Valborg2009

2009-04-30 / 17:43:37 / skrivet av: Lisa Blomgren

Off i am to Madde's place! Ska bara fixa håret och måla mina tånaglar, så kommer jag. Valde att ha på mig min paljettklänning, men kommer säkert ångra mig, så därför går jag illa snabbt. I morgon kommer bilder för jag har med mig kameran!

Glad Valborg! Puss o kram

Lisa




Haha, vad fan är det med min hand?:P

Lite bilder från kvällen....

l


Valborg

2009-04-30 / 15:30:53 / skrivet av: Lisa Blomgren
Min valborg kommer att bestå (kanske, planer ändras ALLTID) av:

* Träffa Lana o Zhiwar för att planera Jos födelsedag
* Sminka och fixa håret
*Till Madde
* Utgång?

Well uppdaterar l8r :)
Ciaooo

Go OliveOil

2009-04-30 / 15:11:23 / skrivet av: Lisa Blomgren

Alltså jag har legat ute någon timma nu och solat, så sjukt skönt är det! Jag älskar sommaren, men det visste ni säkert redan. För att få en brun och jämn bränna brukar jag, när snön äntligen har lagt sig:

1. Peela och skrubba HELA kroppen och sedan raka mig
2. Förbered brännan i solarium några gånger
3. Smörja in mig med vanlig oliv olja och sedan sola.
4. Duscha
5. Brun utan sol

Huden blir så mjuk och fräsh så det är inte sant, man känner sig verkligen Ren! Och olivojla är jättebra till annat också, hårinpackning till exempel eller smörja in nagelbanden. Så kör hårt med olivoljan! Kanske dock borde säga att oljor är inte något att rekommendera om man har extremt ljus hud eller har tänkt att pressa i flera timmar, för då blir man lätt extremt bränd och får blåsor!

Sommar och Sol!

2009-04-29 / 15:47:32 / skrivet av: Lisa Blomgren

Fan vad härligt dt är med sol och sommarvärme! Jag ligger ute o solar, men var tvungen att ta en matpaus för kom på att jag visst inte hade ätit på hela dagen:/ 

Vad är era "måsten" för sommaren, så att det verkligen blir en sommar tillslut?

Här är iallafall några av mina:)


Min hjärna går sönder!

2009-04-29 / 07:44:58 / skrivet av: Lisa Blomgren
Min hjärna är inte skapt för så här mycket plugg, men jag tänker att det är inte långt kvar därför så pluggar jag överdrivet nu det sista. Lika bra det....
Och just det. Håller på att bli blond igen ( Pelle kommer inte gilla det) Men jag gör slingor gång på gång så att det inte ska bli helt förstört. Hoppas att jag trivs i blont nu då, för det var jävla längesen jag hade. Och just nu vill jag bara få det överstökat så mitt hår slipper vara denna jävla mellanfärgen.......

Nu ska jag till skola, sen blir det att sola och ....plugga!
PK
Lisa

Vårskor 2009

2009-04-27 / 18:12:38 / skrivet av: Lisa Blomgren
Några av mina vår och början av sommar-skor

Här är några av mina vårskor och början av sommarskor. I love them all!

Plugg! Dag 117

2009-04-27 / 18:08:02 / skrivet av: Lisa Blomgren

Damn vad jag pluggar. Pluggar pluggar och pluggar. Men det blir väl ganska bra ändå  i slutändan, sålänge jag kan gå ut med godkända betyg och bli undersköterska så är jag faktiskt nöjd. För något annat än halvskoltrött det är jag inte.
I veckan vet jag inte vad som händer på Valborg... får se, blir väl antagligen att festa. Nilo pratade något om att träffas alla vi tjejer igen, om det blir av den här gången=)
Pappa är i New York och mamma i London.  Och vet ni vad,mina godingar! Jag har köpt en ny mobil ( vilket kunde behövas.)


Haha lite skillnad, tror inte ens att Nokian är en sådan jag har. Min är äldre haha.



Bloggar senare om det händer något! P+K

Lisa

Wonder why?

