Helgen som varit

2009-05-31 / 20:45:31 / skrivet av: Lisa Blomgren
Glömde jag faktiskt att skriva om....

Lördag:  Gick på våran vårmarknad/bondemarknad, med Mims och Madde o Mansoor. Köpte armband till oss. Solade. Drack lite vin. Var lite med Amon. Gick till värdshuset. Drack. Skrattade. Somnade.

Mors Dag

2009-05-31 / 20:29:50 / skrivet av: Lisa Blomgren

Oh yes. Snart är det Juni månad. Alltså varför längtar jag egentligen alltid efter något annat? Jag borde lära mig leva i nuet. Därför var det ett bra initiativ av min lilla mormor att köpa mig en bok som handlar just om det:) Tack Mormor! ( Inte för att hon läser min blogg, men man måste ju tacka:P)

Iallafall. Blev just medlem i en grupp som heter typ, vi som minns Dinosurs ( eller något), och en bild på dom här:  Kom upp. fan minns ni dom eller? När jag tittar på dom så ser dom inte alls så verkliga ut som jag tyckte att dom gjorde när jag var typ 5. Fast speciellt snälla ser dom int eut heller. Är det verkligen ett barnprogram? Och i såfall undrar jag vad det är för en sadist som skapat ett sådant barnprogram. Minns med fasa hur jag och Mimmi alltid började gråta när pappan ( Den gröna saken) skrek: Honey, "I'm hoooooome!!!!." För att inte tala om bebisen. jag hade mardömmar i den perioden av mitt liv haha.
Anyways, så när jag tittar på bilden så tänker jag att, hur kan barnet vara så rosa/vitt, när pappan för fan är helt grön? Haha, eller förstörde jag programidén nu? Jag vet att dom inte är på riktigt haha.
Nog om dom där kräken.


Idag är det mors dag. Den började med lite huvudvärk och trötthet på grund av gårdagen. Sedan pressade jag och Amon i solen en stund innan det var dags att gå till jobbet (Mikaelsgården) där några gäster kom för att fira sin mams.
Efter det gick jag hem hit där Mimmi, Rasmus, Anders, Mormor, Morfar och Mamma hade gjort någon kyckling. Gott var det, men jag har ätit för mycket nu. Alldeles för mycket. Det syns även på en del kort haha.



" Fotografi" Haha


Ciao


Finns inga ord för någonting

2009-05-30 / 12:36:18 / skrivet av: Lisa Blomgren
Igår träffade jag och Mimmi våra "riktiga fastrar". Det var extremt spännande, men dom var jättetrevliga så det var inga problem. Nu är det vårmarknad och jag har gått i bitar.

Veckans roligaste:D

2009-05-29 / 11:11:09 / skrivet av: Lisa Blomgren


Haha, jävla unge. Och på norska dessutom. Får mig att tänka på Gothia Cup för några år sedan, då jag Elle och Mimmi var där. Då kommer det fram en kille (som lite såg ut som han i filmen)

Kille: Hej..... Can I buy you some ASS-CREAM?
Lisa och Elle:
ASS-cream?! HAHAHA. Vad fan betyder ASS-Cream?
Mimmi: Jag tror han menar Ice-Cream.....
Lisa och Elle: HAHAHA, neee! Det kan han inte mena!
Killen: Ser generad ut och halvskriker: Is ( han var norsk)
Mimmi, Lisa, Elle: Skrattar och går därifrån.

Lovely Summertime

2009-05-29 / 11:04:29 / skrivet av: Lisa Blomgren

Hoppas jag iallafall. Nu är det dags för solen att bestämma sig!
Balen var SÅ fin igår, men tyvärr började det regna mitt i. Jävla åskskur. Hann ju aldrig se när Emmelie gick ut, men sprang in i skolan och tog lite kort. Skulle jobba nämligen:( Iallafall, här kommer lite bilder=)


Först ut var värdparet, Martina och Arad.


Följd av fler folk.... (som btw gick extremt långsamt)



Emmelie var vackrast av dom alla. Vi ( jag Mimmi, Lhiina, Madde, Linda), började nästan gråta när vi såg henne. Haaalliwood! <3<3<3 Därför får hon den största bilden;)


Sophie var jättesöt med en rosa klänning. Sedan kom min kusin Rasmus(som hade gått i ösregn)


Nu orkar jag verkligen inte ladda upp fler bilder, för tillfället, så det här får duga for now=).

Och såklart hamnade vi bredvid världens mest idiotiska unge, som tjatade hål ihuvudet på alla ihans tillvaro, när vi kollade på balen.

Storasystern: - Ska inte du gå hem nu?

Jobbig unge: - Nej, jag ska vara här.

Storasystern: - Men jo! Gå hem nu!

Jobbig unge: - NEJ! För det får jag inte!!!

Haha, vaddå inte får? Iallafall. Nu ska jag gå och duscha och i eftermiddag ska jag och Mimmi träffa våra fastrar, som vi aldrig träffat innan. Ska bli sjukt spännande, men är väldigt nervös.
Ha en lovely day! Ciao

28 Maj "09

2009-05-28 / 09:24:32 / skrivet av: Lisa Blomgren

Igår hade jag skolavslutning, det var så mysigt och även om min klass inte är den mest sammanhållna så är den ändå mysig. Och min gulliga lilla lärare Helén. Tur är det att jag börjar den 20e Augusti igen.
Efter det så jobbade jag fram till nio. Innan jobbet så gick jag en kurs, som var för alla anställda på både Kullingshemmet och Vårgården. Jag kan numera ta blodprov, blodtryck och linda om en fot. Riktigt kul var det, även om jag är lite frenetiskt rädd för sprutor/nålar. Nu längtar jag efter att göra sådant jämt, kanske borde bli sjuksköterska?:)

Min första dag på sommarjobbet (ny avdelning), var jättebra. Det är en avdelning för dementa, i nybyggda lokaler och väldigt fräscht allting. Så det kommer bli en inte-alls-lika-varm-sommar-som-utan-någon-luft, som på den andra avdelningen jag har jobbat på.


Iallafall. Idag ser det ut att bli en fin dag, förhoppningsvis utan något regn, för idag är det nämligen Bal i Vårgårda. Vad kul det ska bli att se alla klänningar och alla vackra människor ( för ja, de flesta blir faktiskt sjjukt snygga med sminket och håret).  Balen börjar 16.30 och det betyder att jag kommer se typ hela(eller?), för klockan 18.00 börjar jag nämligen jobba på Mikaelsgården. Kort på balen kommer ikväll eller imorgon, promise=)


This one's just gaaaawjus!



Amerikanskt Godistest

2009-05-26 / 18:02:11 / skrivet av: Lisa Blomgren
Eftersom min pappa kom hem från New York för en vecka sen, så har jag därför fått en jävla massa godis ifrån USA. Så jag beslöt mig för att testa alla sorter ( vilket jag ångrar nu, för min mage gör ont). 3 sorter provade jag idag:

Jelly Rancher- Fruit Chews:
Finns i fyra smaker: Körsbär, vattenmelon, blåa hallon
Någon slags tugggodis, som smakar kemiskt, fett och färämnen. Det kanske låter helt vidrigt, men faktum är att de är ganska goda, även om man får någon slags syrlig känsla i magen.


Halls
En halstablett med smak av mentol och jordgubb. Smakar svenskt fast ändå färämnigt.


Starburst-Fruit Chews
Också goda men färgämnessmak....


Biverkningar:
Ont i magen!!!!!
Illamående!!!!!

Jeanette ringde också och pratade en stund med mig=) Och jag insåg precis att hon säkert aldrig kommer att komma tillbaka:(

Överdriven kärlek för husdjur?

2009-05-26 / 15:24:21 / skrivet av: Lisa Blomgren
Jag förstår att man älskar ett djur. Tro mig. Själv har jag lipat i timmar på grund av en katt ( fast då var jag iochförsig kanske 8-9 år). Iallafall, så har jag förståelse för detta. Men när man börjar kalla på sin hund:
"- Kom till mamma/pappa." Till exempel, har man kanske gått lite för långt. Kärleken börjar gå till överdrift.
Igår när jag och Amon kollade på Jerry Springer till exempel, var det en käring som trodde att hennes Besset-hund egentligen var hennes man. Alltså hennes man hade dött för ett antal år sedan och nu hade han, enligt henne, fötts om i hundens kropp. Det lät så logiskt tyckte hon. Okey, Jerry Springer Show är inte den mest pålitliga haha, men ändå vet jag mycket väl att det finns sånna där hundmänniskor, som jag kallar dom.

Tänker också på en gång när vi var i Halmstad på ett vandrarhem. Ägarinnan till vandrarhemmet hade någon slags vidrig pudel som hette typ Pelle eller Karl. Iallafall. En kväll satt vi ute några stycken, varpå hon kommer ner och "umgås"- med hunden givetvis. Jag sitter på en stol och röker och har tagit på mig ett par rena byxor. Då kommer denna äckliga hund som egentligen ska vara vit , fast som nu är grå och lägger upp sina tassar precis på min stol.
Jag: - Men usch! Kan du ta bort honom, han är smutsig.
Hon: ( först en om-blickar-kunde-döda-blick), sen: - Han har faktiskt badat idag! ( Till hunden) Eller hur Pelle? Nu ska vi gå in till oss!

Hahaha, vet inte hur jag ska beskriva detta men kul var det iallafall. ALla var iallafall glada att hon försvann. Hursomhelst. Dessa tanter som "adopterar" hundar för att ha som barn...... Hoppas jag aldrig blir en sån!

26 Maj 09

2009-05-26 / 14:46:00 / skrivet av: Lisa Blomgren

Kan inte fatta vad sjukt snabbt den här terminen har gått. Nu ska jag snart iväg och göra mitt sista prov och sen är det byebye för flera månader. =) Well det påstås ju att Juni månad ska bli en varm månad så jag får väl lita på det ( som jag gör lika naivt varje år, tills jag upptäcker att juni är över och det inte varit sol en enda gång.)
Iallafall. Hade ju som sagt tänkt att åka utomlands, men Amon får inte ledigt, så blir väl antagligen inte så dennaveckan iallafall. Need a break.


Idag vet jag inget vettigt som händer, förutom att jag går nog en promenad med Rasmus senare. Pluggandet är ju äntligen över:D


Har även funderat över hur sommaren 2009 kommer bli.. .  Här ärbara några få "lantisuppdrag", som kommer hända:

"Sommarens akviviteter:"

29 maj: Fastrar, ev kalas för malin

5 Juni: Student i alingsås

11-14 juni: Potatisfestivalen

19 Juni: Midsommar

20 Juli: Jeanette kommer hem=)

4-5 Augusti: Cykelfestivalen


Fan, ni måste dö av uttråkan, min blogg suger för tillfället:P 
Kanske kommer tillbaka med något mer fantasirikt senare:) PUss

Men kärlek är det

2009-05-23 / 19:37:00 / skrivet av: Lisa Blomgren

Det är så sorligt så jag vet inte vad. Vad säger man och vad kan man göra, liksom? Ingenting, mer än att finnas där. Men orden räcker liksom inte till. Det är en otrolig chock för alla, främst de närmaste familjemedlemmarna. Vi finns alla här ( jag och hela tjocka släkten) -alltid. Anytime.
Jag tycker inte ens att jag kan skriva mer, för jag vet inte vad det finns att säga, mer än att jag beklagar. Glöm inte alla fina minnen ni har haft och tänk på den tid ni fick iallafall. 

22.05.2009

2009-05-22 / 18:53:45 / skrivet av: Lisa Blomgren
Jag och Pernilla har haft supertrevligt. Först kollade vi på en italiensk film som hette Gomorra, som faktiskt var väldigt rå men bra och verklighetstrogen. 

Iallfall, snart kommer Silla hit och vi ska se Norbit. Men skulle faktiskt bara visa en sjukt rolig lapp vi hittade i en frisörsalong i Vårgårda City:D





Pernilla:)

Friday Day!

2009-05-22 / 10:29:39 / skrivet av: Lisa Blomgren

Dagen kunde inte ha börjat bättre. Först vaknade jag och så ringde Jeanette. Hann dock inte prata så länge för att hon skulle iväg på någon sång-stund, eller vad det var. Och jag hoppas verkligen att hon sjunger högst av alla, för det är min Jeanette:D Haha.

Sedan gick jag ut och hämtade posten och såg att Pappa hade skickat ett vykort från New York. Antagligen är det väl postat på flygplatsen i sista minut, för det är så Pappa. Log när jag tittade på vykortet, för mindes när jag var typ 8 och tyckte att Pappa skrev så himla fint. Så sa jag det till farmor som sa, på sin finlandssvenska ( OCH inte en brytning på finska!!!!) att pappa skrev som en kratta. Detta gjorde mig faktiskt lite irriterad, minns jag också. Speciellt eftersom jag tyckte han skrev så vackert att jag försökte härma hans "kråkfötter".



Nu väntar jag på att Pernilla ska vakna så att vi kan umgås lite och  under tiden ska jag skriva klart mitt arbete om Lettland.
Och igår var jag med Johanna och Lana=) Johanna ska var ahemma ända tills på tisdag faktiskt. Först åkte vi till Alingsås med mammas volvo, på hemligt uppdrag som jag tyvärr inte kan säga mer om än att: Mission Failed. Sedan typ.. pratade vi och tog det lugnt, vi hade inte ens råd med lite chips för våra plånböcker väger för lite:P

Ha en fin dag! Pk!!!

Har man inget bättre för sig, uppdaterar man sin blogg

2009-05-20 / 15:58:14 / skrivet av: Lisa Blomgren

( Lägg märke till min extremt kladdiga vägg, som jag en dag i höstas fick för mig att måla. Problemet var bara att vi inte hade någon roller, så jag tog en 7 cm-pensel och målade hela väggen med. Utan att tejpa-såklart. Dessutom var den där färgen den enda vi hade hemma (kanel, heter den) och efter jag målat hela väggen, kom mamma hem. Och då visade sig det att färgen var någon lackfärg, som absolut inte skulle användas till väggen, för då blev det flammigt. ( Plus att det tog typ 4 dagar för färgen att torka)

Och jag har inget annat bättre för mig. Egentligen kanske jag borde ha. Så som att städa rummet eller göra mer läxor... Men det känns bara som att bloggen är en jävla bra undanflykt från det=)
Pratade med Papi och sedan Mims och sedan Amon en stund nyss. Haha det ärkonstigt att det alltid ska ringa folk vid precis samma tidpunkt, eller hur?
Och nu har jag äntligen kommit på något att göra ikväll-nämligen dricka vin med Linda. Hoppas det blir fint väder. .  . Det är så tråkigt utan Jeanette men jag får bara gilla läget helt enkelt, det hade ju varit tråkigt även om hon nu hade jobbat istället för att åka till Wales.



En annan rolig sak, var förut när jag tittade i bokhyllan och hittade den här boken, som heter " Bli rik på trav". Hahaha hur roligt är  inte det? Det är kul för att
1. Vem i våran familj ÄR rik på trav?
2. Det är en seriöst skriven bok.
3. Folk köper den, faktiskt.

Glad Kristi-himmel-färs-dag!!!



Och "Kristi-himmel-färs-dag", spenderades med Madde och Linda. Vi drack en hel del vin och tjötade skit. Det är väl det vi är bäst på. Vi diskuterade även hur knäckebröd blir om man skulle värma det i micron. Så jag var tvungen att prova. Kära ni; Knäckebröd blir mjuka som fan och luktar gröt om man värmer dom i micron, dock vill jag tillägga att de fortfarande smakar bra=)



Här är utsikten ifrån Lindas fönster. Under Linda bor Madde. Vi har kommit på att deras hus är typ som ett Big Brotherhus. Sätt in en kamera, och det skulle sälja som fan!

20/5/09

2009-05-20 / 10:07:29 / skrivet av: Lisa Blomgren

Vet ni vad det bästa är med att ha en kille? Jo, att man får kaffe på sängen. Då orkar man iallafall ta sig upp tillslut=) Det värsta är då att man spiller kaffet i sängen:/ Fast det har ju inget med Amon att göra=)

Så... Håller på att kolla sista minuten resor-igen, den 28e. Det passar bäst då, lutar åt dessa resmål:

♥ Kárpathos, någon grekisk ö


♥ Ponta Delgada, i Portugal


♥ Kreta, THE island


Grejen är att de billigaste resorna går i morgon så jag måste väl antagligen vara ganska sent ute och chansa helt enkelt. Gud vad kul! Alla verkar ju ha sin charm på något sätt, men Kreta hra jag ju varit på redan så det vore roligt att åka någon annanstans detta året. På så vis hinner man se fler ställen, i sitt liv=)

Oh well, behöver komma någonstans iallfall för om jag hade tittat ut idag hade jag lika gärna kunnat  tro att jag befann mig i det regnigaste London. Inte för att det vore så fel men regn är inget jag vill ha för tillfället, även om det är mysigt att dricka lite te och glo ut när det regnar. Och har ni tänkt på att regn luktar mask? Och ja! Mask luktar!!

Nu gott folk, blir det dagens sysslor:
* Städa
* Sola
* Plugga
* Gå promenad

Ciao xoxo

19/5-2009

2009-05-19 / 20:32:40 / skrivet av: Lisa Blomgren

Ni kommer inte att tro det, men jag har lagat mat idag också:O Haha. Fast Amon gjorde kanske det mesta av våran korvstroganoff. Mimmi och Markus kom hit och det var faktiskt riktigt trevligt måste jag säga=)
I morgon är sista dagen i skolan innan lång ledigt oc sedan är det bara två dagar kvar. Hittar jag någon billig sista minuten resa bangar jag absolut inte ( om mitt pass återkommer)
Men är ju såklart sugen på att shoppa lite också... Vill absolut ha en jeansjacka till sommaren, men jag hittar ingen i affärerna, det verkar vara ganska slut faktiskt:(

Iallafall. Här på nätet så finns det ju också en del att välja mellan. Älskar färgen orange nu till sommaren, men det tycker inte jag passar riktigt till blondt hår, så jag funderar på att färga mitt hår lite ljusare brunt eller om jag helt enkelt skippar färgen orange helt=)
Här är ialafall två hotties från Forever21.com.





Nummer två är lite Eva Longoria, vilket jag älskar och speciellt dyra är dom inte heller, men fattar inte riktigt om man kan beställa därifrån eller inte. Nu ska jag iallafall kolla på det spännande Desperate Housewives. Evie har ju dött!!! Fan vad spännande det är!
Puss o kram på Er, hoppas ni får en bra dag i morgon=)

Jag har lyckats!

2009-05-18 / 18:32:08 / skrivet av: Lisa Blomgren

Jag har för en gångs skull lyckats med en jävla god kycklinggryta! Och den ser inte ut som slaktavfall! Trots min tid på Ester Mosessons, är mina skills i matlagning inte dom bästa-fram tills nu=) Ska nog börja ta kort på allt jag lagar och sedan jämföra min förbättring.
Men gud, jag kan liksom inte smälta mörheten i dom saftiga kölling-bitarna.
Här, kära ni, får ni receptet:
Lisas Kycklinggryta:

* 2 Stora kycklingfiléer, skurna i tärningar
* 3 dl grädde
* 1 dl vatten
* 1 lök
* redning(ljus)
*vitlök (ofc)
* Matlagningsvin
* Kycklingbuljlong

Gör:
1.Fräs löken och vitlöken ihop med massa kryddor ( svartpeppar, salt, chili, kycklingbuljong) i olja.
2. Bryn kycklingen

3. Låt alltihop koka i hop( helst så länge som går, då blir kycklingen extra mör)
4. Koka ris efter någon timme och servera.
5. Yummi!



Är damn proud också! Haha herregud vad jag är duktig.
Jettna ringde idag! Jag blev jätteglad:D I really really miss her!
Annars har jag faktiskt inte gjort så mycket. Men jag lyssnar 24/7 på Tracy Chapmans Give me one reason.
" I don't want no one to squeeze me, they may take away my life.
I just want someone to hold me and rock me through the night"

L8r!

Diamantia.com

18/5.2009

2009-05-18 / 14:57:27 / skrivet av: Lisa Blomgren

Fan. Vad ska man göra egentligen? Det är en del i skolan nu det är det faktiskt. Men snart är det över. Och då är jag ledig nästan en månad innan jag börjar jobba så jag hoppas på fint väder.
Jag har börjat tänka på potatisfestivalen och midsommar också. Jag MÅSTE joina någon för jag måste bara festa då! Nu ska jag gåigenom min garderob om jag orkar och sedan ska jag fan sova bort resten av dagen. Känner mig om ett fucking russin (tom på innehåll). . . .

Goodbye!


Snart har Jettna varit borta i två dagar. Men det känns som 800:O

Syttonde Majj

2009-05-17 / 16:13:01 / skrivet av: Lisa Blomgren

 
Tracy Chapman- Give me one reason ( tack Johanna!!)

Norges nationaldag. ESC-yra. Bebis-prat. Tracy Chapman. Sol.

Yes. Det är en underbar dag! Jag vet inte varför, men jag är bara allmänt glad idag. Det kanske är för att jag har varit med lilla Sam, Titti och Mormor typ hela dagen. Sam är världens gulligaste lilla bebis, verkligen. Och han skrattar. Skulle gärna lagt upp en bild, men jag vet inte om moren ville det=)
Tracy Chapman är ett geni. Har man inte hört hennes röst, måste man göra det! Lite i klass med the Beatles tycker jag till och med! Idag är det söndag.... I morgon är det måndag, sedan går jag 3 skoldagar till och sedan är jag ledig. Och den 18e ( oj, i morgon med andra ord), kommer min pappa hem ifrån New York, så han hinner man väl träffa också. Var ju faktiskt i påskas vi sågs sist.

Ikväll är det förresten Filip och Fredrik, som vanligt varje söndag. Och gissa vem som är gäst, om inte världens gulligaste bög-man.... Nämligen Mr. Carson Kressley!!!!! ( Och för er som inte vet vem det är är det sötisen i Fab5) Herregud. Det kan ju inte bli bättre! Jag älskar honom! Jag vill adoptera honom, men jag vet inte vad Amon ( eller han själv heller för den delen) skulle tycka om det.
Och jag upptäckte just att denna underbara gay-man har en hemsida! Åh jag är helt uppe ivarv! http://www.carsonkressley.com/
Där har ni den=)


Han är en jag i mans-format <3 Love him love him love him!

Zylber.com

So you think its your birthday, huh?

2009-05-16 / 08:51:59 / skrivet av: Lisa Blomgren



Jeanettes avskedskalas var hur mysigt som helst. Vi satt i Madde och Lindas trädgård och pimplade vin. Dessvärre hade jag sådan djävulsk huvudvärks å jag trodde jag skulle avlida:( Känner mig som en extremt dålig vän, men Jeanette, du vet att jag inte hade dissat om jag mått bra:(
Och idag åker hon, min Jettna. Kommer sakna henne något fruktansvärt. Fast det är ju bara 2 månaders lida, för den 20e juli kommer hon hem igen=)
Nu kära ni, ska jag göra mig i ordning, snart kommer Zhiwar, Lana och Johanna.
Idag är Johannas dag, hon fyller 20 år! Haha och jag minns hennes barnkalas när hon fyllde 8. Tiden går förbi mig:P Hoppas på en lovely day idag och det vet jag att det kommer bli också!



