Rävkarameller!!

2011-01-31 / 20:10:04 / skrivet av: Lisa Blomgren
Jag sitter/ligger och "provsmakar" mina äckligt goda rävkarameller. Det var en lite för tidig födelsedagspresent ifrån Pappa som jag blev löjligt glad för. Det är nämligen så att dessa köpte alltid farmor med sig i från Finland när hon hade varit där och hälsat på släkt och vänner. Minns dock att vi brukade äta de här karamellerna hela somrar. Pihlaja heter de på finska. Nej, min Farmor var inte finsk, hon var finlandssvensk och kunde därmed bara "köksfinska". Så alla ni som tror att jag har finska rötter- det har jag alltså inte. Hursomhelst så är det jättesvårt att få tag på dessa rävkarameller och jag och Mimmi har verkligen gått och längtat efter dem  hela jävla julen. " Mmmm, rävkarameller!!" Haha! Nu äntligen! Jag njuter av varenda tugga jag tar av dem. Yummi!


Jag satt 'na nästan i hals'a!


Haha. Finn fem fel liksom:D

I morgon är det våran b-day! Känns inte alls så, mén men...

Välkommen lilla Pinkie

2011-01-31 / 19:46:39 / skrivet av: Lisa Blomgren
Har fått en rosa liten mini-Lisa av storken idag. Happy heter hon och är 10,1 tum stor i vitt och rosa. Helt underbar är hon! Valde att behålla henne och nu är hon en del av familjen precis som jag och alla mina skor. Välkommen!
Kände att jag behövde ha en alldeles egen som jag lätt och enkelt kan ta med överallt och som ser riktigt bra ut också. Here she is:





Isn't she lovely?


Tycker förresten det är underligt att det redan finns människor som irriterar sig på min blogg? Men vet ni vad? Det är i mina ögon ganska komiskt, kommer endast att skratta åt sådant hädanefter. Haha.

Snöande Måndag

2011-01-31 / 09:49:23 / skrivet av: Lisa Blomgren
Denna snöande måndag kommer inte att bestå av så mycket egentligen. Det blir vardagliga sysslor och så en massa plugg inför provet. Sedan ska jag klockan ett iväg och träffa min grupp till ett grupparbete vi håller på med i Svenska B. Nu känner jag att det börjar bli mycket i skolan och det kommer att ta upp mer av min tid än vad det gjort de första veckorna. Det ter ju sig att jag behöver mer självdiciplin och att jag måste sitta ett visst antal timmar per dag och bara plugga. Det är svårt för mig eftersom jag är så otroligt rastlös, men jag ska klara det!


I eftermiddag/senare kanske det blir en promenad hem till Mimmi för en kopp kaffe. Vi får se. Drömde ju trots allt att hon kletade läppstift på mina fönsterrutor haha. I morgon fyller vi år, förresten.  Tjugoettår gammal blir jagi morgon. Det är ju bättre än att fylla 25 eller någon annan hög siffra men det känns ändå konstigt att vi blir tjugoett!

Nu ska jag stänga av internet så att jag får lite studiero och sedan blir det en jävla massa plugg! Hoppas att ni får en bra dag.
P+K
Lisa

Söndagsmys!

2011-01-30 / 18:03:14 / skrivet av: Lisa Blomgren





Vi har haft avskedsmiddag/söndagsmiddag/kalasmiddag idag; Johanna, Lana och Jag. Kan bara konstatera två saker: Jag kommer att längta ihjäl mig efter Johanna och det andra är att jag älskar de här tjejerna. Vad skulle jag göra utan dem? Och hur ska jag klara mig utan min vackra Johanna i tre och en halv månad? Men det löser väl sig antar jag, går tiden så här fort så kommer hon hem snart! Saknar redan ♥

Fick ett välbehövt presentkort på HM för 400 kronor (!!) är jätteglad då presentkort alltid uppskattas. Speciellt i affärer som HM och Bikbok. Där hittar man ju alltid någonting, eller hur? Vill utnyttja kortet med en gång, men ska nog vänta tills det kommit in fler vårkläder.


Vi pratade om högstadiet och tydligen (enligt Lana) har både jag och hon varit taskiga mot andra när vi gick i åttan. Haha så mean!!! Jag har typ förträngt det. . . Vem vill minnas att man varit elak liksom? Hoppas att det vänt och att jag nu uppfattas som snällare av andra haha.

300111

2011-01-30 / 10:16:00 / skrivet av: Lisa Blomgren

God morgon!
Haft en bra helg? Nu är den dock snart över och back to reality! I morgon har jag förresten mitt första prov i etik och livsfrågor (religionen). Det kommer att gå bra, för jag har pluggat hårt och mycket.


Skrev världens deppinlägg igår men det var precis så jag kände just då. Det är vad jag tycker också, men kan ändå inte låta bli att köpa saker hehe. För på tal om dubbelmoral så åkte jag och Linda till Ikea och jag köpte en ny matta till vardagsrummet. En vit. Den svarta ligger numera i köket. Det ser riktigt glam ut för att vara en liten 49 kvadratmeters-lägenhet i Alingsås. Haha!  Lördagskvällen gick åt till att städa ur min "stora" garderob. Lite kul att man bara slänger in saker där i efter ett tag och tillslut ser det ut som andra världskriget där inne. Ohwell nu är det fint. Fick antalet skor slängt i ansiktet på mig också. Det är 23 skor jag använder just nu, varav 3 ska bort. Sommarskorna ligger i källaren. Ska göra mig av med alla gamla kläder jag inte använder. Först och främst ge bort till mina vänner, sälja de andra och skänka bort resten till PMU. 


Resultatet:) Organiserat kallas det. Dock så undrar jag hur länge det kommer hålla i sig. Hehe. Målet? En vecka!


 

Jag vet inte vem Helena det är som kommenterar mina inlägg på ett halvt elakt sätt, men det vore skönt att veta, för det verkar inte som att jag känner personen speciellt bra om den tror att det enda mitt liv kretsar om är utseende. Jag har andra problem, som alla andra såklart , som jag väljer att inte ta upp i bloggen eftersom att det är att både hänga ut andra och att verka som en självömkande drama-queen. Kul med kommentarer men skriv gärna vem du är nästa gång. Tycker dessutom inte om när människor berättar för mig hur jag känner mig. Ex: Du vet att du ser bra ut!. Det irriterar mig faktiskt otroligt mycket. För övrigt: mina läppar har ett sådant plut och på bilden plutar jag inte ett enda dugg. De ser ut så.

More Things Just Don't Make Me Happy

2011-01-29 / 12:59:07 / skrivet av: Lisa Blomgren

Man blir inte lyckligare av saker. Man blir inte lyckligare av operationer eller sprutor. Man blir inte lycklig av ett fint hem. Inte av att spendera alla sina pengar och låtsas att man är rik.


Lycklig blir man av att ha fina vänner, fin familj och någon som älskar just dig för den du är, villkorslöst, och du älskar den personen tillbaka. Utan regler och utan gränser. Det finns personer jag skulle dö för och det är dem som är viktiga i mitt liv.


Jag kommer aldrig se mig själv som fin och det spelar ingen roll vad människor i min omgivning tycker om det, för i mina ögon är jag sjukt ful och sjukt vidrig. Ibland. Ibland är jag världens snyggaste eller i allafall okey. Men en spegelbild ljuger inte, eller hur? Det var någon som skrev att jag behöver mogna. Jag tyckte inte det,  men nu skulle jag göra allt för att snabbt bli trettio så att jag slapp dessa funderingar. Eller så behöver jag helt enkelt ta tag i det här jävla i-landsproblemet. It's all in my head!

Nu gäller det bara för mig att någon jävla gång inse att jag är bra som jag är. Hur kommer det sig att när ett komplex är botat uppstår ett nytt? Dåligt självförtroende? Förvirrning? Dåligt psyke? Vad är det här? Känner mig som ett freak då jag vissa dagar är uppåt och vissa dagar skulle jag tycka det skönaste vore att bara hänga mig själv. Jag är inte normal. fanfanfan.


Det finns inget bättre än att skriva av sig i bland och jag bryr mig inte vilka som tycker jag är galen- det är jag. Tycker inte ens om att känna mig tvingad till att blogga. Jag vill blogga när jag har något intressant att skriva och  när jag vill skriva av mig.

 

 

Skönaste svenska reklamen just nu!

2011-01-25 / 21:00:00 / skrivet av: Lisa Blomgren


Jag skrattar i hjäl mig varje gång jag ser den här reklamen. Får väl erkänna att jag känner igen mig lite i han den långhåriga mannen som tycker synd om sig själv medan han äter. Det är typ jag när jag blev hjärtkrossad första gången då jag var sjutton haha. Stackars! Patetiska och roliga samtidigt. Tror faktiskt att det är fler än jag som känner igen mig lite;)

Iskender+Amoun

2011-01-25 / 20:16:36 / skrivet av: Lisa Blomgren



Jag och Mr... har varit på Musses och ätit sjukt mycket iskender. Detta ledde till otroligt mycket mage och otroligt mycket bukfett. Vad fan? Jag som satsar på beach 2011? Men hursomhelst, vi säger att jag firar att jag fyller år om exakt en vecka. En vecka kvar på att vara tjugo. Hum... vad ska jag göra för att få ur mig alla tjugoårings-fasoner på en fucking week liksom? Haha!

Jag vet inte, känns konstigt att lilla jag redan är tjugoett. Känner mig inte så och det känns absolut inte som att det har gått tre år sedan jag fyllde arton... Tiden går så fort ( vet att jag låter jättegammal, men det är ju sant!). Har förresten bestämt att jag ska ha födelsedags-föris den 11e Februari. Mimmi you're in! Så ta dig tid!

@ Pelles

2011-01-25 / 17:56:39 / skrivet av: Lisa Blomgren
Har just kommit hem i från fabro Pelle och blivit supersnygg i håret. Inte egentligen så mycket skillnad, samma nyans men annan färg, hursomhelst så är jag verkligen supernöjd! Damn vad han är duktig. Jag förslog att han skulle öppna en blogg, men det tyckte inte han var en lika bra idé som jag. Tyvärr. Den skulle bli läsvärd!


Probably frisören med bäst smak i hela Sverige.  Vill ha typ allt hemma, men efterlyser framförallt bordet!!  Det är så mig!



MS tidning- jävligt snygga bilder. Tog några stycken som säkert kommer komma upp i bloggen så småning om.

250111

2011-01-25 / 07:30:58 / skrivet av: Lisa Blomgren

God morgon! Har ni sovit gott? Jag är uppe tidigt idag, kändes verkligen i både ben och märg då jag gick upp i morse, men tog mig en dusch och nu känns det bättre:) Dricker mitt rooibos-té ( som Amran sa hjälper och motbygger förkyldning)  och äter havregrynsgröt utan någonting på. Vi hade verkligen ingenting hemma, men jag gillar att äta det som det är, bara gröten inte är för tjock. Så dagens ärenden:

♥ Naturvetenskap B
♥ Ärenden på stan
♥ Matte B
♥ Engelska B
♥ Klipptid! ( Äntligen, ska bli så skönt att bli ompysslad lite!)
♥ Träna?

Såg även att det hade snöat igen. Vilken överraskning liksom! Men men, får vänta några månader till med high heels, för jag går inte ut i det nu eftersom att det är stor risk för halka haha. Har redan ramlat en gång i år-utan klackar, och tänker inte göra det igen. Haha!



Här är några snygga hårfärger som lite hår-inspo. I dunno. Kanske kommer hem svarthårig?;)

 

asos.com

2011-01-24 / 16:00:00 / skrivet av: Lisa Blomgren




Har äntligen hittat en fin tunika/klänning i den här modellen. Jag tycker att det är elegant och snyggt att ha på sig en ganska rak modell i detta tyget. Simply Gorgeous! Finns i tre olika färger, tycker att alla är jättefina, men vilken skulle Ni välja?

Nu:
till tunna svarta strumpbyxor. Till våren: Barbent med ett par träklackar.

240111

2011-01-24 / 14:13:10 / skrivet av: Lisa Blomgren

Vilken härlig dag det är idag! Solen skiner och det är inte olidligt kallt ute heller. Jag har redan hunnit med att gå och träna, gå en promenad, ätit och pluggat. Det börjar gå åt rätt håll nu ju!

Har egentligen inte så speciellt mycket att blogga om. Det är ju det vanliga: träna, plugga, laga mat. Men snart känner jag att jag vaknar ur mitt vinteride och går sakta upp och möter solen. Jag var glad som ett barn på julafton när jag såg lite gräs på våran plätt utanför fönstret. Jag skrek så högt jag kunde "AMOUN! JAG SER GRÄS!!!". Haha! Men sådan är jag, verkligen. Jag lever för våren och sommaren, även hösten en bit in och sedan går jag i ide på vintern. Nästa vinter kanske jag får hoppas på varmare breddgrader över vintern så jag slipper isolera mig själv iallafall.

( Precis när jag skrev detta gick solen i moln. Vad i....)

So Rich So Pretty

2011-01-24 / 10:00:00 / skrivet av: Lisa Blomgren
¨

Jag älskar såna här bilder. Därför blev jag helt kär när jag hittade den här videon. Ouff asso! Vill ha fler fler fler sånna bilder till min blogg också. Fab!

Diddy Dirty Money- Coming Home

2011-01-23 / 21:00:00 / skrivet av: Lisa Blomgren

Faktiskt en utav mina favoritlåtar just nu. Makes me wonder, though, hur många gånger har P. Diddy bytt namn?

Dagens dilemma?

2011-01-23 / 19:13:00 / skrivet av: Lisa Blomgren

Ett par träklackar kommer definitivt bli ett måste med stort M för mig i vår. Frågan är bara var man ska köpa? Jag tror jag är ganska inne på de vita fast i svart, men ändå. De bruna ifrån HM ser faktiskt mycket bekvämare ut? 399:-/styck

Bed-Day

2011-01-23 / 16:02:53 / skrivet av: Lisa Blomgren



I'm staying in bed all day long.
Lovely!