2009-04-26 / 15:35:20 / skrivet av: Lisa Blomgren

Jag undrar varför en fet 10årig unge skjuter med luftgevär på mig och Mimmi? Jag undrar varför det finns töntar som går runt på stan med kniv och sparkar på bilar? Jag undrar varför Mikaels vänner är så sjuka? Jag undrar varför jag är så sjukt bakfull och jag undrar verkligen vad som hände med min filt?



Jag och Mimmi<3

Lördag EM

2009-04-25 / 14:50:17 / skrivet av: Lisa Blomgren

Blöja till dessert?

2009-04-25 / 14:45:27 / skrivet av: Lisa Blomgren
Jag sitter och väntar på Mimmi, Mikael ska ha "herrmiddag" här i kväll, så jag får väl hålla mig borta  på något sätt. Frågade just mikaels vän Henrik vad de skulle äta, svaret:
- Till förrätt är det räkcocktail, varmrätt baconlindad oxfilé med potatisgratäng, och dessert chokladpudding serverat på blöja.
VEM faan vill äta chokladpudding på en bebisblöja, dessutom lär det väl sugas in I blöjan? Vidrigt. Mikael är nog en en sjuk man. Kanske psykopaterna är närmare än vad man tror?

Lördag..

2009-04-25 / 07:32:54 / skrivet av: Lisa Blomgren
Om typ en timme ska jag till min lilla praktik:) Det ska ändå bli kul tycker jag... Iallafall tänkte bara berätta om vad som hände igår. Jag och Jossan satt och drack varsin cider på La Gusto. Då ( och detta är så typiskt för det händer alltid mig!!, att fyllon, psykos eller andra sjuka människor kommer fram) trillar en alkolistgubbe, rätt ner på marken. Jag och Jossan visste inte vad vi skulle göra men vi hjälpte honom upp. Sedan lutar vi han mot en stolpe där han står och kan knappt stå alltså.... Fyfan. Men då! Behövde mannen hjälp hem, vi drack upp cidern och tog han i varsin arm och tog han hem till sitt sen.
Men vad skulle ni ha gjort?
Jag menar, man kan inte bara låta någon ligga på marken, eller? Jag och Jossan kände hur våran karma steg iallafall=)

Kyckling på fredag?

2009-04-24 / 16:54:48 / skrivet av: Lisa Blomgren
Skönt med Fredag, men har inte bestämt ännu vad som händer i helgen. Antagligen ingenting! Praktik i morgon vet jag iallafall. Var ju ledig en dag så... Jag har just lärt mig göra kollage, så nu kommer det antagligen bli sjukt många sådana! Yeye=)

My Outfit

2009-04-24 / 08:48:15 / skrivet av: Lisa Blomgren
Idag känner jag direkt är en slappdag. Allt från HM:O haha vilken hm nörd jag är....
Det känns fräscht och väldigt enkelt men ändå inte oklätt eller vad man säger. Ne! Nu måste jag Verkligen skynda mig!
P&K!!!
Lisa

Så...

2009-04-24 / 08:26:38 / skrivet av: Lisa Blomgren
Så hur går det för Jeanette? Well, efter vad hon har sagt såhar hon följt listan och fick även en ny idag. Men en fågel viskade i mitt  öra att hon nästan föll för McDonalds. Jag är DJUPT besviken!!!!

En lögn?

2009-04-23 / 08:58:41 / skrivet av: Lisa Blomgren
Ni vet det där jag skrev om rånarsaken igår? Nu har jag fått höra att det bara var en lögn! Wtf?! Det var en 40årig man som hade varit full bara... Men är detta sant då? Vårgårda är en lögnares stad:P

Liftar-upptagning

2009-04-22 / 18:22:33 / skrivet av: Lisa Blomgren

På vägen till Alingsås såg jag och Jeanette två stycken liftare på andra sidan vägen, vid Bögens i Alingsås. " Om dom är kvar när vi åker hem, så tar vi upp dom" sa jag. Jeanette gick tveksamt med på det, men lovade till sist. När vi, efter kanske en timme åkte tillbaka hem stod dom kvar fortfarande, men då var Jeanette inte alls lika pigg på att ta upp dom längre.Dom såg ut som talibaner tyckte hon ( kan väl hålla med till viss del, för båda såg väldigt boheme ut.  )Så jag blev sur och vägrade prata med Jeanette, det hade varit mitt dagsäventyr tänkte jag. Haha i allafall. Så vi vänder och tar upp dom. Och det var jättetrevligt, för det visade sig vara två stycken jättetrevliga australier. De hade åkt till Sverige för de tyckte att det lät som ett roligt land, sedan hade de varit i Göteborg ett tag och bestämde sig nu för att åka till Stockholm, antar att pengarna gjorde att de liftade. Skön livsstil haha.
Sedan visade vi dom Siene ( där hela Jeanettes familj faktiskt var ute precis när vi åkte förbi) och kossor och sist, men inte minst-Vårgårda!  Sedan åkte de vidare med tåg till Falköping. Haha tänk vad roligt man kan ha med lite liftare!



( Bild tagen från Google)

Projekt Jeanette

2009-04-22 / 15:41:14 / skrivet av: Lisa Blomgren
Idag har Jeanette kommit hem till mig. Vi bestämde att jag skulle vara Jeanettes viktcoach, fan vad roligt tänkte jag. ( eller om et var min idé) Kommer bli grymt besviken om hon inte följer det;) Jag gör upp matschema och så får vi se hur det går:)
Dag ett börjar i morgon. Det ska bli intressant, verkligen.

Dag ett:
Frukost: Smoothie
Lunch/Middag: Citronkyckling med bulgur och sallad
Kvällsmål: Grov macka med makrill

7 Veckor ska detta vara. Kommer hon att klara det?

Brutalt rån i Vårgårda, wtf

2009-04-22 / 14:15:09 / skrivet av: Lisa Blomgren
Ingenstans går man fan säker längre. Och jag blir faktiskt arg när jag läste detta. Hallå?! Vårgårda! Vi snackar om en liten byhåla med invånare på mindre än 5000 människor i själva "stan". Så svårt är det väl inte att hitta de skyldiga?
http://www.alingsastidning.se/nyhet_visa.asp?id=4070&sidnamn=V%C3%85RG%C3%85RDA
Här kan man läsa om händelsen. . . Bli nedslagen med basebollsträ för en mobils skull? Vafan, råna ett omklädningsrum hade väl varit bättre:/ Jävla småligister!

Annars då? Själv har jag fått något konstigt, jag känner mig så jävla trött och hängig, jag orkar absolut ingenting och jag känner att jag måste träna men jag orkar inte ens det. Någon konstig sträckning har skett i mina ben ( kanske är det träningsvärk) men jag känner mig som en man med förkyldning idag och det står jag för haha. Jag får väl  iallafall gå och borsta mina tänder nu.... SÅ vidrig tänker jag inte tillåta mig själv att vara iallafall. . .

H-hard work work work

2009-04-21 / 07:25:39 / skrivet av: Lisa Blomgren
Oj vad jag är klar snabbt! I vanliga fall går jag typ upp så här dags men det är förbannat bekvämt o slippa stressa. Nu ska jag tills kolan om en stund, det kommer en man från faktum till Etiken idag, ska bli intressant. 5 minuter efter att jag slutat skolan så börjar jag jobba till klockan halv tre. Men det blir nog bra..... Ha en underbar dag, och förlåt mig MIMMI<3 Pusspuss

G+

2009-04-20 / 16:45:57 / skrivet av: Lisa Blomgren
Yup. G+ var det betyg som jag fick i Människan socialt och kulturellt. . Jag är väl itne direkt missnöjd men jag tycker nog faktiskt att jag kunde ha förtjänat ett Vg.. .  Skolan har gått snabbt idag men ändå inte. En sak som är väldigt störande i våran klass är alla dom där " lite viktigare människorna", ni vet som ALLTID ska ha en synpunkt på ALLT. Sånt gillar inte jag, för det mesta som sägs är lite smygrasistiskt och saknar grund och lära. Men men ska försöka inte vara så gnällig.
Nu sitter jag och skriver en liten uppsats om min egen livsåskådning. Fan vad intressant det är!

Bless you!

2009-04-19 / 17:27:36 / skrivet av: Lisa Blomgren
Idag mina damer och herrar börjar Filip  och Fredriks nya program! Live frånNew York i Tyra Banks studio. Åh vad jag längtar. Dagens gäster är Marilyn Manson och Jonas Gardell.  Kan inte ens tänka mig hur detta kommer att sluta! Gud vad spännande! Så ring fan inte klockan nio ikväll för då vet ni vad jag gör!!!

090419

2009-04-19 / 12:36:46 / skrivet av: Lisa Blomgren

Idag är det en speciell persons födelsedag-nämligen Pernillas! Min kära Londonkamrat, min barndomsvän och gullunge Penny:)  Den här bilden tycker jag representerar " Get out of my fucking hood!!!!" en kväll med Ali and AJ haha.



I helgen har vi haft finbesök, minsann! Det var nämligen min favoritmoster Titti och hennes minsting Sam som var här. Och han kan le! Jag tror vi kommer komma bra överens, jag och Sam=) Jag har även jobbat på Mikaelsgården. Klassfest. Jag vet inte, tror inte så många av mina läsare kanse har varit på en reunion klassfest än?

Men jag vet i allafall att jag MÅSTE gå när jaghar den åldren inne. Alla blir precis som dom antagligen var när de var unga. Man ser vilka "grupper" de tillhörde och de dansar som de gjorde då till precis samma låtar. Det är som att ta ett halvt sekel (nästan iallafall) tillbaka i tiden. Så den som sa att det inte finns tidsmaskiner ljög. . . Och maskinen kallas klassfest. Men kul är det iallafall att jobba vid sådana tillställningar=)



Fyfan. Nu sitter jag här och läser Aftonbladet på nätet. Det mesta är skit, som jag inte ens tycker borde vara med i en tidning, för vem bryr sig om massa utröstade Robinsonspar privatliv? Iallafall. En artikel slogmig ;" Delara,22, ska hängas imorgon". ALltså man vet ju att sådana straff fortfarande existerar, men det är så sjukt omänskligt tycker jag! Visserligen är detta i Iran, där kanske man har hårdadre straff, men ändå. Hängning, stening och sådana straff tycker jag är het o humant, att man inte gör något me åt det eller informerar mer om det!

Sommarfeeling

2009-04-17 / 09:56:26 / skrivet av: Lisa Blomgren
Jag är sugen på en resa någonstans nu. Bara en enda chartervecka skulle verkligen vara fantastiskt. Hittade några billiga också faktiskt. 3800 kronor för en resa för två personer! Inte klokt vad billigt. Fast för min del blir det väl till att resa i slutet av maj, då brukar det också finnas bra och billiga resor. Hoppas hoppas hoppas jag kan få komma iväg, för sedan väntar ju en låååång sommar av jobb. Ibland jobbar jag tilloch med dubbelt. Alltså jag jobbar på Mikaelsgården från klockan 9 till 15 och från 15.30 till 21.00 på Kullingshemmet. Det betyder ju iochförsig att jag kan få komma iväg på ytterligare en resa i slutet av sommaren också.

Turkiet längtar jag efter, men även Grekland. Fast skulle egentligen åka någonstans jag aldrig varit innan. Kanske Cypern? Nej, jag känner för att packa väskan med en gång, någon som är på?;)


Spanien 2006



Crete 2007

21 grader varmt

2009-04-16 / 18:28:59 / skrivet av: Lisa Blomgren
Härligt väder har det varit idag iallafall! Amon tvingade upp mig så vi kom ut o cykla. Fast det var faktiskt trevligt, utom när jag blev lite grinig, men det blev bättre sen haha. Vi cyklade till Kvinnestadssjön, vilket är 8 kilomneter enkel väg. Sedan badade (!!!) vi. Och det vill jag lova är rekord för mig! Förra året väntade jag iallafall till den 19e April, men tidigare får det fan inte bli haha.
Skönt väder har det varit som fan iallafall. Snart kommer Ronnelly förbi så ska vi ut och springa. Åh vad jag är hurtig. Men det känns lite fel för inte fan har jag varit hurtig förut, fast man känner ju sig så jävla fräsch iallafall.  Jaja... Nu måste jag vila mig lite, annars kommer jag väl svimma eller något haha.

Puss o kram på er

090415

2009-04-15 / 13:24:16 / skrivet av: Lisa Blomgren

Jag har hittat ett nytt favorit-te!! Det är märket Friggs Ingefära och Citron te. Damn vad gott det är. Jag ska sluta dricka så mycket kaffe nu när jag slutat praktiken ( för där gjorde jag inget anna än drack kaffe) och dessutom är det bra att jag inte dricker så mycket kaffe för kaffe går i hop med cig. Cig är ett av mina beroenden som jag absolut måste bli av med nu. Men det är inte så lätt när solen skiner och man sitter ute, då har ciggen varit ett självklart alternativ i flera år ( FAN att jag någonsin började)

Dåliga saker med rökning:
* Man får dålig kondis
* Man luktar ofräscht
* Man blir en riktig surfitta om man inte får en cig när man vill ha en
* Man kan få gula händer (fingrar)
* Tänderna blir äckliga

Men så finns det ju också saker till varför jag Inte egentligen vill sluta:(:
* Det är socialt
* Det är gott till en kall öl på sommaren
* Om man vill prata med någon ostört kan man göra det under en cig
* Sist men inte minst, det är jävla gott

Men.... Jag tror ändå jag måste sluta. Kanske en per dag men inte mer. Fast det vet jag att jag inte kan hålla mig till. Fan också!  Jag önskar jag kunde gå tillbaka till den 15åriga Lisa och säga åt henne att det inte är okej att röka varje dag. . .


Another what?

2009-04-13 / 00:01:40 / skrivet av: Lisa Blomgren
(Another Song) All Over Again lyrics

You've been alone, you've been afraid
I've been a fool
In so many ways
but I would change my life
If you thought you, might try to love me
So please give me another chance
To write you another song
And take back those things I've done
Cause I'll give you my heart
If you would let me start all over,
Again

I'm not a saint
I'm just a man
Who had heaven and Earth
In the palm of his hand
but I threw it away
So now I stand here today asking forgiveness and if you could just please
Give me another chance
to write you another song
And take back those thing's I've done
Cause I'll give you my heart
If you would let me start all over
Again

Little girl you're all I've got.
Don't you leave me standing here once again?
'Cause I'll give you my life
Yes I would.
If you would let me try to love you

So please give me another chance to write you another song and take back those thing's I've done

'Cause I'll give you my heart
If you would let me start all over
Again

Again, oh,no no ohh

You know I love you, yeah
give me one more chance
No no, no no no no

Glad Efterdag

2009-04-12 / 10:34:06 / skrivet av: Lisa Blomgren

Jag undrar hur många av Sveriges befolkning som är bakis idag. . En ganska stor del skulle jag tro.  Undrar varför det är bestämt att man ska dricka och festa på Påsk, om man tänker på vvad det var som innan. Jag klagar inte, festa är alltidkul och hur många bryr sig egentligen om Jesus ( som gjorde vad på Påsk) nuförtiden?

Iallafall. Min påsk var bara mysig. Hade varken pengar eller ork att festa sönder mig. Och Ronne Johanna o Lani skulle ändå ite ut:(  Mimmi har sovit här i natt, och mn Amon.... Idag vet jag te vad som händer. Ska ut ospringa om ett tag.  Så skönt är det faktiskt!


Festival-Mimmi



Påsk är memma( som ser ut som skit) dans och sol:P Enligt våran skruvade familj iallafall.

För er som inte vet vad memma är så äter man det i Finland på påsk. Det smakar typ som rågbröd men har konsistensen som  kladdkaka. Till det har man socker och grädde. Mums;)

Glad Påsk!

