Easy Day

2010-03-31 / 08:47:18 / skrivet av: Lisa Blomgren
Ska ha världens softaste dag idag, tror jag. Fast slutar väl med att jag blir uttråkad. Först ska jag jobba till tre och sedan om jag hinner följer jag med min kära syster på lägenhetsvisning. Sedan blir det träning, känner ett sug efter att träna och sover bättre när jag gör det:) Sitter, som vanligt och tänker på sommaren och i mitt huvud är det redan 23 grader varmt ute. Det kan fan itne bli bättre, liksom:)
Igår var jag och klippte mig hos Pelle och blev som vanlit jättenöjd. Färgen är nästan densamma, fast lite mindre slingad. Jag gillar int enär det är helt obvious att man slingat sitt hår. Det ser så fake ut. . .

Dagens bästa är att min DirtyJo kommer hem ifrån Örebro för att stanna hela påsk ♥

Här får ni lite bilder på världens snyggaste Birgitte Bardot:)


TopModel13

2010-03-29 / 18:11:06 / skrivet av: Lisa Blomgren
Ikväll startar ju TopModel 13 klockan 20.00. Ett måste att se, för denna säsongen är alla brydarna under 173 cm, vilket är väldigt kort i modellvärlden!  Watch out, you tall people, the short ones are out to get ya!
Haha, själv är jag ju faktiskt bara 159 centimeter lång och har alltid velat vara längre, men vad kan man göra, utom att ha höga klackar liksom?

Svacka-igen?

2010-03-29 / 16:07:25 / skrivet av: Lisa Blomgren
Är just nu i en svacka, angående mitt bloggande då. Jobbar mycket, gör jag, så att jag ska kunna flytta hemifrån så snart som möjligt. Dessutom har min styvpappa Mikael tagit med sig kameran till Norge. Utan minneskortet:/ Åh, så typiskt, då hade den lika gärna kunnat vara här hos mig:)

Går mycket runt och tänker theese days. Vet inte varför, har bara sånna peridoer ibland. Känns lite som om jag går runt i en dimma och allt jag gör glöms av, pågrund av att jag tänker för mycket. På allt. Är absolut inte olycklig, men jag grubblar tills det luktar bränt på allt. Har kommit fram till att jag vill vara smal den här sommaren.  Jag vet att jag har sjuk kroppsuppfattning. Men tycker verkligen att skinny is beautiful!




Jason DeRulo- Encore

Med detta sticker jag till gymmet. Ska låna syrrans kläder ( förlåt, Mimmi, men fick inte tag på dig?:) :*)

Våffeldagen

2010-03-25 / 18:42:22 / skrivet av: Lisa Blomgren
Varför har svenskar så många tjockisdagar? Det är våffeldagen, fettisdagen, jul och påsk och midsommar(som går ut på att äta så mycket fett som möjligt?) och gud vet vad. Inte konstigt att den svenska befolkningen bara blir fetare och fetare. Ska iallafall göra lite våfflor till min lilla familj och sedan ska jag fortsätta att vara lycklig. Tack underbara vår, att du äntligen har kommit!



WorkingClassHero

2010-03-23 / 21:42:42 / skrivet av: Lisa Blomgren

Åh:) Jag hittade en gammal bild på min gamla dator ifrån Påskafton-09. Den bilden kan typ sammanfatta hela mig. Mina tre mest använda plagg- Tröjan, ciggen och brillorna.
Har faktiskt jobbat hela dagen, så har absolut ingen inspiration whatsoever, eller ens något kul att skriva.
Ska nu titta på ett eller två avsnitt av Sex and the City och sedan ska jag sova så att jag orkar gå upp klockan sju och ta min morgonpromenad ( hoppas det inte regnar)

Hoppas ni haft en trevlig dag!
P&K / Leesa

ProViva

2010-03-22 / 17:32:19 / skrivet av: Lisa Blomgren
Åh, vad jag tycker om ProViva-dryckerna ♥ Man känner sig så ren på något sätt när man dricker dom, tycker jag. Har köpt några ProViva Female, som tydligen ska göra så att man lättare tar upp järn. Har man järnbrist kan detta leda till att man blir trött och dåsig. Känner mig iallafall jättepigg när jag dricker den här efter träning. Och mango-smaken är jättegod! Try it on!