I'm the King of the Castle

2011-01-22 / 22:13:44 / skrivet av: Lisa Blomgren


Jag och mina fyra slavar har ätit så mycket att vi ligger utslängda på golv, soffor, sängar och kuddar med uppsvullna magar och svettas. Mys ♥

Det närmar sig...

2011-01-22 / 18:23:01 / skrivet av: Lisa Blomgren

Jag och Mimmi har, innan de andra kommit, hunnit äta upp en hel 200 gram chokladkaka och tagit en massa kort. Snart blir det Alladin, Bernard och Bianca, och två filmer till som jag nu inte ens minns vilka vi valde. Haha.
Allt som allt blir vi Mia, Mimmi, Anna och Johanna. Plus mig då.

Disney-maraton

2011-01-22 / 13:45:52 / skrivet av: Lisa Blomgren

Skönt att man har något att se fram emot i kväll iallafall. Mia, Johanna och Anna kommer hit och vi ska Disney-Maraton! Åh vad mysigt det ska bli. Jag älskade Disney när jag var liten. Förknippar många av filmerna med Varberg. Jag Julia Mimmi och Jacob tittade alltid på Disney  när vi var små.  Good Old Days! Nu är man för det mesta inte alls som man var....

Mimmi dansar "ghetto"

2011-01-21 / 18:31:13 / skrivet av: Lisa Blomgren


Haha här får ni en film i från idag när jag och Mimmi flummar. Mimmi dansar "ghetto" hahaha! Måste ses!

Lägga-Upp-Gamla-Bilder-Inlägget

2011-01-21 / 16:15:00 / skrivet av: Lisa Blomgren

-09- En jättesöt liten pojke som heter Austin som älskar rosa och glitter.


-09- Jag och Mimmi i Göteborg.


-06- Vi två innan någon fest i Mammas trädgård.


Början av -09- Ja.... (?)



2 in 1


-09- Snuffsisar


Några bilder som vi fann på Mimmis dator. Haha är dom inte underbara? Det är så roligt att var med Mimmi för även om vi hörs på mail, telefon, sms och irl minst varje dag så har vi alltid så roligt och mycket att prata om. Vi är nog soulmates ♥

The Date From Hell

2011-01-21 / 14:48:49 / skrivet av: Lisa Blomgren



Jag bestämde mig för att gå hem till Mimmi och dricka kaffe och hämta mina presenter jag fick ifrån Pelle men blev fast här. Vi har suttit och läst sjuka saker på internet och hittade detta. True story dessutom. En socialt handikappad man fick äntligen en date, som han lyckades sabba totalt. Det hela började med att han först blev dålig i magen och samtidigt hade stånd (?!). På en enda date hann han med att först skita i köket, sedan gå in på toaletten och skita, samtidigt som han kände att han behövde kissa. På grund av ståndet hamnade det inte där han ville och han beslutade sig då för att gå in i badkaret så att han kunde göra  båda saker samtidigt. Som pricket över i:et blev det även stopp i toaletten. Tjejen som bodde där undrade vad fan han sysslade med när dushen gick igång och kom in i badrummet och fick då se avföring i hela badrummet och en naken date i dushen. Hon blev både arg och chockad och gick in och hämtade en kniv i köket som hon sedan jagade ut honom med samtidigt som hon skrek att hon skulle ringa polisen. HAHAHA! Dessutom klistrade hon upp lappar i stan som varnade alla andra tjejer att gå på date med stackars Frank. Haha. Jag skulle tro att detta blev Franks första och enda date, någonsin.

Haha! Seriöst, vad är oddsen? Stackars stackars människa och vad f*n hade man gjort i ett sådant läge? Har ju hört om dates from hell förut men detta tar nog priset....

Tequila och the Dirty One!

2011-01-20 / 22:30:35 / skrivet av: Lisa Blomgren



Vet ni att jag fick en positiv överraskning idag. Johanna hade en "gäst" som hon sa och det visade sig vara allas vår underbara Lana också <3. Förstår ni hur glad jag blev? Åh, fina, fina vänner!
Jag tycker så otroligt synd om de människor som inte har några vänner. Tänk er: inga att prata med, inga att skratta med, dela hemligheter med, uppleva roliga saker ihop med eller bara ta det lugnt, vara helt tysta, men ändå ha sådär vansinnigt roligt med. Tragiskt.

Hursomhelst, först satt vi hemma hos mig och jag har typ ont i huvudet och känner mig seg, så var egentligen inte mycket till sällskap, men Johanna ville gå och äta fast jag har ju inga pengar nu. ( Lön nästa vecka;)) Efter cirka två timmars debatt om ifall vi skulle gå och äta eller inte, beslutade vi att gå till Donken. Jag kan säga att även om El Maco Chicken var otroligt god, så ångrar jag mig verkligen just nu. Jag mår alltid illa, får ont i magen och ja, alla slags magbesvär när jag äter alldeles för fet mat. Jag lär mig aldrig! Haha. Nu är helvetet med det över iallafall och har haft en supermysig stund med mina två missar. Nu blir det läggdags!

Chao!

Jesus Will You Kill Me?

2011-01-20 / 17:50:27 / skrivet av: Lisa Blomgren


Vet ni en sak jag ogillar hos mig själv? Att jag är så jävla vanlig. Följa normer, göra det man borde göra istället för vad man kanske vill göra. Lägga ut vanliga bilder för att det är så man gör. Skriva vanliga texter därför att det är det som folk tror att jag gör. Se ut som att jag är sexton och inte klä mig utmanande för att det är så det ska vara och för att jag har komplex. " Vad skulle folk säga om jag hade ett par shorts på mig i mina feta ben" " Folk skulle tycka jag var konstig om jag hade röda skor" "Folk skulle tycka jag var slampig om jag visade brösten". Visa inte att du har perioder. Upp och ner. Ner och upp. Visa dig inte svag! Verka perfekt! Le! Jag tycker att det är sjukt jobbigt att leva efter alla regler ocn normer och "vad ska den tycka". Jag vill bli mer självständig och gå min egen väg. Så jag vill se ut kommer jag att se ut och så jag vill leva kommer jag att leva. Det är mitt nyårslöfte!


När jag sa att 2011 skulle bli mitt snyggår, så menade jag det. Men det kommer också att bli mitt förändringsår, då jag gör precis vad jag vill och går dit jag vill gå! Kanske egoistiskt men faktum är att jag behöver bli mer ego i vissa lägen. Och mindre i andra ;) hehe.

Dirty Jo

2011-01-20 / 10:25:44 / skrivet av: Lisa Blomgren


Den snyggaste tjejen i Alingsås är hemma igen! Min fina Jo är tillbaka innan hon åker iväg till Peru. Jag är såså glad för hennes skull, men det slog mig att vi inte ens kommer att kunna prata i telefon när hon åker iväg. Vem vet med internet? Har byar i Peru ens internet, liksom? Jag tänker förtränga detta, hoppas att min fina vän får en underbar resa utan alltför mycket hemlängtan och låtsas att hon är i Örebro-precis som det alltid varit! <3

Jag och Johanna har varit kompisar sedan jag flyttade till Vårgårda. Vi fann varandra direkt när jag och Mimmi bara var de spännande tvillingarna. Sedan dess har vi varit kompisar så gott som hela tiden, ibland mer ibland mindre. Så i trean på gymnasiet så började vi umgås sådär Johanna-Lisa som vi hade gjort innan. Jag tror vi har bråkat typ en gång på riktigt (stickersbråket, haha!) och kanske tjurat ett par andra gånger. Gud vad jag älskar den här tjejen! Best I Ever Had!


