Grattis, älskling!

2012-05-16 / 07:28:00 / skrivet av: Lisa Blomgren
Idag är det bara din dag, min fina vän. Är ledsen att jag inte kan vara hemma och fira dig för vi skulle ha så roligt men när jag kommer hem firar vi allas  födelsedagar än en gång.
Är så glad att jag har dig som min vän och inte ens 1549 km kan stoppa oss. Jag älskar dig! 
All lycka, snuffan och snart ses vi igen! 
Grattis!

The damage is done so I guess I'll be leaving

2012-05-15 / 04:33:53 / skrivet av: Lisa Blomgren
Jag är ung och fri och allt det där. Känns jättebra eftersom frihet alltid har varit viktigt för mig, men faktum är att någonting alltid känns som att det saknas, inte så att jag är ledsen över att jag åkte till Australien eller beslutade mig för att stanna, men när saker inte har fått ett riktigt avslut är det väldigt svårt att inte tänka på hur det kunde ha varit och så lätt glömmer man alla problem som varit och minns tillbaka på allt det som var underbart och lyckligt.
Det är kanske människans sätt att handskas med det.
Jag vet vad ni tänker nu. " Hon borde vara lycklig i Australien och leva sitt liv." Tro mig, det gör jag. Det är bara det att det känns som att vissa sår aldrig läker och även om jag skulle träffa någon annan jämför jag. Han är okej, men han är inte Du.
Får väl hoppas att jag kan gå vidare snart när jag fan inte får tag på dig.

Inget blir bättre av ett brustet hjärta

2012-05-15 / 04:24:15 / skrivet av: Lisa Blomgren
Jag saknar dig.

150512

2012-05-15 / 04:14:40 / skrivet av: Lisa Blomgren
Testar peruker på röda korset. Varför? Usch, lite vidrigt närman tänker på det, gud vet vem som haft på sig dem innan, men kul hade vi.
Mimmi, Jag och Julia.

Teresa bjöd hem en kille och fin en tårta på köpet. Nu pratar vi ingen liten tårta, utan en maffig jävla chokladkaka. En sann love-cake.
På mitt och Lisas nya hängställe. Där möter man allt från för fulla peruaner till att gå på toa och finna en galen busschaffuör därinne som sitter och skiter och glömt låsa dörren och dessutom röker mitt upp i allt.
Så dagarna går fort som fan här i Melbourne. Jobb 4-5 dagar i veckan så är nöjd och sedan hinner vi allt med en del annat också. Söndag och Måndag har jag alltid ledigt och det är skönt med två dagar ledigt, då hinner vi gå till tvättomaten och så hinner man framförallt vila sig lite, för ofta är man lite bakfull någon utav dagarna.

I söndags var Julia här frånd et att jag vaknade, vi åt världens mysigaste frukost ihop och sedan tog vi det lugnt och kollade film hela dagen efter det kom en annan kompis över och vi såg ytterligare en film. 
Idag blir det jobb men i morgon är jag ledig. Vet ännu inte vad som händer men får väl utforska något antar jag. Vill väldigt gärna se the Dictator och den har premiär i morgon.

You're So Fucking Special

2012-05-12 / 04:35:03 / skrivet av: Lisa Blomgren
Hur vet man då när ens hjärta inte ens är i samma land?

Saknar er därhemma!

2012-05-12 / 04:27:09 / skrivet av: Lisa Blomgren
Har haft hemlängtan de senaste dagarna, men antar att det inte är någon bra idé att sticka hem så fort man får hemlängtan. Vet inte egentligen vad det är jag saknar mest. Dig, antar jag.
Det är så svårt att veta om man har gjort val eller inte och vissa dagar känns det som att jag har gjort det och andra inte. Saknar ihjäl mig efter dig, A. Men Hade jag varit kvar i Sverige hade jag varit olycklig över det. Jag vet heller inte vad som är det bästa här i livet och vad man egentligen ska sträva efter. Jobb, karriär familj kanske. Eller så är det friheten som är det viktigaste. Resandet, rastlösheten och glädjen och att se nya saker.
Antar att bara framtiden kan visa vad som händer och sker. Älskar Melbourne och är glad att jag får vara här, trivs på jobbet och träffar massa nytt folk, men något eller någon fattas mig.

Avundsjuka gör ingen vackrare.

2012-05-02 / 10:03:00 / skrivet av: Lisa Blomgren
I Melbourne stannar tiden. Allt där hemma finns liksom inte och tiden går så fort här borta. Älskar det, men önskar att man inte åldrades heller.
Där hemma finns väl inte mycket att hämta och har inte speciellt mycket hemlängtan heller, men det är klart man saknar vänner och käraste där hemma.

Uppdatering- Melbourne

2012-05-02 / 05:03:40 / skrivet av: Lisa Blomgren
Så har varit lite dåligt med uppdateringen det sista, tycker jag. Och säkert ni också. 
Så vi har flyttat in med damerna från Tyskland, jag jobbar typ fyra dagar i veckan och Mimmi typ fem, resten av dagarna tränar jag på att bli fit. 
Ska bli fit tills vi åker till Byron Bay om några månader. 
Vintern börjar komma till Melbourne vilket innebär kyla, inte alls något Australienväder, mer oj-är-jag-i-London-väder. Men det gör inte mig någonting, så länge man har paraply och i morgon blir det lite shopping då jag måste hitta en kappa eller annat ytterplagg för att hålla mig varm.
Melbourne är verkligen en underbar stad. Det är en frihet att bo i en storstad och kunna, om man vill, gå på café eller dricka öl dygnet runt.
Jag och Lisa utanför Melbournes bibbla.
Mimmi och vår underbara Julia
Mimmi, jag och Lisa på Glenferrie Festival förra söndagen.
Då var vi på festivalen på dagen och sedan åkte vi till St.Kilda för lite Sunday Session. Träffade en dvärgisk Hugh Hefner, en gay-cowboy och allt var bara surrealistiskt. Vet inte om det berodde på att vi drack sjukt mycket eller bara helt enkelt för att det var i St.Kilda.
Hursomhelst, så var det en grym kväll och dag!