2009-04-11 / 20:37:06 / skrivet av: Lisa Blomgren
Vilken härlig dag jag har haft:D haha . Först var jag ute o sprang, sen cyklade jag till Eggvena ( jag vet vad ni tänker: vad har hänt med henne?) Sen grillade jag med Johanna o Lani, och efter det körde dom mig till Papi för att äta påskmiddag. Man har aldrig så roligt som med Pappa Gunnel och Mimmi. Jävlar, vilken konstig familj vi är.
Nu vet jag inte vad jagska göra. Amon kommer snart o jag ska la sminka mig lite. Lägger upp lite bilder i allafall.

Pussss


Vid Jämnesjön!



Upppdaterar mer sen!  Glad påsk på Er!

Hum

2009-04-09 / 17:32:52 / skrivet av: Lisa Blomgren
Jag kan inte hjälpa att jag tycker det är lite kul att skådespelaren Jamie Waylett a.k.a Vincent Crabbe ( han i Harry Potter), har åkt fast för knarkinnehav. Man hade hittat cannabis i hans bil. Haha. Det måste vara något med Harry Potter-skådespelarna alltså. Med tanke på att Daniel Ratcliffe, eller vad han heter, springer runt naken i sina scener nuförtiden haha. 


"Den skyldiga" är alltså han till höger.





Såg en rolig sak idag också. Ett par i affären.... Först upptäckte jag att det var en man som hade tjejjeans på sig. När jag tittar 10 centimeter åt vänster, och får syn på hans fru märker jag att även hon har likadana (!) jeans haha. Hur fan tänker man alltså? 

I'll never give myself to another, the way I gave it to You

2009-04-07 / 17:49:47 / skrivet av: Lisa Blomgren

Jag saknar att bara kunna ringa Johanna och fråga om jag ska komma över på lite kaffe ( i know, jag bjuder in migsjälv). Jävla örebroare, Johanna! Dom har tagit mig ifrån dig!



No es culpa mia........




* Top/ Tunika-- Gina Tricot
*  Jeans- HM
* Skor- HM

Btw, jag har inte fått en jättetumör, även om det ser ut så:P



Så jävla trött på könsroller blabla

2009-04-07 / 16:09:46 / skrivet av: Lisa Blomgren
Det finns många som är vackrare än mig. Många är smalare än mig. Snyggare, sötare, smartare, mer graciösa än mig. Men varför varför VARFÖR ska jag alltid behöva jämföra mig med andra? Tror det är många som känner igen sig i tankesättet: " Alla andra är mycket bättre än jag...". Men vad är det som gör så att man tänker så?  Jag tror i allafall det är dom jävla könsrollerna. Vi tjejer känner oss jävligt värdelösa på grund av killar. Och skulle inte heller förvåna mig om killar kände likadant om tjejer. Men bara för att tjejer är  det "svagare könet", så är det ingen kille som vågar säga det. Så det så! Fan vad trött jag är på det.

Mina "krav":
* Se bra ut
* Fina naglar, fint hår (helst långt)
* Inte gula tänder
* Lukta gott jämt ( även om det är en 40 gradig värme ute, får man alltså inte lukta svett)
*  Bra smink, inte för mycket inte för lite
* Inte för högljudd, inte för tyst
* Vara charmig, gullig, snäll, men ändå kaxig
* Fina kläder
* Bra jobb
* Och sist men inte minst, Bli älskad

Gud så mycket det är när man tänker på det:/ Usch. Jag får ångest av mig själv.  går aldrig att få stopp på skiten. Ju mer man gör desto högre krav får jag på mig själv.

Måndag sjätte i fjärde

2009-04-06 / 07:05:30 / skrivet av: Lisa Blomgren
God morgon på Er! Sovit gott? Fan vilken härlig natt jag haft ändå. Ändå sov jag ensam.. .  Drömde om min lilla farmor i natt och denna gången så kunde jag faktiskt krama henne=)  Ibland saknar jag henne sjukt mycket!
Dagens planer är:
* Få fram solen
* Praktik
* Träffa Pernilla
* ???