Du kommer att ha det bäst i Peru! Är såå avundsjuk! Lovely Dirty Mamá!




Tre mest avtändande/irriterande saker hos män

2011-01-19 / 20:45:00 / skrivet av: Lisa Blomgren


1. Alltför tighta spinningbyxor

Jag vet att hela grejen med spinningbyxor är just att de ska vara tighta och så vidare, men snälla nån- skona mig! Jag vill inte vara omringad av stora som små penisar, intryckta i tighta tighta byxor där allt visas, trots att det har försökts tryckas ihop till minsta möjliga. Jag vill inte se dom! Det är som att jag skulle visa blygdläpparna för hela stället, inte f*n vill man se sådant på gymmet, right? Om det finns någon slags fobi där man känner sig otroligt instängd med män i för små byxor så har jag det! ( Jag skiter i om de får skavsår om de inte har detta plagg på sig, det är fortfarande inte okey!)



2. Killar som inte vet vad ordet lagom betyder

När det gäller snus alltså, annars är jag inte speciellt intresserad alls av sådana där Herr. Lagom-killar. Men seriöst hur vidrigt är det inte med snus? Iiih! Det värsta är, som pricken över i:et, när men med kanintänder trycker in för mycket snus. Varför? Är det för att framhäva sina vackra drag i överbettet?



3. Killar ifrån Jersey Shore-typen

Som sagt, dels tycker jag att typen av sådana här slags killar är äckliga. Djuriska, osmarta och alldeles för mycket manshora över dem. Skulle aldrig falla för en sån kille. Sedan är det the hair! Varför har han en hjälm på huvudet? ( Gillar dock serien, tycker att den är underhållande haha!)

 

Ohmy!

2011-01-19 / 17:19:16 / skrivet av: Lisa Blomgren

Ugly truth av en bakisdag ( eller var jag sjuk?), men vad i helvete håller jag på med?! " Det ligger en svart man i min säng" Haha!

Welcome Back!

2011-01-19 / 15:16:25 / skrivet av: Lisa Blomgren

En fin familjemedlem har tacksam beslutat sig för att komma tillbaka till familjen nämligen min underbara kamera. Jag är såsåså lycklig! Välkommen hem Canon! I minneskortet låg även min film på när jag tappar kameran haha. Vet inte om jag vågar lägga upp den? Det var sjukt stökigt här hos oss då med, pinsamt. Men vi får se hur jag gör, den är ganska så knäpp för kameran bara flyger all of a sudden... Fattar inte hur jag bar mig åt?



New Ring- H&M
Gammal ring ifrån London- Primark


Nu blir det lite plugg igen tror inte att jag ska gå och träna idag ,men i morgon blir det att vakna tidigt i så fall. Har bestämt mig för att vakna vid sju halv åtta varje vardag oavsett när jag börjar skolan så att jag hinner med. Nice va? Och skönt att min kamera är hemma nu blir det en roligare blogg big time!

Plugg

2011-01-18 / 19:08:19 / skrivet av: Lisa Blomgren



Mitt i allt plugg får ni en liten sneakapeak på min nya kornblåa blus. My lord vad mycket av allt den är: Mycket blått, mycket ryshpysh, mycket volanger, mycket ja nära på iallafall, 80tal? Haha. Men jag tycker att den är jättefin ändå och jag älskar färgen. Eller vad tycker ni? Är den too much? Det har nämligen tagit mig några dagar att vänja mig vid den. Skrattade förresten i hjäl mig åt andra bilden. Jag ser ut som en ihopskjunken liten pensioner-möter-bernad-och-bianca-bianca, liksom! Haha sweet!

 


Åter till mitt plugg- analys i Samhällskunskap. Åh, det var så längesen jag kände mig såhär smart. Nu jävlar ska jag skaffa betyg!!

18.01.11

2011-01-18 / 14:18:39 / skrivet av: Lisa Blomgren


Fick tillbaka ett test ifrån matten idag som resulterade i 8 av 40. Förstår ni nu hur värdelös jag är på matte. Det var ett prov i matteA. Tänk nu när jag ska läsa matteB. Hur ska jag klara? Jag har planerat att sitta och plugga minst två timmar extra idag just på det samt några andra kurser. Börjar faktiskt bli lite nervös för hur detta ska gå nu, men jag kommer att klara det. I can do it. I can do it. I can do it. 

Ska iväg till gymmet innan klockan tre och träna innan det blir fullt på gymmet. Sedan ska jag plugga och sedan laga mat. Vardagslivet börjar komma, rutinerna liksaså. Fan vad jag inte gillar rutiner. Men ändå, det är bra för mig, det är det verkligen... Det är kanske bra för alla. Men är det värt att sätta friheten i spel? För ett tag är det kanske det, men inte hela ens liv. Vill aldrig vakna upp och helt plöstligt vara trettio år gammal med barn, man , volvo, villa och hela köret och märka att jag inte ens har några roliga minnen ifrån när jag var ung(nutid). Men äsch.... Det löser sig!

 

 

Segast i stan

2011-01-17 / 20:27:09 / skrivet av: Lisa Blomgren

Whoppa. Jag är hemma ifrån en timmes långt spinning-pass och har nu ätit två mackor med gurka och ägg på. Mm, love it! Jag och Mia pratade om det, hur man tyckte det var gott med nudlar och skulle kunna leva på endast nudlar med krydda när man var yngre. Jag åt det igår, eller försökte i allafall, och kan säga att trots att jag var hungrig så gick det inte ner. Smaklökarna var kanske inte utvecklade ordentilgt. Nu gillar jag bara god mat- fetaost, avokado, lax, bulgur, tonfisk. Just nu alltså. Saker och ting i mitt liv har en tendens att ändras drastiskt. Så länge jag inte blir allt för besatt av vad jag äter så har jag faktiskt ett bra sinne för nyttig mat- jag älskar det! Tyvärr kommer ju downperioder i bland också då jag endast vill leva på choklad och sprit och pizza. Haha!

 

Nu ska jag typ läsa lite matte inför i morgon. Matte är verkligen mitt sämsta ämne, men jag ska klara B-kursen också! Innan det så måste jag bara visa er ett sista klipp som är så jävla roligt att jag dör typ. Haha, Johanna och Lana visade mig det, efter att ha skämtat hela dagen om det. Ni vet ju hur roliga internskämt är om man inte känner till dom själv eller inte ingår.

