LCHF

2009-09-29 / 17:04:48 / skrivet av: Lisa Blomgren
Alltså ibland känner jag mig extremt bra. Som idag till exempel. Hade jag bara varit rik, snygg och haft en fin bil hade jag nog räknat om en husfru med jobb.  Min diet går kempebra! Mitt jobb är bra! Jag tränar! Jag är brunare ( dock inte brun) och allt är bara bra! Har en fin pojkvän, underbarsyster och älskvärda vänner. Idag är jag 100 procent lycklig!


Åh detta är jag typ när jag var 17.... Men lycklig ser jag ut iaf!

Happy

2009-09-28 / 08:38:00 / skrivet av: Lisa Blomgren
Drömde inatt att jag kom försent till vårat Omvårdnandsprov så det bara var en kvart kvar att skriva. Detta påpekade alla i klassen så jag blev tvärarg. Jag skrek mig till och krävde att jag skulle få 15 minuter till att skriva. Sedan fick jag skriva hela provet ute på gräsmattan pga mitt "beteende". Och när jag väl skulle börja skriva det så hittade jag inte provpappret. Ångest!
Haha, vaknade och tänkte att detta har fanimej gått för långt när jag till och med drömmer mardrömmar om ett jävla prov!


Annars händer nog inte så mycket idag. Blir iofs medlem på sportlife idag! Vilket ska bli jättekul!
Nu ska jag käka lite frukost! Tänker att jag borde tvättat mitt hår idag....

Aldrig saknat, kommer aldrig att göra

2009-09-27 / 12:41:52 / skrivet av: Lisa Blomgren
Synd bara att världen är full av idioter, falska människor och liars....

I don't want us to have a fight,
But in the background I can hear you chatting shit,
I hear it every night.
And you think you're being really cool,
You've been doing it since we were both at school,
Now who looks like a fool.

You're no friend of mine girl
And I've known it for a while girl,
You're just a waste of time girl
Why don't you have another line girl.

Tell me what did you expect?
Have you got no self respect?
Reputation to protect?
Soon you'll be a nervous wreck.


What happened to the good old days?
I was kinda hoping this was all a stupid phase
Who are you anyway?
I know you've heard this all before
I know some people who are calling you a whore
Don't know you anymore

You're no friend of mine girl
And I've known it for a while girl,
You're just a waste of time girl
Why don't you have another line girl.

Tell me what did you expect?
Have you got no self respect?
Reputation to protect?
Soon you'll be a nervous wreck.

Men ärligt talat då. Ingen är perfekt, bara vissa mer än andra;)
Men det är ju bara att skita idet antar jag. Har mött sånna sorters människor FÖR ofta! Pfff

One night out

2009-09-27 / 12:27:20 / skrivet av: Lisa Blomgren
Blev alltså en spontan utekväll igår också. De sponatna är oftast de roligaste, för då har man liksom inga krav på sig. Som igår. Jag jobbade, kom hem, duschade, blåste håret och gick. WH är kanske inte världens roligaste place, men är det spontan utekväll så är det i princip där som gäller om man överhuvudtaget ens ska hinna. Well, man träffar ju iallafall massa människor man inte sett på länge. Sedan var det väl lite "efterfest" hos Madde, vi satt och skratta, pratade, grät , allt i ett. Hade iallafall en trevlig kväll.





Linda, långe Jan, Vivi, Erica och Madde! Oh yeah, eller vad säger du Vivi?;)
Nästa helg är det avskedsfest för Madde. Hon lämnar oss för Norrköping. Kan väl bara säga grattis som kommer ifrån den här hålan!


En till sak jag tänkte på såhär en fredagkväll....

2009-09-25 / 21:38:51 / skrivet av: Lisa Blomgren
Eftersom jag inte är ute och festar eller umgås med någon överhuvudtaget, så har jag nämligen tid att tänka. Det ni! Haha oj. Jag riktigt hörde hur jag lät som en gammal moralkärring. Iallafall....
Jag vill ha Anna Hibbs ögonbryn. Och jag gillar hennes frisyr också. Damn, vilken wannabe jag är.


http://blogg.stureplan.se/hibbs/

God natt, mina trogna läsare. Nu ska jag sova huvudet av mig! ♥Kärlek!

Lönedag och babysitting

2009-09-25 / 20:58:56 / skrivet av: Lisa Blomgren
Vet ni vad det bästa är att vara barnvakt åt två nioåringar? Jo, att man kan med att hyra en animerad barnfilm. Haha. Vi hyrde Madagaskar 2, som typ är den bästa animerade film som finns. Våra 9åriga kusiner tyckte inte den var alls lika rolig, men jag och Mimmi skrattade som fan. Kul att dom blandar in både vuxen och barnhumor i en enda film haha. Hittade ett klipp, men tyvärr är kvalitén inte världens bästa, men sången duger ändå.



Annars kommer nog inte helgen vara den roligaste precis. Just nu mår jag helt sjukt illa på grund av allt jävla flöt jag vräkt i mig(chips, godis, choklad, smörgås). I morgon jobbar jag kväll på Mikaelsgården. Men vad händer på dagen?
Söndag måste pluggas:/ Suger verkligen att plugga på helgtid, men jag måste......

You're a slave to yourself and you don't even know

2009-09-23 / 13:16:47 / skrivet av: Lisa Blomgren
Vet ni vad? Akuten var rätt nice och när vi sedan gick på stan, träffade jag Erica och Linda på Gina! Så jag lämnade min shoppingpartner Erika(en annan erika) och gick och åt kinabuffé med Erica och Linda i Alingsås i stället. Det var mys, och längesen man träffade dom tjejerna. Så fick jag kolla Lindas nya lägenhet också. Alltså. Jag är så jäkla avundsjuk på alla Er som flyttar hemifrån, för jag vill också. Men med 1050 kronor i månaden så är inte det det lättaste. Eller det är nog helt omöjligt skulle jag säga. Helst av allt skulle jag bo i Göteborg och ha ett bra jobb med fin inkomst och allt. Keep dreaming....
Anyways. Idag ska jag:
  • Städa
  • Plugga, till provet bland annat
  • Jobba på Heden
  • Plugga
  • Kanske glo TV en stund
  • Sova

Akuten

2009-09-23 / 07:33:46 / skrivet av: Lisa Blomgren
På studiebesök till akuten om 45 minuter då. Ska bli riktigt intressant tycker jag. Dessutom har jag kommit på att jag faktiskt tycker om hösten. Om det bara inte regnar är det jätteskönt att vara ute också. Efter akuten blir det skolan och efter skolan ska jag gå bredvid på en annan avdelning på ett ålderdomshem. Det är ju bra det, eftersom jag då kan jobba mer extra, vilket jag behöver.
Inte för att vara pengakåt, men ändå pengar är vad jag behöver om jag ska resa, flytta osv. Det är bara sanning, tyvärr. Pengar kanske inte gör en lycklig, men det underlättar....


Jag skulle gärna ha Mischa Bartons klänning på mig idag! Sjukt enkel/snygg!!

Iallafall, hoppas Ni får en bra dag people!
Kärlek♥

After

2009-09-22 / 18:04:00 / skrivet av: Lisa Blomgren

Och här kommer efter-bilder, då mästermannen Pelle grejat i mitt hår. Fyfan vad han är duktig!



Lite mellanbrunt är det, även om det kanske ser mörkt ut på bilden. Lika kul att gå till frissan varje gång. Förändring förnöjer, eller hur är det? Tycker iallafall att vara lite mörk nu på hösten. Även om denna färg är väldigt lätt att ljusa upp;)

Tack! Salong Zorba!!!

Före

2009-09-22 / 14:47:17 / skrivet av: Lisa Blomgren
Här gott folk får ni en förebild, för gud vet hur jag kommer se ut i huvudet när jag kommer hem.



Fick precis just sms från Sanna: " Hej det blev en liten leo=) 3240 g 52 cm allt gick bra:) Puss"
GRATTIS SANNA!!!

Fransk bulldog-bebis

2009-09-22 / 13:11:53 / skrivet av: Lisa Blomgren
Jag vill ha en fransk bulldog! Har inte precis älskat denna hundras förut, men såg en på stan med en sån här liten filur och vill verkligen ha en! Dom är ju sjukt sådär ful-söta, tycker jag!
" en är en livlig, mycket älskvärd och intelligent hundras. Charmig, orädd och lekfull, den kallas ibland för rashundarnas clown. Stadig, lugn, humoristisk, livlig och synnerligen välvillig. Den är känd för sin vighet och passion för jonglering med t ex bollar. Den kallas för hundrasernas clown."
Aww:)  Den är varmt välkommen till mitt hem om några år. Måste dels spara och dels resa innan jag skaffar en liten. De kostar nämligen runt 12000-17000 och det är ingenting jag direkt går runt med i bakfickan.

220909

2009-09-22 / 12:05:47 / skrivet av: Lisa Blomgren
Glömde förresten säga två till viktiga saker:
  • Sannas bebis kommer idag=)
  • Jag ska till Pelle och klippa mig=)
Haha, förstår inte hur jag kunde glömma detta! Ohmy! Förresten har jag insett att jag shoppar alldeles för mycket och för att kunna spara i hop till en resa måste jag börja spara pengar. Nästa månad ska jag köpa ett par jeans och that's it!  Inget mer eller mindre får det bli!

Fifan

2009-09-22 / 11:52:43 / skrivet av: Lisa Blomgren
Alltså. Mitt huvud är som om jag först blåst upp det med något och sedan gjort så att hjärnan är lös där inne. Yr är jag också för den delen. Därför valde jag att stanna hemma idag och vila upp mig lite, det är säkert pga. att min hjärna överarbetas i skolan som gjort att den blivit såhär.
Hursomhelst, bestämde mig förra veckan för att bli medlem igen på sportlife och börja träna mer. Dels för att jag behöver en hobby och dels för att jag ska ha en platt mage till jul, eller satsar kanske på plattare. Så jag loggade in på deras hemsida för att kolla öppetiderna, och se! Vilket erbjudande:  http://www.sportlife.se/vargarda/
Så jag tror faktiskt att jag väntar en vecka till med att bli medlem. Sedan gäller det!

Annars har jag fatiskt pluggat hela dagen:/ Det är väldigt mycket i skolan, men jag antar att jag orkar för att det är så lite tid kvar. Och jag FICK praktik på Borås Sjukhus- Hjärt lung-IVA. Ska bli jättekul!!



*Beyoncé*

Snabb update

2009-09-18 / 16:06:46 / skrivet av: Lisa Blomgren
Hola chicas!!! och chicos!
Nu mina vänner, drar jag till stan och träffar SANNA:) Det ska bli kul, har nämligen inte träffat henne på mer än ett år, vilket bara detta är katastrof. Ännu mer katastrof blir det  att hon är så underbar att umgås med!
Så, det var en jäkligt snabb uppdatering, men ändå något;) Hoppas ni får en underbar helg!

Kärlek!

Butler?

2009-09-16 / 15:58:37 / skrivet av: Lisa Blomgren

www.becel.se  kan man vinna en butler åt sig själv ett helt år. Först tyckte ialalfall jag att det lät lite  väl överklass. Jag menar, kul att ha en butler som gör allt åt en, vad ska man själv göra då? Men när jag gick in på sidan så var det väl inte direkt en butler de menade, utan snarare 5 timmars hemservice i veckan i ett helt år. Det däremot låter som en jävla bra idé tycker jag! Gör det inte? Då slipper man att ta vara på sin egen skit och man slipper tvätta och allt sådant också för den delen. Kanske inte helt, men en bra hjälp på traven iallafall.  Undrar om han har sådan där butler-dräkt på sig och engelsk accent också?

Om man på detta skulle kunna hitta ett piller som gjorde att man slapp äta, vore detta körsbäret på kakan. Tänk vad mycket tid över man kunde få till annat då! 


Haha och titta då vad jag hittade när jag sökte på butler+work på google. En helt seriös sida där man hyr ut butlers åt folk. Man kan titta på bilder vad butlersana gör. Och på varenda jävla kort ser han så här rädd ut haha. Stackarn! Eller är det ett skämt? http://www.butlerforyou.com/gallery.aspx?Page=Butler%20at%20Work kolla själva!

Kate Moss

2009-09-16 / 07:52:33 / skrivet av: Lisa Blomgren

Provade Kate Moss's sommardoft "KATE Summertime" i morses. Till en början luktade jag typ en kryddblandning och kanske lite curry av den och tänkte genast flopp. Men nu när den fått skjunka in lite doftar den faktiskt gott, lite dyrt, lite somrigt, lite kryddigt. Mm. Men stark är den, så ta inte för mycket!





Det är så synd att hon gått ner sig i drogträsket, för gud så vacker hon är!

The old me's dead and gone

2009-09-15 / 16:14:05 / skrivet av: Lisa Blomgren

Alltså. Johanna klagade igår på att jag inte uppdaterade min blogg. Och sant tänkte jag, men har jag inget att skriva om så gör jag inte det. Även om jag gärna skulle ha något att skriva med, men att skriva typ: "Idag har jag...." intresserar varken mig eller någon annan, så därför lägger jag ner det helt enkelt. Ibland iallafall.. Haha.

Tänkte faktiskt på en lite kul sak nu, när jag tittade på min header som är tagen 2008 tror jag. Fan vad mycket man utvecklas, både "kroppsligt" och psykiskt från 18 till 19. Saker jag tänkte eller gjorde då, skulle inte ens falla mig in att tänka nu. Tillexempel. Förut när jag tränade, tänkte jag hela tiden att jag gjorde det för någon annans skull (VEMS?!). Nu tränar jag för min egen, för att det är bra för min hälsa. Jag tänkte att, jag behöve rinte ställa undan mina saker för om jag inte gör det, gör någon annan det. Aa, ni fattar, sådana där ego-tankar hela tiden!! Förstår inte hur min familj orkade med mina jobbiga år mellan 13-19:O
Tack gode gud att "valpfettet" börjar gå bort och mitt psykiska jag förändras till det något bättre, i vissa fall iallafall.

För övrigt åker Mami till Stockholm i morgon på förberedande kurs. Sedan ska hon jobba i Kalmar ett tag och svara på frågor om svininfluensan. Undrar hur den tar sig? Tydligen har en i min klass redan haft det, så jag hoppas inte att jag blir smittad:O Fifan. Har varken tid eller ork att bli sjuk. Dessutom passar inte det mig att vara sjuk för jag är så jävla rastlös:/ Haha.

 

OCH!!! Var det någon som såg allas vår Kanye West , flippa igår?:O MIN GUD, vad sjukt. Och jag som älskar (älskade) honom:/ Hans textrad: "Now I'm bad, real bad- Michael Jacskon, Now I'm mad, real mad, Joe Jackson" passade ju iallafall, ha?

My two best friends- Ben and Jerry

2009-09-12 / 09:39:02 / skrivet av: Lisa Blomgren

Kvällen spenderades i går med Cookie Dough+Idol+Film

090909

2009-09-09 / 16:35:17 / skrivet av: Lisa Blomgren

Att stå emot ett sug är inte lätt. Man är sugen på choklad och då vill man ha choklad! Detta är däremo ett bättre sätt att förstå vad man egentligen är sugen på. Det är tydligen undermedvetet. Och IKNOW ladies! När man är i en viss vecka så måste man få unna sig sina cravings. Men kanske inte varje dag, ha?:)

Är du sugen på....
Kaffe:
  behöver du energirik kost. Ät långsamma kolhydrater tex grovt bröd, eller protein, som tex ägg och kalkon.

Chocklad: behöver du magnesium. Och visst kan man äta mörk choklad, men frossa inte! Andra magnesiumrika ämnen är spenat, bönor och nötter

Vitt bröd: behöver du snabba kolhydrater.  Du kan äta grovt bröd eller torkad fruk om du blir extremsugen.

Kakor och muffins: behöver du höja blodsockret. Ät vindruvor istället!

Chips och Pommes: salt mat och fett. Fet fisk och nötter kan man äta.

Hamburgare och stek: behöver du järn! För detta kan du äta kött, ägg eller torkad frukt.

Pizza: kalcium. Mjölk?

Grattis Madde på 20årsdagen!

2009-09-09 / 07:36:42 / skrivet av: Lisa Blomgren

Congratz u gawjus gawjus girl!
Hoppas du får en underbar dag, trots din sjukdom:P
HIPP HIPP HURRA HURRA HURRA!!!


090909

Psykopat nr 1.

2009-09-08 / 21:35:25 / skrivet av: Lisa Blomgren

Som ni ser har jag lagt till en ny kategori som heter "Psykopatgenen". Detta på grund av alla psykopater som verkar dras till mig. Tänkte därför bevisa att jag verkligen ÄR en psykopatmagnet. Som idag, när jag satt på Vårgårda Station och lyssnade på musik, då det helt plötsligt sätter sig en stinkbomb i 30årsåldern bredvid mig. Eller, bredvid o bredvid, han satt nästan PÅ mig faktiskt. Och han luktade verkligen som om han hade bott i en knarkarkvart i flera veckor. Jag fick en väldigt dålig magkänsla och hann inte ens tänka att " snart börjar han prata med mig", innan han säger: HEJ! Fan också.
Sedan frågar han mig om man kunde se att han var påverkad av någonting. Ja! Svarade jag direkt, för med tanke på hur han betedde sig och stank så kunde han inte vara annat än påverkad av något.
När jag undrade varför han frågade, svarade han att han skulle hem till sina föräldrar och att dom inte gillade att han höll på med sådant. 
Well, dom är väl inte dumma sade jag och psykopat nr 1, blev uppriktigt glad för min ärlighet. Sedan såg han ut som att han kommit på en jättebra idé, sade " Jag vet! hur jag ska dölja det!" Och tog fram en cigarett. Haha men mer hjärnceller till det svenska folket för fan! Hahaha

PS. Psykopater för mig är VÄLDIGT störda människor, fyllon, knarkare eller andra konstiga människor, behöver inte nödvändigtvis vara en psykopat!

 

Changes

2009-09-07 / 18:02:50 / skrivet av: Lisa Blomgren
Måste säga att skolan gör att man aldrig kan få lov att ha något liv. Liksom när jag slutar jobbet, tänker jag att om 30 minuter slutar jag. Och så vet jag att det är slut. Skolan däremot, sitter jag och tänker att: Om 30 minuter slutar jag och sen måste jag hem och plugga. Alltså. inget liv. Förstår då hur dom som tänker ut hur mycket studiebidrag man får tänker.....
" Dom har ju ändå inget liv, vad ska dom lägga pengarna på?", liksom. För att gå i skolan tjänar jag 17,5 kronor per dag. Och då tycker jag ändå att jag sliter som fan! Ohwell. Jag får väl helt enkelt hålla ut i några månader till, tills jag är färdig....

Men inget liv=ingen blogg. Let's face it. Det är liksom inget kul för Er att läsa en blogg som inte innehåller någonting, eller hur? 

Iallafall. Jag är SÅ sugen på en ny hårfärg. Den ska inte vara för mörk men inte för ljus och ändå ska jag ändra den. Så vad ska jag ha?
Kanske någon av dessa?



Kul förresten att fler och fler läser min blogg:) Tack!

Nu ska jag göra lite nytta. Ciao

Zylber.com

Höstsjuk-nejtack!

2009-09-07 / 08:46:35 / skrivet av: Lisa Blomgren
Efter att ha känt av lite ont i halsen och seghet i hela kroppen, efter min Örebroresa gick jag nästan direkt och köpte lite vitaminer. Först tänkte jag bara köpa C-vitamin men när det fanns med järn också tänkte jag att jag skulle köra hårt. Så dricker nu den här varje morgon:

Den smakar "svartvinbär" men jag skulle nog snarare beskriva smaken som typ när man slickade på kundvagnen när man var liten-järn:/
Studenta

Hemma

2009-09-06 / 18:18:30 / skrivet av: Lisa Blomgren

Hem ljuva hem... Jag hade kunnat stanna i Örebro i flera år till. Men.... tyvärr:( Jag har verkligen haft en toppenhelg och dagarna har bara flygit förbi. Idag var jag, Johanna och Lani turister i Örebro. Vi åt på en thairestaurang där dom inte kunde säga R och kollade på slottet, samt gick in på någon konstig vernisage-sak, som typ var B-konst. Verkligen jättekonstig konst. Vet inte ens om det får lov att räknas som konst? 
TACK Johanna och Lana!!!! Älskar er tjejer! Mi casa es su casa;)

Tågresan har dessvärre endast gått åt till att plugga. Har nämligen sjukvårdsprov på onsdag.




Brickebacken oh yeah!

2009-09-05 / 20:21:23 / skrivet av: Lisa Blomgren

Yes. Mådde ju som sagt inte alls bra  i morse när vi vaknade men har sedan dess shoppat, ätit och varit ute så nu är det iallafall lite bättre! Ja, vad kan man säga mer än att jag älskar mina babes och vill nästan inte åka hem. Om det inte vore för alla fina människor som finns där hemma=)

Anyways! Det är så sjukt! För shoppingcentret Marieberg, som jag Lana, Jo och Bella åkte till idag har jag drömt om. Så freaky är det. . .  Undrar om själen faktiskt kan flyga runt lite hursomhelst när man sover, för jag har ju aldrig varit där innan:/

Vi har bestämt oss för att bara vara hemma och softa ikväll. Kolla lite film och äta mat här hemma. Imorgon ska vi kolla på slottet! Haha jag gillar verkligen att vara den typiska turisten. Vilket jag till viss del faktiskt har varit idag också.....





Min dag i bilder:)  Alltså. Örebro är konstigt. Det finns MASSA döva här. Bella sa att det var för att det fanns många skolor för hörselskadade. Dom har konstiga skulpturer i vattnet som ser ut som händer och ja. Jag vet inte, det är konstigt. Fast jag tycker verkligen om det!

Nu ska jag hjälpa Jo i köket. Adiue!

Örebro by night

2009-09-05 / 12:59:42 / skrivet av: Lisa Blomgren

Så igår kom Johannas kompisar Bella och Sirwa förbi. Vi drack vin, dansade och shottade Tequila. Efter det gick vi till nåt uteställe som hette Frimis. SÅ många kosntiga människor det fanns där alltså. inte alls som att gå ut i Göteborg. Folket var inte ilkadant, inte stämningen, inte någonting alls. Men kul hade vi! Släppte loss totalt. Dansade som fan:)


Bella, Johanna, Lana o Jag

 


Skobyte!


Sirwa o Jo


Johanna, Sirwa o jag


Haha, Johanna gick fram till killen med tröjan " Tjej sökes". Hahahaha.  The man of her dreams?


Idag mår man väl helt enkelt som man förtjänar, fast kul hade vi iallafall! Och disken gjorde jag då när vi kom hem så jag menar det hade vi inte heller. Idag får vi väl se vad som händer. Beror kanske mest på när vi orkar oss upp, ha? 

Örebro Central

2009-09-04 / 18:45:34 / skrivet av: Lisa Blomgren

Nu sitter jag här i Johanna och Lanas lägenhet. Fick ett fint bemötande av Jo, när jag kom! Ihhhhhh så jag har längtat! Vi åt tacos och nu lyssnar vi på Pitbul! Damn vad livet är härligt. Haha hela helgen kommer jag vara Göteborgar-Lisa och driva med allt och alla känner jag haha.



I ghettot:) Oh yeah! Nu ska jag börja göra mig i ordning! Ciao

Örebro, I'm ready!

2009-09-03 / 21:46:14 / skrivet av: Lisa Blomgren
Oh yeah! Jag packar och grejar och lyssnar på när resten av familjen (alla utom Amon) sätter upp lampan i köket. Gött är det. Och i morgon åker jag!!! Är jättespänd, eller sådär pirr-nervös, som jag brukar bli när jag verkligen ser fram emot något! Jag och Mimmi letade överallt efter resväskan och gick tillochmed upp på vinden och letade. Men, så kom vi på att Mimmi hade den liggande på sitt rum, med alla sina kläder i. Men allt blev snabbt utbytt till mina kläder.



Så gjorde mina ögonbryn idag. Resultatet blev babylent, men ändå kanske inte värt 180 spänn, eller jo. Det var det för när man sitter där på salongen känns det så jävla lyxigt. Det gillar vi! Nu ska jag lägga mig och softa i min säng, innan det är dags att sova och sedan upp i morgon bitti.

Men först ska jag döda en förbannad fluga som surrar omkring här i mitt rum! De lär sig aldrig att flyger man in i mitt rum, oavsett om man är en skalbagge, spindel eller nåt annat kräk, så dör man! Se och lär av släktingar!

Ernst, allas vår Ernst.

2009-09-03 / 12:00:09 / skrivet av: Lisa Blomgren

Uttalar sig om att plocka svampar:



"- Jag har ett nästan övernaturligt Arkiv-x-förhållande till svamp. Andra går ut och letar efter svamp, jag går ut och hämtar svamp. Jag har ett litet knep. Om jag hittar en trattkantarell, så håller jag den sedan i handen hela tiden, ganska hårt, så att jag nästar mosar den. Då händer det något, då får jag svampögon! Och sen efter ett tag hittar man precis rätt plats, för att sätta sig ner och ta fram en ciabatta och lite gott kaffe ur matsäcken. Man blundar och vänder ansiktet mot solen. Då är man lycklig."

Hmm? Jag tycker det verkar som att Ernst fått i sig lite för mycket av "den goda svampen". Haha

I'm prepared!

2009-09-02 / 18:55:48 / skrivet av: Lisa Blomgren


Svininfluensan invaderar nu även Sverige. En person (eller fler?) har dött i Sverige då. Och det verkar vara vi unga som absolut inte tål den. I början skjöt jag bara bort alll den där propagandan om svininfluensan. Men kan ju säga att jag faktiskt börjat få lite mera respekt av den. Däremot kommer jag inte att gå runt och vara rädd 24/7 för att få den. Inte heller gå runt och tro att jag skulle få den, för hur kul blir livet då?

Så! Come on, jag är beredd! Haha! Med mask och allt:P

Åh I'm so glad!

2009-09-02 / 17:12:01 / skrivet av: Lisa Blomgren

För titta vad jag precis har suttit och tagit mig tid med!!


Syns det? Jag åker iallafall till Örebro i helgen och hälsar på mina babes! Det ska bli jätteroligt. Jag lovar att ha med mig kameran och ta en jävla massa turistbilder! För turist, det ska jag vara big time. Och leva efter "man får sig inte roligare än vad man gör sig"! Haha fan vad kul det ska bli alltså, jag längtar verkligen!! Jag måste nog börja förbereda mig på vad jag ska packa ner och ha på mig! Alltså vad är egentligen de bästa kläderna att ha på sig när man ska åka tåg i två timmar?

 

Och i morgon, gott folk ska jag låta en tant ta min oskuld! Ni fattar säkert att jag inte snackar om DEN oskulden:) Jag ska nämligen noppra mina ögonbryn med tråd på Salong Petite i Alingsås. Plus färga. Hoppas att det blir skitsnyggt, annars vet jag inte vad jag gör? Tänk om jag får snigelögonbryn:O Men det får jag nog inte. Nu gentes, måste jag plugga lite, och sedan kommer Mims. Och så hoppas jag att min älskade afgan också vill komma hit idag, annars kommer jag sakna honom i helgen ju:)

A,toro doostet daram

2009-09-01 / 17:05:53 / skrivet av: Lisa Blomgren

Älskar dig av hela mitt hjärta♥