Vi har haft världens trevligaste dag, även om det var lite gnäll när ingen hade något blodsocker i sig! Tack mina kära friends=) Först då så började dagen med en härlig frukost med allihopa, Johanna öppnade sitt paket och vi åt massa mozarellaost. Och så kom Jeanette förbi och sa adjö:( Sedan så råkade alla försäga sig om Johannas överraskning..... Jag inledde det hela och sen blev det bara svårare och svårare att faktiskt hålla sig. Men iallafall, vi drog till Göteborg och gick på Liseberg. Och på pendeln sjöng vi för henne, med alla i vagnen . Och då menar jag alla-inkulsive en väldigt galen man som stod och hoppade till födelsedagssången, ni vet. hahaha Väldigt väldigt lyckat var det iallafall.

Efter Liseberg var det dags att åka hem till Alingsås igen, där vi pimplade vin och dansade och hade kul och grillade. Ja. Det var väl väldigt kortfattat, men fan vad kul vi hade=)
Kan ju säga också att jag blivit extremt mesig med saker jag åker. Spin rock åkte jag för första gången igår, och den var fan helt katastrof, alla skrek OCH skrattade. Jag grät nästintill haha.


Johanna, Lana och Jag på Liseberg.



TACK för en jättefin dag med er, my babes. Och hoppas att alla haft roligt=) Frossle.com

Stress!

2009-05-15 / 15:18:39 / skrivet av: Lisa Blomgren

Gud vad underbart att jag har två till prov klarade ( med bra resultat tror jag) denna veckan.  Det första jag tänkte ´när jag gjorde klart det sista provet, var " Gud vad skönt med helg, nu kan jag verkligen bara slappna av". Och det kan jag-på söndag. Fast då måste jag plugga också. Men med tanke på vilka roliga saker som händer nu i helgen så ska det ändå bli jävla roligt. Nu måste jag bestämma mig för vad jag ska ha på mig i kväll.......
Eftersom vi sitter ute så måste jag ha något varmt på mig. Men varmt brukar inte vara snyggt tyvärr=( Anyways, nu måste jag gå och sminka mig, för tro det eller ej, men jag har inte haft något smink what so ever idag!

Bilder kommer att komma upp i kväll eller i morgon=)


Madde och Jettna hemma hos Madde

15.05.09

2009-05-15 / 09:17:46 / skrivet av: Lisa Blomgren

Idag har jag att göra, en del iallafall. Ungefär så här ser dagen ut ( nu kommer dom här jävla listorna igen):

♥  Skolan- Prov i observationer
♥ Banken, sen sola
♥ Hem, göra mig i ordning
♥ Jeanettes avsked:(

I morgon är det minst lika fullsatt vill jag lova. Känner mig en aning stressad, sådär. Men det löser sig nog. Ser verkligen fram emot i morgon iallafall. Hoppas det blir lika kul som jag förväntat mig=) Nu måste jag dra till skolan innan jag kommer sent.

Sko-maniac

2009-05-14 / 11:20:45 / skrivet av: Lisa Blomgren
När Sanna och Mimmi var här häromdagen, upptäckte jag hur många skor jag har. Alltså, så jag räknade dom idag. 26 stycken! Ändå slänger jag skor ( även om det tar emot) Men som man säger: En kvinna kan aldrig ha för många skor. Och det är väldigt sant. Utan skor-ingen outfit.  Här är iallafall några av dom.

En bästa vän

2009-05-13 / 23:16:37 / skrivet av: Lisa Blomgren


Words and music by JOHN DEACON.


Ooh you make me live
Whatever this world can give to me
It's you you're all I see
Ooo you make me live now honey
Ooo you make me live

Ooh you're the best friend that I ever had
I've been with you such a long time
You're my sunshine and I want you to know
That my feelings are true
I really love you
Oh you're my best friend

Ooo you make me live

Ooh I've been wandering round
But I still come back to you
In rain or shine
You've stood by me, girl
I'm happy, happy at home
You're my best friend

Ooo you make me live
Whenever this world is cruel to me
I got you to help me forgive
Ooo you make me live now honey
Ooo you make me live

You're the first one
When things turn out bad
You know I'll never be lonely
You're my only one
And I love the things
I really love the things that you do
You're my best friend

Ooo you make me live

I'm happy at home
You're my best friend
Oh ya
Oh you're my best friend
Ooo you make me live
You you're my best friend.

En gravplats

2009-05-13 / 19:10:21 / skrivet av: Lisa Blomgren
Såhär blev iallafall graven, när jag och Mimmi hade planterat nytt där=) Snyggast av alla gravar om jag får säga det själv ( och om man nu ska tävla i vem som har finast gravplats)

Min kära Farmor

2009-05-13 / 16:29:06 / skrivet av: Lisa Blomgren
Snart åker vi till Farmors grav och planterar blommor som jag och Mimmi var och köpte i blomsteraffären. Har ni tänkt att det alltid luktar så himla gott i växthus/ blomsteraffärer? Sommardoft. Här är iallafall blommorna vi köpte ( minns inte vad dom hette, men vem bryr sig när dom är snygga?) Lila och gult-matchar perfekt!



Mimmi är hemma nu också- fortfarande. Det är så mysigt när hon kommer och hälsar på, ivanliga fall så bor hon ju i Alingsås och det är ju inte långt det heller men ändå. Att vara tvilling är något speciellt, man är väldigt tajta och sådant. Söt är hon iallafall.

Sjukaste chatten heter....