Hoppas det blir en underbar dag ( jag svär, det var inget kristet uttryck!!!)

xoxo

I need a break-from myself!

2009-04-05 / 22:00:55 / skrivet av: Lisa Blomgren

Trots mitt otroligt hemska humör som jag hade typ hälften av helgen har den ändå varit mysig. Johanna och Lana var här en sväng, umgåtts lite med Jettna (som vanligt) och Amon. Jag och Amon har varit ute vid Jämnesjön och bara softat och så har vi varit i Göteborg också.  Mimmi och Markus var här på lördagen också. Så jävla gött väder va!
Fan känns som att jag int ehinner med bloggen. Den som började gå så bra. Men kanske har jag tid mer nu för den.... I hope!

Mimmi, Markus och Amon :)

Alltså. Denna veckan är fan påskvecka. Och jag och Amon har nästan varit "dejtat" i 10 månader! Det är ju fan interiktigt klokt. Bara en vecka kvar på praktiken är det också. Kommer verkligen att sakna det stället, alltså. Så sjukt trevliga människor så det finns inte!  Inte så mycket planerat egentligen under veckans gång.. Träffa Pernilla, kanske festa med Ronne, Lana, Johanna och Tanja (tror jag) men vet inte riktigt när det blir faktiskt. Fredag eller lördag tror jag. Fan äntligen fest! Frågan är vad man ska ha på sig bara.....  Min rosa satinklänning får det nog bli, för har inget löshår så jag måste ändå känna mig party vafan. Nu när det börjar blir varmt ska jag börja SOLA och tanna mig med BUS. För vem vill se ut som ett lik? Det gör man ju ändå i vårljuset;) haha.

xoxo

What a beautiful sunny day!

2009-04-04 / 10:29:29 / skrivet av: Lisa Blomgren
Idag har jag sett årets första humla. =) Världens fetaste också, har alltid undrat hur fan dom kan flyga med dom jättekropparna. Jag menar, jag kan ju inte flyga om jag så skulle ha vingar, har jag blitt tillsagd, för jag är för tjock för det:O 
Mitt liv är faktiskt inte världens roligaste för tillfället. Förra året var jag nästan i London vid den här årstiden. Jag hade långt hår. Det är faktiskt intressant att ha bilddagboken, för då har jag akriverat där vad jag gjorde precis den här dagen för ett år sedan. Haha, lite roligt faktiskt. För ett år sedan var det Fredag och jag och Jeanette gick till hotellet och festade med Sophia, KB och några fler. Kul har jag för mig vi hade i allafall. Förutom att det då betyder att det även var ett år sedan som jag fick springa från kurder haha, ni et vad jag menar;)

Idag vet jag inte vad som händer, kanske blir det Göteborg med Amon. Jag tänker inte vara inne i allafall! 
Have a lovely day!

Jag för ett år sedan:                                                            Och den feta humlan
                                                       

xoxoxo

April, April

2009-04-01 / 15:51:36 / skrivet av: Lisa Blomgren

Gud vad jag har längtat efter April!:D Jippiue, nu är det vår. Har till och med sett knoppar.
Och så hålle rjag på att bli ljusare igen, så rä nu lite oranghårig:S Fyfan vad oranget inte alls klär mig. Men det ljusare håret kommer bli så bra så bra.

Idag satte sig en dam med hår ner till låren bredvid mig när jag väntade på tåget. Jag var tvungen att fråga henne hur hon hade lyckats. Hon sa att hemligheten var Jojoba(?)olja. Och naturliga hårprodukter, och skötsel för håret. Okey, tänkte jag. Får nog bli löshår några år till för min del haha.

Idag ska jag sitta i solen och glassa, kanske röra lite på mig, vattna blommorna hos mormor och sedan vet jag inte vad som kan tänkas hända. Något kul hoppas jag i allafall.
Btw, lägger upp lite bilder ifrån i Måndags. Enjoy

Lots of Love!