Oktober

2010-09-30 / 21:21:41 / skrivet av: Lisa Blomgren

Fattar inte att det redan är Oktober. Men kalla, mysiga, höstiga Oktober. Välkommen du också. Och ja, jag insåg just att jag lät som en riktig sån där natur/biblotikarie-tant. Haha. Har ju faktiskt en del planer inför Oktober. Ska till London och Varberg, eventuellt Stockholm och även till Falkenberg och hälsa på Maddeluttan:)

Har Ni några planer inför Oktober?

Ljus i Alingsås med syster

2010-09-30 / 21:11:12 / skrivet av: Lisa Blomgren

Ljus i Alingsås håller typ på i en månad och det är olika ljusdesigner som designar olika delar av stan. Sjukt snyggt vissa grejer är. Så jag och min lilla syster har gått runt och myst sedan klockan fem. Vi gick och fikade också, kaféerna har långöppet. Dock hände det en sjukt pinsam sak inne på cafét. En som jobbade där sa en jävligt rolig sak och jag fick ett hysteriskt skrattanfall. Nu snackar vi hysteriskt. Ni som känner mig vet hur jag brukar skratta. Mimmi var tvungen att gå på toa när jag väl hade sansat mig. Men! (Nu kommer vi till det pinsamma) När jag tittade på tanten som jobbar där, kändae jag bara att allt bubblade upp i mig igen och så började jag skratta när jag satt där helt själv. Gapskratta till och med och när jag försökte hålla in blev det grisliknande ljud. Kan inte fatta att jag blivit det där psykfallet som man typ tittar snett på och undrar vad det är för fel. HAHA! Herremingud. Inga magmuskler behövs tränas iallafall.


Vi tog äkta turistkort på alla ljus som fanns typ. Haha.

I'm Pretty Fly, For a White Guy!

2010-09-29 / 19:29:54 / skrivet av: Lisa Blomgren


Jag i min underbara döskallesjal ifrån Gina Tricot, 149:- Mami tyckte den var hemsk, men jag älskar den!



Hej på Er! Har Ni haft en bra dag? Känns verkligen som att jag har gjort allt och ingenting idag. Efter jobbet vart jag och klippte mig hos Pelle ( Salong Zorba). Han hade skönaste intrigen med en sjuk parkeringsvakt här i stan. Haha. Hursomhelst så gick jag, som vanligt, ifrån Pelle nöjd. Håret blev aningen ljusare och så klippte jag håret som om jag har haft lugg som växt ut. Fancy? It is!
Efter frisörbesöktet åkte jag till ÖoB, där min pojkvän jobbar och hämtade bilen, sedan åkte jag och handlade till mig och min syster och hennes pojkvän, eftersom han har opererat knät och i stort sett inte kommer ut ur lägenheten. Stackars! Nu ska jag överraska min egen käresta med lite tacos och onsdagsmys ♥

Shup!

2010-09-27 / 21:23:36 / skrivet av: Lisa Blomgren

Men de svenska USA-brudarna skämmer ju ut Sverige. Finns det någon vettig svensk fucking hemma-fru? Nej! Inte ens i New York. Måste man bli dum i huvudet bara för att man gifter sig rikt? Wtf? Pratar såklart om Svenska New York-fruar. Har ni sett det?

Har iallafall haft en jättemysig dag med lilla Linda. Vi fikade på Espresso House, fick lite cravings för deras Chai Latte och sedan provade Linda linser. Hon provade faktiskt linser i typ fyrtio minuter, varav trettio gick åt till att lära sig sätta i dom. Haha. Men hon gick hem med ett par bruna och ett par blåa iallafall. Gjorde mig så himla sugen på att köpa ett par nya bruna till mig själv också. Så jävla orättvist att jag inte är född med bruna ögon. Oh well, blandfärg är väl också helt okey.


Sweet! Passade otroligt bra i bruna linser, don't you think? 

Angel

2010-09-26 / 17:40:23 / skrivet av: Lisa Blomgren




Akon-Angel

Rebecca Simonsson

2010-09-26 / 13:31:23 / skrivet av: Lisa Blomgren

Hur grymmast är inte Rebecca Simonsson? Sverige behöver fler personer som hon. Färgstarka som kör sitt eget race! Hennes kläder, hennes blekta ögonbryn, hennes hårsvall och sist men inte minst riktigt grymma låt!
Gick in på hennes blogg och såg att hon bytt hårfärg- röd/oranget! Så jävla snyggt. Tänkte faktiskt själv på det häromveckan. Jag vet inte, varför inte liksom? Ska prata ihop mig med min frisör och se om jag eventuellt också ska bli rödluvan snart. Inte nästa vecka, men snart iallafall. Blev otroligt inspirerad.

I Feel Like a Zombie, Gone Back to Life

2010-09-26 / 11:27:22 / skrivet av: Lisa Blomgren

Vakna. Träna. Äta. Jobba. Vakna. Träna Plugga. Äta. Jobba. Rutiner, rutiner, rutiner. Ibland undrar jag verkligen när mitt liv ska ta fart. Antagligen när jag väljer och kör hårt på att det ska göra det. Sedan 2008 tycker jag verkligen att det har vänt till det bättre, men det fattas fortfarande någonting. Från 2008 har jag skaffat körkort, gjort något åt att jag aldrig gick ut gymnasiet ( pluggade till undersköterska), flyttat hemifrån, fått fast jobb. Ja, jag har blivit mognare helt enkelt.
En typisk vattuman trivs dock inte i rutiner och vill alltid ha en känsla av frihet. Detta märker jag av jävligt starkt. Dock vet jag inte än vad som kommer få mig att känna den där frihetskänslan, men jag tror jag kommer på det snart. Ni kommer att få se, alla ni som tror att jag aldrig kommer ta tag i detta, så vet jag själv om att jag kommer det. För en vattuman som inte är fri leder till misery.

 


Btw, behöver jag tips om någon som gör bra bloggdesigner till ett billigt pris. Någon som vet?

1årskalas, regn och mys

2010-09-25 / 18:58:39 / skrivet av: Lisa Blomgren


Har firat Leos ettårsdag idag hemma hos Sanna och Patrik ute på landet. Gôrmysigt var det! Kan verkligen inte förstå att Sanna och Patrik har en son på ett år. Ursäkta mig för att jag låter jävligt gammal, men vart fan tog tiden vägen?!
Har återfått mig själv igen, efter torsdagens inlägg och känner mig mycket bättre nu. Tror lite lugn och ro var allt jag behövde. Förlåt alla er som jag inte svarat när ni ringt eller inte ringt själv. Nu är jag tillbaka-tror jag.

Ikväll hade jag tänkte att gå och dricka lite vin med Mimmi men istället åkte jag till affären och köpte mig två filmer, som jag tänkte att vi skulle titta på. Självklart får det bli lite chips och choklad till.
Vad ska ni göra en lördag som denna?

Guess so?

2010-09-23 / 17:50:39 / skrivet av: Lisa Blomgren
Är så jävla besviken på mig själv. Att jag alltid hoppas och ber men att jag fortfarande fuckar upp. Kan inget annat säga än att jag hatar sättet jag är på ibland. Känner mig som om världen är en topp och jag står på den. Dessutom hatar jag att jag är så känslig över en del saker. Något som inte ens borde göra mig ledsen känns som om jag bara vill hoppa ner. Fanfanfan.

Kommer varken hinna eller orka blogga idag. Helst inte prata i telefon heller. Låt mig vara, typ. Har ändå fullt upp, för ska hämta Jeanette i Strömstad.

Mjau!

2010-09-22 / 22:31:09 / skrivet av: Lisa Blomgren


Förlåt mig kära ni, för tråkig blogg noll bilder och sådär. Antar att det är mitt liv just nu. Har i allafall hunnit gå och träna och sola nu. LOVE it! Finns ingen skönare känsla än när man verkligen kommer igång och känner att man orkar allt! Hoppas att det ska löna sig med hård träning också. Har även bakat en äpplekaka som smakar precis som farmors. Inte helt fel. Kan säga att när man känner lukten av den där kakan så vill jag liksom bara krama om min lillla farmor. Saknar henne otroligt mycket. Känns så hemskt att när en människa dör får man aldrig mer se personen igen, eller åtminstone dröjer det 90 år om man nu ses efter döden. Vad tror ni?

Finns det liv efter döden?


Nu måste jag gå och lägga mig, ska ju upp redan klockan halv sex i morgon. Goosh vad jag hatar tidiga morgnar! Sov sött, mina änglar!

Knäppaste restaurangerna!

2010-09-22 / 17:39:54 / skrivet av: Lisa Blomgren
Här är nog de top 5, konstigaste restaurangerna i världen. Det är ju helt sjukt vilka affärsidéer en del har!

Guolizhuang Restaurant, betyder penisrestaurangen och är en restaurang som endast serverar snoppar. Välj själv mellan hund, tjur, oxpenis. Du är vad du äter? Haha! 