Eva Longoria

2011-01-17 / 14:23:00 / skrivet av: Lisa Blomgren




Eva Longoria är  i mina ögon en av världens vackraste kvinnor. Likaså Victoria Beckham och Cheryl Cole. Alla har de drabbats för otrohet. Vad fan tänker män med? Vem fan är otrogen mot Eva Longoria, liksom? Otrohet tror jag beror på a lack of självförtroende för dessa män och detta innebär alltså att dessa vackra kvinnor helt enkelt väljer alldeles för fel män. Men hur hittar man den rätta då? Som inte är otrogen ( för tydligen spelar det ingen roll om man så är vackrast i världen, så då undrar jag vad jag  har för chans att slippa), som inte är ute efter yngre, snyggare kopior eller ännu vackrare tjejer som ger ännu mer blickar. Jag vet inte, men sedan Tiger Woods kom ut med sin otrohet har jag liksom förlorat hoppet på män. Är jag lite av en manshatare? Kanske. Litar jag på män? I de flesta fall, definitivt inte! Vilket svek. Jag förstår inte mig på människor som liksom inte tycker att trohet är viktigt. Trohet och tillit är för mig det absolut viktigaste i ett förhållande. Utan det finns det ingen grund för att saker och ting ska fungera normalt!

Hur som helst så ska de här bilderna, enligt msn, vara en hämd till Evas nuvarande exman Tony. Haha. Älskar henne!

LondonResumé 8-10 Oktober

2011-01-17 / 12:15:01 / skrivet av: Lisa Blomgren

Jag vet inte varför, men det här vädret får mig alltid att känna längta-tillbaka-till-London-känslor. Det är så mysigt och så skönt att bli femton igen och bara längta efter att få flytta iväg till London. Nu blev ju inte min Londonresa som den hade blivit planerad att bli men jag var ändå glad att jag fick vara där ett tag i allafall.
Så var ju jag och Mikaela och hälsade på Napoleon Dynamite nu i höstas. Har ju inte visat nästan några bilder alls där och nu tänkte jag: Nu är det fanimej dags! Är ju dock Mikaelas bilder ifrån fejjan, eftersom jag fortfarande inte hämtat dem plus att jag inte ens ägde någon kamera då:( Here we go, i allafall!

 


När vi kom till London mitt i natten satt jag med ett fånigt leende på läpparna hela vägen in. Jag njöt av att ha kommit dit igen. Vi mötte upp Pernilla som var full och där började redan det galna. Sedan gick vi hem med vårat tunga bagage eftersom vi inte fick tag i någon taxi och efter det råkade jag av någon anledning stå och hålla en uteliggares hund medan han var i affären. Haha. Sedan gick vi hem till Pernillas lilla lägenhet där det för tillfället bodde typ sju andra personer( i en trea). Så vi drack ett glas vin, rökte cigaretter och pratade.


Day 1

Vi hittade ingen borste hos Pernilla, så vi gick ut oborstade och åt frukost på ett mysigt ställe i Marble Arch och drack lemonade. Jag älskar lemonade!


Lovely London

Sedan frossade vi i shopping. London är heaven för shopping, eller hur!

Starbucks blev nästa stopp för mat, såklart!

Inne på Zara-med mitt oborstade hår.

Så mötte vi upp en något bakis Pernilla i China Town ( det var förresten i China Town jag gjorde min första tatuering) och gick och åt fish and chips på en typisk english pub.

En bakfull en retard.

Vi tre på Pernillas ljumna balkong, innan vi drog vidare till Camden för att titta på ett band som Pernilla kände: Pippa Marias. Grymt bra!

Pippa Marias

Detta är anledningen att Pernilla kallas Napoleon Dynamite. Hahaha

På  flygplatsen på väg hem igen. Jävlar vad bakfull man var där... Men dte var det värt. Tyvärr mådde jag illa på flygresan hem och ja gud vet vad. Haha.

Hejdå London!!!

Mer bebé-klipp!

2011-01-16 / 20:40:00 / skrivet av: Lisa Blomgren
Haha, men den här lilla killen är ju så gullig att jag dör!  God Bless Bob Marley!

Personlighetstest

2011-01-16 / 14:26:31 / skrivet av: Lisa Blomgren

Jag gick in på någons blogg häromdagen och hittade detta personlighetstestet som innehåller typ fyrtio frågor som man svarar på och sedan är det då din personlighetstyp som kommer fram. Gör testet HÄR .
Detta är då mitt resultat. Vet inte om det stämmer så bra, vad tycker ni?



I eftermiddag ska jag gå hem till Mia och softa lite (fortfarande seg och bakis+träningsvärk). Sedan blir det väl endast att mysa med min man. Hoppas eran helg varit bra!

Besos

"En lada där Kent runkar"

2011-01-16 / 11:07:49 / skrivet av: Lisa Blomgren

Igår blev en mycket trevlig kväll! Tyvärr inga kort för har ju fortfarande ingen kamera, men det kommer! Vi åt god mat, drack en massa vin, spelade rapakalja och sedan gick vi till Mangiamo. Tack snälla farbror Pelle!

Idag mår jag som jag förtjänar. Men det är det lätt värt. Det hoppas jag verkligen inte var sista gången.


Nu sitter jag och planerar lite i huvudet på hur jag ska fira våran födelsedag. (Min och Mimmis= alltid vi+alltid våra/n) Ska man ha middag hemma, gå ut, vilka ska man bjuda osv. Vad tycker ni? Jag tycker nästan det känns som förfest här plus utgång för dom som vill hänga på. Vet dock inte vilka man ska bjuda... Antagligen dom som vill komma. Haha. När det händer ska jag ha en skylt med Johannas huvud i kartong på, eftersom hon är i Peru när jag fyller:( Haha!


Jag gillar komik i vardagen. Haha!

Chris Brown x 3

2011-01-14 / 21:34:03 / skrivet av: Lisa Blomgren




Chris Brown- Yeah 3 x

It's Friday I'm In Love!

2011-01-14 / 17:09:59 / skrivet av: Lisa Blomgren



Jag förstår verkligen inte var alla dagar, timmar och minuter som finns på en vecka tar vägen. Det känns inte alls längesen det var fredag and here we go again, liksom.

Fredag:

Idag blir det en lugn och skön kväll, ska endast ta det lugnt med lite film och god mat. Samt grönsaksstavar och dipp. Yummi! Bara vinet som fattas.

Lördag:

På lördag ska jag hem till Mimmi där det är tjejkväll med Titti, Pelle och Mamma. Knäppt gäng va? Jag menar när jag och Mimmi var ett år åkte vi till Liseberg varje år med Titti och Pelle, fram tills vi var typ tolv och nu ska vi dricka vin med dom i stället. Jag ser jättemycket fram emot det och det ska bli sjukt trevligt.

( Det röda på huvudena ska föreställa partyhattar för er som inte ser det)

Söndag:

Lite häng med Mia, tror jag. Blir nog faktiskt mest att ta det lugnt på söndag också. Är lite väl mcyket för det där med att ta det lugnt, nu när jag ändå är pank. Haha.