2009-05-13 / 13:10:53 / skrivet av: Lisa Blomgren
www.omegle.com , den verkar vara lite till för människor utan liv. Men kul är det om man har tråkigt. Hela konceptet går egentligen ut på att " speeddejta", fast inte dejta utan chatta. Och via internet. Varning för psykos och sånt, fast haha ett gott skratt förlänger livet:D Tips är att inte vara seriös utan driva:D

13.05.2009

2009-05-13 / 07:33:28 / skrivet av: Lisa Blomgren

 

Låt: Ava Leigh- Mad about the boy
Ava Leigh är en ganska nyupptäckt förmåga ifrån UK. Ny är hon kanske inte, men hennes första singel " La la la", släpptes så tidigt som i Januari 2009. Men henne har vi nog inte hört det sista av, eller?


Idag blir det nog en härlig dag. 8,9 grader. Älskar värme och sol!!!
What to do today:
Skolan
Sola
Plugga
♥  Farmors grav, vi åker dito ch planterar så det ser lite fint ut!
♥  Jogga
♥  Vem vet?

Haha jag förstår faktiskt inte varför jag gör sådana här listor, för såpass spontan och impulsiv är jag iallafall, att jag inte behöver några jävla listor, som ska planera mitt liv. Men det ser lite fint ut iallafall. Haha ha en jättebra dag så hörs vi!
PK!

12.05.09

2009-05-12 / 19:05:44 / skrivet av: Lisa Blomgren

Nu sitter jag här med Sanna och Mimmi, kollar gamla kort. Vi har även varit tjocka och ätit massa jävla
pizza. Och till efterrätt ballerinakex( Jag är helt sjukt besatt av dom btw) Kommer väl sluta
med att jag blir kamel-tjock. Haha, om man säger så. Samt pratat
gamla minnen haha.
Några av de saker vi gjort, som barn:

* Lekt utvecklingsstörda, andra personligeter som vi även döpte
*Låtsas att vi gick på mediciner
*Retat småbarn
*Lärde småbarn säga "negerollon"
* Stalkat Tjocke-Lars
*  Bytt personlighet till äldre damer, som hade kafferep JÄMT
* Spelat in sjuka filmer, typ rödluvan, som åt "pipparkakor" och drack "vodka"
* Gjort en låt med typ 300 verser i, och ingen refräng.

Var ju på ett bårhus, eller vad det heter idag med, det var faktiskt väldigt intressant. Han var väldigt
mänsklig, han som tog emot. Fast det är klart att man kommer
att tänka på Farmor och sådant, men det var inte driekt
ett problem, för många andra blev det väldigt
personligt.


Michelle o Jessica

Jag har tänkt på hur många olika sorters människotyper det faktiskt finns egentligen.... Den första gruppen är the bitches, antingen tror dom sig eller så är dom faktiskt riktigt snygga med en jävla attityd. Då är den andra de
lite mesigare personligheterna, som tycker att världen ska vara en värld av blommor. Då är den tredje
alla jävla wannabees, som inte är värda ett skit,  de lever på att härma andra. Alldeles för många av sådana.
Jag tillhör den gruppen, som ser snäll ut, men ja... haha. Skenet kan bedra, när man inte respekterar mig...


Haha ciao chicas/chicos!!!



Glömde....

2009-05-12 / 08:05:32 / skrivet av: Lisa Blomgren

bara på en sak jag tänke på..... Varför tycker man att vänster låter negativt, medan höger låter positivt? Skulle jag välja höger eller vänster skulle jag absolut välja höger. Men då skule ju det innebära att man gick i cirklar? :/

090512

2009-05-12 / 08:04:23 / skrivet av: Lisa Blomgren

Vid klockan 22 igår ringde Mimmi och lät sur:
M- Är mamma eller Mikael där?
L- Nee.... Mamma sover Mikael jobbar.... Varför?
M- För jag är magsjuk  och vill komma hem..... Men hejdå
L- Men hallå! Vänta, du är magsjuk, men varför tror du att vivill bli smittade då?
M- Nehe! Ingen vill väl ha mig då!!! HEJDÅ!

Haha, varför blir man sån när man är sjuk? Men jag tycker ändå synd om den lilla, nu sitter jag här och tittar kärleksfullt på henne tillochmed. Haha.

Iallafall, idag ska våran klass till något krematorium ( eller var det observatorium), det hade iallafall med döden att göra, så nu ska jag stryka en skjorta och sen går jag. Ha en bra dag!
PK
Lisa

Mycket händer den 16e Maj

2009-05-11 / 07:18:32 / skrivet av: Lisa Blomgren






Jag kollade min mail och hade fått världens finaste inbjudan där. Fan också att det är den 16e Maj. För det verkar vara en rolig fest, med Silla och Maria. Och så vet jag så väl att min söta Nelly-Klänning skulle passa så väldigt bra in där....

Eller vad tror ni?:)

Nu ska jag äta frukost och dricka kaffe, för tro det eller ej, men den här veckan ska jag inte ha så mycket smink ( ingen foundation) för jag måste få ordning på min hy, har sovit alldeles för många nätter med make-up:(

SM-Guld!!!

2009-05-10 / 20:56:54 / skrivet av: Lisa Blomgren


Så glad var jag när vi skulle iväg, och blått och vitt hade jag på mig också.

Det sjunger " Sm-guld, Sm-guldSm-guld, Sm-guld Sm-guld Sm-guld," i mitt huvud fortfarande, efter att ha varit i några timmar i Alingsås idag, för att fira att de vunnit, tro  det eller ej- Sm- Guld!
Gud vad vi var glada igår när vi satt och kollade på matchen, och det hör till saken att jag inte ens är sportintresserad, fast det här var stämmning på högsta nivå vill jag lova. Jag Amon och Jettna åkte in i går efter matchen och då var det folk som badade i ån. Och idag var vi på plats igen, för att fira de nyblivna Svenska Mästarna.
Jag troraldrig att jag sett så sjukt mycket folk i Alingsås och allas humör var på topp och ja, ... Nu känner jag att jag helt plötsligt ÄLSKAR sport haha. Iallafall, Alingsås vann och det är huvudsaken, suckers!!!!
Efter Alingsås så gick jag Amon och Jeanette till McDonalds och nu är jag här-igen. Framför datan. Blev iallafall en hel jävla massa kort, som jag får lägga upp några nu tror jag. . .  Får bli ett litet collage, för det tar ju så lång tid att lägga upp bnilder här.

När vi stod i väntan på att laget skulle komma så såg vi en jättegammal gubbe som liksom stod uppe på räcket.... Helt galet, jag vet inte ens om jag skulle ha balans till att klara det:/ Haha.



Vet inte om man faktiskt sr hur sjukt mycet folk det var, men hela torget var verkligen överfyllt.
Jag satt på Jeanettes axlar ett tag till och med, vi hoppades att få våra 15 minutes of fame i TV haha, men så blev det nog inte riktigt, fast kul hade vi iallafall.

Efteråt var jag verkligen helt slut, så jag och Amon tog det lugnt och kollade på Filip och Fredrik, med bla Mikael Persbrandt som gäst. Han har verkligen något tycker jag, fast jag kan inte riktigt sätta fingret på vad.... Däremot är han inte lika sexig som min man;)




Hoppas ni haft en lika bra dag som jag har! PK

Adiue Jeanette

2009-05-10 / 10:51:49 / skrivet av: Lisa Blomgren
Min kära vän, Jeanette åker till Wales på Måndag.... I ett år! Jag kommer sakna henne sjukt mycket, men tycker ändå att det är roligt för henne att få åka dit. Allt låter jättebra och jag lovar att komma o hälsa på också. Så mycket det bara går!   Och nu har jag en till att sakna. Alla flyttar ifrån mig:(







090509

2009-05-09 / 12:48:16 / skrivet av: Lisa Blomgren

Jag ser på dig, älskling
Jag ser att du plågar dig själv
Du missförstod någonting
För det finns ingen annan min vän
Det kanske tar emot,
men vi hör ihop
Och inget kan ändra på det






Vad ska man göra idag?

2009-05-09 / 09:50:21 / skrivet av: Lisa Blomgren
Jag undrar vad jag ska hitta på idag. Jag vet iallafall att jag måste börja plugga på två stycken prov, och sedan får jag se. Jag borde nog ge mig ut o jogga, för jag ska gå ner några kilon till sommaren. Sola lite kanske? Den som känner för att umgås med mig idag, får GÄRNA ringa!!!
 
Igår kom min Jo hem, så jag Lana och Johanna gick och åt på Valentino:) ( jag skulle ha lagt in bilder, men tyvärr så hittar jag inte laddarentill kameran, sådet får bli senare...)






Regn ute, solsken i sinne

2009-05-08 / 10:07:46 / skrivet av: Lisa Blomgren
Because! Idag kommer Johanna hem! Jag kan inte vänta, den här veckan har jag saknat henne oändligt!! Jippie! Nu ska jag dricka en bantingsdrink ( för jag känner inte för frukost ) och dricka lite kaffe och så ska jag gå och möta henne vid tåget klockan kvart över elva!!!
Hoppas ni får en jättebra helg´eller iallafall fredag! Puss o kram!

Varning! Ett gnällinlägg

2009-05-07 / 19:05:09 / skrivet av: Lisa Blomgren
Inte vilken dag som helst. Nej, en tråkig jävla dag.  Jag är så sjukt irriterad så det är inte sant..... Finns så många idioter i min omgivning så jag spyr ( och nej, jag är aldrig någon idiot:P).  Men vad jag framför allt stör mig på är dom där sjukt falska människorna, som man fan aldrig kan lita på. Eller nej, ännu värre är dom som ljuger för en.... Eller dom som faktiskt tror att dom är SÅ mycket bättre än en själv.
Ett, två, tre. Kan inte någon bara ta mig härifrån?! För jag lovar att mina sista ljus snart är uppbrunna, och då vettifan vad jag gör!



Palla

2009-05-07 / 16:20:57 / skrivet av: Lisa Blomgren
anledningar till att mitt liv suger:
* jag är på jättedåligt humör!
* jag håller på att sluta röka
* jag har massa o plugga
* jag har inget liv
* ingen hobby
* jag kan inte resa någonstans
* jag PLUGGAR till undersköterska

Åhhhhhh, vill bara lägga mig ner o vara 5 år o sparka i golvet!!!!

Nakenyoga

2009-05-06 / 15:44:38 / skrivet av: Lisa Blomgren
Haha satt och kollade runt på nätet i väntan på Mims o Amon och hittade en artikel om naken yoga! Haha.Alltså, ni måste verkligen titta på det!
Någon annan som tänker som jag- stackars grannar?

här är länken: ( vet inte riktigt hur man skapar länkar)

http://www.aftonbladet.se/webbtv/livsstil/sofiemode/article4955075.ab

Nu ska jag städa itt mindre fräscha rum! Ciao!

Kall OCH regnig dag!

2009-05-06 / 11:11:05 / skrivet av: Lisa Blomgren

Hur kunde jag vara så dum så att jag tog på mig mina Dorothy Perkins skor i morse?! Det är regnigt och kallt och jävligt och jag tar på mig ett par jävla sommarskor...... Ibland tänker jag absolut inte!
Och på tal om dumhet, så läste jag helt sjuka citat från Msn, som kändisar har sagt. Här är några:

Jessica Simpsons: "Jag är inte anorektisk, jag är från Texas. Finns det folk från Texas som är anorektiska? Jag har aldrig hört talas om någon. Och jag inkluderar mig själv."

