Vi-har-åkt-vilse-med-buss-dagen

2012-02-29 / 15:10:46 / skrivet av: Lisa Blomgren
En lång dag idag. Jag och Mimmi har legat och solat lite på förmiddagen och försökt jobba på våran bränna och sedan skulle vi ju som sagt möta upp Mia och Anna för lite sushi. Well, that didn't happen. Jag och Mimmi kom efter en halvtimme på att turen som tjejerna sagt tagit typ 5-10 minuter inte alls gjorde det. Vi förstod att något var fel så efter 35 minuter hoppade vi av bussen, textade Mia och undrade vart fan vi var. I en annan stad! HAHA! Det var bara att vända och åka tillbaka, då en och en halv timme för sent. Hur typiskt? Dessutom var jag riktigt vidrig eftersom jag inte fått mat. Nej, usch. Som tur var var det gratis åk-dag idag på bussarna så det gjorde ju inte så mycket på så vis. Sedan har vi typ bara spelat spel och tittat på the Muppets med Anna, Mia, Nick och Brian. 
Världens finaste lilla familj, är så glad att vi får vara här. ♥ O JUSTE! Vi har sett ÖDLOR! 

Nu är det läggdags och på Tisdag nästa vecka drar vi iväg till Sydney. Antagligen med tåg för att se så mycket som möjligt, kommer bli grymt! 




Sushi

2012-02-29 / 04:44:39 / skrivet av: Lisa Blomgren
Nu ska jag och Mimmi snart iväg till Moloolaba och träffa Anna och Mia, som har varit i skolan. Det blir till att strosa runt lite på stan och sedan ska vi äta sushi. ♥ Australien är ett jäkla bra ställe, ser fram emot Sydney som vi drar till antagligen nästa vecka, ska prata med han vi ska bo hos idag.
I Lördags var det inflyttningsfest här hos Brian, Nick, Anna och Mia. Världens mysigaste fest som såklart gjorde att vi blev tvärfulla men hade galet roligt hela tiden. Synd att jag ska bli så jävla  jobbig på fyllan bara. Haha! 


Jag och Mia







Tillbaka?

2012-02-29 / 01:53:56 / skrivet av: Lisa Blomgren
Devote fungerar inte här på the Pink Penthouse-internetet:/. Det är en forbidden sida, tydligen. Så jävla dumt så tills vidare får jag helt enkelt använda mig av den hära gamla bloggen.  Har det underbart i Australien, nästan så jag planerar att börja plugga här eller något sådant, men är fortfarande lite förvirrad med vad jag ska göra i livet egentligen. 

Så här kommer en liten berättelse, till att börja med så s ka jag uppdatera oftare from now on:)

27.02.12

Idag var första dagen på stranden eftersom det har regnat sedan vi kom, i stort sett. Inte hela tiden, men har definitivt inte varit något strandväder. Jag och Mimmi tyckte  verkligen att det var underbart att komma till en jättefin strand och hittade en ganska "ödslig" strand som vi la oss på. Sedan kom en man i stringkallingar och lade sig en bit bort och vi fick tyvärr en ganska bra  "insyn". För det första såg man hela röven och för det andra så när han då vände om och låg på rygg föll en av kulorna ut.  Man kan ju dö för mindre.

 

detta är dock långtifrån slutet på denna historia. Mannen tar sina saker och går för att lägga sig typ 10 cm ifrån oss istället. När han frågade om han fick ligga där sa vi ja av ren artighet och dessutom förstod jag tille n början inte ens att det var "stringmannen". När jag upptäckte det börjar jag skratta ihjäl mig med han bredvid och Mimmi som försökte kväva allt skratt på andra sidan.  Sedan frågar han om någon av oss kan smörja in hans rygg och jag vägrade så Mimmi gör det. (!???!!!) HAHA! Då börjar han smörja in sin egen röv samtidigt som hon står där med avsky i blick och smörjer in resten av ryggen. Då brast det och vi kunde itne sluta skratta. Han blev inte avskräckt för det utan när vi säger att vi ska gå  händer två saker:
1. Han blottar sig! Ja, inte mycket att skryta sig men han gjorde det fortfarande, liksom drog undan de redan små string kallingarna.

2. Han bjuder efter detta in sig själv på kaffe hos OSS kl. 2. Svaret? I don't think so.

Haha, yes! Första dagen på stranden i Australien och detta händer. Jag och Mimmi har gått och skrattat åt det hela dagen och vill aldrig mer gå till den stranden. Han hann säga att han går dit varannan dag så vi får väl hoppas att det stämmer och gå dit de dagarna han inte är där.