Marton Theme Restaurant. Ordet toalett och restaurang har gått ihop. Man sitter alltså och äter chokladmousse upplagt som bajs ur skålar som ser ut som bidéer. Sjukt!




Dinner in the sky, här äter du middag på nästan 50 meters höjd. Restaurangen är från början gjord i Bryssel, men finns nu på lite olika ställen i världen. Här gäller det att inte vara höjdrädd.




Ithaa, ligger i Maldiverna och här äter du under vatten! Riktigt häftig restaurang. Man sitter alltså där och kan titta ut på hajar och andra små fiskar, medan man äter.


 

Hobbit House, som ligger på Manila är en restaurang där  både personalen och de som arbetar på restaurangen är dvärgar.  Också lite freakshow-varning, men tydligen ska de vara väldigt trevliga.

Träffade Terry Evans idag!

2010-09-21 / 19:44:22 / skrivet av: Lisa Blomgren
Alltså vilken knas dag. Kände i morse att jag aldrig borde gått ur sängen, känslan borde jag lyssnat på fast i och för sig ledde dagen till något bra- jag fick träffa Terry Evans. Ni vet han ifrån det okända på TV4+. Är väldigt intresserad av medium och det andliga och ser verkligen upp till Terry Evans. Kom verkligen som en chock för mig när jag idag skulle ta emot hotellgäster och Terry kliver in genom dörren. Kände direkt att det var han, för vilken energi mannen har! Hursomhelst så pratade vi endast lite om England, då han sa att jag pratade bra engelska, sedan skulle han iväg och arbeta. Men mötet i sig tycker jag var väldigt mäktigt eftersom att han är riktigt grym! Det fanns ju så himla mycket jag hade velat fråga, men får hoppas att jag träffar honom igen någon gång. 


Innan han anlände var dagen lite kaos. Bilen gick sönder, jag försökte (tro det eller ej) startkoppla bilen med Emmas assistans. Det gick väl sådär. Vet inte om det var vi som gjorde fel eller om det var bilen som helt enkelt inte gick , men den startade i allafall inte. Det fick bli att lasta in all mat i Emmas blåa lilla polo haha. Stackars lilla blåa bil! Sedan har jag bara känt mig alldeles sjukt trött hela dagen. Måste verkligen vila idag!

Mash It Up!

2010-09-21 / 19:08:00 / skrivet av: Lisa Blomgren

Kan ni gissa vad jag gör? Det behöver ni inte ens göra för jag säger det direkt- jag gör äpplemos! Faktum är att jag inte alls trodde detta om mig själv, men hade ställt äpplena precis i hallen ( den stora påsen jag fick av pappa) och varje gång jag gick förbi den fick jag dåligt samvete. Så man kan väl kort och gott säga att det inte är jag som gör äpplemos utan mitt dåliga samvete. Jag är en sådan där person som verkligen önskar att jag var sådär Bree i Desperate Housewives, men när jag väl ska laga något fint och gott, blir det oftast inte alls som det så fint såg ut i kokboken. Hursomhelst, men äpplemos är så himla lätt är det att göra! Gör det såhär:  

♥ Skala och skär äpplena i inte alltför små bitar. Kärna ur!

♥ Lägg i kastrull/gryta med ca 2 dl vatten

♥ Låt koka på svag värme och tillsätt lite socker, och om citron, dock ytterst lite.  Eventuellt, om man är en kanel-lover, som jag-kanel. Voliá!

It's all because of you

2010-09-20 / 16:04:41 / skrivet av: Lisa Blomgren
Sitter och väntar in en kvart, sedan blir det träning. Har nämligen ätit en massa kåldolmar idag så vågar inte riktigt gå till gymmet än haha.  Idag blir det mage, rygg och armar som ska tränas+kondisen ofc. Den har jag verkligen tappat. Inte okey! Har gått ner ivikt, men antagligen tappat i muskler. Får bli riktig hårdträning nu! Tack vare Mia kan jag säga att jag blir mer och mer pepp! Vill ni ha bra träningstips och bli inspirerade till att get your ass up from the fucking sofa, tycker jag ni borde läsa den ♥
Annan inspiration som funkar på mig, är att titta på gamla bilder från en själv när man såg snygg ut ( om man någonsin har gjort det), när man mådde som bäst ( både psykiskt och fysiskt) eller helt enkelt andras snygga kroppar;) Till hösten är jag nästan alltid mer pepp att komma igång än på sommaren, då man mycket hellre tar vara på de fina dagarna, som Sverige är så snåla med, än att gå till ett trångt gym och träna.


Sverigedemokraterna i riksdagen?!