EFTERLYSES

2011-01-14 / 12:30:00 / skrivet av: Lisa Blomgren

Jag har gått och blivit kär, men jag hittar inte kärleken så att säga. En ny klänning ifrån Nelly har dykt upp på en reklam, men finns inte att få tag i! Det gör mig galen. Den är perfekt. Är det någon god människa som kanske har sett den, vet att den är slut eller vet om den är på ingång så snälla snälla säg till mig. Så slipper jag bli heart-broken:O


Jag smälter! Jag tror det är en vit klänning som man inte ser fet ut i, utan kan gå runt och känna sig söt hela kvällen. Right?;)

140111

2011-01-14 / 11:16:13 / skrivet av: Lisa Blomgren
God morgon cupcakes!
Hoppas ni alla sovit som prinsessor. Jag har drömt om Spanien hela natten, det var så skönt. Gud vad jag saknar det. Man kanske skulle fråga mormor om man får åka ner nån vecka till våren? Nu äter jag ägg ifrån " frigående höns inomhus". Man kan ju undra hur mycket frigående det är egentligen, men det är iallafall bättre än att de får sitta i såna där små bås och trängas. Vad hemska vi människor är egentligen... Egoister utan dess like.


Här är  en liten bild på min lägenhet, för er som inte vet hur  den ser ut. Well, now you know!

Sweet

2011-01-13 / 21:00:00 / skrivet av: Lisa Blomgren


Men sötaste! Åh gud vad gulligt. Jag blir helt kär. Tack Mimmi, som skickade länken!

Mat-orgasm

2011-01-13 / 19:00:12 / skrivet av: Lisa Blomgren

Något lättare att göra eller bättre kombination på ett mellanmål får man leta efter. Vet inte om det är jättenyttigt, men jag tror heller inte att det är något som jag inte tänker unna mig. Turkisk yoghurt, honung och valnötter.
 Matorgasm.

För övrigt bar jag hem två femtonkilos-mat-kassar helt själv idag ifrån Willys. Det tog mig nio minuter att gå dit och tjugofem minuter att gå hem. Haha!

Oh Lovely Day

2011-01-13 / 10:39:58 / skrivet av: Lisa Blomgren
Hade tänkt att gå upp tidigt idag och träna lite, men mitt huvud ville inte låta mig göra det. Sedan tittade jag mig ispegeln och såg att mina mörka ringar under ögonen var extrema idag. Jag ser ut som en kamel! Fick mig att tänka på när farmor alltid sa: Lisa, dina mörka ringar under ögonen har du fått från Ulf. ( som att det vore något bra). Jag sa alltid " Farmor, jag vill inte veta. Det är som att säga till någon; Åh, vad fet du är, det har du fått från din mor". Haha!


Dagens planer är väl i stort sett att gå i skolan. Jag passar på att ta det lugnt nu första veckan då vi endast har introduktion och vila mig mycket för nästa vecka börjar det på riktigt. Har faktiskt förberett mig på att det kommer att bli riktigt tufft, så att det inte kommer som en chock sedan. I Engelska och Svenska vill jag iallafall ha lite högre betyg än G. På grund av mitt något ointressanta liv, känner jag inte att det finns så mycket att blogga om, känns som om det blir samma saker hela tiden. Är dock otroligt tacksam för alla ni som ändå vill läsa min blogg och sådär. Ett annat skäl till att den är otroligt tråkig är att jag aldrig fixar nya bilder, eftersom min kamera är på lagning. Men men, lovar att jag ska bli bättre så fort den är fixad igen:)



Slänger in lite bilder ifrån när jag och Mikaela var i London i Oktober. Kändes dock som det var sensommar där, om inte till och med sommar. Var så varmt och skönt.

...

2011-01-11 / 20:30:00 / skrivet av: Lisa Blomgren

Cravings!

2011-01-11 / 18:08:40 / skrivet av: Lisa Blomgren

Jag har seriösa cravings för de här små godbitarna. Stimorol fusion-chocolate and mint. Vilken genialisk idé! Mens om tre dagar kan ju bara betyda seriösa cravings för allt som är sött, om man så ska dricka glykos. Men sedan jag började tugga på dessa så behöver jag inte godis, eftersom de redan smakar choklad. Smart va? Så alla ni som också har allvarliga problem med sockersuget, åker raka vägen till ÖoB och köper Stimorol för en krona per paket. Whoppa!



För övrigt är jag festsugen som fan! Eller är det bara jag som blir sjukt taggad av den här Barbra Streisand-låten?



110111

2011-01-11 / 10:31:43 / skrivet av: Lisa Blomgren

God middag, mina vackra! Dagen började med blixthalka och att jag tog bilen till komvux ( WHAT! femtio meter dit och jag tar bilen!) Hittade såklart ingen parkeringsplats och inledde första lektionen med att komma fem minuter sent-lyckat! Som tur var hade de inte börjat än och allt var lugnt, men ändå. Jävlar vad typiskt mig. Sedan hade jag bara tryckt i mynt som räckte för en enda liten timme och min lektion varade i två, så jag tvingade stackars Amoun att komma och köra hem bilen, trots att han hade sovmorgon. Är livrädd för den där hysteriska lapp-lisan som lever för att lappa andras bilar. En minut sen och du är burned. Detta hade jag ingen som helst lust med. Haha.

Ska iväg på min första mattelektion klockan elva och sedan ska jag köra hem mammas bil. Efter det blir det fika med Linda. Vi ska göra lite buisness;) Och så när det är avklarat blir det träning enligt schema och sedan spinning klockan fem. Man hinner mycket på en dag om man bara vill. Och ja! Livet går precis så jävla snabbt som det känns just nu, fick jag igår bekräftat av en dam jag var hemma hos i jobbet. Hon rådde mig till att leva livet nu. Thats what I'm gonna do!


Och just det! Veckans "nyårslöften" är att:

♥ Träna tre gånger
♥ Ringa alla mina vänner minst en gång i veckan!
♥ Måla färdigt i hallen

 

 

Upprop!

2011-01-10 / 14:08:49 / skrivet av: Lisa Blomgren

Idag var första dagen på komvux, vi hade dock inga lektioner utan det var endast introduktion. Sedan gick jag och Mia till gymmet, där hon visade mig alla övningar för schemat hon lagt upp till mig:) Gulliga Mia. Efter det gick vi till kinan och åt. Vet faktiskt inte varför jag följde med, nog för att det är gott, men faktum är att min mage inte alls tål Kinamat i någon form. Nu mår jag illa och har ont i magen:( Stackars mig. Haha.


För övrigt är det Mias födelsedag idag. Hade planer på att låta de som jobbar på kinan sjunga för Mia på kinesiska, men det var ingen uppskattad idé. Haha.

PCD-Mia ♥


 

Om en timme blir det jobb i lilla Vårgårda och så i morgon börjar skolan på riktigt. Är sjukt sjukt taggad!

Puss och kram//

Lisa

Dear John

2011-01-09 / 22:04:47 / skrivet av: Lisa Blomgren



Nu har jag, som alla andra, sett Dear John. Vet inte hur ni gjorde, men jag lipade mig igenom hela filmen. Det var överdrivet, men började tio minuter in i filmen och slutade väl tio minuter efter. Herregud, vad jag är känslig. Haha, nej men sjukt fin film, det där.

Har verkligen haft en jättebra dag idag. Tack Johanna och Lana. Mina änglar:) Tänkte även på en sak anngående Skövde. Har de inga hem för störda människor där eller?! Först såg jag det största psykot ever stå och hångla med någon annan bonde, när jag gick ut ifrån tåget. Sedan, när jag väntade på att mina änglar skulle komma, sprang det runt inte mindre än tre psykopater inom loppet av tio minuter. Vad fa-aan?

