Shoppingsuget är stillat!

2010-10-31 / 23:38:07 / skrivet av: Lisa Blomgren
I Varberg passade vi självklart på att shoppa litegrann. Fick med mig en helt okey vardags-snygg-tisha ifrån H&M och även en tight, röd klänning ifrån samma affär. Vet inte riktigt vad jag tycker om färgen rött på mig än, är det horvarning? Gäller att inte ha för mycket till. Otrolig färg är det iallafall! Nice!



Har även vräkt i mig godis lördag-söndag i mängder, på grund av min start av ett nytt liv i morgon. Hej då fett!
Hoppas Ni också haft en bra dag! Puss o kram!

PS. Vill även tipsa Er om min bästa kompis Johanna, som är supersnygg och börjat blogga även hon. Vet inte hur jävla mycket jag tjatat på henne. Nu föll hon för grupptrycket, där gruppen bestod av mig. Tack! :*

Grattis Mamma!

2010-10-31 / 15:53:32 / skrivet av: Lisa Blomgren
Igår fyllde min Mamma "46" år gammal och detta firades genom att vi åkte till Varberg och bodde på Hotell Gästis. Det är absolut inte sista gången jag åker dit, för mysigare och mer speciellt ställe får man leta efter. Som pricken över i:et fanns det ett stort bad, uppbyggt efter Lenins bad, nere i källaren. Ångbastu, oljor, fotbad och jacuzzi. Kunde inte ha haft en mysigare helg. Jag och Mamma och Mimmi har haft så himla mysigt, skrattat, rökt cigaretter, druckit vin och ätit jättegod mat. Jag älskar Varberg, oavsett om det är sommaren eller vinter eller höst eller vår och skulle helt seriöst kunna tänkta mig att bo där igen. Våran familj bodde där när vi var små och av det har jag endast bra minnen, eftersom att man alltid var ute och gjorde någonting. Dessutom kan man aldrig känna sig fri någon annanstans än vid kusten.






Kanske eventuellt kommer fler bilder, men detta fårr räcka för stunden eftersom jag måste iväg och arbeta:/

Thank God It's Friday!

2010-10-29 / 12:00:00 / skrivet av: Lisa Blomgren


Äntligen Fredag!! Jag bara älskar helger! Dock ska jag jobba ikväll och även på söndag kväll, men i morgon åker jag till Varberg och bor på hotell över natten med min mamma, som fyller år och min tvillingsyster. Det ska bli så himla mysigt och avkopplande skönt att jag knappt kan vänta! Blev dock tråkigt med en sak, för skulle även besökt Madde i Falkenberg när jag ändå var nere och härjade, men kom inte loss ifrån jobbet. Så himla tråkigt! Mad, hoppas vi kan ses snart ändå!

På söndag blir det jobb igen och sedan kör jag resten av veckan. Är så himla typiskt att mina och Amouns helger krockar med varandra jämt. Vi hinner liksom inte med att vara lediga ihop!
Vad ska ni göra i helgen?

Changed Plans

2010-10-28 / 20:00:00 / skrivet av: Lisa Blomgren
Så mina planer för dagen, blev inte alls som tänkta. Först fick jag sms ifrån Mikaela, som inte kunde ses. Sedan plingade det igen och smset kom då ifrån Mia-som inte kunde. Haha, så jävla dissad! Men ganska skönt ändå eftersom jag varit sjukt trött hela dagen så det var skönt att bara komma hem och vila. Dock blir jag ständigt påmind om mitt lilla projekt som jag verkligen måste få klart tills nästa vecka. Puh! Det är hårt att måla om! Svettigt värre...

Idag fick jag köpt lite ansiktsprodukter; Day Cream ifrån Garnier för 35 (?):- och en Night Cream ifrån Nivea, för typ 80:- Nice!



God Kväll och Adjö!

Dödas-trött!

2010-10-27 / 18:07:36 / skrivet av: Lisa Blomgren
Åh, så här trött har jag nog inte varit på länge. Har hållt igång sedan klockan åtta i morse, slutade jobbet klockan tre och efter det körde jag hårt på mitt målande. Tog tag i mitt projekt att måla om hallen igår med lite hjälp av Malin Ruljeff. Vitt vitt vitt. Men Gud alltså, alla dessa färgångor gör mig helt bäng. Resten av kvällen  kommer jag att ta det jävligt lugnt. Men i morgon blir det en liten date med Mikaela och sedan Mia. Naaajs!

One People

2010-10-24 / 19:13:12 / skrivet av: Lisa Blomgren
Har haft en supermysig dag med Mimmi och Markus hemma hos Pappa. Det bjöds på god mat, dyra kex och massa tv-spel. Han är så rolig min pappa och jag tycker otroligt mycket om att vara där, även om det har gått i perioder. Just nu är det kul iallafall.
Vi tittade i Farmos gamla gästbok och fick en riktig tidsresa,´eftersom att den var ifrån femtio-talet. Ända fram tills 2000, riktigt grymt. Hittade då " Farbror Jans" teckning på the Beatles. Riktigt grymt ritat tycker jag!



Baba in action. Vi blir bara bättre och bättre!

Christmas!

2010-10-24 / 11:40:38 / skrivet av: Lisa Blomgren

Åt upp de två sista aladdin-hjärtarna som jag fick av Mimmi igår och fick då en sån där sjuk julkänsla. Ni vet som när man ,dagen efter julafton, går upp och myser och äter upp de sista halväckliga pralinerna ur asken, i brist på annat till frukost, innan resten av familjen har vaknat. Sedan Farmor dog är julen inte densamma som den var innan och denna julen åker hälften av min familj antagligen bort, medan jag blir kvar här i kalla Sverige. Har dock bestämt mig för att inte sörja för det, utan istället göra det så mysigt som möjligt och njuta av varenda sekund julen har att erbjuda. Ni kanske tycker det är tidigt att börja tjata om julen såhär i Oktober, men faktum är att om en månad kör julborden igång för alla de som arbetar inom restaurang och efter en månads rent slit, är julen faktiskt inte alls långt borta. Måste därför börja förbereda redan nu, eftersom att jag sedan inte kommer att hinna speciellt mycket. Nyckelorden kommer för mig att vara rött och vitt. Inte massa jävla tomtar som tittar galet på en när man ska sova och inte massa överflöd och guld och glitter och hit och dit. Rent och snyggt, utan att det blir tråkigt ska det vara.

Steg ett blir att måla om hallen och vill ju faktiskt också ha vitt i mitt vardagsrum. Tycker att vit färg är den snyggaste mest stilrena färgen som man kan ha i ett hem. Dessutom går det alltid att matcha och byta ut alla små saker så blir det helt nya rum. Nästa vecka blir det jag som går och köper färg.
Enligt min kompis Linda är det inte alls svårt att måla om, man blandar bara färgen. Haha;)


Lite julinspiration ifrån webbsidorna:

ofelias.se

http://www.countrybymail.se/se/

http://www.countrybymail.se/se/

http://www.stilero.se/

Rich in Memories

2010-10-24 / 08:48:00 / skrivet av: Lisa Blomgren

God morgon mina nyponrosor! Sovit gott? Vad jag gör uppe såhär tidigt? Vet faktiskt inte själv.... Eller är jag ens uppe? Det vet ju inte ni längre, eftersom man kan tidsinställa hihi.
Hade ni en bra lördagskväll? Vad ska ni göra en söndag som denna?

Själv vet jag inte riktigt. Amoun jobbar, men ska kanske åka hem till Pappsen med Mimmi och Markus. Förra söndagen var jag också och hälsade på Pappa, då vi spelade TV-spel. Mycket trevligt! När jag och min syster var små fick vi alltid spela massa tvspel hos pappa, men då vart det Donkey Kong som regerade. Varvade lite med Super Mario också. Åh! Minns ni Donkey Kong? Finns det kvar? Vet ni en sak som är konstigt? Att man oftast bara minns de fina stunderna man hade som barn, iallafall om  man inte går in och letar fram alla otäcka, hemska minnen. Hjärnan är ganska bra på det där egentligen, eller hur? För vem vill gå runt och vara ledsen jämt?
Vad har ni för fina barndomsminnen?