2010-09-19 / 23:18:36 / skrivet av: Lisa Blomgren
Jimmie Åkesson är en fucking pajas. En säkerligen mobbad, blekingebo/skåning(?) med makttgalenskap. Är det bara jag som ser likheterna med mr. Adolf H? Landet lagom är knappast något tryggt ställe längre. Vad fan hände med jämnställdhete, allas lika värde, blablabla, som vi så länge jag varit född tjatat om och printat in i allas huvuden? De värvar stackars idioter till människor som inte vet bättre än att rösta i sin egen rädsla för allt som är annorlunda. Invandare som " tar våra jobb". Vad är detta för jävla bullshit? Sverige hade varit likadant, om inte sämre utan invandrare, vi hade haft samma jobbsituation oavsett. Dessutom ger invandringen Sverige så mycket fördelar också, varför tas inte det upp? Vad fan vore egentligen Sverige utan invandring? Sill, potatis, brännvin och FÖR många jävla rasister, som aldrig ens sett en svart människa. Vilket jävla landet lagom.

Är så upprörd, som ni förstår. Är ledsen, besviken och arg. Hur blev det såhär? Varför? Och hur fan kan en jävla tönt som Jimmie, som säkert innerst inne är osäker på sig själv i hjärtat och inte vet någonting komma så jävla långt i politiken? Nej. Kommer inte bli förvånad om det blir mordförsök på Jimmie Åkesson. Inte ledsen heller för den delen.


Jag ♥ Skor

2010-09-19 / 14:49:55 / skrivet av: Lisa Blomgren

Skorskorskorskor! Skor är min passion i livet. Vet inte när jag upptäckte det att skor var min egen lilla fetish men måste varit i tidig ålder. Antagligen ärvt efter min mamma så det började nog  i tidigare år. Skogalen har jag alltid varit- stil kan diskuteras, men många skor har jag alltid haft. Många av mina skor blir nuförtiden dock bara liggande. Vet inte om jag kanske borde börja sälja av dem? Grejen med mig är att jag är lite av en samlare då det gäller just skor. Alla mina skor betyder någonting för mig och har sin egen lilla historia. Jag vet att detta säkert låter helt knäppt, men tror att det är många som även förstår min skomani.

En av mina favoritskor just nu är dessa:
laxrosa highheels med platå. Perfekta att strosa runt i, om än lite höga.

 

P-A-R-A-D-I-S-E

2010-09-19 / 13:46:57 / skrivet av: Lisa Blomgren

God morgon alla mina duvor. ( vadknade klockan ett, vavd fan?!) Haft en bra helg? Jag var tvungen att ha hand om frukosten idag och gick upp klockan sex. Sedan gick jag och lade mig igen och vakande inte förrän klockan ett. Men det var välbehövligt tror jag, dock är jag extremt trött nu och det känns nog fortfarande som om jag sover. Haha. Har fått en jävla massa äpplen av min kära far, som jag måste använda på ett eller annat sätt. Men hur? Har ni några bra förslag på vad man kan göra utav mängder med äpplen? Äpplemos, äpplepaj, äpplesaft, äpplemos ( har jag redan sagt). Jag kommer inte på något mer iallafall? Hjälp. Tack pappa för äpplena, men det är ju ett helt träd, inte riktigt vad jag förväntat mig! Haha.

 

Robyn i mansformat?

2010-09-18 / 14:31:08 / skrivet av: Lisa Blomgren

dsc00604 (MMS)

Robyn i mansformat?

Cee-Lo Green, Fuck you!

2010-09-18 / 13:15:55 / skrivet av: Lisa Blomgren
Om inte världens grymmaste låt och video, så i allafall veckans. Är helt förälskad i den där lilla chubby boy och sättet han rör sig. Hysteriskt roligt! Låten är ju extremt välgjord och musikvideon likaså. Måste ju bara älska det!
Idag kommer jag absolut inte göra alls mycket, ska nog åka till mamsen på ett minirehab innan jobbet.

Cee-Lo Green, Fuck you!

2010-09-18 / 13:15:52 / skrivet av: Lisa Blomgren
Om inte världens grymmaste låt och video, så i allafall veckans. Är helt förälskad i den där lilla chubby boy och sättet han rör sig. Hysteriskt roligt! Låten är ju extremt välgjord och musikvideon likaså. Måste ju bara älska det!
Idag kommer jag absolut inte göra alls mycket, ska nog åka till mamsen på ett minirehab innan jobbet.