♥ Models do have brains, they just don't need to use them ♥

2010-03-21 / 18:58:20 / skrivet av: Lisa Blomgren
50 minuter  av Sex and the City, ljus som doftar vanilj, mjukiskläder och lite ensamtid. Det är nästan som att ha sex med sig själv. Haha. Nej, men jag älskar ju Sex and the City och en sån här tråkig Söndag finns det nog ingenting som gör mig lugnare än att softa.  Jag kanske är jättekonstig, men ibland behöver jag tid för bara mig själv. I och försig hade det inte gjort något om min älskling också var här, men tror faktiskt inte han gillar Sex and the City:(


I like it

2010-03-21 / 15:55:56 / skrivet av: Lisa Blomgren
Leesas


Lite efter är jag, men har iallafall äntligen blivit medlem i Polyvore.com, där man kan sätta ihop sina egna små outfits och göra collage. Jag gillar det. Är det närmaste jag någonsin kommer att komma pyssel så varför inte? Annars har jag en sjukt lugn söndag, som vanligt och är trött. Funderar på att ringa Erica och fråga om jag får låna hennes Sex in the City-box. På så vis kan jag ligga i min säng hela dagen, tills jag går på promenad med Jelena. ♥

Birthmark

2010-03-20 / 15:30:54 / skrivet av: Lisa Blomgren



Akon-Birthmark

Slutade jobbed vid tvåtiden och sedan dess har jag gjort mer eller mindre inget alls. Rummet ser ut som fan, toan behöver städas och tvätten behöver hängas upp.  Men vet ni vad? Det är skönare att ta det lugnt i min säng, så det tänker jag fortsätta göra, så får vi se vad som händer ikväll.

Har dragit håret åt sidan och låter det hänga på andra. Måste känna att jag faktiskt känner mig lite smått maskulin i den här frisyren.

I won't do you no harm, baby?

2010-03-19 / 22:40:19 / skrivet av: Lisa Blomgren

Farsan?!

2010-03-18 / 21:59:57 / skrivet av: Lisa Blomgren
Har nu äntligen fått sett Farsan, med Sanna och Mimmi. Fan, vad vi är sega på att bestämma saker och ting. Man måste verkligen planera typ ett år innan det ska bli gjort. Men nu är det gjort och det var mys. Filmen var mysig men tycker ändå inte att den slår någon annan av Fares-filmerna. :) Trevligt sällskap fick jag iallafall:)


Kanske något taskig blogg men alltså tyvärr blev ingen av dem bra:(

Alingsåsbion är sällan full, men please? Tio personer haha?

Life is good

2010-03-17 / 23:13:32 / skrivet av: Lisa Blomgren
Har haft jättemysigt med Mia och Mimmi i stan. Fattar inte hur vi, efter alla år, kan komma så bra överens? Vi fikade på det där cafét mitt i femman. Ni vet där man alltid går förbi men aldrig sätter sig. Well, idag satte vi oss. Sedan åkte jag och Mimmi till Alingsås där vi gick till varsin partner haha. Och nu sitter jag här och bläddrar igenom HM-katalogen som kom idag. Älskar att få lite inspiration.


Mimmi och Jag. Kan inte tro vi är tvillingar, eller hur? :)

Söta Mia


Lights are blinding my eyes- The Streets,
Still luv it!