Så Mycket Bättre

2010-10-23 / 21:44:48 / skrivet av: Lisa Blomgren
Äntligen har tv4 fått in ett riktigt höstmys-program på tablån. Förutom det hillarious roliga programmet Cirkus Möller, så menar jag förstås " Så mycket bättre". Artisterna Petter, diLeva, Lill-Babs, Lasse Berghagen, September, Plura och Christer Sandelin ( han som sjön i Freestyle förr i världen;)) ska bo i ett hus i en vecka och allt som allt går det ut på att tolka varandras låtar. Jag satt nästan och smålipa åt alla tolkningar, utom Christer Sandelins tolkning. Gillar inte riktigt det där kastrerade soundet, om ni fattar vad jag menar. Hursomhelst, idag var det Lasses dag och alla tolkade hans låtar. Petter gjorde en otroligt bra rap-version och September spräckte själv alla mina fördomar jag någonsin haft om henne. Ni vet, " bara en snygg tjej med väldigt bra redigerare till låten". FEL! Hon sjöng så rent och så rörande. Ja, hade det inte varit för att Amoun var med skulle jag nog sitta och störtlipa åt hela programidén. Är jag hemma fler lördagskvällar så ska jag absolut titta. Höstens mysigaste program!

Kalla mig pensionär. Jag kallar det vuxen poäng+++++:)

Roses really smell like poooooo

2010-10-23 / 15:17:00 / skrivet av: Lisa Blomgren
"Sätt en vacker blomma i en vas med vatten, men förr eller senare vet du ju att den kommer att vissna."



Whazzzap!

2010-10-23 / 10:48:27 / skrivet av: Lisa Blomgren

Hej bloggen! Har saknat dig såå! Jo, det är sant, jag har saknat bloggen litegrann. Har bara inte blivit av att jag skrivit i den på ett sjukt jävla tag känns det som.

Har ju blivit ändringar till och med i bloggen. Man kan äntligen tidsinställa sina inlägg-skönt. Nu kan jag blogga allt en dag om jag så skulle vilja. Sen behöver jag inte blogga på hela veckan haha. Nej, men man slipper byta sida ifrån blogg.se för att kunna tidsinställa. Grymt! Var ju faktiskt verkligen på tiden.

 

Så dagens planer? Nej, gott folk. Inte mycket alls. En rejäl hårinpackning, lite uppplock i lägenheten, ta lite kort på mina fina saker ifrån London och lägga upp på bloggen. Ringa mina vänner, gå en skön promenad. Myskväll?

 Hursomhelst så känns det som att många pusselbitar i mitt liv faller på plats. Jag vet vad jag vill göra med mitt liv lite mer och jag känner mig lugn och trygg. Och vet ni vad? Så har jag inte kännt sen jag var typ fyra år gammal. Efter det har jag drömt mardrömmar i princip hela mitt liv, vaknat mycket på nätterna, haft sömnproblem. Jag ljuger inte när jag säger att jag sov med lampan tänd delar av förra året till och med. Mamma och Mikael var jättearga på mig bara för att jag hade TVn på jämt och tände överallt på nätterna. Ni kan ju tänka er hur skönt det var för dom när jag flyttade hemifrån och elräkningen sjönk rejält. Haha. Ohwell. Töntigt är det kanske att vara mörkrädd när man är tjugo fyllda, men har ju iallafall blivit bättre. Up we go!

Hey Ho,Let's Go!

2010-10-16 / 15:51:50 / skrivet av: Lisa Blomgren

Oh my det var ju flera decenier sedan jag bloggade känns det som. Iallafall ett par veckor, har hunnit med London,( Mikaela skickar aldrig bilderna därför är det inga bilder därifrån ännu). Fick köpt en hel del jättefina saker från London och i veckan har jag varit på middag på Musses med Mormor och Morfar, kramat min lillla Amoun-påg massor, varit på matmässa i Göteborg och vräkt i mig mat samt gratis Mojitos.
Igår vart det sexparty hos lite nytt roligt folk och idag blir det tjejkväll med Mimmi, Sanna, Sabina, Martina och Malin hemma hos Mimmi. Så snart Londonbilderna kommer, blir det uppdatering av den helgen också, vill jag lova.