Sann lycka är den enda lyckan

2010-09-17 / 16:13:35 / skrivet av: Lisa Blomgren

Hej alla trogna bloggläsare. Skulle bara säga tack för att ni finns. You raise me up! Haha. Vad ska ni göra i helgen? Utgång? Mys? Festa? Dricka Tequila?
Min helg kommer att ägnas åt jobb jobb och jobb. Så himla kul haha. Nej men faktiskt så känner jag mig ganska lycklig just idag. Vet inte varför, känns bara som att mitt liv ändå kommer att reda ut sig och bli ett liv som jag vill leva, inte bara måste leva för att överleva. Fattar ni, eller var jag för djup där?
Mer av helgens planer blir nog att träna. Love it! Det är jobbigt när man ska gå dit men sedan är det underbart och tiden går så himla snabbt. Men en bra sak är dock att ha en träningskompis med sig.
Och så blir det att rösta ( om jag hittar min valsedel).

Ska ni rösta?

While My Guitar Gently Wheeps

2010-09-16 / 20:18:15 / skrivet av: Lisa Blomgren


Idag tog jag med syster och handlade på Willys. Hon storhandlade-jag köpte mjölk. Tycker så himla mycket om att ha en tvillingsyster, ni som inte har det förstår er bara inte på det. Ibland är man lillasyster ibland är man storasyster och ibland är man bara bästa vänner. Så himla bäst.


Förresten, en tanke slog mig när jag var inne på Willys. Innan jag flyttade hemifrån tänkte jag att det bara var fattiga människor som handlade på Willys, att all mat där inne var äcklig och att jag minsann aldrig ens skulle komma på tanken att handla där. Men vet ni vad? Verkligheten är något helt annat. Nu tycker jag att Willys är riktigt bra och jag menar, billigt är ju bra när det gäller mat. Varför inte köpa en tröja extra i månaden, eller spara dom pengarna, som man faktiskt sparar genom att handla där. Nej, jag hyllar Willys. Ni borde testa, iallafall alla studenter eller för er som har lågavlönade arbeten, typ servitriser och sådär. Däremot, kött på Lidl skulle aldrig falla mig in, för det känns riktigt snuskigt, men vet vet. Kanske jag ändrar mig om några år när jag blivit ännu mognare. Haha, om det någonsin händer.

 

Hoppas att ni har haft en bra dag! Måste bara säga att det är inte så jäkla lätt att hinna med att blogga varje dag, men ska verklgien försöka!

Ciao!

...

2010-09-16 / 17:51:10 / skrivet av: Lisa Blomgren


What if love is just a feeling,

and when that special feeling goes away,

you have nothing?

Could you be loved?

2010-09-14 / 21:27:15 / skrivet av: Lisa Blomgren

Älskar att mina vänner är så jävla bäst. Visst blir man glad bara av fina människor runt sig? Då spelar faktiskt inte höstrusket någon större roll alls. Jag, Lana och Johanna gick till Åkanten och fikade. Eller de åt jag fikade. Mycket fint var det. Sedan gick vi hem och tittade på Idol och skrattade högt och kommenterade allt, som vanligt. Fick inte lägga ut bilder, men vem ska se? Mina 5+läsare, liksom. Haha. Ohwell har väl lite mer än så, men jagg menar jag är ju ingen storbloggare.


Snygga Lana! Tro mig, Jo är minst lika snygg, men hon sa jag inte fick lägga upp bilder och då är det bäst att lyda. Bruden har 100000 ugly foton på mig som hon mycket väl skulle kunna hämnas med. Better be nice:) Iallafall mot de med makt haha.
Hoppas ni har haft en bra dag!
//Lisa

Sometimes it's like 'pardon me, but I got a real big spirit'

2010-09-13 / 19:03:12 / skrivet av: Lisa Blomgren


Tjejer, jag vet inte? Men är det någon mer än jag som skäms litegrann när man tittar på sina bilder från när man festat. Ibland blir jag så knäpp så jag vet inte vad. Denna fyllan var jag extra kärleksfull mot stackars Ibbe och pratade politik. Jag pussade på Madde och Ibbe hela kvällen och gjorde helt sjuka hey-i'm-a-sexy-mama-poser hela jävla kvällen. Sedan tänker jag, varför ska man skämmas? Vad jag tycker så hade jag jävla roligt den kvällen och jag menar, varför tänka att man inte hade det bara för att man " skämde ut sig". En lärare sa idag till mig att man ska leva i nuet. Detta försöker även jag förstå och vet ni vad jag kommit fram till? Bara så mår man bäst. Och jag har sagt det förut, men hallå! Lev i nuet! Lägg märke till de små sakerna som gör dig glad, knäppa kompisar och helt knas pojkvänner, som får dig le. Tjejer. Live you life!!

