Glad Långfredag! Dagen då ingen får ha roligt. Regler är till för att brytas.

2012-04-06 / 01:42:24 / skrivet av: Lisa Blomgren
Vaknade, gick upp och skulle äta gröt. Fick syn på TimTams-paketet och åt fyra stycken- fail! En ny husregel här är att från och med nu sluta äta så jävla mycket socker. Har fått vårat första lilla klagomål i ett brev på posten:

"TO THE TENANTS OF UNIT 7
Please be advised that the Body Coroprate ruling states that clothes are not to be hung out to dry on the unit balconies.
They can be hung on the clothes lines at the end of the western driveway.
Please follow this rule.
Thank you for your co-operation.
BODY CORPORATE COMMITEE"


Ja, jag vet inte, känns som att vara med in Big Brother och de skickar in små flaskor med lappar för att de faktiskt ser allt du gör. Vi får väl se hur det här slutar egentligen, vilken frihet,liksom. 



Idag ska jag och Mimmi fira att det är våran typ enda lediga dag ihop och gå och sola lite i det fina vädret (har tappat all färg jag någonsin må ha fått). Sedan blir det köttbulle-göra. Yummi!
Wohoo! Ikea!
Mimmi i vårat kök
Kommentarer
Postat av: valentina

hih vad fina ni ser ut :) och älskar din blogg tittar på den varge DAG ! :) love your blog hihi hoppas ni har det bra och har det kul där borta :) /// valentina - valdivia <3 ps såg den video du la ut haha den var bra när mimmi sa : vem är det som röker på det luktar as :) hah såg dig med fin du va hihi <33

2012-04-10 @ 23:10:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: