen firade vi att hon skulle åka till London med en öl vid fyratiden.
Vid 6 skiljdes jag och London åt och jag gick hem till Linda för att fira hennes 21 år med Linda, Madde, Erica och Bella.
Blev lite spel och kan säga att jag inte blev en dålig förlorare en ända gång. Kanske för att jag och Madde vann hela tiden?:) Haha. Kommer nu bilder ifrån både Tisdags då Jettna också va med och firade och från igår.

Ikväll blir det balkanfest igen i Parken. Har verkligen ingenting att ha på mig och kallt ska det vara i natt också... Fyfan.




Chao i kylan<3

Sometimes in my tears I drown, but I never let it get me down

2010-01-07 / 13:47:16 / skrivet av: Lisa Blomgren

Vet ni vad? Jag är trött på att man ska hålla på att utse sig själv till offer. Varför gråta när man kan skratta? Jag tänker aldrig mer gråta för någon jävla kille, spelar ingen roll vem det är. Och jag är glad jag inte har någon nu också, för skulle inte pallla nån idiot till pojkvän mer. " Tack" för våran tid.

Hursomhelst så satt jag och lästa Jettnas gamla blogg ifrån några år sedan och hittade ett jätteroligt utdrag:

" Sen var de iaf dags att gå hem. Då kom det fram någon tönt och ville ha en cigg... Haha no no de fick han inte. Men va sugna vi blev på korv! Okej sa Lisa till honom du får en cigg om ja får en korv. Okej sa han. Hmmm Lisa tänker nä två ska jag ha.. Okej sa han.. För en cigg fick Lisa 40 kronor :) Vilken förhandlare. Hon kommer bli något stort inom buissnes. Sen promenerade vi hela vägen hem."
från: www.jettna.blogg.se
Haha alltså, jag kan mina saker. Jag är inte så dum som jag ser ut;)

Nu kan våren och sommaren fan vara här

2010-01-07 / 12:11:00 / skrivet av: Lisa Blomgren

Är sjukt trött på denna sibirian kyla. Det räcker nu. Helt tydligt är det att det inte finns någon Gud. Jag sitter och dagdrömmer, för det är det enda vettiga man kan göra nu... Fifan:)
Och tittar såklart på vår och sommarkläder. Är redan kul att matcha ihop dom. Haha.

Nelly 299:-

HM 199:.

Hm 199:-

HM


Leoparden 49.50/ Del

Lite bilder ifrån nyår, btw:)

2010-01-05 / 13:19:02 / skrivet av: Lisa Blomgren





Som, jag glömde att tillägga, firades i Skövde. Av alla ställen:P
Tack girls

Veckans låt

2010-01-05 / 13:01:21 / skrivet av: Lisa Blomgren