What If?

2010-09-12 / 17:06:31 / skrivet av: Lisa Blomgren

Don't know what tomorrow brings,
but I'm still hoping you are the one for me ♥

Feel his body rise when you kiss his mouth

2010-09-12 / 14:59:09 / skrivet av: Lisa Blomgren

Still In Bed

2010-09-12 / 13:24:31 / skrivet av: Lisa Blomgren

Jag har inte gjort någonting för världen alls idag. Söndagen kommer bara att flyta iväg och rinna ut precis som även igår gjorde. Ligger liksom fortfarande nedbäddad och den enda gången jag gått upp är när jag åt lite frukost. Men visst får man ha sånna dagar ibland också? Slitna äckel-dagar. Är inte helt kry heller, tror jag har urinvägsinfektion, eller början till det, så det är ju infektion i kroppen så det skriker om det. Visste ni att urinvägsinfektion faktiskt kan gå tillbaka om man dricker massa massa vatten och tranbärsjuice när man upptäcker de första symptomen? Prova!

Vad ska ni göra en tråkig regn-söndag som denna? Tycker nog att film, träning, bio eller kafémys passar regnsöndagar bäst.

Hösten!

2010-09-11 / 16:58:26 / skrivet av: Lisa Blomgren
Att ha en skinnjacka i pilotmodell med fårskinnskrage kommer jag knappast att vara ensam om att gå runt med nu i höst, utan jag tror snarare att det kommer bli en riktig hit! Riktigt snyggt tycker jag att det är! Syndade faktiskt och beställde hem en ifrån H&M just nu. Och jag dör för den! Så för oss som inte har råd med äkta vara funkar fejk alldeles utmärkt. Detta var sista shoppingplagget för den här månaden. Nästa månad väntar London! Dessutom ska jag försöka dra ner på mitt shoppingberoende. Det måste komma till en gräns, jag menar, jag måste sluta shoppa så mycket som jag gör. Känner att resor lockar faktiskt mer!

Drama. Drama. Drama.

2010-09-11 / 15:51:32 / skrivet av: Lisa Blomgren

No Comments.

Tack Madde och Ibbe för en skön uterunda! Resten får vara som det är, men aldrig mer!
Blev heller inte mer än två bilder på hela kvällen.


Halmstad nästa!

2010-09-10 / 15:52:31 / skrivet av: Lisa Blomgren
Har faktiskt väldigt bråttom egentligen och borde inte alls sitta här med hårinpackning speciellt länge. Och absolut inte blogga. Men fick lite dåligt samveta att jag skött mig så dåligt haha. Ska iväg till Halmstad tills i morgon och fira Madde. Ska bli jävla roligt! Har beställt hem en ny klänning som jag hoppas har kommit, för annars har jag ingen aning om vad fan jag ska ha på mig. Sitter hos Mamma o Mikael nu och väntar på att bilen ska komma hem. En roadtrip på eget bevåg. Haha. Wish me luck! Men uppdaterar mer i helgen och lovar att ta massa roliga bilder!!! PUSS o kram!!!


Och en gammal bild från när jag bodde hemma på det. Lovelovelove!

Morgen!

2010-09-08 / 08:23:17 / skrivet av: Lisa Blomgren
God morgon! Sovit gott? Ser ut att bli fint väder idag och jag har bestämt mig för att jobba hela dagen! Så det får bli solariet mellan jobben. Är en riktig torsk när det gäller solarium, fast har inte solat något på hela sommaren så jag antar att huden fått vila upp sig lite. ( Även om jag ändå legat och stekt på stranden haha) Vad ska ni göra idag? ♥

Så var det redan den åttonde September. Gud vad tiden går snabbt! Jag vet att man låter så himla gammal när man säger så, men verkligen. När man var fem bast var liksom sommaren hur lång som helst. För att inte tala om julen. Den höll ju knappast bara på i en vecka utan ett helt år, kändes det som! Och att vara arton var som att fylla 65 för mig idag. Stört verklighetsuppfattning kanske det även kan kallas. Iallafall av Lisa, fem år.

Kan ju som sagt inte uppdatera någonting idag, vad jag vet. Kanske ikväll efter jobbet, men annars inte. Så jag hoppas ni får världens bästa dag och har ni missat detta så kolla! Haha, jag dör!

Idol!

2010-09-07 / 20:16:47 / skrivet av: Lisa Blomgren
Haha idag börjar Idol. Tycker egentligen inte om Idol sådär jättemycket, men the auditions är ju sjukt roliga. Whoa, undrar vilka psykon det blir att se idag! Sjukt nice! Gillade dock den gamla juryn bättre, utom Bagge då. ( Måste säga att jag redan gillar Janine!)

