Den sista lördagen i Augusti!

2009-08-29 / 10:35:06 / skrivet av: Lisa Blomgren

Idag vaknade jag när Amon gick upp, vid 9-tiden. Låg och läste en jävla bra bok, som heter "Bakom stängda galler", av Hameeda Lakho. Den är självbiografisk och handlar då om Hameedas ofattbart plågsamma liv.  Som hon ändå lyckas göra något bra utav. Sådana starka människor är verkligen något jag beundrar.

Så måste jag verkligen berätta om en av mina konstigaste möten, jag någonsin varit med om i mina 19 fyllda (snart 20åriga) liv. Det kom nämligen hit två utav Mikaels gamla arbetskamrater hit igår och åt paj.( En bonde i 20årsåldern och en man) Anledningen att vi verkligen ville träffa dom, var väl att en utav dom hade varit i USA och filmat sig själv, då han under 3 veckor åkte runt i hela USA-ensam. Mötet blev minst sagt annorlunda.
Jag och Mimmi kom ner för trappan och möttes av en lång, smal kille med lite töntigt utseende, som höll två rosor i handen. Det var till oss då. Vi hälsade i hand. Sedan fick vi syn på USa-mannen, som vi kan kalla honom. Sträckte fram handen för att hälsa, men han skrattar och säger högljutt: " - Nee! Jag vill kramas" Så det gjorde vi. Vi satte oss allihopa i köket. Alltså jag, Mamma, Mikael, Mimmi, USA-mannen och bonden för att äta paj. Hela mötet kändes lite absurt och konstigt, men det blev inte bättre intryck av den där bonden, när han börjar tjata om att hästtjejer inte är något att ha, för de bara vill lägga alla sina pengar på hästar, men fördelen var då med dom att de hade valkar i händerna (?!)

Iallafall. Så skulle vi kolla på Usa-filmerna som mannen tagit med sig. Det var nog fanimej de bästa "dokumentär-amatör-filmerna" jag någonsin sett! Han åkte runt och gjorde helt sjuka saker! Haha, han levde verkligen efter mottot " man får sig inte roligare än man gör sig". Och det gillade jag faktiskt med honom, för kul verkade han iallafall ha jämt! Så iallafall, bland annat köpte han en present till sig själv, som han också gav sig själv i filmen och låtsades bli förvånad. Han var naken i öknen, med en konstig leksaksmask mellan benen, han gick på casino, han dansade till " Turn around", samt mimade med en tjej som jobbade på hotellet. Han sov i tält där det fanns björnar precis utanför, osv osv. Haha, Mimmi skriv gärna om han gjorde något mer som jag glömt.

Hursomhelst, var det verkligen ett intressant och roligt möte! Jag skrattade nästan hela tiden hahaha. Vad kul det är med sådana färg-klicks-människor!!!

 

 

Kommentarer
Postat av: Mimmi

Haha han åkte även typ 5 varv runt fort nox eller va de heter för att kunna filma, och varje gång skrek han: HÄFTIGT!

2009-08-29 @ 13:30:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: