Gott nytt år-byebye 2009

2009-12-31 / 11:03:52 / skrivet av: Lisa Blomgren

Nytt år, nya vänner, nya beteenden. Och jag är sjukt nyfiken på vad som kommer hända det här året. 

Mina nyårslöften är dock att:

  • Träna 4 gånger i veckan
  • Vara lycklig
  • Ha jävligt roligt

Tycker ändå att dom tre målen är realistiska, eller hur?
Ikväll blir det Skövde med mina tjejer. Har aldrig (konstigt nog) firat nyår med Lana o Jo. ♥ Nyårsklänningen är fixad och mina heta guld-kedje skor också. Kan helt enkelt inte bli bättre. 





 

Tänker på vad som hänt under 2009, allt som allt har det faktiskt varit ett ganska bra år, men inte så händelserikt. Har både skrattat och gråtit. Slutet på det hade dock kunnat vara bättre men vad som än händer så kommer delarna alltid finnas kvar i mitt hjärta. Lovar.

Hoppas Ni får en kul kväll o att 2010 blir det bästa året ever!

Förlåt

2009-12-29 / 10:24:02 / skrivet av: Lisa Blomgren
Det var inte meningen att såra dig. Har till och med sårat mig själv. Så förlåt mig:(

Obsessed?

2009-12-28 / 12:23:57 / skrivet av: Lisa Blomgren

Day after tomorrow

2009-12-26 / 13:08:53 / skrivet av: Lisa Blomgren

Gud vad jag fryser! Det är sjukt kallt att gå runt med bara skinnjacka och päls... Jaja, får väl skylla mig själv som sover hos Jelena när jag kunde ha sovit i min egen jävla säng.

Iallafall hade jag jättekul igår på juggefesten. Eller först när vi kom till stan så blev vi förföljda av massa konstigt folk. Sedan stack vi till Storan eftersom några på vagnen hade sagt att that was the shit. Enda jag kunde hålla med om var att det var skit, fast jag och Jelly fick några drinkar och sedan drog vi till juggefesten som vi först inte hittade. Sedan träffade vi på några som guidade oss dit och bar oss över snödrivorna haha.
 Vi kom dit pisseblöta och såg säkert ut som dränkta katter. Klubben var helt galen, klubb Grotta var helt galet sjukt. Det kändes som att komma in i en helt annan värld. Inredd typ som en grotta och med röda heltäckningsmattor och juggemusik. Så sjukt roligt!
Tror jag ska bli jugge. Jelly, det ska vi göra om!

Tyvärr blev kameran lite bortglömd men vadfan skitsamma. Vi tog endast några bilder på tåget och så tvingade vi två tjejer att ta kort på oss på Storan med våra Strawberry Daiqiri, som jag inte ens hade beställt. Skulle ha en öl men fick en drink.
Tack Jelly för en rolig introduktion iallfall!

 



Nu ska jag tvätta bort mitt smink:S och ta på  mig en välbehöd ansiktsmask!

Glad 25edag!

2009-12-25 / 19:50:46 / skrivet av: Lisa Blomgren













Jag och Jelena ska på party!

Oh yeah! We're gonna party, into celebratioooooon!

Ohwell, hoppas Ni alla får en rolig partykväll;)

God Jul!!!

2009-12-24 / 16:36:51 / skrivet av: Lisa Blomgren

Hoppas att ni alla har en jättefin jul och att ni är riktigt mätta och allt nu!
Snart kommer våra besök och vi ska äta och byta julklappar. Spännande haha.
Så sitter här med min söta syster i väntan på det.
CiaoCiao!


God Jul! // Lisa och Mimmi♥

Love Actually

2009-12-23 / 21:31:03 / skrivet av: Lisa Blomgren
Ni måste måste måste se den om ni inte redan har! Jag älskar den! Och den lillla pojken är för söt alltså. Ska ligga i min säng, för mig själv och titta på den och kommer antagligen somna snabbt eftersom jag ska upp 6 i morgon. Och inte för att öppna paket-för att jobba.
Ohwell ohwell. Löshåret blev heller inte klart tills imorgon....
Men julklapparna är klara iallafall. 


Hur firar ni jul?

Mitt senaste inköp

2009-12-23 / 15:37:01 / skrivet av: Lisa Blomgren
Ihop med julklappar och lösögonfransar, vilket jag nästan tycker är ett måste när man går ut;)


Gina Tricot 249:-
Dock ser den inte likadan ut på bilden som den gör på ni får se hela outfiten den 25e, promise!

Well, nu går jag och jobbar!

Things to do

2009-12-23 / 14:09:24 / skrivet av: Lisa Blomgren

Tänkte aldrig på att det skulle bli så stressigt att jobba ikväll+imorgon. Måste hinna fixa mitt löshår idag för hinner varken imorgon eller på fredag.  Sen måste jag göra mina julklappar lite finare. Det kan fan inte bara vara pappersinslaget, det måste vara lite snören och rosetter också;)



Jag saknar Lana. Måste hälsa på henne i veckan nu när jag ändå köpt fritidskort också. Man känner sig sjukt fri med ett fritidskort utan det känns det som om man inte kan göra ett skit.

 
Lana och jag  när jag fyllde 19 i februari.

Nu måste jag skynda mig bara för det! Känner ni någon julstress?

Tack förresten alla söta läsare som finally kommenterar, känner verkligen mig mer peppad att skriva då.
Merry Xmas!


Dan före dan

2009-12-23 / 11:40:01 / skrivet av: Lisa Blomgren

Dagens dilemma:

Lisa: - Oj! Vad mycket mat!
Mimmi: - Ja! Fast.... Vi har ingen ost.
L- Jo, en liten.
M- Men ingen riktig ost! Vad ska vi äta till frukost?!
L- Vet inte... Här fanns det inte mycket att äta!


Julgransklädnaden

2009-12-22 / 21:20:59 / skrivet av: Lisa Blomgren

Efter att jag och Jessica kollat på Billy Elliot och hon gick hem såg jag att vi fått in våran gran. Jag och Mamma skyndade oss att klä den och dansade runt granen. Det ska bli en ny tradition iår har vi bestämt. Det är perfekt att dansa oss igenom vårat hem kom vi på.
Mamma fick vara skyltdocka för våran julgransbelysning haha. Vi har faktiskt roligt ihop ibland jag och mami=)

Två dagar kvar till jul

2009-12-22 / 16:05:15 / skrivet av: Lisa Blomgren
Och jag och Jelena åkte till Göteborg för att shoppa de sista julklapparna. Och såklart festoutfit inför den 25e, då jag och Jelly ska till Gbg för att festa på någon balkanfest, tror jag det var. Hon håller på och lär mig för fullt vilken musik som kommer att spelas och imorgon övar vi dansen. Haha, det ska verkligen bli kul.
Hursomhelst, nu är jag klar med julklapparna utom till Mormor, Morfar och så pappas Gunnel. 
Håret är fixat och kjolen jag ska ha på mig den 25e är också fixat, så jag menar det är inte mycket kvar nu. Tur att jag slapp julstressen iår igen=) Och snart är det Julafton♥ Fast ingen julafton är som när Farmor levde. Saknar det:/


Dagens låt
Jason DeRulo- Wtcha Say

Undrar hur det känns att skriva en sån jävla hit. Det måste kännas bra för man lär ju märka direkt om det är hit or not.... Funderar påatt skriva en:P





Christmas feeling get your ass right here!

2009-12-22 / 08:39:18 / skrivet av: Lisa Blomgren

Tight ass!

2009-12-21 / 11:52:15 / skrivet av: Lisa Blomgren
Jag tycker om den här mannen. Haha vad är det jag gillar? Hans lite kaxiga attityd, alltför goda självförtroende eller the fact att han faktiskt ser sig själv som en som skulpterar? Haha borde hata honom men älskar honom istället:P


R.I.P Brittany Murphy!

2009-12-21 / 11:47:18 / skrivet av: Lisa Blomgren

Fy vad tragiskt att så unga människor dör. Och dessutom av hjärtstillestånd? 32 år gammal. Stackars, stackars, stackars familj! Vila i frid!




4e Advent

2009-12-20 / 16:59:18 / skrivet av: Lisa Blomgren
Det är sinnessjukt vad mina dagar bara går. Nätter och dagar går i hop och jag hinner inte med, liksom!
Börjar känna mig lite smått stressad eftersom jag inte ens köpt alla julklappar än.... Shit asså. Såhär gör jag varenda jävla år och så tänker jag att: "Nästa år ska jag börja köpa mina klappar i juni".

Ikväll ska jag bara ha en myskväll, med julklappsinslagning, raggsockor, julmusik och sedan avsluta kvällen med den bästa filmen Billy Elliot. Den är så fin att jag nästan gråter när jag ser den!
Förresten ska jag nog ta en paus i den filmen för att klockan 20.00 se på Anna Ankas jul på trean. Haha. Läste i tidningen massa sjuka saker som hon säger så det lär nog bli underhållande=)




Glad 4e advent, you guys!!!

Jelly<3

2009-12-19 / 16:55:29 / skrivet av: Lisa Blomgren
Jelena är som en värmande dounut på en kall isplan. Gillar verkligen den tjejen! Vi förstår varandra=)  Åt korv med bröd, drack mjölk, pratade och gjorde planer inför vår framtid. Damn, them serber are good people!




Nu är det jobb som gäller för mig, så ciao!

19e Dember (redan?!)

2009-12-19 / 11:17:50 / skrivet av: Lisa Blomgren
-15 grader kallt, och snöigt fast solen skiner. Visst det är fint att titta på, inifrån iallafall, men att vara ute i detta vädret är ju typ omöjligt!
Mitt rum är lika kallt som det är ute, om det inte hade varit för att min snälla Mamma åkte och köpte en värmefläkt till mig igår. Har inte sovit så gott på länge. En enda natt utan att frysa!

Igår var Johanna här och vi "bytte" julklappar. Men båda visste vad vi skulle få och Johanna hade tillochmed varit tvungen att köpa sitt paket själv ( med mina pengar då) plus att hon redan hade använt den en gång. Haha, vad vore julen utan fantasi?
Sedan åt vi yoghurt med äpple och kanelsmak och efter det drack Jo glögg.

Idag blir det jobb på Mikaelsgården och upp klockan 6 i morgon för mer jobb. Jippie?

Nytt på fronten!

2009-12-16 / 12:12:53 / skrivet av: Lisa Blomgren

Förresten har ni väl inte missat Scorettes( och många andra skoaffärers) skorea? Det gjorde inte jag iallafall och konstigt vore väl det eftersom jag aldrig bara går förbi en skoaffär. Iallafall så hittade jag sjukt snygga skor som jag länge tittat på men liksom inte unnat mig att köpa. Definitivt ett av mina snyggaste par skor och även mina högsta. Love at first sight! ♥

Dessutom passade jag på igår när jag ändå kände mig bättre att göra lite naglar. Vad tycker ni? Resultatet är ganska bra för att vara första gången eller hur?;)


Nu ska jag kolla lite på film och vänta till klockan fyra då jag besämt mig för att duscha. Haha.

Usk!

2009-12-16 / 11:50:57 / skrivet av: Lisa Blomgren

När mina betyg kommer är jag antagligen undersköterska. Det betyder att jag får jobba på sjukhus och sticka folk och få högre betalt på ålderdomshemmen också! Yey! Är så stolt över mig själv måste jag säga eftersom att skolan aldrig varit min grej, eller jag har inte tagit tag i det  som jag gjort nu.

Igår var jag inne i Alingsås  för att handla och trodde att jag kände mig bättre men när jag skullle åka hem kände jag att jag verkligen var tvungen att äta något så jag köpte en risifrutti och bestämde mig för att äta den på stationen. Där var det tomt på folk utom en kille som satt på en bänk. Så, eftersom jag inte ätit på  två dagar tvingade jag i mig två skedar sedan kom det in ett vidrigt psyko som också måste varit alkoliserad och luktade som om han inte ens tänkt tanken tvål på flera år.
Han gick först runt några steg och bestlutar sig sedan att sätta sig 20 cm ifrån mig, sätta det ena benet över det andra och studera mig när jag äter!!! VAD FAN! Jag tänkte jat skulle ignorera honom men lukten gjorde att jag inte kunde, därför vände jag mig om, tittade argt på honom och slängde min risifrutti! Jävla gubbe, honom kunde jag inte ens tycka synd om! Varför ska psykos alltid välja just mig?!

 

 


Min fina bukett från Pappa=)

Skulle jag?

2009-12-15 / 09:36:50 / skrivet av: Lisa Blomgren

Fick just ett sms ifrån Mikael och Mimmi som är i Tyskland:
" Skulle du rädda ******** om hon höll på att drunkna?"
" Kanske" Blev svaret. Haha men mycket tveksamt om jag verkligen skulle?

Antar att frågan var en motfråga till igår när jag frågade Mikael om han skulle rädda Barbados-Magnus om han satt instängd i en brinnande bil. Det skulle han. Mitt hjärta kanske inte är lika rent för vissa personer? Haha 

Resorb

2009-12-15 / 07:41:58 / skrivet av: Lisa Blomgren
Resorb är min räddare i nöden. Den har allt man kan önska sig-som magsjuk. Hatar den jävla magsjukan. Man känner sig svag och går ner typ 2 kilo på en dag plus att man blir blek och inte kan göra någonting utom att försöka få i sig vätska och yoghurt med sked. Låg hela dagen igår helt utmattad och natten till det fick jag springa upp varje halvtimme.
Idag känner jag mig lite bättre men dock inte helt bra fast måste ändå till skolan och lämna lite saker och så vidare. Är ju näst sista dagen för mig idag=) Trodde aldrig det skulle ta slut!! Så wish me luck;)


Lucia

2009-12-13 / 19:22:06 / skrivet av: Lisa Blomgren
" Dagens ros... till personalen på klädfirman Esperit som hjälpte mig-en gammal man när min plast kasse brast på Avenyn vid lunchtid i torsdags. De offrade ett par minuter av sin dyrbara tid i pågående julrush och hjälpte mig med en ny fin kasse så att jag kunde ta vagnen och åka hem. Trots allt, det finns mänsklig värme i den här stan! Pekka Ojavuo"

Åh så gulligt! haha läste detta i GT i morse och jag vet inte men jag tyckte hela allt var så gulligt. Dels stavningen på Esperit och dels att han verkligen ser upp till dessa " Esperit"-personalen. Gulligt.
Hoppas ni haft en bra Lucia även om man väl inte direkt firar Lucia så stor här?


12e December 09

2009-12-12 / 16:35:14 / skrivet av: Lisa Blomgren

Igår var min sista dag på praktiken. Den kunde inte slutat bättre. Min handledare gav mig högsta betyg i allt och skrev världens finaste kommentar till.
" Lisa har en mycket fin personlighet och förhållningssätt till patienter, anhöriga och arbetskamrater. Talar respektfullt till alla och visar stor empati och förståelse. Passar utmärkt i vården!! Skulle gärna se henne som en god uppskattad kollega. Och med ytterligare livserfarenhet blir allt ännu bättre. Önskar dig lycka till i ditt yrkesval som undersköterska"


Dessutom så fick jag en jättesöt liten present. Tack för att jag fått ha en sån bra handledare! Tror inte jag kunde haft någon bättre faktiskt! Vet att jag kommer sakna det stället grymt mycket...

Min present=)

I helgen ska jag endast jobba. Men hoppas att ni får en trevlig helg och allt sådant i allafall. Ciao ciao!

Mimmi Gästbloggar om Kenya

2009-12-12 / 13:31:47 / skrivet av: Lisa Blomgren
Hallå igen!
Jag är tillbaka. Tyvärr, skulle jag vilja säga. Som alla säkert vet har jag vart i Kenya i en månad för ett tag sen. Och nu tvingar Lisa mig att gästblogga.  I alla fall, om jag skulle beskriva resan med ett ord skulle det bli Galet! För allt är så extremt annorlunda där. 
 
Allt började med att vi landade i Nairobi mitt i natten (klockan var 3 eller något) och vi hamnade sist i kön till att få våra visum. När vi väl kom ner och hade hämtat vårt bagage upptäckte vi att ingen var där för att hämta oss! I stället möttes vi av 10 afrikaner som stod och skrek och ville ha in oss i deras taxi-bilar. Vi hade läst någonstans att man egentligen inte skulle lita på taxi-chafförena. Men vi hade egentligen inget val, så vi frågade en om han kunde ta oss till ett säkert hotell. Som tur var hamnade vi på ett bra ställe, men det blev dyrt som fan.. Antagligen tog dem dubbla priser eller något. 


 
Dagen efter fick vi ett trevligt uppvaknande kl. 6 på morgonen av en moské som låg dörr i dörr med hotellet. Eftersom de var fullt liv på gatorna utanför bestämde vi oss för att gå upp, och tur var de, för i receptionen satt en man som sa att han skulle köra oss till barnhemmet. Tydligen hade dem ring flygplatsen och undrat vart vi tog vägen. Vi hoppade in i bilen, och första mötet med Kenyansk trafik var fruktansvärd! Vi höll på att krocka hela tiden, bilar var överallt och körde i alla riktningar. Där gällde verkligen Tuta och Kör! Dessutom  va de varmt och svettigt och chaffisen spelade extremt hög musik. De är en grej som alla verkar älska där... Sjukt hög musik hela dagarna, oavsett vart man är. Till och med i de minsta, rostigaste bilarna finns de extrema musik-anläggningar. Och ofta har dem en liten tv i stället för backspegel, där de spelar musikvideos. 
 
Första dagen åkte vi som sagt taxi, men efter de lärde vi oss använde Matatus, som är små mini-bussar där dem knör in så många personer som de bara går. Som mest räknade jag till 25 pers i en, plus en höna! Matatusarna är ofta målade i roliga färger och har ofta olika teman, tex hiphop, världen, fotboll eller något annat. Även i matatusarna spelar dem hög musik, oftast afrikansk. Dessutom öppnar dem dörrarna i farten och låter folk hoppa på och av. Men billigt är de. Man kan komma långt på 5 svenska kr. Och kul som fan med! Ja älskade det!


Barnhemmet (Huruma's Childrens Home) låg någon mil utanför Nairobi i ett ställe som heter Ngong Hills. De va galet vackert där, väldigt grönt med en massa kullar. När vi kom dit möttes vi av den tjocka kvinnan som ägde barnhemmet. Hon va verkligen som The Big Moma! Hon visade oss runt på området där dem hade en liten skola, själva barnhemmet och två gästhus. Jag och Silla fick de största gästhuset helt själva. Men man kan inte direkt säga att dem är bra på att bygga där. Huset var enbart i betong och golven var inte ens utjämnade. Dessutom var fönstrena sönder på de flesta ställena. 

Hela första veckan hjälpte vi till i skolan, där vi mest var med de små barnen. Vi var även med på några engelska-lektioner för de äldre barnen, men jag gillade inte systemet dem lärde ut på. Dessutom är de lagligt att aga barnen där. De som var hemskt med de små barnen, var att dem inte ens visste hur man leker! Hela dagarna fick dem sitta vid ett bord och läsa (vilket dem inte ens kunde) eller teckna (med endast en krita). Barnen i den klassen vi var mest i var mellan 2 och 6 år. Allt är så olikt Sverige i skolorna där... Dessutom fattar jag inte hur barnen orkar. Dem vaknar kl. 6 på morgonen, men äter inte frukost för ens klockan är 10. Till frukost fick dem gröt. Sen åt dem lunch klockan ett, då det serverades bönor och ris, helt utan kryddor. Sen hade de rast en timma, och sen gick de till skolan till klockan var fem. Efter det fick dem tvätta sig och sen var de kvällsmat som bestod av ugali (som är majsmjöl och vatten, ser ut som en vit klump) och bönsås. Och det var exakt samma mat varje dag. Att dem inte är mer undernärda är otroligt.







Efter en vecka på Huruma åkte vi på Safari. Vi blev hämtade på barnhemmet av en liten minibuss på fredags-morgonen. I bussen satt de även två personer som var från Holland. De va ett par i 45-års åldern, och dessutom var dem nykära och besatta av äventyr. Dem satt och myste i bussen hela vägen till nationalparken Maasai Mara (som ligger på gränsen till Tanzania, alltså fem timmars bilfärd bort!) Vägen dit var helt galen, och vår chafför var inte rädd för att köra snabbt direkt. Vi flög omkring i bussen, eftersom de flesta vägarna i Kenya är som puckelpister. De kallas för "dancing roads" eftersom man dansar omkring i hela bussen när man åker, avsett om man vill eller inte. En gång lossnade vårt säte och vi flög säkert en meter upp i luften! I alla fall såg vi mycket roligt på vägen. Massa små masai-byar med lerhyddor, konstiga träd, konstiga människor och vacker utsikt. 

Vi sov i permanent uppsatta tält i ett camp som låg utanför nationalparken. Några masaier med spjut vaktade utanför vid en brasa så att det inte skulle komma några vilda djur. I vårt tält hittade vi en kväll två ödlor. Vi sa till masaierna, som skulle komma in och döda ödlorna. Men dem fattade ingen engelska, så i stället för att rädda oss tänkte dem stänga in oss med ödlorna! Tillslut fattade dem i alla fall, och fick ut de äckliga djuren.



Guiden som vi hade var jätte bra och vi fick se alla intressanta djur tex: lejon, geoparder, noshörningar, giraffer, zebror, elefanter, krokodiler, flodhästar, apor, antiloper, gnuer, bufflar, gamar med mera... De var verkligen häftigt att se alla djur i deras naturliga miljö. Fast efter den andra dagen blev de nästan lite långtråkigt. Då hade vi ju redan sett allt, och de va inte så att djuren gjorde något skoj direkt. De enda som va skoj var en gång när vi fick gå ur bilen, den enda gången vi fick de, för att se på flodhästarna och krokodilerna.

Med oss hade vi en vakt med ett maskinvapen. Han betedde sig väldigt konstigt och stod och fnittrade och stirrade. Lite allmänt psykiskt ostabil med andra ord. Jag tänkte bara " borde en sån människa få hålla i ett vapen?". I alla fall när vi hade tittat på flodhästarna i floden tog han ut oss på savannen. Där, när ingen annan va i närheten, sa han helt plötsligt: "I can't let you girls go back to sweden!!" Vi undrade självklart om han skämtade, och då sa han helt plötsligt " Do you fear my gun?" Jag svarade "I guess" för vad skulle ja säga? Då säger psykot "You should!" SOm tur var såg vi då folk längre bort, så vi sprang genast dit...

Jao, de va allt för denna gång... Skriver mer om resten nån annan dag, de blir alldeles för långt annars..

