ByeBye Blogg.se

2011-03-04 / 09:41:42 / skrivet av: Lisa Blomgren
Hejdå fina blogg! Kanske beslutar jag mig för att Nattstad.se är skit, kanske stannar jag. Väljer att ha kvar denna underbaring dock, eftersom att jag faktiskt har hela mitt liv här.

Ny blir det nystart på www.nattstad.se/elbee

Sanctum

2011-03-03 / 09:01:24 / skrivet av: Lisa Blomgren
Var ju på 3D- Sanctum igår med Mia. Herregud, vad verkligt det blir i 3D, jag levde mig verkligen in mer än vanligt. Eller det var det kanske inte, för kan ju till och med leva mig in i Jerry Springer! Hursomhelst så var det en grym film som verkligen rekomenderas! Tack Mia för en mysig kväll med frosseri av nötter och talking-too-loud-@-the-cinema! haha!

En annan sak jag kom på var att en av huvudrollerna (the daddy) var otroligt lik Atlas. Ni vet han jättemannen ifrån Gladiatorerna. Är de samma person?!


Ärligt talat? Liksom Atlas gone to America?


Nu ska jag äta frukost för att sedan skynda ner till skolan(den ligger typ fem minuter ifrån där jag bor, lyxigt va?) och träffa Patricia för lite plugg och sedan två lektioner på det. SKolan slutar 16.30 idag. Blir att knarka lite alvedon eftersom jag fortfarande har jukt ont i halsen. Måste ta det lite lugnt, så skippar faktiskt Zumban i dag med... Får bli en långpromenad i stället:)


Solsken!

2011-03-02 / 16:27:22 / skrivet av: Lisa Blomgren


Solsken och bortsett från att jag inte är helt bra, fick jag även hem ett hm-paket innehållande den här underbara toppen. Leopard+Lisa= Sant.

Nu: Wife Swap. Haha det har faktiskt blivit galnare än Jerry Springer (nästan). Har ni tittat på det någon gång? Om inte, byt till tv4+. Är det på riktigt? Haha!

Efter det ska jag plugga, äta lax+sallad+fetaost och i kväll blir det bio med Mia. Herregud, jag har inte tid att vara sjuk! ;)

Pusspuss mina underbaringar

Chipmunk ft. Chris Brown- Champion

2011-03-01 / 21:33:00 / skrivet av: Lisa Blomgren

Husmorstips mot huvudvärk

2011-03-01 / 15:26:00 / skrivet av: Lisa Blomgren
Har en fruktansvärd huvudvärk och lite halsont på det-härligt! Letade snabbt upp lite husmorstips på detta fenomen. Kanske är  det lättare med en alvedon eller två?

  • Ta en lime, dela den i två delar och massera din panna med dem. Dunkandet försvinner.
  • Massera huvudet samt område till nacke och hals
  • Har man spänningshuvudvärk, kan man lägga sig på golvet och spänna hela kroppen jättemycket och sedan slappna av, riktigt ordentligt. Upprepa detta och så är spänningen borta
  • Dricka starkt kaffe. Ska tydligen vara bra att göra när man märker att migränen håller på att komma
  • Skvätta vatten i ansiktet och på örnonen (?)

Antar att det bara är att prova sig fram som gäller. Spänningshuvudvärk kan man ju lindra men är det däremot något virus är det inte det lättaste.

Det är jobbigt att ha ont i huvudet för man orkar inte göra någonting. När jag var i yngre tonåren så hade jag ofta migrän, men det gick över och nu har jag som tur är inte haft det på jättelänge.

I Went Too Far?

2011-03-01 / 11:01:27 / skrivet av: Lisa Blomgren



Haha! Hittade de här korten på min lilla dator. Verkar som att jag snarare än älska juggar, börjar bli besatt av dem?

I took it too far! Hahaha