Hoppas ni alla haft en lika bra dag som jag har! P&K/ Leesa

Göteborg

2010-03-17 / 15:39:20 / skrivet av: Lisa Blomgren



Är så sjukt trött efter jobbet+dålig sömn att jag knappt orkar hålla ögonen uppe. Ska ta mig en dusch och göra mig iordning så jag piggnar till. För sedan ska jag och Mimmi åka till Göteborg och träffa Mia innan hon flyttar till Stockholm. Det är nästan avkopplande att vara i Gbg. Som det är nu har jag typ 5 meter till mitt arbete från där jag bor och på så vis hinner jag se nada på en dag om jag inte hittar på något. Dessutom älskar jag stora städer. Behöver lite puls för att må bra. Hoppas ni haft en bra dag!!! Chao!

Prove it!

2010-03-16 / 15:28:40 / skrivet av: Lisa Blomgren
Åh! Jag tror jag hittat den sötaste ansiktsmasken ever! Det är söt förpackning, den luktar verkligen jordgubbar med grädde och så är den rosa. Dock är detta bara ett prov, som jag tog på Kicks, men kommer definitivt att köpa den i fortsättningen. Huden känns så himla ren efter också. ♥

You take my breathe away

2010-03-15 / 23:16:56 / skrivet av: Lisa Blomgren

Amoun. Jag älskar dig för att jag, efter nästan två år, fortfarande känner mig pirrig och nykär innan jag ska träffa dig. För att jag fortfarande tittar på dig och inser hur jävla snygg du är. För att du får mig att le. För att jag skulle kunna sova i dina armar tills jag dör. För att du och jag är oslagbara ihop. För att du står vid min sida. Och för att du är sådär som du är. Fifan, vad jag älskar dig.
Nu fick jag ut alla mina känslor som jag kände just nu, skönt:)
(Och fan att det ska klia på min rygg just nu, där jag knappt når att klia hårt, när inte Amoun är här!)

Dumpa honom?

2010-03-15 / 15:09:34 / skrivet av: Lisa Blomgren
Köpte Veckorevyn i Måndags och fick syn på världens konstigaste insändare, med överskriften: "Min Sambo äter snor":

" Min sambo som är 30+ äter snor och gojs ur ögat. Han kan göra det även bland folk, så när vi umgås med andra är jag hela tiden nervös och orolig att han ska göra det. Ser jag att hans hand är på väg till ansiktet knuffar jag till honom för att avbryta det han håller på med. Jag har tagit upp detta då jag tycker det är riktigt äckligt. Först sa han att han skulle sluta, men nu säger han att han inte tänker göra det, men att han kan sträcka sig till att inte göra det offentligt. Jag har blivit uppfostrad med vett och etikett och detta kan jag bara inte acceptera! Vad ska jag göra? Dessutom säger han att han känner flera som gör likadant och att det inte är något konstigt. Detta går ut över vårat förhållande. Hur kul är det att kyssa honom liksom? // Mia, 25"

Är det på riktigt?! Det kan det bara inte vara! Hade min pojkvän gjort så tror jag inte jag hade kunnat vara tillsammans med killen. Mia, 25, borde definitivt inte vara med honom. Är han inte efterbliven så är han iallafall nära besläktad med det?

Kan ju iallafall låtsas att det är vår....

2010-03-15 / 08:09:04 / skrivet av: Lisa Blomgren


-8 grader är inte okey. Inte alls, faktiskt. Men när jag sitter här inne och tittar ut på solen, kan man ju iallafall låtsas. I do it all the time-låtsas alltså:P
Dagens planer är inte alls så speciella faktiskt. Ska jobba, träna+sola, städa och sedan hittar jag väl på något i eftermiddag också, skulle jag tro. Helgen har ju gått så snabbt att jag knappt hunnit tänka efter och det känns väl helt okey om veckan också komer att gå så snabbt. Hoppas ni får en bra dag! Puss/ Leesa

New In

2010-03-14 / 20:24:16 / skrivet av: Lisa Blomgren
Och köpte en tröja(fast den har jag på mig och orkar inte ta av) en jättesöt volangväst och ett par mjukisshorts jag kan ha och softa i här hemma. ( Nej , jag och mina cellisar tänker inte gå ut i dom!)


Kärlek<3

Lovely day with lovely people

2010-03-14 / 20:19:46 / skrivet av: Lisa Blomgren
Åh, har haft världens mysigaste dag med min Jelena. Vi drog till Göteborg i våra killer-heels och shoppade lite och drack chai-latte. Solsken is the shit! Jag blev även knuffad/axlad av en jävla idiot till kille. Och jävligt hårt också. Skulle nog kunna kalla det tackla. Vem fan gör så? Jag blev så jävla arg så jag skrek Puta till honom. He deserved it. Grunden? Jag gav hans fula flickvän en bitchblick? Men please, jag är en halvmeter hög? Looser.

Sedan kom vi hem och gjorde tacos och myste. Åh, vad jag saknat bryden.


Chailatte i Nordstan<3

The gorgeous one.  Finast är hon! Den där sjalen är dessutom som gjord för henne!

Nu sitter jag här proppmätt och hoppas att min nya kula till mage ska sjunka innan min Amoun kommer hit<3

Official Girl?

2010-03-14 / 11:07:13 / skrivet av: Lisa Blomgren


Cassie- Official Girl

Den här låten lyssnade jag på hela tiden när jag var 18. Och Johanna tog upp den häromdagen och gud, hade jag saknat den!




Vår!

2010-03-13 / 13:07:36 / skrivet av: Lisa Blomgren
Åh, vädret är så jävla underbart. Ingenting kan få mig på dåligt humör at the moment. Tänk att lite sol kan göra att hela svenska folket går från sitt tråkiga, inskränkta sätt, till att bli hur gulliga och glada somhelst! Jag har varit och solat och ute på promenad med Silla.  Jag och Silla träffades när vi började sjuan ihop och har varit kompisar sedan dess. Ingen har skrattat på lektioner som vi eller gjort sjuka saker, eller levt i fantasivärldar så som jag och Silla <3

Keep Peace

2010-03-13 / 10:29:35 / skrivet av: Lisa Blomgren


Tycker faktiskt att man är lite väl elak  mot människor. Jag erkänner att jag är ytlig. Men ändå med lite själ i, för allt jag bryr mig om är inte utseendet eller vilka kläder man har på sig eller inte. Blir sjukt irriterad på bloggare som dissar tjocka människor, för smala människor, homosexuella, eller någonting annat? Jag har väldigt lätt att döma människor innan jag känner dom och visst kan jag vara jävligt elak och fälla elaka kommentarer. Men inte så att någon annan hör och skulle bli ledsen av det. Jag slutar inte umgås med någon bara för att personen gått upp eller ner i vikt, eller inte sminkar sig lika mycket som hon gjorde innan. Samtidigt tycker jag inte direkt synd om jättetjocka människor, för på något sätt får dom skylla sig själva. Personligen är jag sådan att kommer jag över en viss viktgräns så tar jag till något för att gå ner i vikt, men en del har kanske ingen sådan gräns? Men samtidigt så har jag ingenting emot någon , på grund av vikten heller. Det har mycket med personligheten att göra också.  Och nu menar inte jag att jag skulle vilja umgås med någon som gick runt i tighta mjukisbyxor,  där alla cellisar syntes igenom, som drack chips och 2liters-cola, på gatan, när hon ändå vägde 150 kg( tro mig, har faktiskt sett ett sådant exemplar). Men  mest kanske för att jag inte tror att vi skulle ha någonting, whatsoever, genemsamt? Har jag fel?

Fun With Webcam

2010-03-12 / 19:53:56 / skrivet av: Lisa Blomgren

Edward Maya

2010-03-12 / 16:50:27 / skrivet av: Lisa Blomgren

Finally Friday!

2010-03-12 / 16:49:19 / skrivet av: Lisa Blomgren
Åh, äntligen är det fredag. Efter en lite knasvecka. Ikväll ska jag och Mimmi träffa Mia, äntligen=)
Och i morgon ska jag och Amoun på bio och se Remember Me. Väntar helgen med mina nya solglasögon och nu ska jag gå och fejktanna lite , innan duschen.

Ett litet livs

2010-03-11 / 08:17:45 / skrivet av: Lisa Blomgren
Igår prickade jag av Blomgrenskan ifrån mitt jag-har-inte-träffat-på-år-och-dar-schema. Det var riktigt kul, vi åkte runt och kollade på saker vi aldrig sett. Haha. Världens minsta livs i Tollered var vi på, med  en kundvagn i! Så jävla sjukt! Och han som jobbade i livset var inte ens speciellt trevlig. Fattar inte hur det går runt? Måste vara att Tolleredsborna bara har en sådan liten landsshop, att de tvingas handla av honom.

Och så pratade vi såklart. Var kul att träffa Malin igen, var verkligen evigheter sedan!

Hur kommer det sig att man blir så beroende av bloggar? Alltså, även om jag kanske egentligen inte bryr mig eller ens vill läsa folks bloggar, så sitter jag ändå där och kan fan inte slita mig! Kissie, Kenza, Paow, you name it. Jag läser dom iallafall. Och det är inte av fri vilja, det är ett tvång. Fan. Nu hinner jag liksom knappt äta frukost heller:P
Hoppas ni får en fin dag!
Puss/ Lisa

Off to Alingsås

2010-03-10 / 16:58:21 / skrivet av: Lisa Blomgren


Mycket jag inte hann göra idag faktiskt, men ska försöka att hinna med och sola och kanske träna lite när jag kommer hem. Nu drar jag till Blomgrenskan och softar litegrann.  Och jag känner att jag luktar mat och är bara allmänt sliten. Men men. Det blir bättre när jag solar.

Plans for today!

2010-03-10 / 07:58:19 / skrivet av: Lisa Blomgren
Idag ska jag träffa min kära kusin Malin, efter att jag varit och jobbat. Det ska bli sjukt roligt! Var såå längesedan. Försöker tänka på något normalt vi gjort ihop, men kommer dessvärre inte på någonting. Jag och Malin var alltid the thrillseekers när vi var små och vi tvingade våra stackars systrar, Mimmi och Klara att göra saker som dom egentligen var för fega för. Haha. Barn är inte snälla! Undrar vad vi hittar på idag, liksom.

Ska även hämta Mimmi i Alingsås när jag ändå är där. Kan inte fatta att jag har körkort!

Körkort!

2010-03-10 / 07:39:59 / skrivet av: Lisa Blomgren

Jag fick det!!!!!!

Nervig som fan

2010-03-08 / 15:50:38 / skrivet av: Lisa Blomgren
Jag är så nervös att jag nästan skakar som ett asplöv. Lite överdrivet kanske, men jag är iallafall nervös inför i morgon då min stora dag är. Eller den kan bli en stor dag iallafall. Ska in till Göteborg med femtåget och så ska jag köpa ett par nya solbrillor för jävlar om jag failar imorgon pågrund av solen. ( Mina gamla solglasögon har jga lagt på ett ställe, där jag "inte skulle glömma bort det". Det betyder alltså att jag glömt bort det snabbare än kvickt. Jag har gömt det på ett så smart ställe att jag inte vet var! Damn!)

Hursomhelst, nu måste jag blåsa håret och så ska jag packa ner alla mina böcker och sedan drar jag!

Puss och kram!

Hemkommen ifrån Indien

2010-03-07 / 21:17:36 / skrivet av: Lisa Blomgren
Oh well, kanske inte direkt Indien, men iallafall Herrljungas Indien. Jag och Mimmi åkte till Pappa som kom hem från Indien i fredags. Med sig hade han massa presenter, kort och roliga berättelser. Var verkligen jättekul att träffa den gamla igen:) Jag, Mimmi och han har verkligen samma humor och vi har alltid roligt ihop med honom. Känns så bra att ha det så.