/Mimmi

   

10e December

2009-12-11 / 17:52:50 / skrivet av: Lisa Blomgren

Gud vad snabbt tiden går! I morgon är min sista dag på praktiken så därför vaknade jag vid elva idag och bakade en jättegod kaka! Det är nog min första riktigt bra kaka som jag någonsin gjort.  Haha har alltid vetat att jag innerst inne är en jävel på att baka. Mimmi kom hem ifrån Pelle och åt upp all stackars överbliven smet och hjälpte mig att hacka mandel. Ska iväg till praktiekn om tio minuter men har lite fastnat här i all min stress. Det löser sig.







Hoppas ni får en bra dag och allt. PoK //
Lisa



9e December

2009-12-09 / 20:51:04 / skrivet av: Lisa Blomgren

 

Idag skulle jag ha jobbat efter praktiken men istället ringde Madde och frågade om jag ville gå på föreläsning med "den snygga från Inlåst". Snygg kan ju diskuteras men smaken i baken. Iallafall så tänkte jag att om jag måste välja mellan att gå och lägga mig eller gå på föreläsning så kan jag lika gärna gå på föreläsning. Tur var väl det för det var jävla intressant att höra.  Och så var det roligt att det hände något i Vårgårda. Hursomhelst att en sån stor man var som en hund i sättet. Stor och snäll verkade han iallafall men det hade väl varit annorlunda med den saken.  Dessutom var jag facinerad av hans storlek, kanske för att jag är så liten. Men fan mannen är större än en julegran. Och så konstaterade jag att han är jättelik David Hasselhoff!

Göteborg= hysteri

2009-12-08 / 21:16:49 / skrivet av: Lisa Blomgren
Göteborg är en blandning av hysteri, blinkande ljus, äckliga män som dregglar och kärlek. Kanske mest av allt kärlek. Fan vad jag älskar staden. Även om vi ( Jag Jelena och Mimmi) alla blev deppiga efter att ha provat kläder på Zara:(


Köpte en enda julklapp och en myströja ifrån Gina Tricot. Johannas julklapp var slut:( Fifan vad ska jag nu köpa? Men antar att det löser sig.

På vägen hem träffade vi en mycket intressant man som var som ett uppslagsverk! Han hade varit i Göteborg för att köpa en historiebok om Scince Fiction. Jag fick titta i den boken. I hans nya science fiction-bok och det första jag gör är att kladda ner den med mina flottiga choklad-händer.
" - Oj det blev lite kladdigt... Fan, förlåt. På din nya bok..."
"- Äsch, det är ingen fara, det fixar vi! ", sade han och tog fram en servett ur fickan, andades på boken och skrubbade sedan bort mina flottfläckar med trasan haha. Fukt löste sådana problem sade han.
En mycket mycket speciell kille men ändå är det väldigt roligt med sådana människor som kan allt. Försökte under hela resan komma på vem fan han var lik. Och vet ni vem jag kom fram till? Jo, han den lite nördiga i Boston Tea Party! Jättelik faktiskt i allt. Rörelser, beteende och hjärna som ett uppslagsverk.



Nu ska jag organisera i min garderob som konstigt nog alltid blir stökig?
Ciao!

8e December

2009-12-08 / 10:39:59 / skrivet av: Lisa Blomgren
Gör prov till typ klockan två idag och sedan är det Göteborg för lite julklappshandling med Jelly. Annars åker jag själv. För in måste jag känns så stressigt att köpa julklappar precis dagen innan julafton. Som jag gör varje år. Men i år blir det allt ändring.


Mamma köpte Amanda Jenssens nya album häromdagen som jag och Mimmi lyssnar på nu medan vi gör oss i ordning för dagen. Den är riktigt höst-mysig. Det är kanske inget jag skulle sitta och lyssna på 24/7 men ändå. Bra städmusik om man vill ha lite ombyte ifrån julmusiken. Tjejen är sjukt musikalisk iallafall och det är definitivt värdt (hur stavas det??) att lyssna på.


7e December

2009-12-07 / 22:45:59 / skrivet av: Lisa Blomgren

Hit ska jag den 24e Januari. Frågan är vem som vill följa med mig på en endagstur till Stockholm? Det blir nog bra som det blir iallafall. Stockholm är en fin stad som jag dessvärre inte har besökt så många gånger så ska bli kul att åka dig igen.


Och det är redan den 7e December. Det är redan en vecka sedan Amoun fyllde år.  Tiden går snabbt när man jobbar. Eventuellt åker jag in till Göteborg i morgon för att handla lite julklappar. Har bestämt mig för att jag ska köpa julklappar för 1000 kronor denna månaden så får vi se hur mycket det blir för när jag får lönen sedan. Måste spara till sommaren om man säger så. . .

Hoppas ni alla haft en fin och bra dag! Nu sover vi? Pussar!

Watcha reccon?

2009-12-06 / 17:41:28 / skrivet av: Lisa Blomgren
Jag älskar vårat nya badrum. Jag vill gärna använda det varenda lediga sekund. Det kommer bli många spakvällar där kan jag säga. Sitter med min ansiktsmask ( Lumenes lermask) och väntar på att mamma, stolt, ska visa upp sitt badrum för Mikaels syster. Haha.  Sedan ska jag bada och skrubba mig för att sedan börja sola lite igen. ( Lite , sa jag, Moster)
Och jag vet att jag sa att jag skulle älska julen men vadfan. Det är endast jobb för min del så nu längtar jag faktiskt efter lite semester. Hinner  ju inte med mina vänner ens.  Även om själva julen är mysig i sig. 

Vad att göra efter jul?

2009-12-05 / 10:49:14 / skrivet av: Lisa Blomgren

Jag håller på och söker massa jobb både här och var för tillfället eftersom att jag efter jul inte har någonting fast att göra på dagarna. Det är jävligt illa. Har både ett och annat intressant tips som jag just nu håller på och kollar upp. Kommer inte att säga vad det är förrän jag är helt säker på vad jag har beslutat mig för eller tills det är helt bestämt.  Säger jag mina planer direkt och det sedan inte blir så får jag säkert massa skitsnack, som vanligt efter mig och det vill jag inte. Mest för att det är irriterande för mig själv.
Hatar skitsnack. Som när jag åkte till England blev det skitsnack direkt för en del. Det känns som att en del folk tycker om när andra inte mår bra och gottar sig i det tills det stiger dom åt huvudet? Hur sjukt är inte det. Jag bryr mig inte om hur folk snackar nu men gjorde det mer för några år sedan.  Är mer säker i mig själv nu och vet vem jag kan lita på och inte.

 

Haha. Nu blev ni nyfikna va?




Försöker kolla efter julklappar

2009-12-05 / 10:24:11 / skrivet av: Lisa Blomgren

Sitter och kollar efter eventuella julklappar till folk på olika sidor på nätet. När jag kom in på HMs sida möttes jag av detta:



Vaddå fullt? Hur fan kan en "affär" på nätet bli full? Nej, IRL är nog det bästa för shopping trots allt=)

Hoy día luna día pena

2009-12-04 / 17:38:50 / skrivet av: Lisa Blomgren

Jag vet att jag skulle uppdatera ofta i December som en adventskalender liksom men mitt liv har liksom inte hunnit blogga. Äter sover pluggar tränar( knappt) jobbar och praktiserar. Sedan klämmer jag in mig själv mina vänner och Amoun emellan det. Men en julesak som jag och Mims har hunnit med är nämligen pepparkaksbak. Det spårade ut litegranna men det löste sig. Pepparkakorna gjorde succé!




Nu ska jag iväg och göra något så ovanligt som att jobba!




Hoppas att Ni får en trevlig helg så hörs vi! PoK!


Grattis Baby!

2009-12-01 / 17:49:00 / skrivet av: Lisa Blomgren
Idag fyller min älskade Amoun år:) Grattis älskling! Hoppas du får en underbar dag!!!