Antagligen den värsta Elviskopian som finn...

2010-07-25 / 21:16:52 / skrivet av: Lisa Blomgren

dsc00342 (MMS)

Antagligen den värsta Elviskopian som finns. Han är inte tjock. Han är inte ljus. Han har inga moves. Älska Turkiet!

Will Leave This Town- Now

2010-07-23 / 19:52:08 / skrivet av: Lisa Blomgren


Snart är väskorna färdigpackade och snart åker vi till Turkiet. Jag och min livs kärlek. Så underbart så det är inte sant. Känns bara som att jag glömt något. Hum? Skor, smink, parfym, pass och pengar. Det är ju ändå det viktigaste liksom? Vet inte om jag kommer att blogga något där nerifrån, men lovar en fet uppdatering när jag kommit hem istället, isåfall! Chao!

Hands Up for Eliza Doolittle

2010-07-22 / 21:52:28 / skrivet av: Lisa Blomgren

Älskar den här låten- Eliza Doolittle- Pack it up. Aldrig hört talas om henne innan men grymt bra brud!

Inlines It Is

2010-07-22 / 18:11:29 / skrivet av: Lisa Blomgren

Jag och Johanna har äntligen invigt våra inlines. Fin premiärtur, det där. Och herregud, har inte åkt sedan jag var åtta år. Kan säga att allt vad talang hette har dött under de senaste tolv åren.


Seriösa skills

Haha det trodde ni inte va:)

2010-07-22 / 17:28:00 / skrivet av: Lisa Blomgren

dsc00325 (MMS)

Haha det trodde ni inte va:)

Get the Fuck Out of My Life

2010-07-22 / 15:07:59 / skrivet av: Lisa Blomgren
Och den rubriken tillägnar jag gladeligen Telenor. Fuck you, Telenor.  Har dessvärre varit kund hos dom i flera år och ångrar mig djupt. Man får betala för saker jag ens inte haft, ingen bra service, dryga jävla idioter i kundservice som ofta heter typ David, Daniel eller något annat totally gay-name, som pratar med någon dialekt som inte knappt finns och som man inte fattar. Och medan jag ändå håller på kan jag likagärna säga att jag hoppas att de går i konkurs och att alla som jobbar där brinner ner och att ingen någonsin blir kund hos Telenor igen!!! Alltså, fattar inte hur ett företag kan gå runt. De är inte ens billiga.
Hejdå Telenor. Hoppas att vi aldrig ses igen!

Too Much is Never Enough

2010-07-21 / 18:11:16 / skrivet av: Lisa Blomgren

Åh, fy fan. Jag dör av utmattning, fattar inte. Jag har verkligen inte gjort någonting idag, men är fett trött. H&Ms höstkatalog slank ner i min brevlåda idag, så eftermiddagen gick åt till att sola och bläddra igenom den. Älska. Kan inte hjälpa att man längtar lite till hösten när den dimper ner,right? Fanns ju en hel del fint också, men blev endast ett par boots hemklickat, eftersom jag gissar på att de kommer att ta slut väldigt snabbt. Dessutom väntar ju London i oktober, så har inte planerat att shoppa slut på alla mina pengar. Here they are:


Klicka hem dom här 


Har tänkt att göra om min garderob också. Vet inte hur, men behöver bra förvaring, och förvaring till alla mina skor, plus att det ska vara enkelt och snyggt och lätt att plocka fram. Just nu kör jag lite taktiken, släng-in-i-garderoben-med-allt-det-andra-och-hoppas-på-att-den-går-att-stänga. Haha. Grejen med mig är att jag gillar ordning och reda, och var sak på sin plats, men hatar att städa och plocka iordning.Hum, jag vet inte? Personlighetsklyvning?

The Best Things in Life are Free

2010-07-21 / 13:09:35 / skrivet av: Lisa Blomgren

Efter att vi hade paddlat kanot igår stack jag och Jo och köpte inlines på en second hand affär. Det är nämligen sommarens projekt, att lära oss åka. Fortsättning om det följer på torsdag. Sedan bnlev det grill och bad och lite vin på Playan med Mikael och Amoun. Mycket trevligt. Orkar egentligen inte skriva så mycket om det, utan Ni får nöja Er med bilder istället. Ingen läser väl egentligen så mycket av texten jag skriver ändå?


Min Desperata husfru

Johannas/Amouns desperata husfru



Country Side

2010-07-20 / 16:25:00 / skrivet av: Lisa Blomgren

Att paddla var inte alls lika lätt som jag trodde. Seriöst, det ser så lätt ut när man tittar på folk som gör det, bara att paddla lite så kommer man fram. Så var det inte. Speciellt inte i motströms, men roligt var det iallafall och jag och Miss Jo har haft en mysdag i värmen. Och bortser man ifrån alla hinder, alla åk in i träd och fel placering när vi skulle stanna o fika ( i en kohage) så var vi riktigt grymma. Kan nästan låtsas vi varit utomlands, the budget way. Här kommer iallafall lite bilder, för det tror jag ni vill ha, ha`?;) Och ursäkta mitt hemska klädval, de där fula skjortsen åker rätt åt helvete nu.





Happy Monday

2010-07-19 / 20:56:30 / skrivet av: Lisa Blomgren

Idag fyller min kusin Klara 18 år så jag, Mimmi, Mor, Amoun o Markus åkte dit och grattade lite. Alltid lika trevligt att träffa Blomgrenskorna. Sedan vart Elle o Mimmi här hos mig och umgicks lite. Kollade även upp turistattraktioner i vår egen stad, haha. Det fanns inte alls så speciellt mycket att göra. Någon ångbåtstur i tre timmar? Haha. Nja... Som den rastlösa person jag är skulle jag nog lätt bli uttråkad.
Om några minuter börjar Danska Hollywood-fruar. När kommer de kurdiska, arabiska, thailändska och kinesiska Hollywood-fruarna då?Det kunde bli intressant. Anyways, ska ni titta eller?

 



Hoppas ni haft en trevlig dag, alla mina små läsare!
Chao!

Last Day of Work

2010-07-18 / 15:45:11 / skrivet av: Lisa Blomgren

Att ha något slags mål i livet är en väldigt viktig del för att ha jag ska må bra har jag kommit på. Felet är dock med mig, att jag gärna lever någon annan stans än i nuet. Jag lever i framtiden. Antar att det är typiskt för mig som Vattuman att göra just detta. Att leva i nuet är något jag måste lära mig att faktiskt göra. Annars går jag och längtar efter vad som ska hända hela tiden istället för att förstå att här är jag. Fattar ni problemet? Alltså, det kanske inte låter som ett problem men det är det. Jag är ständigt missnöjd. Över mig själv, mina egenskaper, min kapacitet att göra något bra, över mitt utseende. 
En av mina bästa vänner säger att hon alltid uppfattar mig som perfekt, att jag alltid hinner med allt, tränar och gör saker och såvidare. Så är det självklart inte och jag förstår inte var hon fått det ifrån. :). Vad jag vill komma fram till är att jag måste bli starkare i mig själv för att kunna vara den alla tror att jag är.
Årets mål är att bli bättre vän med mig själv och att uppskatta de små sakerna i livet. Min familj, min pojkvän och mina vänner och ta vara på det. Inte leva för nästa månad, nästa vecka, nästa år eller nästa dag. Punkt!



Det lät lite flummigt va? Skönt att skriva av sig är det iallafall och ibland behöver man bli mer personlig i bloggen även om jag knappast fläker ut hela mig själv.

Saturday

2010-07-17 / 16:40:38 / skrivet av: Lisa Blomgren

Känner mig helt frisk igen och det är ju skönt det iallafall. Jobb blir det i morgon. Och ikväll ska jag vara chaufför åt Mamma o Mikael. Skulle egentligen ha tagit en öl på åkanten, men får väl ställa upp när jag ändå kan. Kanske lika bra det:)
Försökte ta lite klädeskort i cammen, men det var ungefär lika lätt som att skejta. Helt omöjligt vill säga:)

I Really Don't Mind the Rain

2010-07-17 / 12:02:54 / skrivet av: Lisa Blomgren
Sitter och myser i min nystädade lägenhet med en kopp té. Konstigt nog trivs jag med lite regn emellanåt. Förstår varför engelsmännen dricker så mycket té när det är sådant här väder-det kommer liksom naturligt. Den där a-cup-of-tea-perhaps-my-dear-känslan kommer upp och allting känns bara lugnt och tryggt. Känns som när man var ute på landet med Mamma i en av hennes sommarstugor när jag var liten och vi bara var. Nog för att jag är en storstadstjej men ibland kan det räcka med bara den där lantkänslan för att jag ska bli avstressad och lugn igen.


Kollar även runt på höstmodet litegrann. Det känns som att det blir en hel del french-style, blandat med lyx/bohéme och 80/90tal, kryddat med Lady Gaga ofc. Efter att ha tittat runt på H&M fick jag dessutom tipset om en grym 15årig (?!) modebloggerska ifrån Los Angeles. Inspiration finnes på : http://thestylishwanderer.blogspot.com/ . Kan lova Er att ni definitivt kommer att bli inspirerade, om ni inte redan läst hennes snygga, stilrena blogg.

Ett annat exempel på en ung, grym bloggare är Madonnas dotter. Fick nys om henne ifrån Elin Klings blogg.
Det är helt otroligt att hon bara är 13 år gammal och en modeikon redan. Men antar att om man har Madonna som mamma har man knappt något val, right?

Här är iallafall Lolas blogg.

Magsjuka, värme och ännu mer matlagning

2010-07-16 / 15:53:12 / skrivet av: Lisa Blomgren

Såg att det var hela fem dagar sedan jag uppdaterade. Det är ju tan terrible.. I onsdags blev det hotellet med trevligt folk och framförallt  mycket folk. Jag hade verkligen jätteroligt i min fina Nellyklänning som folk berömde under kvällen. Visst är det trevligt när andra tjejer kommer fram och säger vad söt man är. Tycker nästan att en sån komplimang är finare att få än av massa killar som (bara vill ligga). Blev hursomhelst mycket dans och mycket skratt- jag är nöjd. Jag och Amoun kom hem fulla och glada och spelade in massa sjuka filmer och tog massa sjuka kort. Haha. Igår vart jag ledig men drabbades av magsjuka:( Och nej, det var inte bakfylla utan magsjuka, ni vet när man inte kan gå på benen och man skulle nog faktiskt hellre dö än att spy en gång till. Idag mår jag bättre men kan dock inte jobba på 48 timmar.

Mikael och Amoun

Heeemskt att man alltid ska se ut sådär på fyllan!


Jag och Shafa på dansgolvet

It will probably speak for itself


Det var mycket kärlek under kvällen. Iallafall ifrån min sida haha



Måste väl säga att detta är en "efterbild" och den "finaste" av dom. Haha aa, ni fattar ju själva:D

Men älskar mannen av hela mitt hjärta. Tills jag dör. Älskar dig, finaste.

Väder+Lek

2010-07-11 / 11:52:17 / skrivet av: Lisa Blomgren



www.yr.no är den bästa väderlekssidan. Vädret stämmer nästan alltid överens med hur det är. Ser ju ganska bra ut med tanke på mina lediga dagar. Och tur rä det ju att jag endast jobbar kvällar. Älskar sommaren!

Och de sköna sommardagarna fortsätter..

2010-07-11 / 11:03:24 / skrivet av: Lisa Blomgren

Igår var även den en toppendag med strand och bad ( årets första dopp faktiskt och det var precis lika kallt soma lla de andra ljög och sa att det inte var- i'm not falling for that again!!).  Efter det hann jag faktiskt med att träffa Mia, som var hemma ifrån Stockholm och Birk! Var sjuukt längesedan som jag träffade Birk och det var jätteroligt att göra det. Vi satt på Åkanten och tog en öl och efter det drog vi hem. Och kvällen slutade helt enkelt med att jag, Amoun och Mikael satt och drack drinkar och pratade. Lite småmysigt sådär.

Fler bilder kommer att komma upp dock, måste bara invänta Mia för hon tog dom:)

Jag trodde jag kunde vinna...

Mysig softkväll

2010-07-10 / 11:49:14 / skrivet av: Lisa Blomgren


Dagens sommarlåt är helt enkelt Daddy Yankee- Daría



Något suddig bild, och detta är för att jag endast äger en kameramobil:(

Söta Madelein, som man alltid kan skratta med och alltid prata allvar med. Gillar den bryden!


Idag blir det stranden hela dagen. Är så himla varmt och skönt och jag ska ta vara på varenda minut av det. Bilder hoppas jag kommer upp ikväll, nu när jag äntligen börjat blogga igen. Undrar dock hur länge det håller. Man måste vara inspirerad till saker och ting också. Men blir nog en del roliga inlägg skulle jag tro.
Puss o kram på Er!

Nya naglar, new beginning

2010-07-09 / 18:42:05 / skrivet av: Lisa Blomgren



Vardagslyx
, kallas det, mina vänner. Behöver faktiskt inte ens vara att göra naglarna. Äta på restaurang, pedikyr, ansiktsbehandling. Allt som inte heter donken och tandtråd räknas som vardagslyx tycker jag. Ikväll ska jag ut och dricka någon öl på stan i det fina vädret med fint sällskap också minsann.  Vet dock inte var, men ska det firas så ska det firas, som man säger.

SEMESTER!!!

2010-07-09 / 16:08:31 / skrivet av: Lisa Blomgren

Äntligen har jag semester!!! Tre veckors ( två iallafall) s ren ledighet, fyfan vilken lyx. Nu förstår jag varför alla svennar går runt hela året och är griniga, för att de väntar på semestern of course. Under semestern föreställer jag mig att alla hemska kunder är som strålande solar. :) Det är lättare att handskas med sura personer då:D Haha.

Och vet ni vad? Jag har gått ner två kilo också. Lite mer ska det bli, men inte för mycket för då försvinner mina redan små bröst:(

Såhär naturlig är jag på jobbet. Endast mascara använder jag, knappt ens mascara faktiskt. Det är så trååkigt att aldrig sminka sig!

Åkanten-utan öl:O

2010-07-07 / 23:22:26 / skrivet av: Lisa Blomgren



Love the way you lie

2010-07-05 / 16:58:44 / skrivet av: Lisa Blomgren

 

Den här har jag i lurarna hela tiden, verkligen. Jag älskar den. Vartenda ord och varenda not är helt genialiska. Eminem ft. Rihanna- Love the way you lie

Söndagen som gick ni vet

2010-07-05 / 16:13:40 / skrivet av: Lisa Blomgren

Herregud är sjukt trött efter en dag på jobbet. Men försöker dock tänka på att detta är sista veckan innan jag har semester i tre veckor. Wihoo! Det är första året någonsin jag har semester och det var längesedan jag hade ett riktigt sommarlov, eftersom jag jobbat ett antal år nu. Igår hann jag inte blogga/orkade inte. Var iallafall och spelade minigolf med Jo och Zhiwar och på kvällen såg jag Eclipse med Erica, Jo och Bella. Har aldrig riktigt satt mig in i Twilight-grejen, men filmen var helt okey. Fick mig att inse att jag verkligen älskar min Amoun. Jag måste säga att även om SF inte är min grej är Twilight en jättemysig kärlekssaga, eller hur?

Vill egentligen bara ligga i soffan hela dagen, men känner att det är dags att gå och träna. Vill inte ligga på en strand i Marmaris och se ut som en blek valross, liksom;)


Och ja, jag spelar minigolf i högklackat:)

 

Varmaste dagen

2010-07-03 / 20:19:42 / skrivet av: Lisa Blomgren

Åh, har verkligen bara legat på stranden heela dagen lång. Och haft lite pedikyr med min fina Jo. Alltså är det någon mer än jag som älskar att spana in folk på stranden? Haha, har sett minst 5 stycken tofsvippor ( det är sånna där gubbar med hår ÖVERALLT, vars hår typ samlas i små toffsar när de kommer upp ur  badet.) Haha. Fy.

Soz

2010-07-03 / 10:10:16 / skrivet av: Lisa Blomgren

Oj, kikade precis in på min kära blogg och blev positivt överraskad när jag såg att det var fler än jag trodde som blev besvikna när de gång på gång snokade i bloggen. Nyfikna j*vlar. ;)

Anledningen till att jag inte bloggat har olika orsaker. Dels för att jag har jobbat väldigt mycket och sedan att det faktiskt inte hänt en enda rolig sak, värt att direkt skrivas om. Kan ju i och försig meddela Er om mina resor ( som jag faktiskt alltid lever för). Blir ju då Turkiet om två veckor och sedan blir det London i höst med min kära arbetskamrat Mikaela. Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag ser fram emot det. Man skulle kunna säga att London är min olyckliga kärlek. Visst känner jag att London älskar mig också, men det finns så mycket som sätter sig emot våran kärlek.

Ska verkligen försöka bli bättre på att uppdatera (vilket kanske blir ganska troligt nu under semestern). Men kan tyvärr inte garantera. Fortsätt gärna titta in hos mig iallafall.

Chao!


Turkiet


London, baby!