Mitt ansikte blev suddigt, kanske lika bra det iochförsig och jackan gör sig inte riktigt rättvis heller. Men snygg är den! 

Ska ut på ljus i Alingsås igen. Fast denna...

2010-10-07 / 20:23:06 / skrivet av: Lisa Blomgren

dsc00636 (MMS)

Ska ut på ljus i Alingsås igen. Fast denna gången med Amoun:) ny jacka och min fina turbanmössa

It's All In That Head of Yours Anyway

2010-10-07 / 19:56:27 / skrivet av: Lisa Blomgren

Kan nog inte med denna bild beskriva hur otroligt vackert Alingsås är på hösten.

Har haft en jättebra dag med Linda på Allum. Fick köpt mig ett par efterlängtade gardiner och även en gardinstång, rummet blev som ett helt annat rum! Dessutom så har jag trånat efter en sådan här snygg jacka i flera månader ( nästan ett år) och har nu hittat den:) 399:- på Vero Moda. Det enda som fattas är en fet pälskrage, men det kanske man kan sätta dit själv?

Hum. I morgon blir det London men innan det måste jag jobba och sträva. Har inte ens packat än, men tänkte jag skulle göra det i morgon. Hoppas ni också har haft en bra dag!!!
Puss och kram!!!

She's Michael Jackson Bad

2010-10-07 / 12:40:34 / skrivet av: Lisa Blomgren

Hej på Er! :)
Åh vad skönt det är att vara lite ledig, även om det blir aningen surt sen när lönen kommer. Men men. Idag ska jag ut och göra lite ärenden. Bla. växla pengar, köpa gardiner och gardinstänger och eventuellt köpa en jättesöt topp jag hittat på Gina Tricot. Ni får helt enkelt vänta och se tills jag kommer hem! Jag och Linda sticker vid tolvtiden. Nice!

Ska ni göra något kul idag?


dagens låt: Lil Wayne- Popular. Någon mer än jag som älskar Lil Wayne?

Syk-dag

2010-10-06 / 15:45:09 / skrivet av: Lisa Blomgren

Åh vad det är tråkigt att vara sjuk! Visserligen är jag inte sjuk längre, men kräktes igår och därför får jag inte jobba inom 48 timmar, även om jag känner mig frisk. Förstår inte hur jag hade klarat av att leva utan arbete, då hade jag nog gått i atomer och rivit mitt hår, som en mad woman. Haha.

Men men, man ska väl inte klaga egentligen, blir ju som en helt ledig dag i morgon istället då. Ska nog köpa gardiner och äntligen få tummen ur och sätta upp gardiner i vardagsrummet.

Sedan sist har jag varit på 80årskalas, träffat Mia och Linda och tagit det jävlgit lugnt, samt jobbat. Laddar upp mig nu inför London, som blir på Fredag. Jag och Mikaela och Pernilla har planerat allt i minsta detalj. Can't Wait!!

Kommer bli sjukt mycket shopping, lite pub, fest och bara njuta medan man kan av London. London  ♥


Den stora chocken på Morfars åttioårskalas var att Ulrika, min moster ifrån England kom hem. Sedan jag bodde där har vi inte varit vänner på grund av lite olika skäl som jag inte alls vill ta upp, men bettedde mig inte riktigt okey. Iallafall, hon kom hem och vi blev vänner igen. Hade saknat henne så det kändes sjukt bra. Lycka. Ni vet väl hur det är när man går runt och tänker på något man gjort sedan innan ( två år sedan), men liksom man vill inte svälja stoltheten och be om ursäkt. Mitt råd är nu: Svälj den där jävla stoltheten och sätt i halsen! Be om ursäkt, man mår så mycket bättre av att inte gå runt och oroa sig om saker och ting.


Jag och Snygg-Moster!