Lovely armband, just my style. Gillar sådana där ringar=)

Gifts...Lovar det är snyggt på!

Iallafall måste jag gå och läsa lite teori nu, innan jag somnar.
Puss och kram//Lisa

Uttråkad, som vanligt..

2010-03-07 / 10:06:25 / skrivet av: Lisa Blomgren

Hur kommer det sig att jag alltid blir utmattad så jäkla snabbt? Kan liksom inte bara sitta och ta det lugnt eller så, för då blir jag uttråkad. Är lite som en femåring ibland och måste ha med mig någonting att göra om jag ska åka tåg eller flyg långt, annars blir jag så sjukt rastlös att jag skulle kunna high-jacka ett plan. Det är inte lätt att ha en sådan rastlös själ.

Helgen, däremot, har varit otroligt lugn. Vet inte, men kanske är stressad med körkortet och allt det, så att det liksom gjort mig enormt, lugn. Som hundar blir av bedövningssprutor. Idag ska jag till Herrljunga och träffa Pappa och så ska jag och Amoun till Göteborg och kolla runt lite. Sedan är det bara de där tråkiga sysslorna kvar, plugga och tvätta och sådär:/

Bad Boys- Alexandra Burke

2010-03-05 / 17:32:10 / skrivet av: Lisa Blomgren
Fetaste låten!

New In!

2010-03-05 / 17:23:13 / skrivet av: Lisa Blomgren

Hem Ljuva Hem

2010-03-05 / 12:21:24 / skrivet av: Lisa Blomgren
Mår sjukt bra just nu! Sitter på tåget påväg hem och solen skiner, det känns verkligen som vår. Samt att ett paket ifrån HM har kommit. Dagdrömmer om hur jag går runt på stan eller sitter och dricker chai på ett av Göteborgs uteserveringar. Åh vad jag älskar sol! Plus att Johanna kommer hem idag och så får jag träffa Amoun. Sweet, sweet life!


Sitter förresten en sjukt nördig kille bakom mig och pratar med någon som verkar vara en nätdejt. Han har aldrig träffat tjejen och sitter och pratar med en tillgjord röst om hur lång han är (?) Snett emot mig sitter en man som läser en tidning och äter. Han skrattar för sig själv och försöker kväva skratten med dricka. Det är kul att åka tåg, finns verkligen alla sorters människor här. Kan tillochmed säga att dom konstigaste människorna jag träffat, har ja nog träffat på tåg. Som den gången då jag blev påtvingad en spåning i en hand, av en konstig zigenar-tant med rosa, förgammalt, smuligt läppstift. Vet inte vad det är, men människor öppnar sig för mig och efter en 40minuterslång tågresa har jag nog fått reda på iallafall minst 8 personers hela livshistoria. Why, liksom?
Hursomhelst, hoppas ni får en lika bra dag som jag har tänkt att ha idag!!!
PussochKram!! //Leesa

Gained some weight over the night?

2010-03-04 / 20:18:13 / skrivet av: Lisa Blomgren

Gått upp några kilo sedan jul? Inte lätt att vara Sveriges fetaste. Hahaha. Ne, men ärligt. Såhär mycket skulle jag väga om jag skulle vara med om en krock. Har nämligen varit och gjort halkan idag i Grums(heter det så?) utanför Säffle. Jag och Jessica åkte bil uppochner och så sladdade vi runt med bilar på en bana. Alla säger att det var kul, men tyckte att det blev långtråkigt efter ett tag. Plus att det gjorde mig rädd för att köra i is.


Så jävla hemskt. En död älg på en liten bil, liksom. Och hur fick dom dit den?? Konstigt....