 

In Skövde

2011-01-09 / 16:21:39 / skrivet av: Lisa Blomgren
Jag och Johanna äter glass. Lana sitter och tittar på. Vi har varit och shoppat och nu softar vi lite. Ohh, jag har saknat mina babes såsåså mycket. Det är så skönt att vara här med dom igen:)

Det ligger ett uns av sanning i det

2011-01-09 / 00:49:35 / skrivet av: Lisa Blomgren



Gud vad jag är trött! Måste  gå och sova. Sedan jag slutade jobbet hann jag med att träffa Mimmi och nu tittar jag på helt sjuka filmer som går på TV. Eller tittar och tittar, jag sitter framför datorn och halvglor. Den ena filmen hette " Extreme Movie". Helt sjuk amerikansk ungdomsfilm med MASSOR med äckligt sex och dessutom typ kakmonstret i samma veva, som har sex med en människa. ( Påtal om Usas dubbelmoral). Vidrig film.

Så zappade jag över till en fransk film med hon den där söta skådespelerskan som är med i Amelie-vad-den-nu-heter-filmen. Hehe, märks att jag är trött:)

Mitt sista konstaterande är att svenska tjejer (jag iallafall) ser ut som en liten cancertomte utan smink. Det allra allra sista konstaterande är att jag definitivt måste sova nu!
Puss och godnatt ♥

Till Min Älskade Syster

2011-01-08 / 13:42:38 / skrivet av: Lisa Blomgren
Jag hittade ett kort på ett brev Mimmi skrev till mig när vi var små. Haha, det är så gulligt så jag dör. Mimmi, även om jag var hemsk emot dig när vi var små och slog dig ( FÖRLÅT!) så älskar jag dig. Och även om jag inte alltid är världens trevligaste så älskar jag dig. Du och jag. Älskar när att vi alltid har något att prata om, även om vi hörs varenda dag. Tack för att du finns, min finaste tvillingsyster.  Det är en gåva att ha dig:)


Syrran Lisa *haha*



Vin och Tapas

2011-01-07 / 23:58:24 / skrivet av: Lisa Blomgren

Plusgrader ute, baby. Har haft en jättemysig kväll med Mia, Anna, Carin och tre "nya" tjejer Erika, Malin och Alexandra. Gick till en liten men ytterst bra och mysig restaurang som hette Vin och Tapas eller om det var tvärtom? Pratade en massa, drack lite vin och skrattade. Men huvudsaken med allt var väl att det var Mia som skulle ha det trevligt, så det hoppas jag att hon hade:) Dock tyvärr inga bilder. Kameran var inget någon hade tagit med sig, tyvärr. :(

Tack för att Du är Du, Miababy <3


Gick sedan hem själv genom stan, jättelångsamt. Det var så himla skönt att bara gå och glo och tänka lite, se lite fulla människor, gatubelysningen och julbelysningen och dessutom plusgrader-vilken stämning.

...

2011-01-07 / 20:00:00 / skrivet av: Lisa Blomgren

 

Rampapapaaamrampapapaamrapapapam

2011-01-07 / 17:28:12 / skrivet av: Lisa Blomgren


Chao alla bellas. Nu sticker jag till Göteborg ♥

Whooop-whoop!

2011-01-07 / 14:11:05 / skrivet av: Lisa Blomgren


Fredag:
Efter en ganska betydelselös vecka  ( Eller var den verkligen det?:) ) blir det äntligen lite mys med härliga tjejer. Ikväll ska vi fira Mia i Göteborg på en tapasbar och dricka lite vin. Ska bli så himla roligt. Känner dock endast Mia, Carin och Anna som ska dit, men det ska bli roligt att träffa nytt folk och jag hoppas att kvällen blir lika rolig som jag känner på mig.
Snart kommer Johanna och hälsar på en liten stund <3
Anna, Carin, Jag, Mia, Elle och så Mimmi ♥




Lördag:

På lördag kväll jobbar jag kväll. Blir ju då antagligen ingen fst eller så, även om Amoun frågade om jag vill följa med på någon afganfest i Göteborg.  På dagen hoppas jag knuna åka en sväng till skövde och träffa mina änglar, Johanna och Lana. Senast jag träffade Lana var i September (?!) Det är övergalet.


Ms Tequila och min Dirty Jo.



Söndag:
Låter jag var helt oplanerad. Jag gillar att ibland inte planera saker, även om det inte händer alltför ofta.

 

Nu ska vi bara hålla tummarna för en toppenhelg och massor med pirr i magen inför skolstarten på måndag.

Loadz of luv//

Lisa

Lucky Is My First Name

2011-01-07 / 12:32:14 / skrivet av: Lisa Blomgren


Vet ni att jag glider, people? Verkligen. Hur kommer det sig att jag alltid har sådan jävla tur, trots att jag fuckar upp gång på gång. Alla problem jag haft, har kommit tillbaka fast omvänt. Tack för mina andra chanser- jag tar dom jag lovar!

GimmeGimmeGimme!

2011-01-06 / 14:00:00 / skrivet av: Lisa Blomgren
Jag kan spendera timmar på att sitta och sukta åt H&Ms nya kollektion. Äntligen har min vackra kornblåa färg, som jag älskar kommit på flera olika plagg. Kommer defintivt inte vara sen att beställa, när min ekonomi är mera ordnad.  Här har jag satt ihop en hel del plagg som jag är överkär i.

Give Me Some Sugar, I Am Your Neighbour

2011-01-06 / 11:43:58 / skrivet av: Lisa Blomgren

Snälla Gud, ge mig lite sommar. Gärna nu tack! Är inte bakis idag, för var inte på hotellet igår. Hann dock träffa JellyBean en stund ändå. Förstår ni hur längesedan det var vi bara satt och pratade och skrattade? Jag hade saknat henne alldeles för länge. ♥

 

Idag ska jag jobba kväll, dock endast till halv nio. Innan det ska jag laga lite mat, plugga lite och sådär. Kanske baka en sockerkaksbotten till vårat kalas den 6/2. Eller är det alldeles för tidigt? Ibland när jag blir sådär uppspelt över någonting så går jag in för det 100 procent, men hinner alltid tröttna tills själva grejen är, fattar ni?
Jaja, får väl se vad dagen har att erbjuda.
Boosboos på er!

Places I Wanna Go

2011-01-05 / 12:17:00 / skrivet av: Lisa Blomgren

Resor jag vill/kommer att göra i framtiden. Och som jag vill göra just nu är:

1. Paris
Just för bohemkänslans skull. Har man inte hittat frihetskänslan, tror jag att Frankrike skulle kunna vara stället att hitta den på. Känslan av lite Molin Rouge samt all denna franska. Vackert.



2. Tokyo

Tror att känslan av att gå runt på tokyos gator kommer att vara surrealistisk. Alldeles för höga hus. Alldeles för mycket människor på alldeles för liten yta . Alldeles för små människor. Antagligen ingen frihetskänsla, men tror att känslan av att vara så anonym skulle vara fab.