+

Angelina Jolie: " Brad oc jag är inte ett företag. Jag tar mina egna ekonomiska beslut. Han vet när det är dags att vara tyst och bara se söt ut"

+

Sienna Miller: " Jag har några lekar som gör det lite roligare. Jag låtsas att jag är Lara Croft eller någon. Jag duckar bakom bilar med mina kompisar. En gång fyllde vi en vattenpistol med kiss och sprutade på några väldigt aggressiva och ohyffsade paparazzifotografer"

= Slutsats:  En del kändisar blir som galna, eller så r dom kända just för samma orsak....



Kall dag, varmt hjärta

2009-05-05 / 20:27:50 / skrivet av: Lisa Blomgren

Vädret har faktiskt varit jättefint-infrån. Haha. Eller vad fan jag låter helt flum? Så vad har jag gjort idag? Jag har pluggat lite, alla uppgifter är inlämnade. Hann med att vara med Jeanette och linda också. Och äntligen hann jag med att vara med Lana o Zhiwar för att planera Johannas 20årsdag=) Åååh, vad kul det ska bli! ( men säger inget om det än, det får bli en överrsakning)  Så får vi bara  hoppas att det blir lika trevligt som när Z fyllde år. Men det vet jag att det kommer bli med mina bästa människor med mig:) Eller vi med Johanna, det är ju hennes dag;)



September 2008

Mina nya söta sommarskor kom idag. Jag hade på mig dom, fast dom skaver tyvärr lite, men jag älskar dom ändå så vill man vara fin får man lida pin=) Varför är jag så jävla besatt av att shoppa? Jag och Malin på jobbet pratade igår om hennes sockerberoende, jag skrattade och sa att det är tur att ditt beroende inte är så dyrt då. Sen kom jag på mitt eget beroende, nämligen shopping. Snacka om dyrt beroende. Fan också och kicken varar bara i cirka 3 timmar, sen vill man antingen ha mer eller så blir man ledsen för att man spenderat för mycket pengar-igen..... Haha, sen kan ju diskuteras vilket beroende som egentligen är värst...?

Lyssnar på "Lollipop" nu, får mig att tänka sjukt mycket på London! Åh vad kul det var..... Saknar det verkligen, för det känns som att jag ska åka nu tillbaka och jobba eftersom det var ett årsedan sist, men icke:(




Marble Arch, där jag och Pernilla  bodde. Sjukt fin entré, fast väldigt liten lägenhet. Åh, och Marble arch är rikt och arabigt, just my style! Jag ÄLSKAR det!



Pinsamt, för vi kom inte in i våran dörr ( det var jättekrångligt att öppna) det såg ju såklart "vakterna" i huset genom en kamera och kom upp och hjälpte oss.
" We saw you through the camera"
" Hahahaha, omg. 3 stupid blondes, or what " - Alla vinkade till kameran.

Kärlek till London, I'm not done with you yet..... <3




 


090504

2009-05-04 / 07:43:02 / skrivet av: Lisa Blomgren

God morgon alla!
Ska snart till skolan och ha medicinsk grundkurs. Sen prov, sen hem o plugga och resten av dagen är det vård och omsorg. Tills klockan fyra när jag börjar jobba:/ Herregud, vilken hektisk dag. För sedan ska jag plugga på ett prov jag har i cellen tlls i  morgon. Efter det tror jag Amon kommer. Mycket att göra, men väldigt lite är intressant egenlitgen.

Ha en bra dag!

Ropas

2009-05-03 / 23:19:57 / skrivet av: Lisa Blomgren

När jag och Amon var i Göteborg hittade jag den här blusen, på Rut Mfl. Men vet inte om jag ska behålla den.



Nu ska jag råplugga lite mer och sedan sova, skulle jag tro. Puss o kram!

Söndagkväll-igen

2009-05-03 / 22:52:54 / skrivet av: Lisa Blomgren
TIden går så sjukt snabbt! Snart är det ett år sedan jag åkte till England, det är ett år sedan jag träffade Amon och Farmor levde den här tiden förra året. Vart försvinner alla de 365 dagarna som finns på ett år egentligen? Och vad har jag gjort?....

* Varit i England <3
* Träffat min Amon
* Haft en rolig sommar plus jobbat
* Fått jobb på Mikaelsgården
* Börjat skolan

Thats about it, skulle jag tro... Ja, det är ju lite i allafall, 2009 blir nog inte fullt så händelserikt. Sitter nu här och planerar när jag ska hälsa på min Johanna i Örebro ( Örebro säger jag alltid med den där gnälliga rösten). Förhoppningsvis blir det i slutet av den här månaden. Jag kan inte vänta, fast det är ju ändå en tröst att hon kommer hem på Torsdag! Jippie!
Helgen har varit extremt lugn, inget jobb eller någonting, var i ochförsig ute i torsdags, men det var det ända. Annars har jag mest tagit det lugnt och varit med Amon.  Jag har även tänkt på att flytta i några månader eller så till Norge när jag är klar med min utbildning, det låter ju ändå som en upplevelse.... Fast jag har väldigt många planer i mitt huvud, men dom tycks aldrig bli av, direkt, tyvärr. . . .

Dagen efter

2009-05-01 / 10:00:19 / skrivet av: Lisa Blomgren
Igår var en ganska rolig kväll faktiskt. Eller i allafall förfesten i Maddes trädgård, kan vara så att jag verkligen har tröttnat på hotellet. Det är inte roligt längre. Men jag träffade min brors syster Fanny, av en ren händelse i toalettkön, gud vad världen är liten! Haha. Det var ungefär 10 år sedan vi sågs sist tror jag, så det var roligt. I allafall, bilder kommer senare i eftermiddag för Jeanette har kameran i sin väska.

Senare var det snack om att jag Lana, Nilo och kanske Ronne skulle till göteborg och äta lite o sånt, men vet ännu inte hur det blir med detta..... Nu ska jag göra en läxa och sedan gå ut och pressa i solen!

PK

Här är en bild på mig och Fanny:D