Restylane i fötterna?

2010-03-03 / 20:25:34 / skrivet av: Lisa Blomgren
Läste just en helknas artikel på aftonbladet. Det påstås nämligen att Hollywood-kändisar inte bara sprutar in Restylane i läppar och ansikte utan även i trampdynan på foten. Allt för att det inte ska göra så ont att gå i högklackade skor utan att man ska kunna gå i sina 14-centimetersklackar som om det inte vore någonting. Det låter som om det skulle göra ondare att ta sprutorna? Och funkar det ens? Vet inte, men på ett sätt är ju detta en bra idé för alla vet väl hur ont det gör att gå i allt för höga, obekväma skor? Fast samtidigt låter det lite för mycket, eller vad säger ni? När tillochmed jag tycker att sko-yran har gått för långt, så har den nog det?


Vad säger ni, även fötter behöver vila ibland?

Goodies från Nelly

2010-03-02 / 21:11:30 / skrivet av: Lisa Blomgren


Hittade denna modellen kilklackssko ifrån Nelly . Passar mig perfekt eftersom att jag älskar kilklacksskor! Man kan ha dom till allt,  både vardag och fest.

Riskettan och allt vad det heter

2010-03-02 / 20:46:29 / skrivet av: Lisa Blomgren

Black and white, huh? :P Nej, men en eftersläntarbild ifrån i lördags. Jag och Mansoor

Har suttit på lektion i tre timmar idag. Hade nästan glömt bort hur jäkla tråkigt det är. Ögonen liksom fälls ihop och huvudet börjar nicka, man tittar på klockan och inser att det endast gått fem minuter in på lektionstiden, liksom. Puh, är glad att jag inte sitter i skolbänken längre. Sedan gick jag faktiskt hem till MajoLennart och åt fisk. Haha. Iallafall, nu har jag just duschat och sitter och väntar på att min fina man ska ringa. Saknar honom när vi inte är med varandra. Måste se till att bli bättre på att ta kort på bara mig och han. Tror jag har 3 bilder med bara oss?:/ Om ens det. Är verkligen inte okey alltså!

Iallafall. Pratade med Johanna nyss, hon kommer äntligen hem ifrån Örebro! Ska träffa henne i helgen och kan inte vänta! Sedan ska jag och Amoun antagligen hitta på nåt skoj ihop. Och så kommer min lilla Pappa hem ifrån Indien:) Längtar!
Nu ska jag ägna mitt intressanta liv åt att hitta något kul på internet och plugga lite teori! Jippie?



Shake it up!

2010-03-01 / 17:37:18 / skrivet av: Lisa Blomgren
Har kommit in i en period då jag verkligen inte orkar äta så mycket som jag egentligen borde. Handlar inte om ätstörningar eller något i det hållet men ibland så blir jag sådan. Speciellt när jag har mens:S För att få i mig någonting och hålla humöret uppe äter jag Naturdiet-shakers ifrån Friggs istället. Har än så länge bara provat choklad, gillar den jättemycket, men är sugen på att prova jordgubb och Cafe Latte också. Någon som testat?

Dessutom blir man faktiskt ganska mätt på dom, konstigt nog. Glöm bara inte att dricka ordentligt till annars är det lätt att bli uttorkad.

Personer jag saknar

2010-03-01 / 16:59:43 / skrivet av: Lisa Blomgren
Har så himla många gamla vänner och släktingar som det bara aldrig blir av att man träffar men som ändå inte bor så långt borta. Detta måste bli ändring på! Ska beta av dom en efter en under våren tänkte jag. Får bli ett av mina två projekt jag kommer att ha under våren. Det andra är att måla över min färgade vägg vit, innan jag flyttar!

( Vet dock inte varför Mia kom upp två gånger, kanske är ett tecken på att det var mest längesen vi sågs)

Jag hoppas ni känner er träffade, för I am out to get you, ladies!  Haha