Har idag annars hunnit träffa Leo, Sanna och Mimmi och som vanligt skrattat sådär sjukt mycket med min kära tvillingsyster. Såg världens töntigaste gäng på stan i typ 28årsåldern. Mimmis första kommentar är: " Där går han och viftar med sina manboobs" Haha! Fattar ni vad skön hon är, min syster. Står ni nära Era syskon?


Tight, my friend. Real tight!

2010-09-07 / 16:05:24 / skrivet av: Lisa Blomgren

Har just pratat med min bästa vän Johanna i telefon. 22.22 minuter, får man önska sig något då? Saknar henne så mycket. Hon bor i Örebro och jag bor i Alingsås, men på loven så brukar hon komma hem igen och då får jag träffa henne. På Torsdag kommer hon faktiskt redan och hoppas jag hinner träffa henne då, för ska ju eventuellt till Halmstad på Fredag-Lördag. Madde fyller ju 21 år den nionde och har bjudit med mig ut och jag vill verkligen, men vet inte om jag hinner. Har ju alltid roligt med lilla Madde och såklart måste jag ringa Jelly och fråga om jag får sova hos henne, men en del människor kan ju bara inte svara i sin mobil!


Den här tunikan på bilden använder jag 24/7 känns det som. Haha, nej då, men det är verkligen ett av mina favoritplagg detta året. Skorna är också bara så snygga!

Äkta softdag

2010-09-06 / 17:19:32 / skrivet av: Lisa Blomgren

Kunde inte tro något annat än att jag skulle vara trött idag. Det är jag också, fett trött. Vill gå ut på en powerwalk men kommer verkligen inte orka. Har bestämt mig för att börja träna fyra gånger i veckan fram till jul. Det ni! Är ni på? PW får det absolut bli på morgnarna innan jobbet och så bra kost till det. Tycker inte ni också att när man liksom tränar ordentligt och regelbundet så vill man inte äta massa dålig kost för då ser man mycket mindre resultat. Beach 2011, here I come- for sure!

Ohwell, har ni några planer för veckan eller? Går det något bra på tv ikväll kanske?:)

Saturday Night Live

2010-09-05 / 23:22:02 / skrivet av: Lisa Blomgren
Jag och Mimmi hade ju blivit bjudna på tjejkväll hos Sanna så vi åkte ut till Vesene. Sanna är så himla vuxen, känns ibland så långt ifrån mig så jag kan inte tro det själv. Hon har en snart ettårig son, ett jättestort fint hus, fina möbler och fast arbete, och en bra kille. Vi har varit kompisar sedan vi gick i tvåan, då vi gick tillsammans till badhuset och var tvungna att hålla varandra ihanden. " Vad heter din mamma och pappa", blev starten till våran långa vänskap. Mycket sjukt har vi hunnit med att göra. Hursomhelst, hann ju som sagt inte stanna så länge, men hon hade verkligen gjort det jättefint. Kyckling inlindat med bacon och till efterrätt Kanelparfait med kolasås med lingon. Wow!


Grym helg!

2010-09-05 / 15:24:29 / skrivet av: Lisa Blomgren

Har verkligen haft en grym helg. Fredagen var sjukt kul även om jag råkade bli otroligt full, vilket syns på precis alla bilder. Men festade loss i dimman liksom. Var väl inte jättemycket folk på Hotellet isig, men när Sean Banan kom så tror jag det var ganska mycket folk, kändes så vid scenen iallafall. Sedan träffade vi honom och hans manager ute på klubben, Sean Banan frågade om vi skulle chilla på hans hotellrum. Och hans manager såg ut verkligen som en manager, tror han hete Johan och var blond och blåögd med en blå skjorta på sig. Lite oväntat att Sean Banans manager skulle se ut så, right? Lördagen blev lugn framtills att jag åkte hem till Sanna en stund, och så gick jag och Amoun på café. Men så ringde jobbet och undrade om jag vill jobba natt, så det gjorde jag. Har ju aldrig jobbat natt förut så det blev lite omställning, fast nu är jag utvilad och klar för dagen! Här kommer bilder ifrån i Fredags. Enjoy! Jo förresten, det första som hände när vi kom in var att mina strumpbyxor gick sönder när jag skulle gå på toa. Att tänka " Man behöver nog inte vara försiktig med dom längre" är ingen bra idé när det gäller strumpbyxor. Ha alltid extra med dig! Haha


I was long gone, ser man där jag. Haha. Hoppas ni haft en bra helg ni också!
Ciao!