3. Los Angeles
För att allt är mycket större, mycket mer och mycket värre där. Kan tänka mig att det skulle kunna bli riktigt galet, med rätt sällskap. Dessutom undrar jag hur det känns att gå runt i Lala-Land på riktigt. Som ni förstår har mycket med känslor att göra i mitt liv. Se saker, i all ära. Men att uppleva och att känna är viktigare.




Som bubblare, får Barcelona komma.
Vad hindrar mig? Jag kommer absolut att läsa spanska där inom en relativt snar framtid. Inom ett år i allafall?

09.45

2011-01-05 / 09:55:12 / skrivet av: Lisa Blomgren

Endorfiner som sprudlar. Bästa känslan. ( Näst efter den högsta siffran man kan få på en tärning ) Nyss hemkommen efter ett underbart träningspass. Körde lite Indoor Walking, har aldrig gjort det förut men det var roligt och ett bra alternativ till spinning. Kommer definitivt att bli fler sådana pass, om jaglyckas boka, för dom är fan alltid fulla. Skönt var det att vakna tidigt, även om jag inte direkt är känd för att älska att gå upp tidigt. Schemat för idag är fullspäckat. Theese are my plans:

 

♥ Träffa Linda
♥ Träffa Sanna och Mimmi
♥ Plugga lite religion
♥ Jelena och jag drar till hotellet. ( 18+?!, men det blir loadz of fun)


Au Natural. Finns inget vackrare.


Det kommer säkert fler uppdateringar, tyvärr kommer ni inte kunna njuta av roliga festbilder eftersom min kamera är inne på lagning. Saknar den:/

Önskelista på H&M

2011-01-04 / 15:19:29 / skrivet av: Lisa Blomgren

Är det bara jag som har missat att man kan skicka runt önskelistor ifrån Hm.com? Haha, vilken genial idé, liksom. Nu kommer alla jag känner bli bombade med önskelistor just ifrån HM. Haha.
Skickade just en till min lilla mamma, eftersom att min födelsedag snart närmar sig. Skulle såklart inte skrivit "något annat vill jag fan inte ha", om det inte hade varit för att mamma sa, när hon öppnade en julklapp ifrån Mikael och fick syn på en klockradio att: " Den här vill jag fan inte ha!" Hahaha.

Sweet HoneyPie And a Cup of Tea

2011-01-04 / 11:42:32 / skrivet av: Lisa Blomgren
God morgon alla mina små bin. Har ni sovit gott? I have. Vaknade som vanligt fem minuter innan klockan skulle ringa och var otroligt nog pigg. Har inte sovit så bra på flera veckor. Det spritter i kroppen på mig- jag måste träna! Dessvärre tror jag inte att jag tänker göra det idag, men i morgon blir det minsann träning. Idag ska jag bara gå och sola, lite senare. Ikväll blir det jobb och det tycker jag ska bli väldigt skönt, faktiskt. God inkomst=gott humör och så mer pengar till fest på det. Haha 2011 blir festens år tror jag. Nice!  

Fiesta con Mia!

2011-01-03 / 20:01:43 / skrivet av: Lisa Blomgren

Nu är festen laddad. Med cider och nötter. Haha! Nejdå, men kvällen blir lugn och kommer att spenderas med Mia. Vi ska se Inception och Lika Barn Leka Bäst. Somnade ju när jag skulle titta på Inception förra gången så vi hyrde den igen. Får väl se hur länge vi orkar.

Annars har min lovely lilla Jo varit här och jag har lagat mat, som vi alla njutit av. Haha! Nu tvingar Mia mig att titta på filmen noga och koncentrera mig, genom att peta på mina non-real tuttar. Hahaha.

Women Are Queens. Men Are Slaves.

2011-01-03 / 14:47:43 / skrivet av: Lisa Blomgren

Mina favoritbloggar just nu

2011-01-02 / 15:00:00 / skrivet av: Lisa Blomgren

 

1. Natacha Peyre

Inte för att hon lyckats omvända hennes pinupp-stämpel till en helt "normal" tjej, utan för hennes bekymmersfria liv i Lala-Land. En rejäl verklighetsflykt. Mycket glamour, mycket sol och mycket shopping. Vilken tjej gillar inte det liksom?



2. Brownsugar
Fin blogg, med massor av sminktips. Tyvärr dock inte så personlig och heller inte så mycket uppdateringar. Men jag gillar den.




3. Carolina Gynning

Följde hennes blogg slaviskt förut. Nu har det däremot inte blivit på ett antal månader, men fann den igen förra veckan och nu kan jag inte sluta läsa. Ingen direkt anledning, annat än att det är just vackra fröken Gynning. Hon är fascinerande. Speciellt om man har läst hennes böcker. Nu när jag är inne på Bingor Rimérs bok, får man ännu mer fakta om henne. ( Ja, jag insåg precis hur besatt jag lät där haha.)

 

 

Walking In A WinterWonderLand

2011-01-02 / 13:14:30 / skrivet av: Lisa Blomgren

Visst är det härligt de dagarna man vaknar och bara är så där jätteglad, utan att veta riktigt varför. Kanske var det för att, när man tänker bort snön, skulle man kunna tro i yrvaket tillstånd att det faktiskt var, om inte sommar, så iallafall vår.

Hela natten har jag drömt helt sjuka drömmar om idol-vinnaren Jay. Jag har inte  ens följt idol så vet inte varför. Men han har varit fastbunden med kedjor under en brygga hela jävla natten. Dessutom hade han, lurigt nog lyckats gnaga sig bort ifrån kedjorna med sina egna tänder. En väldigt vidrig syn. Vad fan är det för fel på min hjärna? Om man ska tro på att alla drömmar betyder något, undrar jag vad detta betyder?


Iallafall, har hunnit vara ute på en liten, men härlig vinterpromenad med Amoun. Efter det åt vi frukost och nu dricker jag lite té. Ikväll blir det jobb.



HAHA. Såg inte det förrän nu, men mina näsborrar är värre än en tjej som vi sjön i kör med när vi var små, vars näsborrar blev två gånger så stort som hela huvudet typ, när hon sjöng.

Pressure Makes Diamonds

2011-01-01 / 14:07:31 / skrivet av: Lisa Blomgren



Första orden på 2011, håller just nu på att skrivas. Haha, lovely innit? Jag antar att de flesta är bakis, precis som det ska vara. Dock så jobbade jag igår och drack inte en droppe. Konstig känsla att fira det nya året helt nykter. Det har inte hänt på flera år. Nästa år ska jag dock ta igen det, tänkte jag. Har ni några nyårslöften än?


Eftersom jag aldrig håller några nyårslöften, kom jag på den smarta idén att ha nyårsöften varje vecka. På så vis kommer jag att växa som människa, för det gör man när man har mål som man sedan klarar. Haha, det blir ju dock en hel massa massa massa mer nyårslöften för mig iår.

Nästa veckas mål är:

♥ Skriva om religionen
♥ Träna 3 gånger
♥ Sola 2 gånger

 

Simpla, jag vet. Men med veckorna framöver blir de mer "vågade" hahaha.

Hoppas ni alla haft ett gott nytt år och att det nya året blir perfekt!