Party!

2010-09-03 / 18:04:28 / skrivet av: Lisa Blomgren

Sån här ser jag inte ut naturligt kan jag lova! haha. Hursomhelst måtse SKYNDA som fan nu, köpa strumpbyxor. Varför i fan har man aldrig sånna hemma för?

Weekend-Break!

2010-09-03 / 16:23:24 / skrivet av: Lisa Blomgren


Fredag: Utekväll med Linda. Ska skaka rumpan med Sean Banan! Haha, dock är det 18+ och det känns lite lite faktiskt, men kan nog bli en toppenkväll ändå

Lördag: Tjejkväll hos Sanna med vin och tjejsnack, helt enkelt.

Söndag: Skulle egentligen gått på bio men så blir det lite jobb i stället. Guuuuud vad härligt:P

 

Vad ska Ni göra i helgen?

Get Up, Stand Up

2010-09-02 / 19:35:17 / skrivet av: Lisa Blomgren
Oh my vilken underbar dag det varit idag. Hann med att göra massa känns det som, dagen har varit jättelång fast ändå inte ett dugg tråkig. Köpte även en rulle tapet för 45 (!?) spänn. Det ni! Har tänkt att jag skulle tapetsera mina jättefula, tråkiga vita garderober som vi har i hallen, som är liksom inbyggda i huset. Dessutom blir det ommålning i hallen nästa månad. Kan visa hur jävligt det ser ut nu. Sedan gick jag och Amoun till Åkanten och jag åt världens godaste räkcocktail. Vem ever som kom på att avocado och räkor gifter sig jävla bra, var den bästa mannen/kvinnan i världen tror jag. Snart ska jag iväg och sola så jag blir lite brun, sedan lite brun utan sol. Måste dock skynda mig att smörja in mig i det för det luktar jävel och Amoun upptäcker alltid det (förvånansvärtsvis)så better hurry up!!


Torsdagstrött.

2010-09-02 / 16:52:40 / skrivet av: Lisa Blomgren
Är bara så trött. Mina ögon vill slockna, hjärnan vill bara sova och jag vill ut och gå. Har ju inte bloggat igår heller. Verkligen förlåt, så fort mina besökare går upp, går jag ner liksom.  Igår var jag i Göteborg och hälsade på hos Titti, Sam och Mats. Glömde tyvärr ta kort  på min mini-kusin och Moster, men det kommer. Han är så gullig den lilla kotten, han låtsades äta min körsbärstatuering. Tror inte han riktigt förstod vad en tatuering var, men ändå. Att träffa Titti är alltid roligt. När jag kom hem tittade jag och Amoun på  the Stoning of Soraya.M. Ett måste för alla filmälskare, definitivt. Och! Vet Ni vad jag mer gjort? Jag har signat upp mig på en distanskurs i ReligionA. Eftersom jag aldrig gick färdigt gymnasiet har jag ju en del att ta igen. Vet dock inte vad jag vill läsa till efteråt, men vet att jag inte vill jobba som servitris och undersköterska hela mitt liv. Friends, jag kommer bli något, vet bara inte vad - än.


Man kan verkligen inte annat än att älska Göteborg. Finns ingenting att hata.

First Day of Fall

2010-09-01 / 08:16:03 / skrivet av: Lisa Blomgren

God morgon alla fina! ( och fula kanske också) Jag sov verkligen som en prinsessa inatt , var jättejobbigt att gå upp i morse, men vad ska man göra. Gotta make them cash. Igår var jag hos Lana, hade mys och åt nachos och drack varsitt glas vin. Vid sextiden skulle jag åka hem, men självklart blev det inte så. Det var något jävla kabel fel, så först satt jag och väntade i tåget i en timme, tills dom ropar ut att det finns bussar som går om typ trettio sekunder. Sedan skulle manändå inte ta den bussen utan det kom en ny. Så buss till Falköping. Sedan började tåget gå igen och det var tåg till Alingsås. Allt som allt blev jag två fucking timmar försenad. Grejen är att jag inte hade bok eller ens musik med mig. Klättrade på väggar typ, för hatar att bli uttråkad. Ohwell. Kom hem gjorde jag ju iallafall. Men visst hatar man förseningar?

Idag blir det jobb, sedan ska jag till syon och prata om mina betyg och vad jag bör läsa upp. Hade tänkt läsa lite kurser på distans om det går. Trodde aldrig jag skulle säga det här, men saknar faktiskt pluggandet litegrann. Efter syon ska jag hälsa på min kära Moster och lilla Sam och Mats i Majorna.